Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

KoloDD
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la KoloDD » 07 okt 2024, 18:32

Momak ne igra za Dinamove kadete, zapravo skupijo je u 2 utakmice ok 30 minuta sve ukupno.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 07 okt 2024, 18:35

KoloDD je napisao/la:
07 okt 2024, 18:32
Momak ne igra za Dinamove kadete, zapravo skupijo je u 2 utakmice ok 30 minuta sve ukupno.
Upravo sam provjerio i nazalost moram reci da je istina. Ali dobro, nije to nista novo jer kod nas na prste jedne ruke mozes prebrojat Hrvate koji su mogli igrat za Hrvatsku a da su igrali za nas

KoloDD
Kontakt:

Post Postao/la KoloDD » 07 okt 2024, 18:52

Koji Hrvati su to bili?
Ne padne mi koji su to mogli biti

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 07 okt 2024, 19:01

KoloDD je napisao/la:
07 okt 2024, 18:52
Koji Hrvati su to bili?
Ne padne mi koji su to mogli biti
Papac prije svih. Ne moze me niko ubjediti da legenda Rangersa ne bi odigrala barem 15-20 utakmica za Hrvatsku jer im je do prije par godina kad su najjaci bili standardan reprezentativac igrao u Rangersu(Borna Barisic)
Adrian Barisic je imao ponudu u oml. Selekcijama da igra za njih(trenutno nema kvalitet za A reprezentaciju al on ce sigurno dogurat do lige petice i u jednom momentu karijere ce biti dovoljno dobar da je i kod njih u ozbiljnoj prici jer ni oni izuzev Gvardiola koji cesce igra beka i Sutala na momente nemaju nekog bog zna kako kvalitetnog stopera da on ne bi mogao biti tu). Naravno, oni jos uvijek nisu spali na to da zovu ljude iz Svicarske lige kao mi.
Njih 2 su mi ovako dosli na prvu a i rekao sam svakako da na prste jedne ruke mozemo prebrojat

KoloDD
Kontakt:

Post Postao/la KoloDD » 07 okt 2024, 19:18

Mislim da so to gluposti teške (oprosti ) kakav Barisic , Barisic bi igrao za hrvatske u selekcije da su ga zvali , u to doba već su bili oba šutala , stanisic, gvardiol . A šta bude u budućnost pitaj boga . Barisic danas bi bijo daleko o a reprezentacije hrvatske. I to dosta daleko.

Papac sigurno bijo dobar stoper ali on je debitirao za Bih dok su Hrvati imali Tudora (Juventus), Kovača Roberta (Bayern) i Šimunić (hertha ) na toj poziciji.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 07 okt 2024, 19:23

Zašto kamenjaru iz Širokog Brijega uopšte odgovarate na postove i ulazite u raspravu s njim? Ignorišite.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 07 okt 2024, 19:27

KoloDD je napisao/la:
07 okt 2024, 19:18
Mislim da so to gluposti teške (oprosti ) kakav Barisic , Barisic bi igrao za hrvatske u selekcije da su ga zvali , u to doba već su bili oba šutala , stanisic, gvardiol . A šta bude u budućnost pitaj boga . Barisic danas bi bijo daleko o a reprezentacije hrvatske. I to dosta daleko.

Papac sigurno bijo dobar stoper ali on je debitirao za Bih dok su Hrvati imali Tudora (Juventus), Kovača Roberta (Bayern) i Šimunić (hertha ) na toj poziciji.
Papac nije bio stoper nego ljevi bek. I da ne zaboravim ono glavno obzirom da sam zaboravio s kim pisem ustvari. Odyebi sa foruma skutore raspali. Naravno da su zvali Barisica ali nije htio momak mijenjati nesto gdje ima perspektivu i buducnost u A timu zbog mlade reprezentacije neke zemlje taman da je to Spanija a ne Hrvatska

KoloDD
Kontakt:

Post Postao/la KoloDD » 07 okt 2024, 19:46

Ti malo lagano , gluposti pričaš 24/7 . Vide se da sam u pravu kad me odyebes direktno a ja normalno pišem.

Jado jadni

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 08 okt 2024, 00:45

Nazalost reprezentacija je potkapacitirana cvajtasima i igracima slicnih kvaliteta.

mahic
Kontakt:

Post Postao/la mahic » 08 okt 2024, 01:03

KoloDD je napisao/la:

"bio" a ne "bijo"

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 08 okt 2024, 01:34

kempes je napisao/la:
08 okt 2024, 00:45

Nazalost reprezentacija je potkapacitirana cvajtasima i igracima slicnih kvaliteta.
Ovo se ni u nasoj ligi ne vidja. :yawn:

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 08 okt 2024, 19:06

malic kaze da biereth razumije bosanski i da priča pomalo, i da se zezaju svi stalno

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 08 okt 2024, 19:08

On je nas do pocetka kvalifikacija :kafa:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 08 okt 2024, 19:19

DamirT je napisao/la:
08 okt 2024, 19:08
Jel to mišljenje ili insajderska?
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 08 okt 2024, 19:23

Horoz je napisao/la:
08 okt 2024, 19:19
DamirT je napisao/la:
08 okt 2024, 19:08
Jel to mišljenje ili insajderska?
Misljenje. Znas ti da ja ne bolujem od toga da budem insajder kao neki :zviz:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 08 okt 2024, 19:27

Varg je napisao/la:
08 okt 2024, 19:06
malic kaze da biereth razumije bosanski i da priča pomalo, i da se zezaju svi stalno
Svako tumaci na svoj nacin neki intervju. Ja sam npr kroz taj intervju zakljucio da je Biereth maltene vec odlucio da ce igrati za dansku ako bude dovoljan kvalitet i da se osjeca kao danac, samo što zna neke bosanske riječi i to ne mnogo.

Nadam se da grijesim i da ce spahic razgovarati s njim.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 08 okt 2024, 19:42

Situacija se kristalno jasna. Garantovat decku prvu postavu iz cistog razloga sto to zasluzuje obzirom da je Dzeko pri kraju i ostajemo samo na Demirovicu. Pjeske ce doci kod nas jer je svjestan da mu Danci to nikad nece garantovat iz cistog razloga sto vec imaju Hojlunda i Poulsena koji su znatno ispred njega trenutno ali i ne znaci da ce biti uvijek.

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 08 okt 2024, 19:46

zatrpajte mu instagram BH zastavama, vidim vec su mnogi krenuli
tako da, počnimo od nečega :D

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 08 okt 2024, 19:55

KoloDD je napisao/la:

Odbio Hrvatsku zbog BiH
Barišić je rođen u Stuttgartu te ima i hrvatski pasoš, a time je imao i šansu za igranje u hrvatskoj reprezentaciji. Ipak, u junu prošle godine dobio je poziv od BiH za utakmice protiv Portugala i Luksemburga te ga je prihvatio.

“Nije mi ovo šok. Za ovo se pripremate cijeli život. Ako mi se ukaže prilika, a to je na selektoru jer shvaćam da sam ovdje prvi put, bit ću spreman za utakmicu”, poručio je tada Barišić i dodao da je u medijima čitao o svojoj “otmici” koju je izveo Hadžibegić pozvavši ga u reprezentaciju BiH.
Mislim da ljudi koji su me pratili znaju da sam debitirao u ovom trening-centru za U-18, pa U-19 i U-21 reprezentacije BiH. Za mene nije bilo dileme. Ovdje sam proveo lijepe trenutke, upoznao dosta dobrih ljudi. Jednostavno, ja ovdje pripadam”, rekao je.
Velezovo dijete
SASA PAPAC

- Pitali su me zasto po Skotskoj nosam zastavu BiH
Ja sam, bolan, Mostarac, BiH je moja domovina.

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 08 okt 2024, 19:58

DeeWa je napisao/la:
08 okt 2024, 19:27
Varg je napisao/la:
08 okt 2024, 19:06
Svako tumaci na svoj nacin neki intervju. Ja sam npr kroz taj intervju zakljucio da je Biereth maltene vec odlucio da ce igrati za dansku ako bude dovoljan kvalitet i da se osjeca kao danac, samo što zna neke bosanske riječi i to ne mnogo.

Nadam se da grijesim i da ce spahic razgovarati s njim.
pa to je fakt da smo drugi izbor ako smo uopce izbor, naravno da mu je prva opcija danska, nije mi trebao intervju da to znam, vec eto nisam ocekivao uopce da zna ista nas, a on ispade lvl hamulić

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Sveti, zastitaIdentiteta i 34 gosta.