Barca se baš propisno ispromašivala, evo maloprije Iniesta pogodi stativu, prije toga Villa i Pedro 100% prilike.
Mogu se ovi promašaji kazniti, treba zabiti još jedan gol i završiti pricu.
Evo opet Villa promaši e svašta.
Samo se sanse redaju,al nema gola,ovi vise meda nemogu,kako su gol primili nigdje ih,nisu centra presli,a nas svaki napad sansa za gol,mislim da je samo pitanje vremena kad ce jos jedan gol
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Eto zabi ga Xavi, da se završi ova patnja i domacina i Barce.
Samo ovo su morali dosta cesce raditi...mislim na suteve sa distance, jer je teren klizak, lopta dobija žabice ili cudne putanje.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 25 sep 2010, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
Kako sam i rekao pitanje je vremena kad cemo jos jedan zabit,Xavi 0-2
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Villa crveni,nema nervoran je,nafulo se dobro, pregorio
Belaj za belajom,eto ti sad i gol primisimo bez potrebe od dobijenog napravismo veresiju