Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
imal sta sigurno da se igra za Velke Pare ? hehehhehe
13.00h finci liga na samom kraju borba za prvaka tri kluba

HJK Helsinki-Mariehamn 1 1.40, h1 0:1 2.10
domaćin u borbi za titulu, igraju sa klubom kojeg su dobili i u gostima sa 2-0 a kojem ova utakmica ne znači ništa, takvi znaju biti opasni a hjk zna zeznuti ali ova utakmica im je jednostavno prevažna, očekujem ozbiljan pristup i možda punu mrežu gostiju, pobjeda ne bi smjela izostati.

RoPS-KuPS Kuopio 1 1.60, 1/1 2.35
drugi klub koji je u borbi za titulu,bod iza vodećeg sjk-a a jedan više od hjk-a, protivnik nezgodan ali u njihovim međusobnim pretežno biva pobjeda domaćina, nadam se nastavku i pobjedi ropsa i nastavak snova o tituli.

ova dva para kao double na čiste pobjede je 2.24 i čini mi se kao dva zicera čak za veći ulog, a sad bumo videli
i jedan par gdje bi mogao biti čisti X, ne treba ni jednima ni drugima i bili bi zadovoljni sa podjelom bodova, a i međusobni su takvi da bi mogao biti X
Ilves-HIFK X 3.15, X/X 4.90
prošle sezone svakom po 4 boda, ove sezone za sada svakom po dva i sad bi mogli i treći svakom i dobro za obje ekipe

HJK Helsinki-Mariehamn 1 1.40, h1 0:1 2.10
domaćin u borbi za titulu, igraju sa klubom kojeg su dobili i u gostima sa 2-0 a kojem ova utakmica ne znači ništa, takvi znaju biti opasni a hjk zna zeznuti ali ova utakmica im je jednostavno prevažna, očekujem ozbiljan pristup i možda punu mrežu gostiju, pobjeda ne bi smjela izostati.

RoPS-KuPS Kuopio 1 1.60, 1/1 2.35
drugi klub koji je u borbi za titulu,bod iza vodećeg sjk-a a jedan više od hjk-a, protivnik nezgodan ali u njihovim međusobnim pretežno biva pobjeda domaćina, nadam se nastavku i pobjedi ropsa i nastavak snova o tituli.

ova dva para kao double na čiste pobjede je 2.24 i čini mi se kao dva zicera čak za veći ulog, a sad bumo videli

i jedan par gdje bi mogao biti čisti X, ne treba ni jednima ni drugima i bili bi zadovoljni sa podjelom bodova, a i međusobni su takvi da bi mogao biti X
Ilves-HIFK X 3.15, X/X 4.90
prošle sezone svakom po 4 boda, ove sezone za sada svakom po dva i sad bi mogli i treći svakom i dobro za obje ekipe

- bugojanac1234
- Kontakt:
HJK
ROPS
FREIBURG 2+
sve sto sam dobar ove sedmice ide na ovo. sretno mi
ROPS
FREIBURG 2+
ma x je lutrija a ove dvije jedinice bi trebale proći, vjerujem i uz dosta golova
Ma znam...ali ne ulazem vise jer sam imao losu sedmicu...ovo mogu jos prezaliti..a da duplam 10eu nije to tozgmiky je napisao/la:ma x je lutrija a ove dvije jedinice bi trebale proći, vjerujem i uz dosta golova
odbojka ep
bugarska-italija 1 2.35
rijetko kad je u nekom sportu domaćin ostao bez medalje, talijani nakon poraza od slovenaca pokušati će se zadovoljiti broncom, slaba je to utjeha za šesterostruke prvake, a domaćin nakon 2-0 protiv francuza i izgubljenog polufinala goriti će za tu broncu
francuska-slovenija 1.set 2 2.80
slovenci oduševili na ovom ep i zaslužili su da ih igram da uzimaju prvi set koji nije stran francuzima da ga izgube, moguće da izgube 3-0 ali se nadam da neće jer su stvarno "klapa"
bugarska-italija 1 2.35
rijetko kad je u nekom sportu domaćin ostao bez medalje, talijani nakon poraza od slovenaca pokušati će se zadovoljiti broncom, slaba je to utjeha za šesterostruke prvake, a domaćin nakon 2-0 protiv francuza i izgubljenog polufinala goriti će za tu broncu
francuska-slovenija 1.set 2 2.80
slovenci oduševili na ovom ep i zaslužili su da ih igram da uzimaju prvi set koji nije stran francuzima da ga izgube, moguće da izgube 3-0 ali se nadam da neće jer su stvarno "klapa"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
S Belupo- Hajduk 2
Napoli- Fiorentina odg3+
Montana- Litex odg
Koln- Hannover odg3+
Sociedad- Atletico M 2
Koef.: 40ak
Napoli- Fiorentina odg3+
Montana- Litex odg
Koln- Hannover odg3+
Sociedad- Atletico M 2
Koef.: 40ak
Chermomorets-M. Zaporzje ukrajinska liga 1 @1.35 kvota nije nesto ali ubila se za velike uplate ili cisto da malo popravi kvotu
dolazi 99%.. kvota je pala sa 2,2 na 1,35 ne znam zbog cega ali i lik kojeg ja pratim daje 87% sanse za pobjedu domacina, a to je rijetkost i sigurno da ima neke informacije.

This time next year we'll be millionaires.
- bugojanac1234
- Kontakt:
4-0bugojanac1234 je napisao/la:HJK
ROPS
FREIBURG 2+
2-1
4-0 60.min

duplanje 2. dan, sretno svima

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nakon duže pauze, ajmo!!

Sve je u životu prolazno moj druže..
jedan live hokej
Magnitogorsk-Traktor 1-2 46.min
slj.gol Magnitogorsk 2.00
Magnitogorsk-Traktor 1-2 46.min
slj.gol Magnitogorsk 2.00
18:00 Waregem - Anderlecht gg3+ @2.15
22:30 Sport Recife - Atletico-MG gg3+ @2.40
17:00 Newcastle Utd - Norwich gg3+ @2.25
18:00 Fredrikstad - Hodd gg3+ @2
17:30 Hammarby - Helsingborg gg3+ @2
Kvota:46.44
22:30 Sport Recife - Atletico-MG gg3+ @2.40
17:00 Newcastle Utd - Norwich gg3+ @2.25
18:00 Fredrikstad - Hodd gg3+ @2
17:30 Hammarby - Helsingborg gg3+ @2
Kvota:46.44
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Newcastle-Norwich 1 2.55, 1/1 4.45
domaćin bez pobjede u prvih osam kola, učinak od samo tri nule i čak pet poraza trebao bi biti danas prekinut jednom pobjedom protiv ekipe koja im "leži" i koju su zadnja tri puta kada su ih gostili pobjeđivali, rekao bih protivnik po mjeri za svrake i pobjeda ne bi smjela izostati, čak mislim da će i biti na pol već vodstvo domaćina i na kraju tri boda za prvu pobjedu i bijeg sa dna.

domaćin bez pobjede u prvih osam kola, učinak od samo tri nule i čak pet poraza trebao bi biti danas prekinut jednom pobjedom protiv ekipe koja im "leži" i koju su zadnja tri puta kada su ih gostili pobjeđivali, rekao bih protivnik po mjeri za svrake i pobjeda ne bi smjela izostati, čak mislim da će i biti na pol već vodstvo domaćina i na kraju tri boda za prvu pobjedu i bijeg sa dna.

molde-mjondalen 6+ 7.00, 7+ 14.00
kad igra mjondalen sve je moguće a vrijeme je da molde nanišani kako treba
kad igra mjondalen sve je moguće a vrijeme je da molde nanišani kako treba
16:45 Zwolle - Vitesse 2/1 @30
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- Terminator2
- Kontakt:
Okolele je napisao/la:16:45 Zwolle - Vitesse 2/1 @30
Jel to osjecaj

Prosle sezone dva prelaza imaliTerminator2 je napisao/la:Okolele je napisao/la:16:45 Zwolle - Vitesse 2/1 @30
Jel to osjecaj
Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.