Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

StevieG8
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la StevieG8 » 15 avg 2016, 20:26

Ma nema od njeg nista povrijedjen je, nije dugo igrao a i u planovima je Reala kao rezerva Marcelu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 15 avg 2016, 21:28

Koliko ja znam, Coentrao se oporavlja od operacije... I nije on nikakav upgrade u odnosu na "palmicu"...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

sena195
Kontakt:

Post Postao/la sena195 » 15 avg 2016, 21:59

Čitam prije nekoliko dana na nekoj fb stranici da je Lovren naš novi kapiten? Znaci nista od toga. A vidio sam kao da je Origi promijenio broj sa 27 na 9, a protiv Arsenala nosio je 27

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 15 avg 2016, 22:49

sena195 je napisao/la:Čitam prije nekoliko dana na nekoj fb stranici da je Lovren naš novi kapiten? Znaci nista od toga. A vidio sam kao da je Origi promijenio broj sa 27 na 9, a protiv Arsenala nosio je 27
Ne može nikako promijeniti dok je Benteke i dalje u klubu.
Kad smo već kod njega..plave komšije su potpisale Bolasija i dale finansijsku injekciju Palači da potpiše Bentekea.

Treba se očekivati i to u narednim danima.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 15 avg 2016, 23:00

Zna se ko je kapiten u klubu bez obzira sto me ne volite. :-P
Kocka je bačena

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 16 avg 2016, 11:38

Jurgen Klopp will persevere with Alberto Moreno rather than dip into the transfer market. (Paul Joyce)
šta sam rekao, isto da mu je sin bkt :damn:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 avg 2016, 12:33

donCorleone1892 je napisao/la:
Jurgen Klopp will persevere with Alberto Moreno rather than dip into the transfer market. (Paul Joyce)
šta sam rekao, isto da mu je sin bkt :damn:
Nesto kontam da je htio zamjenio bi ga do sad. Mada osim hectora ni jedan od igraca koji su se spominjali nije bio bas najbolji izbor. Ja milnera ne bi stavljao na beka al hajd da vidimo i to bolje sve nego moreno opet da igra.
Ja mislim da je liverpool zavrsio sa kupovinom jedino jos nekoliko odlazaka mozda bude do kraja.
You are someone else I am still right here

Escobar
Kontakt:

Post Postao/la Escobar » 16 avg 2016, 12:33

Kako javljaju Pearce, Joyce, Barrett, odbili smo ponudu CP-a za Bentekea, u pitanju je 23 miliona (zagarantovanih) uz 7 miliona bonusa koji ce se isplatiti ukoliko igrac ispuni odredjene uvjete. Po meni pametno od strane Jurgena jer su prvobitno nudili 25 miliona uz 3 miliona bonusa. Liverpool ne mijenja svoj stav i ne zeli ga prodati ispod 30 miliona (zagarantovanih).
5 times champions of Europe. #YNWA

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 16 avg 2016, 12:35

Jedina logika mi je da je baš dobar na treninzima i da se mnogo trudi. Pretpostavljam da tamo ne griješi. :-D

Eh, Liverpul ponudio 25 muliona funti za Dahouda i odbijeno.
Palace nudi 23 miliona funti za Benteke plus 7 miliona bonusi i odbijeno.

Nikad dočekati subotu. Šteta što ne igramo Evorpu. :-(
Kocka je bačena

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 16 avg 2016, 12:40

Prvi put zelim da se neko povrijedi i da bude van terena jedno pola sezone :pray:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 avg 2016, 13:38

Hendo je napisao/la:Jedina logika mi je da je baš dobar na treninzima i da se mnogo trudi. Pretpostavljam da tamo ne griješi. :-D
Vjerovatno je tako, njegov najveći problem je mozak. E sad vidjecemo jel klopp u pravu i isplati li ga se cekati... ovo s morenom je prva odluka kloppa koja mi se baš ne sviđa posebno nakon posudbe svih igraca koji mu mogu biti konkurencija sam ocekivao dolazak lijevog beka.
Al onda kad vidim da se spominje coentrao il jos gori igrači slažem se da ne treba po svaku cijenu dovoditi igrača.
You are someone else I am still right here

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 16 avg 2016, 14:46

Pa samo Chilwell i Hector od ozbiljnijih prica, ovo ostalo zaista ne treba nikome verovati. Bila je prica oko Robertsona iz Hulla, gledao sam ga na otvaranju protiv Leicestera i uopste mi nije cudno sto se interesovalo za njega, bas dobar levi bek.

Ali verovatno se Klopp pomirio da nema neke opcije i da ce Milner ubuduce igrati tu. Sto se mene tice, ja sam za, jer realno je krvav radnik, kapacitet za kapitena ili zamenika i daje 100% uvek, a u ovim postavama sa novim igracima, on nema mesta, a treba da igra. Bio dobar protiv Barce, ima disciplinu, why not.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 16 avg 2016, 15:52

kad se sjetim prije kloppa kad prvi primimo go rijetko kad smo mogli doci do pobjede,mogu na prste jedne ruke izbrojati preokrete a s kloppom rutina postala

Pljunite za dahouda 50 miliona i dolazi jbt

Sent from my iPhone using Tapatalk

sena195
Kontakt:

Post Postao/la sena195 » 16 avg 2016, 22:13

Vidim na portalu Joe Hart se povezuje sa Liverpoolom, mislim da bi bio previše jer su dovedena dva golmana :)

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 17 avg 2016, 00:33

Ma bit će Moreno bolji vremenom,vjerujem ja Kloppu,dovest će on njega u red.Ne može Milner igrati lijevog beka,šta vam je.
Moreno nije loš igrač,samo nekako djeluje na terenu kao da ne razmišlja,kao da brzo donosi odluke.Inače nije loš,pa baš kod gola Walcotta,prije nego što je Lallana pogriješio,on je sjajno zaustavio taj napad.Pa ono kad je glavom reagovao i stigao na suprotnu stranu da izbaci loptu u korner.Dakle,požrtvovan je,ima volje,samo djeluje da nema mozga,mislim da su mu problemi više psihičke prirode.
Ima tu i Joe Gomez,vjerovatno zato Klopp neće ništa kupovat.Kad se doda i Milner,to je već odlično.
Međutim,zašto je čovjek prodao Brad Smitha,to mi nikako nije jasno.Meni je onaj momak bio odličan svaki put kad je igrao.
You'll never walk alone.

Escobar
Kontakt:

Post Postao/la Escobar » 17 avg 2016, 02:16

Believe je napisao/la:Ma bit će Moreno bolji vremenom,vjerujem ja Kloppu,dovest će on njega u red.Ne može Milner igrati lijevog beka,šta vam je.
Moreno nije loš igrač,samo nekako djeluje na terenu kao da ne razmišlja,kao da brzo donosi odluke.Inače nije loš,pa baš kod gola Walcotta,prije nego što je Lallana pogriješio,on je sjajno zaustavio taj napad.Pa ono kad je glavom reagovao i stigao na suprotnu stranu da izbaci loptu u korner.Dakle,požrtvovan je,ima volje,samo djeluje da nema mozga,mislim da su mu problemi više psihičke prirode.
Ima tu i Joe Gomez,vjerovatno zato Klopp neće ništa kupovat.Kad se doda i Milner,to je već odlično.
Međutim,zašto je čovjek prodao Brad Smitha,to mi nikako nije jasno.Meni je onaj momak bio odličan svaki put kad je igrao.
Moreno izbija loptu glavom ne u korner već Ramseyu na noge :mrgreen: Jesmo li gledali istu utakmicu, Morenov svaki "pokušaj" bio je kardinalna greška. Ostavljao je "bazen" Wallcotu po desnoj strani. Klavan se razapeo ko Isus dok je spašavao Mignoleta i stative. Čim se mladi Gomez oporavi ide on na tu poziciju, Moreno na tribine. Do tada gledamo Jamesa Milnera. Pa i Origi bi bio bolji na beku od katastrofalnog Morena.
5 times champions of Europe. #YNWA

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 17 avg 2016, 10:17

Moreno je kreten, ima tip dobar šut dobru ljevicu, ima brzinu trči pokušava leti ali je totalno nekad van sebe s reakcijama i tu pravi kardinalne greške zbog kojih cijeli tim ispašta. Mora na meditaciju definitivno i malo se skulirati inače propuha cijelu sezonu na toj lijevoj strani.

thekoplegend
Kontakt:

Post Postao/la thekoplegend » 17 avg 2016, 10:52

Believe je napisao/la: Međutim,zašto je čovjek prodao Brad Smitha,to mi nikako nije jasno.Meni je onaj momak bio odličan svaki put kad je igrao.
Pa prodaja je dobra, zaradilo se malo novca, ima buy back klauzulu i dobijace vise prilike u bornemouthu da igra nego kod nas i njihov trener je jedan od najperspektivnijih mladih trenera koji voli radit sa mladim igracima. Pun pogodak isto kao i za Ibea.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 avg 2016, 11:19

Milner će biti starter na lijevom beku u subotu, to je potvrdio James Pearce, novinar Echa. Možda se šta promjeni do tad, ali sumnjam. Interesuje me hoće li se Ings naći na klupi, obzirom da se i Sturridge oporavlja i trenira, a tu su i Origi i Firmino.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 17 avg 2016, 11:22

Carlo je napisao/la:Milner će biti starter na lijevom beku u subotu, to je potvrdio James Pearce, novinar Echa. Možda se šta promjeni do tad, ali sumnjam. Interesuje me hoće li se Ings naći na klupi, obzirom da se i Sturridge oporavlja i trenira, a tu su i Origi i Firmino.
Ings je odigrao svih 90 minuta i dao go ua Liverpool U23, koji je izgubio kući 1-4 od Sottona.
Ne znam kakva je ekipa igrala ali ne mogu izgubiti 1-4, to je sramota. Sturidga nije bilo ni tu.
Nije tajna da Klop ne voli Sturidga, ne igra presing, ne igra odbranu, ne vraća se, sebičan je... Origi je prvi izbor, drugi je Firminho. Za ovu dvojicu ne znam.

Burnleya moramo pobjediti.

Meni najjača slika sa treninga:
slika
Kocka je bačena

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.