FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 sep 2016, 19:10

Pogledajte post sloboda72, odakle Tom Cat??

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 21 sep 2016, 19:13

tuzlak1987 je napisao/la:Pogledajte post sloboda72, odakle Tom Cat??
Kurević je birao imena koja on želi da vidi u tom odboru, a ne koja su po statutu trebala biti određena. :kafa:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 sep 2016, 19:13

Rekni ti meni,reknu cu i ja tebi. :lolno:
Krse statut kluba.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 sep 2016, 19:15

Pupi04 je napisao/la:Nije to klupski autobus.
Opet se sve slama preko leđa navijača koji nažalost također traže svoje mjesto pod predizbornim suncem.

Ja volim ovaj klub ali nikad neću biti za to da se za njega iz budžeta izdvaja skoro milion maraka, puno je to para ljudi, naših para, para naših sugrađana koje Sloboda ne intersuje, ovo je redovna zabava za 2-2500 ljudi. Ako ćemo se boriti za vrh sa budžetskim parama, ućeraj mu.

Žalosno je da nema sposobnog, nezavisnog novinara koji će odraditi intervju kako Bog zapovijeda, ovako smo dobili dva monologa u kojim je dopušteno i sa jedne i druge strane da se iznese tona neistina, jel se mogao Jasmin prekinuti pa ga pitati, vi ste ovo ovo i ovo izjavili zasto niste ispunili.
Pa ista stvar i za Azmira, sve sto sam obećao ispuni sam, aha, izjavili ste da napadate titulu i ne pitate koliko je, i hiljadu drugih stvari.

Od samog početka nije se krenulo ni sa jedne strane kako treba, nije se napravila realna strategija i razvoj kluba nego sve na ho ruk, sve pod pritiscima i ovo je bilo pitanje vremena kad će se desiti.
Kako to da je predsjednik napustio klub oko 10-og, a 20-og nisu isplaćene plate, stanarine, rate Ugovora, za koji mjesec su te plate, stanarine ? Je li to ostavljanje kluba bez novih dugovanja, ili sto se tice finansija Sloboda je mirna do 11. kola.
Naravno sad ce krenuti paljba, jasta ce njima ostaviti pare nije lud, da pokradu, to bi po meni bilo odgovorno ponasanje, da ostavis sve transparentno ukoliko ides, ali s obzirom da se i sam igras predizbornih igrica, ovakav nacin je najbolji.

I ne pokusavajte da me prikacite bilo kojoj stranci, nabijem ih sve od reda, na svojoj kozi sam osjetio surovost ne pripadanja politickoj opciji.
Ko misli da ovo nisu predizborne igre preko leđa Slobode, nije dobar, meni je toga preko glave, od supaka na vlasti i opziciji se i moglo ocekivati ali od covjeka za kojeg sam mislio da ce zastiti Slobodu i da je kako volimo reci "moja stranka je Sloboda" sam razocaran, samo je trebao biti otvoreniji "ako crveni ostanu ja odlazim, ako zeleni dođu ja ostajem".

SLOBODA DO GROBA :!:
Necu ce pokusati prikaciti niti jednoj stranci. Sam reci da si SDP.

Zeba je danas izjavio da su plate bile redovne do ostavke. :salut: A Azmir je rekao da nije naklonjen niti jednoj stranci par puta i naveo je sve sto nije ispostovano i zbog toga je rekao da je dao ostavku.

Pa eto kada ti mozes nabijati Azmiru koji kaze da nije zeleni i koji kaze da mu odgovara svaka vlast i svaki gradonacelnik koji ce se brinuti za Slobodu i pomoci. Onda da i ja tebi kazem da si SDP.

Najlakse je mahalat Azmir ovo Azmir ono. A u biti covjek 90% finansirao Slobodu i ostali ga nisu pratili. Eto ti razloga sto nema strategije. Strategija je izvrsna i napravila bi od Slobode vrhunski klub ali to ne moze ostvariti jedan covjek kojem gradska vlast i grobari podapinje nogu.

Hocete sredjen omladinski pogon? Da imamo mlade igrace iz pogona? Pa pokusao je covjek i svima dao otkaze ali oni ne mrdaju. Uvalili se i imaju podrsku grada i ovih koji su Azmirovi protivnici.

Hocete stadion? Pa eto covjek bi vam napravio stadion ali mu nedaju. Hoce oni sami da ga prave 30 godina.

Kako raditi onda na mjestu sa horuk ljudima oko sebe kojo su tu navodno da pomognu i koji kao vole Slobodu.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 21 sep 2016, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 21 sep 2016, 19:17

Ljudi moji u Subotu nam je jedina sansa da jasno damo do znanja da ovi kvazi likovi sto su tu trenutno moraju otici iz kluba i da nam se vrati azmir... Ako budemo cekali na one prodane duse tzv. Fukare nema od toga nista i zato se nadam da ce nesto stariji navijaci koji su na zapadu nesto pokrenuti

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 sep 2016, 19:19

Pupi04 je napisao/la:Nije to klupski autobus.
Opet se sve slama preko leđa navijača koji nažalost također traže svoje mjesto pod predizbornim suncem.

Ja volim ovaj klub ali nikad neću biti za to da se za njega iz budžeta izdvaja skoro milion maraka, puno je to para ljudi, naših para, para naših sugrađana koje Sloboda ne intersuje, ovo je redovna zabava za 2-2500 ljudi. Ako ćemo se boriti za vrh sa budžetskim parama, ućeraj mu.

Žalosno je da nema sposobnog, nezavisnog novinara koji će odraditi intervju kako Bog zapovijeda, ovako smo dobili dva monologa u kojim je dopušteno i sa jedne i druge strane da se iznese tona neistina, jel se mogao Jasmin prekinuti pa ga pitati, vi ste ovo ovo i ovo izjavili zasto niste ispunili.
Pa ista stvar i za Azmira, sve sto sam obećao ispuni sam, aha, izjavili ste da napadate titulu i ne pitate koliko je, i hiljadu drugih stvari.

Od samog početka nije se krenulo ni sa jedne strane kako treba, nije se napravila realna strategija i razvoj kluba nego sve na ho ruk, sve pod pritiscima i ovo je bilo pitanje vremena kad će se desiti.
Kako to da je predsjednik napustio klub oko 10-og, a 20-og nisu isplaćene plate, stanarine, rate Ugovora, za koji mjesec su te plate, stanarine ? Je li to ostavljanje kluba bez novih dugovanja, ili sto se tice finansija Sloboda je mirna do 11. kola.
Naravno sad ce krenuti paljba, jasta ce njima ostaviti pare nije lud, da pokradu, to bi po meni bilo odgovorno ponasanje, da ostavis sve transparentno ukoliko ides, ali s obzirom da se i sam igras predizbornih igrica, ovakav nacin je najbolji.

I ne pokusavajte da me prikacite bilo kojoj stranci, nabijem ih sve od reda, na svojoj kozi sam osjetio surovost ne pripadanja politickoj opciji.
Ko misli da ovo nisu predizborne igre preko leđa Slobode, nije dobar, meni je toga preko glave, od supaka na vlasti i opziciji se i moglo ocekivati ali od covjeka za kojeg sam mislio da ce zastiti Slobodu i da je kako volimo reci "moja stranka je Sloboda" sam razocaran, samo je trebao biti otvoreniji "ako crveni ostanu ja odlazim, ako zeleni dođu ja ostajem".

SLOBODA DO GROBA :!:
Ocit primjer si SDP-ovog pijuncica. Jesi li dao ime broj tel i adresu povjerocu da ces glasati za Jasmina? :roll:
Jasmin nije ispunio nista, a Azmir jeste. Razlika je ocita. Ti kao imas neke koristi od budjeta, a ko zna mozda si se slikao pored one prikaze u parku i mozda se divis onome mostu od kojega je ljepsa rudarska traka ili traka za odlaganje pepela iz TE, mozda citas njegovu poeziju ili mozda se vozis biciklistickom stazom po Bulevaru koja vise lici na makadamski put za izvlacenje balvana iz sume...
Nema dvostruke krivice! Kriv je Jasmin i njegovi ahbabi, za dugove koji su napravljeni za njegove ere i za sve sto se ruzno desilo ovome gradu. Pogasio sve sportske klubove osim Fuckinog.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 21 sep 2016, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 sep 2016, 19:23

Dobio na tenderu. Ionako on sve dobiva na tenderu. :rol: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 21 sep 2016, 19:34

Toliko toga ima da se kaže ponovo jer ne može jednostavno da se prevali preko toga...Ono što mi odzvanja u glavi stalno su dvije stvari što Azmir spomenu, da mu je Fućko prije 3 godine na skupštini rekao "predsjedniče, samo je vama stalo da se Sloboda vrati u PL", i ono što je faraon rekao "vi ste uspjeli daleko više nego što smo to planirali"... :eh: :eh: :eh: :crazy: :crazy: :crazy: sama pomisao da se možemo opet vratiti na to... :puke:

Yebeni izbori, da samo hoće proći i taj 2. oktobar.
A i gore mi bude kad vas čitam ovdje. 5% optimizma, a uvjeren sam da treba biti više od toga. Samo širimo negativu radi nekoliko debila koji nemaju nikakvih utjecaja ni na šta.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 sep 2016, 19:38

wobly92 je napisao/la:Toliko toga ima da se kaže ponovo jer ne može jednostavno da se prevali preko toga...Ono što mi odzvanja u glavi stalno su dvije stvari što Azmir spomenu, da mu je Fućko prije 3 godine na skupštini rekao "predsjedniče, samo je vama stalo da se Sloboda vrati u PL", i ono što je faraon rekao "vi ste uspjeli daleko više nego što smo to planirali"... :eh: :eh: :eh: :crazy: :crazy: :crazy: sama pomisao da se možemo opet vratiti na to... :puke:

Yebeni izbori, da samo hoće proći i taj 2. oktobar.
A i gore mi bude kad vas čitam ovdje. 5% optimizma, a uvjeren sam da treba biti više od toga. Samo širimo negativu radi nekoliko debila koji nemaju nikakvih utjecaja ni na šta.
Vjeruj, da nema ni 0,1% mjesta optimizmu bez Azmira! Sada cu da ti nadjem jedan clanak od vremena federalke kada se nije Azmir jos pojavio i citirati sam sebe. Jasmin je lagao i Mesketa kojeg je instalirao.
Evo kako je levatio Mesketa.
"Preuzeto sa FB

Evo izjave Mesketove kćerke Mirne koju je večeras dala na jednom portalu:"Nije je meske doveo slobodu do ove situacije, u drugu ligu, u klubu je bio pakao , ovaj klub propada godinama, ne moze se nesto napraviti u 3 mjeseca , treba vremena, malo se raspitajte recimo po svim mogucim firmama u gradu u koje je isao i tarzio pare, da neko nesto da, a za uzvrat da idu reklame njihovih firmi na stadionu, ne staje, kazu kasne plate 4 mjeseca da mi je samo znati kako to, kad je ova uprava 2-3 mjeseca tu, kazu nemaju rucak ili spavanje, ne znam kako ih nije sramota to da kazu, sve su im omogucili, dali su ibraku da dovede igrace , on nije imao sa dovodjenjem igraca , ne moze on izaci i trcati za njih, iako i sad u ovim godinama bi mozda bio bolji od pola njih, a to sto ga povezujete sa imamovicem kao da oni nesto to zajedno kuju, e tu va
m je najveca greska vjerujte, da je tako onda bi jasmin ga primio kad mu ode da trazi da se uplate obecane pare, a ne izbjegavao!
ja se isikreno nadam da hoce reci to sve javno..vjerovali ili ne zna cekatt po tri sata na nekom mjestu da ga prime
..ja kazem svako ima pravo na misljenje , mogu ga voljeti i ne voljeti to svako ima pravo , ali meni samo tesko pada kad neko kaze da ne radi i da se ne bori i da ne voli slobodu i da hoce da se ugasi sloboda, pa to je glupost, ne vidim samo zasto bi on to htio, htio je pomoci slobodi, i nije se htio toga prihvatiti dok mu jasmin nije obecao da ce pomoci, i sad kad je on to preuzeo nigdje nikog nema, svi koji su obecali , sad nikog nema!"
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 21 sep 2016, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 21 sep 2016, 19:41

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 sep 2016, 19:41

Iz ovog cemo izaci jos jaci i biti najjaci klub u drzavi,dzaba se nervirate.Samo pamtite ko sta pise,kasnije ga silujte u mozak :kafa: :mrgreen:
zapamtite ovaj post :hmmmm:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 21 sep 2016, 19:43

solinas je napisao/la:Iz ovog cemo izaci jos jaci i biti najjaci klub u drzavi,dzaba se nervirate.Samo pamtite ko sta pise,kasnije ga silujte u mozak :kafa: :mrgreen:
zapamtite ovaj post :hmmmm:
+1
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 sep 2016, 19:44

http://bportal.ba/tuzla-od-sportskog-ce ... ije-u-bih/

Od sportskog centra u Jugoslaviji do sportske provincije u BiH

2013. godina. Sve je bilo jasno i propalo vec tada. Clanak pred sezonu kada sport u Tuzli biljezi uspjeh i Azmir je vraca u PL.
Da nije on dosao te godine FK bi prosao kao svi ostali u clanku.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 21 sep 2016, 19:45

Sad iz Janje. Bobic junak utakmice. Fukare nijeme 85 minuta. Sramota.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 21 sep 2016, 19:52

@probisvjet nisam ni mislio na Slobodu bez Azmira, jer toga neće ni biti. Do kraja ove sezone bi nam mazali oči nekim sitnicama, a onda bi lagano ugasili klub i osnovali OFK. Optimizam o kojem pričam ovdje gajimo javno nas 5-6, a mislim da bi trebalo biti više, jer se može između nekih redova pročitat da Azmir ipak ne ide. Toliko nekih sitnica na koje treba obratit pažnju, umjesto što se koncentrišemo na neke fućke, fazle i ostale narkomanske klošare/privrednike i faraonove jadne pokušaje da iščupa što se iščupat da. Nada se jado da još uvijek može spasit izbore, nije mu niko javio da je već popušio.
tuzlak1987 je napisao/la: 2013. godina. Sve je bilo jasno i propalo vec tada. Clanak pred sezonu kada sport u Tuzli biljezi uspjeh i Azmir je vraca u PL.
Da nije on dosao te godine FK bi prosao kao svi ostali u clanku.
O razlozima zašto je tuzlanski sport u posljednje dvije decenije dotakao samo dno govore (između ostalih, op.a.) Dževad Šećerbegović, Sulejman Đorić, Vedran Lakić, Kada Delić Selimović...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 sep 2016, 20:00

Vrijeme ponosa!

idma75
Kontakt:

Post Postao/la idma75 » 21 sep 2016, 20:01

Bobic :clap: :clap: :clap:
Mehmedagić :clap: :clap:

Ostalo tuga jad čemer... Zec se šeta po terenu, propustio je 1na1 cistu situaciju. Hasanovic izgubio jedno 15 lopti, Ordaga se trudio donekle. Generalno katastrofa nastup. Sramota ljudi su trebali barem tri komada zabit. Žalosno....

Azmir nije progovorio, došao ispoštovati gostovanje u miru gledao sramotu na terenu. Ljudi nam se smiju na tribini.
BALL DON'T LIE

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 sep 2016, 20:11

Mnogi ovo gledaju samo kroz prizmu FK. Sta je sa nasim KK, gdje su rezultati? Sta je sa nekada naseg odlicnog rukometa i titula tu? Sta je sa zenske kosarke gdje smo bili giganti? Sta je sa odbojkasica i odbojkasa koji su nekada bili sampioni? Sta je sa borilackih vjestina gdje smo bili jaki? Gdje je opet neki teniser kao Delic? Gdje je neki dobar atleticar u 20 godina?

Kriva je jedna vlast 25 godina koja unistava sve. Krivi smo i mi sto gledamo i opet iste biramo kako bi dokazali nekome nesto u drzavi. A jadni smo kao i svi i zatvoreni od drzave kao Sjeverna Koreja.

Sve sampione su nam unistili, ostao je jos samo FK koji bi se ugasio 2013. bez Azmira i fuzirao sa Mramorom.
Hocemol dozvoliti da nam i to uniste??

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 21 sep 2016, 20:25

Dugo se jadnije nisam osjecao na tribini kao danas, ovo je danas jad i cemer....igraci igrali bi i nebi, ne znaju ni oni, navijaci podjeljeni ko nikad dosada...bolje sam se osjeco one godine kad smo ispadali nego danas... po prvi put u zivotu mi je bilo sve jedno dal cemo pobjediti il izgubiti...da hoce proc ovi izbori yebo ih otac pa da vidimo dje smo al ovako ne ide...bojim se samo katastofe protiv radnika i da ne bude belaja na tribinama jer atmosfera medju nama nikad nije bila gora.... i da, Bobic ko Buffon danas, ostali...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 sep 2016, 20:44

Tačno mi se nikad nije desilo da pobijedimo a da sam se lošije i jadnije osjećao
Kakva je seljacina ovaj novi predsjednik to nisu istine,jbt :facepalm: :facepalm: :facepalm:.... Dobili smo Saliha sabovica vol.2....čak su obadvojica neimari koji ne plaćaju radnike, mute i spletkare... Moke pokazuje njemu i Denisu KARICU viber poruke od faraoncica pa se onako slatko svi nasmiju... Nema veze sto nas lokalni seoski klub rastavlja na proste faktore samo 10 metara od njih....:urnebes: :puke: :puke:.... Inače,tekmu su propratili u zezanju... Boliii njih tuki za Slobodu.... Iz aviona se vidi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.