FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 sep 2016, 17:32

harry_90 je napisao/la:Jesu li makar plati ovaj bus od transturista ili su ga uzeli na povjerenje :mrgreen: nisu ni krenuli,a vec su nabili dug Slobodi :urnebes:
Nisu platili, nemaju marke likovi ..

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 sep 2016, 17:33

harry_90 je napisao/la:Jesu li makar plati ovaj bus od transturista ili su ga uzeli na povjerenje :mrgreen: nisu ni krenuli,a vec su nabili dug Slobodi :urnebes:
Ma nisu,sto posto.Vozi misko platice neko.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 sep 2016, 17:37

Tresemo se hocemol primiti gol ili ce ovako zavrsiti :urnebes:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 sep 2016, 17:39

Nisu htjeli od Azmira bus,valja platit sofera i gorivo...majko draga sta ovi rade :lol:

Ako se sta ne promjeni i Azmir ne vrati,mi smo gotovi do kraja ove sezone.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 21 sep 2016, 17:42

harry_90 je napisao/la:Nisu htjeli od Azmira bus,valja platit sofera i gorivo...majko draga sta ovi rade :lol:

Ako se sta ne promjeni i Azmir ne vrati,mi smo gotovi do kraja ove sezone.
Da se ne lažemo, nećemo dočekat podjelu lige na ligu za prvaka i opstanak. :kafa:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 sep 2016, 17:46

Tuga, jad i čemer... Smiju nam se ljudi... 5 stopostotnih imala Janja... Ahahaha... Sjede spasioci ispod mene i Moke se dopisuje na viber sa faraonom... Ahahahahahahahahahahahahahahahahha.... Nemaju klosari za poziva
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 21 sep 2016, 17:56

Krupa - Travnik 1:3
:lol: :lol:
A nas naguze :oops:

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 21 sep 2016, 17:57

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Krupa - Travnik 1:3
:lol: :lol:
A nas naguze :oops:
ne treba to biti mjerilo, krupa je i protiv zrinjskog ostala neporazena proslo kolo tako da ti ova konstatacija nema mjesta

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 sep 2016, 17:59

staragarda je napisao/la:Tuga, jad i čemer... Smiju nam se ljudi... 5 stopostotnih imala Janja... Ahahaha... Sjede spasioci ispod mene i Moke se dopisuje na viber sa faraonom... Ahahahahahahahahahahahahahahahahha.... Nemaju klosari za poziva
Da i ti nisi u tom odboru za hitnost,sjedis sa njima,znas skim se ko dopisuje.. :mrgreen:

Ko je dao go za nas ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 21 sep 2016, 18:04

Pa je li kraj više

Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk

slaniskojevska
Kontakt:

Post Postao/la slaniskojevska » 21 sep 2016, 18:06

Kraj tako pise na njihovoj stranici na fb..al izgleda da smo lose skroz igrali..
Mostovi koji nikuda ne vode,fontane koje niko ne gleda.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 21 sep 2016, 18:19

Premije od senada i moke senad daje mjesalicu betona podjeljenu na 4 igraca kad budu kuće pravili a moke daje gratis dozvole kad ih budu takođe pravili

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 21 sep 2016, 18:22

Ja i dalje ne mogu da vjerujem da likovi nisu uzeli klupski autobus. Bog ti jadan.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 sep 2016, 18:40

xeksor je napisao/la:Premije od senada i moke senad daje mjesalicu betona podjeljenu na 4 igraca kad budu kuće pravili a moke daje gratis dozvole kad ih budu takođe pravili
Rekao mu Faraon ako padam ja padaju i tebi tenderi i sada on koga boli qrac sa Slobodom pokusava ljudima ogaditi Azmira..

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 sep 2016, 18:46

18:09 / 21.09.16
Husić: Sloboda može izgubiti 400.000 maraka

Poslije odlaska Azmira Husića sa predsjedničke funkcije, u tuzlanskoj Slobodi više ništa nije isto.

Klubom privremeno upravlja Odbor za hitnost, sastavljen od pojedinih tuzlanskih poduzetnika. Oni će voditi klub do održavanja Skupštine. Najveći klupski organ trebao bi se sastati tokom reprezentativne pauze. Tada bi trebala biti verifikovana i nova Uprava.

Stanje u klubu je alarmantno. Pojedini fudbaleri jučer su odbili izvršavati svoje obaveze.

I klupska kasa je poprilično ''opuhana''. Zbog toga bi neki iskusniji fudbaleri ubrzo mogli ''dići'' sidro iz Rudarske 2.

U Slobodi sa nestrpljenjem očekuju sredstva od UEFA-e. Oko 200.000 eura trebalo bi do kraja godine leći na klupski račun. Ipak, to je dovedeno u pitanje.

S obzirom na to da Sloboda uredno ne izvršava obaveze prema Poreskoj upravi Federacije Bosne i Hercegovine po osnovu reprograma, a finansijsko poslovanje klubova je pod posebnom prismotrom UEFA-e, sredstva bi mogla biti blokirana.

- Mi imamo redovni UEFA monitoring 15. oktobra. Velika je vjerovatnoća da ta sredstva ne budu uplaćena na račun Slobode iako ljudi koji su preuzeli klub očekuju tu uplatu - rekao je za Faktor, Azmir Husić.

Podsjetimo, UEFA za nastupe u evropskim takmičenjima novac prvo uplaćuje na račun Saveza, koji dalje novac distribuira na klupske račune. Zbog velikih poreznih dugovanja, Porezna uprava FBiH bi taj novac mogla ''zaplijeniti''.

Bivši predsjednik Slobode nije optimističan po pitanju budućnosti kluba.

- Kakva je budućnost Slobode? Vjerujte da to ne bi znao reći. Sve je manje ljudi koji žele investirati, dati novac, pomoći. Klubovi sa bogatom historijim u teškoj su situaciji.

FK Sloboda sve više se poredi sa Košarkaškim klubom Sloboda Dita koji je zbog duga od oko tri miliona KM ugašen.

- Slobodina sudbina je prije moga dolaska trebala biti riješena na takav način. Nisu vjerovali da se Sloboda može isčupati. Ja sam pokazao da može. Ljudi koji vode Grad žive u mislima ''fuzija''. Da ugase klub i spoje se sa nekim manjim. To je najveća glupost. Ne vidim svrhu da se nešto što postoji sto godina ugasi samo zbog duga. I to kad bi uradili, ponovo bi morali izdvajati novac - dodaje Husić.

O eventualnom povratku u Slobodu, Husić kaže:

- Teško. Teško dok su ovi ljudi tu. Iz dana u dan pokazuju koliko su spremni da ne budem tu. Teško se s tim nositi. Oni ako zacrtaju da nešto neće da bude, onda neće ni biti. Žele uništiti igračku koju voli 50.000 građana Tuzle. Ako oni tako žele, prebolit ću i ja - zaključio je Husić na kraju razgovora za Faktor.
🔴⚫️

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 sep 2016, 18:50

Rekoh vam da ce nam zaplijeniti novac a neki poput onog komuniste prave se paglu malo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 21 sep 2016, 18:53

Uzimaj sve. Sve sto mogu grobari Slobode da uzmu, uzimaj im ispred nosa.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 sep 2016, 18:59

Oni imaju ideju da poslije izbora zamrznu postojanje FK Sloboda, isto kao i KK Sloboda.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 21 sep 2016, 19:01

Nije to klupski autobus.
Opet se sve slama preko leđa navijača koji nažalost također traže svoje mjesto pod predizbornim suncem.

Ja volim ovaj klub ali nikad neću biti za to da se za njega iz budžeta izdvaja skoro milion maraka, puno je to para ljudi, naših para, para naših sugrađana koje Sloboda ne intersuje, ovo je redovna zabava za 2-2500 ljudi. Ako ćemo se boriti za vrh sa budžetskim parama, ućeraj mu.

Žalosno je da nema sposobnog, nezavisnog novinara koji će odraditi intervju kako Bog zapovijeda, ovako smo dobili dva monologa u kojim je dopušteno i sa jedne i druge strane da se iznese tona neistina, jel se mogao Jasmin prekinuti pa ga pitati, vi ste ovo ovo i ovo izjavili zasto niste ispunili.
Pa ista stvar i za Azmira, sve sto sam obećao ispuni sam, aha, izjavili ste da napadate titulu i ne pitate koliko je, i hiljadu drugih stvari.

Od samog početka nije se krenulo ni sa jedne strane kako treba, nije se napravila realna strategija i razvoj kluba nego sve na ho ruk, sve pod pritiscima i ovo je bilo pitanje vremena kad će se desiti.
Kako to da je predsjednik napustio klub oko 10-og, a 20-og nisu isplaćene plate, stanarine, rate Ugovora, za koji mjesec su te plate, stanarine ? Je li to ostavljanje kluba bez novih dugovanja, ili sto se tice finansija Sloboda je mirna do 11. kola.
Naravno sad ce krenuti paljba, jasta ce njima ostaviti pare nije lud, da pokradu, to bi po meni bilo odgovorno ponasanje, da ostavis sve transparentno ukoliko ides, ali s obzirom da se i sam igras predizbornih igrica, ovakav nacin je najbolji.

I ne pokusavajte da me prikacite bilo kojoj stranci, nabijem ih sve od reda, na svojoj kozi sam osjetio surovost ne pripadanja politickoj opciji.
Ko misli da ovo nisu predizborne igre preko leđa Slobode, nije dobar, meni je toga preko glave, od supaka na vlasti i opziciji se i moglo ocekivati ali od covjeka za kojeg sam mislio da ce zastiti Slobodu i da je kako volimo reci "moja stranka je Sloboda" sam razocaran, samo je trebao biti otvoreniji "ako crveni ostanu ja odlazim, ako zeleni dođu ja ostajem".

SLOBODA DO GROBA :!:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 21 sep 2016, 19:07

Pupi04 je napisao/la:Nije to klupski autobus.
Opet se sve slama preko leđa navijača koji nažalost također traže svoje mjesto pod predizbornim suncem.

Ja volim ovaj klub ali nikad neću biti za to da se za njega iz budžeta izdvaja skoro milion maraka, puno je to para ljudi, naših para, para naših sugrađana koje Sloboda ne intersuje, ovo je redovna zabava za 2-2500 ljudi. Ako ćemo se boriti za vrh sa budžetskim parama, ućeraj mu.
Kako mozes reci da ne zanima gradjane Tuzle Sloboda ? Jel 600.000 KM puno za most koji vodi nigdje ? Sto nije puno kad se daju ogromne pare za predizborne kampanje ? Nismo mi Olimpik, mi smo Sloboda, koja skoro postoji 100 godina. Izdvojili su 900.000 KM za istok, pa bolje da te pare uloze u Slobodu, jer ce taj istok biti go ku.rrac i gradit ce se 7 godina.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.