FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja se samo pitam da li ce u subotu se jasno dati do znanja da ovi sto su kao odbor za hitnost nisu dobro dosli ili cemo biti nijemi posmatraci i gledati kako nam unistavaju voljeni klub zajedno sa faraonom
- tuzlak1987
- Kontakt:
....................................Bobic................................
Efendic............Skahic............Mehemdagic......Todorovic
...................Grahovac.........Hasanovic.....................
Veselinovic..................Ordagic........................Subic
...............................Zec......................................
Al ovo je manje bitno, bez obzira pobjedili ili ne ovi igraci odlaze svi i mi se gasimo.
Efendic............Skahic............Mehemdagic......Todorovic
...................Grahovac.........Hasanovic.....................
Veselinovic..................Ordagic........................Subic
...............................Zec......................................
Al ovo je manje bitno, bez obzira pobjedili ili ne ovi igraci odlaze svi i mi se gasimo.
Sve mi se cini nijemi posmatraci.SARS je napisao/la:Ja se samo pitam da li ce u subotu se jasno dati do znanja da ovi sto su kao odbor za hitnost nisu dobro dosli ili cemo biti nijemi posmatraci i gledati kako nam unistavaju voljeni klub zajedno sa faraonom
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Probisvjet
- Kontakt:
Danas su privrednici uzeli bus na veresiju. Samo da se zna. 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hajde Krpaa samo gool sad trebam ja 
Hajmo Krpa

Hajmo Krpa
Da nabiju još malo dugova ako se Azmir vrati.Probisvjet je napisao/la:Danas su privrednici uzeli bus na veresiju. Samo da se zna.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Znaci nemaju ni 500 KM
- tuzlak1987
- Kontakt:
"Ne znam šta je uzrok, ali je u svemu prisutna i nervoza zbog posljednjih događaja u klubu. Dosta je igrača pod ugovorom, svi očekuju šta će se desiti i hoće li obaveze prema nama biti ispoštovane", kaže Zeba.
"Najgora je neizvjesnost. Plaće smo primali redovno, ali su upitni ugovori koje smo sklopili po dolasku u Slobodu. Moj ističe idućeg ljeta i ako se odredbe budu poštovale, ostat ću do kraja", dodao je.
"Mi smo profesionalci i naš je interes da treniramo i igramo. Stanje u klubu utječe na raspoloženje, pogotovo mlađih igrača. Bitno je da odigramo što bolje do zime, pa ćemo poslije vidjeti šta će se dešavati",naglasio je Zeba.
"Uzdrmani jesmo, ali najgore je što ni nas niko ništa ne pita. Valja nam se dignuti i okočati prvi dio sezone najbolje što se može. I radi nas i radi navijača, da se ne vratimo na staro. Urađeno je dosta posla i bilo bi šteta da klub ponovo potone", kazao je.
"Njegovo je pravo da odlučuje o ostanku ili odlasku. Nisam siguran da su povici „balavaca“ s tribina jedini razlog za njegovu ostavku. Ali, nije bitan Musemić, nije ni predsjednik Husić, nisu važni ni ovi novokomponovani koji pokušavaju uzdrmati klub. Sloboda će postojati bez svih nas i bez njih i zato je važno da se sadašnja situacija što bezbolnije prevaziđe i da nastavimo gdje smo stali", zaključio je Zeba.
"NISU VAZNI NI OVI NOVOKOMPONOVANI KOJI POKUSAVAJU UZDRMATI KLUB"
"Najgora je neizvjesnost. Plaće smo primali redovno, ali su upitni ugovori koje smo sklopili po dolasku u Slobodu. Moj ističe idućeg ljeta i ako se odredbe budu poštovale, ostat ću do kraja", dodao je.
"Mi smo profesionalci i naš je interes da treniramo i igramo. Stanje u klubu utječe na raspoloženje, pogotovo mlađih igrača. Bitno je da odigramo što bolje do zime, pa ćemo poslije vidjeti šta će se dešavati",naglasio je Zeba.
"Uzdrmani jesmo, ali najgore je što ni nas niko ništa ne pita. Valja nam se dignuti i okočati prvi dio sezone najbolje što se može. I radi nas i radi navijača, da se ne vratimo na staro. Urađeno je dosta posla i bilo bi šteta da klub ponovo potone", kazao je.
"Njegovo je pravo da odlučuje o ostanku ili odlasku. Nisam siguran da su povici „balavaca“ s tribina jedini razlog za njegovu ostavku. Ali, nije bitan Musemić, nije ni predsjednik Husić, nisu važni ni ovi novokomponovani koji pokušavaju uzdrmati klub. Sloboda će postojati bez svih nas i bez njih i zato je važno da se sadašnja situacija što bezbolnije prevaziđe i da nastavimo gdje smo stali", zaključio je Zeba.
"NISU VAZNI NI OVI NOVOKOMPONOVANI KOJI POKUSAVAJU UZDRMATI KLUB"
vodimo nakon 5' igre 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Znaci Zeba kaze plate su redovne primali sve isplaceno.eh sada.....nastaje cirkus
"Modra boja,na bijelome platnu,
Popadaše svi na kladionici.Aerials je napisao/la:vodimo nakon 5' igre

nije njima do zivota, ne do fudbalaSloboda se provukla sada. Pavić i Vučić imali šanse za Podrinje
-
- Kontakt:
Ja maloprije vidio autobus gdje velikim slovima pise TOM CAT. Sto privrednik nije dao taj autobus 

Koliko je one smijurije od navijača otišlo? Ne vjerujem da je puno, valjalo je s likovnog pobjeći.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ubi nas Janja ko mraz papriku... Ahahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Kako bih volio da se Azmir vrati i rastjera Jasminove pulene ..po mogucnosti zabranit im ulaz na stadion 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nas Cosic je zabio za Radnicki gol danas, igrao je mislim zadnje kolo prosle godine protiv Zrinjskog..
Jeste, a Todorović zabio za nas, dajte nam našu djecu 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Jesu li makar plati ovaj bus od transturista ili su ga uzeli na povjerenje
nisu ni krenuli,a vec su nabili dug Slobodi 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.