FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

simon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la simon » 26 sep 2014, 13:04

GangEvil je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Uz duzno postovanje, al iz dana u dan samo postajete sve vise i vise mahalski klub...Ok je otpustiti Uscuplica al na ovaj nacin, stvarno nije zasluzio
J.e.b.o mater...kad god treneru damo otkaz po vama nikad nije zasluzio na ovaj ili onaj nacin...dusebriznici...tako ste govorili i za Husrefa...a da vas je Husref dero po 3 razlike mrzili bi ga ko Arkana...a cim slabo vodi Sarajevo odma je za vas zlatan i nije zasluzio to sto mu se desava...Eto nek je Dino Djurbuzovic zasluzio da iz novina sazna da je smjenjen... bagra
To je to, oni vise gledaju u nasi avliju i upuceni su u sva desavanja oko kluba kao i mi, dok njihova sranja po klubu izvlace lazima i supljom pricom a iste te lazi zatim prosipaju ovdje ali neka bitno je da nas prate cim se oni uzdignu znaci nesto ce se opasno desiti :njanjanja:
Ti si opet šampion !

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 26 sep 2014, 13:04

:facepalm:
diplomatija je napisao/la:Molicete vi svoje bivše legende, igrače, trenere i bivše uprave da vas spasava kad amidza kaže ne interesujete me vise..
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 sep 2014, 13:06

invincible1921 je napisao/la:Uz duzno postovanje, al iz dana u dan samo postajete sve vise i vise mahalski klub...Ok je otpustiti Uscuplica al na ovaj nacin, stvarno nije zasluzio
Istina.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 26 sep 2014, 13:06

Tamo se ništa ne dešava, jad i čemer, normalno da će da vise kod nas i da pametuju...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 26 sep 2014, 13:07

Ja dobio informaciju da je ipak Hadzibegic trener
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 26 sep 2014, 13:12

GangEvil je napisao/la:
J.e.b.o mater...kad god treneru damo otkaz po vama nikad nije zasluzio na ovaj ili onaj nacin...dusebriznici...tako ste govorili i za Husrefa...a da vas je Husref dero po 3 razlike mrzili bi ga ko Arkana...a cim slabo vodi Sarajevo odma je za vas zlatan i nije zasluzio to sto mu se desava...Eto nek je Dino Dzurbuzovic zasluzio da iz novina sazna da je smjenjen... bagra
Jednoumlje kao najnovija grana savremene demokratije,iz te perspektive sve je cudno,nevjerovatno,itd.. i kad se k tome doda ova beskrajna zajedljivost,dobijes to dole,znas,ove tamo,dole... :beba:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 26 sep 2014, 13:13

Hadzija, Baka, Prosinecki su u najuzem krigu trenera. Prosinecki bi bio odlican. Sa mrtvom i finansijski nemocnom Zvezdom je pravio odlicne rezultate. Mi smo finansijski konsolidovani i uz pravog trenera mozemo mnogo napraviti. Robert je pravi trener.
Volio bih ako je ikako moguce da nas Bajevic preuzme, ali to je nerealno totlano.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 26 sep 2014, 13:17

Zar Baka nije skoro preuzeo nekoga u Crnoj Gori,tako nesto....Inace njega ne bih volio vidjeti,al nikako....
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 sep 2014, 13:26

socrates je napisao/la:Zar Baka nije skoro preuzeo nekoga u Crnoj Gori,tako nesto....Inace njega ne bih volio vidjeti,al nikako....
Nije, trebao je preuzet Novi Pazar ali nije.

Al cekajte, zar je uopce bitno ko ce biti trener, kad ce na pocetku biti najbolji na svijetu a nakon jedan dva kiksa najgori. Neka postave koga hoce, nek samo ima potrebnu papirologiju i onako, poznavajuci nas, otkaz ce dobiti u aprilu mjesecu.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 26 sep 2014, 13:36

Pa tek je 8-o kolo zavrseno Hilmo, ja mislim da ce vec u januaru biti bivsi, taj novi...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 26 sep 2014, 13:42

Baja_Zvjerka je napisao/la:Pa tek je 8-o kolo zavrseno Hilmo, ja mislim da ce vec u januaru biti bivsi, taj novi...
J.e.b.i ga, sta ces kad imamo para...vi morate trpiti jednog cijelu sezonu...i necete nista osvojiti...a mi cemo ih mjenjati sve dok ne dodjemo do kupa i prvenstva...kao i prosle sezone do kupa :)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 sep 2014, 13:44

hilmo je napisao/la:
socrates je napisao/la:Zar Baka nije skoro preuzeo nekoga u Crnoj Gori,tako nesto....Inace njega ne bih volio vidjeti,al nikako....
Nije, trebao je preuzet Novi Pazar ali nije.

Al cekajte, zar je uopce bitno ko ce biti trener, kad ce na pocetku biti najbolji na svijetu a nakon jedan dva kiksa najgori. Neka postave koga hoce, nek samo ima potrebnu papirologiju i onako, poznavajuci nas, otkaz ce dobiti u aprilu mjesecu.
:tokralju:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 26 sep 2014, 13:48

GangEvil je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Pa tek je 8-o kolo zavrseno Hilmo, ja mislim da ce vec u januaru biti bivsi, taj novi...
J.e.b.i ga, sta ces kad imamo para...vi morate trpiti jednog cijelu sezonu...i necete nista osvojiti...a mi cemo ih mjenjati sve dok ne dodjemo do kupa i prvenstva...kao i prosle sezone do kupa :)
ako dodjete do toga sto hocete ocekujem bar 30 trenera da se promijeni
=\_1921_/=

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 sep 2014, 13:52

ja bi prije prosineckog nego hadzibegica na klupi volio vidjeti...
You are someone else I am still right here

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 26 sep 2014, 13:56

Recimo još i to da se osim imena Faruka Hadžibegića, spekulira imenima još nekoliko stručnjaka, u prvom redu Roberta Prosinečkog, Branka Ivanovića i Mirze Varešanovića. :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

High

Post Postao/la High » 26 sep 2014, 13:57

Kakav M. V. To je nonsens.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 26 sep 2014, 13:58

Zip je napisao/la:Recimo još i to da se osim imena Faruka Hadžibegića, spekulira imenima još nekoliko stručnjaka, u prvom redu Roberta Prosinečkog, Branka Ivanovića i Mirze Varešanovića. :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Za Mirzu je notorna laž, ako nisi izmislio onda taj što ti je to rekao *** ko foka ;)
U novi boj ...

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 26 sep 2014, 13:58

Na kraju se sve zavrsilo na najbolji moguci nacin. Dzeno ce na kraju ostati u klubu i dobit ce sansu da se doskoluje i pribavi licence..
Ja isto dobih informaciju da je hadzija u pitanju....mada mislim da cemo biti bez sefa u sirokom.
Zadnja izmjena: EXIT, dana/u 26 sep 2014, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 26 sep 2014, 13:59

hz033 je napisao/la:
Zip je napisao/la:Recimo još i to da se osim imena Faruka Hadžibegića, spekulira imenima još nekoliko stručnjaka, u prvom redu Roberta Prosinečkog, Branka Ivanovića i Mirze Varešanovića. :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Za Mirzu je notorna laž, ako nisi izmislio onda taj što ti je to rekao *** ko foka ;)
Sto cu izmisliti, procitao na portalu..

Fudbalski klub Sarajevo danas je ostao bez prvog trenera prvog tima. Otišao je Dženan Uščuplić, a još uvijek nije poznato ime nasljednika.

Nagađanja, dakako, uvijek ima. Zvanično ništa, ali nezvanično, ime Faruka Hadžibegića spominje se ''najglasnije''.

Njegovi telefoni danas su za novinare portala ****.ba bili isključeni, ali nešto se ''šuška''.

Abdulah Ibraković za ****.ba: Radimo, razgovori su u toku, uskoro će sve biti poznato

Bio bi to vjerovatno sjajan potez rukovodstva kluba kojem još samo, utisak je, nedostaje vrhunski stručnjak na klupi kako kompletirao kadrovsku križaljku.

Uz dužno poštovanje prema Uščupliću i onome što je za kratko vrijeme uspio uraditi, vodeći tim, igrački kadar, vjerovatno najbolji u posljednjih dvadeset godina, vapi za čvrstom rukom i taktički odlučnijim glasom u svlačionici.

Hadžibegić je jedan od najboljih fudbalera u historiji ovog kluba. Bio je reprezentativac Jugoslavije i ponajbolji evropski defanzivac svog vremena. Čovjek s fudbalskim imenom i prezimenom, legenda kluba, ugledan i cijenjen među navijačima.

Edis Kusturica za ****.ba: Ovo nije klasična smjena već ljudski dogovor

Dokazao se i kao trener. Vodio je nekoliko francuskih klubova, bio je i selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, jedno vrijeme spominjao se i kao potencijalni nasljednik Safeta Sušića.

Njegov dolazak na Koševo bio bi dobar potez iz bezbroj razloga, prije svega zbog znanja i čvrste ruke. Vidjet ćemo da li je vrijeme za veliko trenersko ime na klupi Sarajeva?

Recimo još i to da se osim imena Faruka Hadžibegića, spekulira imenima još nekoliko stručnjaka, u prvom redu Roberta Prosinečkog, Branka Ivanovića i Mirze Varešanovića.

E.A., ****.ba

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 sep 2014, 13:59

valjda nece on :D ne vjerujem
samo ovaj selimovic je ispao gospodin covjek, preuzeo krivicu sto je kod nas jako rijetko. a mislim da je i dzeni ovo dobro doslo nekako ljepsi nacin da se ode sa klupe nego otkaz koji bi sigurno dobio u toku sezone a i navijacu su ga uzeli na zub tako da je ovo mozda i najbolje rjesenje.
You are someone else I am still right here

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: riki46, Vanja8 i 40 gostiju.