FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Mortus
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Mortus » 21 sep 2016, 08:51

Azmir sve fino objasni, mislim čak i da je zažalio što je podnio ostavku, jer mu ježao kao i svima nama kada vidi šata monstrumi uradiše u ovih par dana, a što je on stvarao 3,5 godina.
Mislim da nema šanse da ga i da se bude htio vratiti reizaberu, iako je on jedini spas za ovaj klub, (morat će debelo da potplati veliki broj članova Skupštine)
Ovo što igrači rade na neki način shvatam, lično, i kao neku vrstu osvete Azmirove i vjerujem da ih je nekolicinu on i nagovorio,da zakuha situaciju još više, a možda opet griješim.
Vjerujem da ima istine što je Faza pisao da nije igračima plaćano od juna, jer Azmir je fino objasnio je i da on preuzeo sve obaveze do 01.07., a da grad izvršava reprogram i da oni to nisu uradili, pa stoga ovdje ima malo i istine.

Što se tiče Udruženja Fukara, njima je bolje da ostanu Udruženje, a da se pravi navijači, kako ovi iz Udruženja sebe vole zvati okupe i navijaju, za početak na C tribini, a zašto ne na kraj "osvojiti" i Sjever.
I još nešto, baš me zanima da li će se iz Udruženja Fukara odreći svog dijela procenta od prodatih karata da pomognu novnonastalu finansijsku krizu u klubu, pošto smo ih vidjeli na slikama kod gradonačelnika, a kao što vole reći da su uključeni u rješavanje problema.....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 21 sep 2016, 09:00

Nije ni čudo onda što od početka sezone igraju loše, ako im nije plaćano.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 21 sep 2016, 09:09

Svi imate pamcenje ribice. Izaberite SDA-SBB-HDZ kandidata i eto vam nazad Zmaja od Bosne na velika vrata.

Mozda mladji ne, ali ovi malo stariji se sjecaju pokusaja gasenja Slobode od Batinih gospodara. Azmir se samo stavio u sluzbu SDA, a poslije izbora se vraca, neovisno ko pobjedi.

Podrzite Gadzu, ako vec hocete da ostanete dosljednji tradiciji Slobode i Tuzle.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 21 sep 2016, 09:21

Ili da budemo losija kopija Sarajeva? Tako ce i nama namjestiti jednu titulu, kad se pokorimo Izet begu i njegovim poslusnicima.

Ja obraz ne dam, ne znam za vas. Pa makar i igrali zadnju ligu, a svi znamo da se vraca Azmir poslije izbora.

Dat glas SDA kandidatu, da spasi Slobodu. To je kao da das Dodiku glas da spasi Bosnu.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 sep 2016, 09:25

Mortus je napisao/la:Azmir sve fino objasni, mislim čak i da je zažalio što je podnio ostavku, jer mu ježao kao i svima nama kada vidi šata monstrumi uradiše u ovih par dana, a što je on stvarao 3,5 godina.
Mislim da nema šanse da ga i da se bude htio vratiti reizaberu, iako je on jedini spas za ovaj klub, (morat će debelo da potplati veliki broj članova Skupštine)
Ovo što igrači rade na neki način shvatam, lično, i kao neku vrstu osvete Azmirove i vjerujem da ih je nekolicinu on i nagovorio,da zakuha situaciju još više, a možda opet griješim.
Vjerujem da ima istine što je Faza pisao da nije igračima plaćano od juna, jer Azmir je fino objasnio je i da on preuzeo sve obaveze do 01.07., a da grad izvršava reprogram i da oni to nisu uradili, pa stoga ovdje ima malo i istine.

Što se tiče Udruženja Fukara, njima je bolje da ostanu Udruženje, a da se pravi navijači, kako ovi iz Udruženja sebe vole zvati okupe i navijaju, za početak na C tribini, a zašto ne na kraj "osvojiti" i Sjever.
I još nešto, baš me zanima da li će se iz Udruženja Fukara odreći svog dijela procenta od prodatih karata da pomognu novnonastalu finansijsku krizu u klubu, pošto smo ih vidjeli na slikama kod gradonačelnika, a kao što vole reći da su uključeni u rješavanje problema.....
Covjek je u prvom intervju rekao da je u dogovoru Sa Husrefom isplatio pola plate za avgust a cekali su ishod sa Mladosti za ostatak.Tako da to nije tacno za plate.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 21 sep 2016, 09:28

Uprava napolje!!!

Lopovi lopovi sve ste nam uzeli crveno crna zastava vama nije svetinja !!!

U subotu svi na sektor C dati podrsku gospodinu Azmiru Husicu i prozvati lopove i njihove placenike koji nam zele ugasiti klub !!! Ovo je zadnja sansa nemoj cutati ustani neka se cuje tvoj glas
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 21 sep 2016, 09:45

solinas je napisao/la:
Mortus je napisao/la:Azmir sve fino objasni, mislim čak i da je zažalio što je podnio ostavku, jer mu ježao kao i svima nama kada vidi šata monstrumi uradiše u ovih par dana, a što je on stvarao 3,5 godina.

Covjek je u prvom intervju rekao da je u dogovoru Sa Husrefom isplatio pola plate za avgust a cekali su ishod sa Mladosti za ostatak.Tako da to nije tacno za plate.
Moguće je, ne zna čovjek više šta je istina, na ovo me ponukalo ovo što on reče da je dogovor bio da on do kraja juna izmiruje sve obaveze kluba osim reprograma i da su ovi zaazali. sad dal je plaćao plate ili nije :? zaista mi je sve ovo konfuzno..... :crazy:
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 21 sep 2016, 09:49

Izadji, izadji, izadji, iz rupe Jasmine izadji
Odbor za hitnost koji je imenovao grad Tuzla na čelu sa Jasminom Imamovićem i predsjednikom Skupštine tuzlanskog premijerligaša, Kemalom Kurevićem, inače bliskim saradnikom aktuelnog gradonačelnika Tuzle, predmet je ismijavanja navijača Slobode na forumima i društvenim mrežama i očito je samo mrtvo slovo na papiru.

Tome u prilog idu mnoge činjenice. Krenimo redom. Uoči današnjeg meča Kupa Bosne i Hercegovine protiv Podrinja u Janji, pojedini igrači Crveno-crnih odbili su raspremiti se i trenirati.

Razlog tome su neispunjene preuzete obaveze prema igračima. Odbor za hitnost nije isplatio igračima obećana sredstva, a igračima nisu plaćene ni stanarine.

Kako saznaje Faktor, trenutna struktura koja vodi glavnu riječ u klubu iz Rudarske 2 nije sposobna ispoštovati ugovore igračima. Prije svih Kostiću, Đidiću, Subiću, Zebi, Kariću...Njima je obećan sporazumni prekid saradnje, ali će oni svoje obaveze ispuniti do 11. kola.

Pukom slučajnošću, tada se u Bosni i Hercegovini održavaju lokalni izbori. Kasa Slobode je prazna, a na koji način će tzv. Odbor za hitnost ispuniti obaveze prema igračima i stručnom štabu nikom nije poznato.

Šta će se sa najstarijim premijerligaškim klubom, koji ove godine slavi 97 godina postojanja, dogoditi, i da li će on doživjeti sudbinu Sloboda Dite, gdje su potekli neki od najboljih bh. košarkaša, ostaje nam da vidimo u bliskoj budućnosti.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 sep 2016, 09:59

Gotovi smo...Ostalo nam je samo piskaranje po forumima i fb
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 sep 2016, 10:44

Ma kakvi gotovi, ne crnjacite toliko i ne placite ba.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 21 sep 2016, 10:48

Beduin je napisao/la:Ma kakvi gotovi, ne crnjacite toliko i ne placite ba.
kuknjava kuknjava
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 sep 2016, 10:50

Daj ne kenjaj i ne ravnaj. Crno je da ne moze biti crnje! Na cemu gradis optimizam? Na Jasminu, Karicu, Fazli, Sulji, Iniru, Fucki... ?
Siguran sam poslije tvojih komentara da ti je ipak Faraon ispred FK Sloboda!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 sep 2016, 10:51

Ekipa ljudi koja trenutno radi u klubu do daljnjeg svakodnevno u svom punom kapacitetu radi da se igračima pruži sve kao i do sada.
nema brige, rade privrednici punim kapacitetom :kafa:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 sep 2016, 10:55

Probisvjet je napisao/la:
Daj ne kenjaj i ne ravnaj. Crno je da ne moze biti crnje! Na cemu gradis optimizam? Na Jasminu, Karicu, Fazli, Sulji, Iniru, Fucki... ?
Siguran sam poslije tvojih komentara da ti je ipak Faraon ispred FK Sloboda!
O cemu ti? Kakav Jasmin i ti fazaoni? :lol:

Ja optimizam gradim sve dok postoji i trunka za njega, a jos uvijek postoji. Poslije izbora cemo vidjet na cemu smo i vraca li se Azmir, al nikad ti nisam rekao da kenjas ovdje, i to samo zbog toga sto zelis dobro svom klubu i mislis pozitivno, nebitno imao ti neki info, indiciju, nadu...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 sep 2016, 11:05

sta kaze onaj sto drzi sliku Ilije Jurisica na profilnoj, poznat kao Crveno Crni :lol:
komentar na imenovanje Denisa Karica za sportskog direktora
Svaka cast ... Pravi potez, a ne onaj klaun Vugdalic

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 21 sep 2016, 11:10

Nisu mogli ispostovat minimalno uslova koje je Husic trazio ,pa kako ce sad jbt..
Ustvari,mozda ce ici jos nekoliko mjeseci,kao sto rece covjek...
Dat ce neki ljudi nesto para,ici ce to jedan period(mozda),
tu ce se i ovi uhljupi ugradit i dok kod Azmira nisu mogli i zato im nije pasao..

Ne treba skola da covjek skonta kako mi fumkcionisemo,ne mogu se bolan ljudi ugradit i zato podrska izostaje...

Smijesni su oni kojo sad staju uz Slobodu i mudruju o ljubavi na jos jedan mjesec,umjesto da se svi dignu i rastjeraju poltrone i jasnu im poruku posalju ,krenuvsi od Imamovica i drugih..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 sep 2016, 11:13

Azemica :urnebes: :urnebes:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 sep 2016, 11:31

I sta kaze biti ce Slobode i nakon Azmira :rol:

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 21 sep 2016, 11:36

tuzlak1987 je napisao/la:I koliko su crveni ocajni, prave lazne profile navijaca i osoba sa zadnjim objavama prije 7 dana i pljuju.

I jos blate svakog u nekog grupi "tuzlanski nadrealizam".
Kako su prljavi i prgavi.
Imas ti takvih stranica, laznih profila i na drugim obalama kao sto je ona Izgradi mi Tuzlu ne budi naivan.
samo Sloboda

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 21 sep 2016, 11:50

eh dobro je da je Karic odmah prvi odustao da trenira dok ga ne isplate. Klocu jedan klocovski , trutu jedan mars iz svetinje. Kako ga nije sramota, ko k.arina igrac

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.