GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

DANTES
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la DANTES » 28 okt 2015, 09:20

ne ganjam ja nikome ban, samo nek malo olade. leteći magarci je fora, dok tovari hm teško. drugo je kad sebe ti tako zoveš, a drugo kad neko to radi sa namjerom da omalovaži. no ako se hajdukovci ne ljute onda ok

@dubrava ti si izdajnik. živio u zg a navijaš za hajduk :wave:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 okt 2015, 09:52

Pa kazem ti da nije omalozavanje, ljudi se sami tako zovu, eto i Dubrava potvrdjuje, mada on nije tovar, on je u dusi Robijas :mrgreen:

A evo, PSV nazivaju seljacima(Boeren), cak im i na wikipediji stoji taj nadimak, kao i moskovskom Spartaku da su svinje. Ne znam odakle im potjecu ti nadimci, ali ako je prihvaceno od samih navijaca onda nema problema. Ako u Newcastleu mogu biti svrake, Norwichu kanarinci, Leedsu paunovi, Portu zmajevi, zasto bi onda bio problem u ostalim zivotinjama, pogotovo u magarcu koji je u Dalmaciji cijenjena zivotinja.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 okt 2015, 14:18

DANTES je napisao/la: cigani tako smo ih mi grobari krstili, delije od turske riječi, dao im ime arkan koji je takođe turska riječ, pa ih mi sad zovemo janjičari. :mrgreen:
:nene:

Jedino tacno od toga sto si napisao jeste to da su nas grobari, tacnije partizanovci prozvali ciganima, ali to je bilo mnogo mnogo prije tog perioda o kojem ti pricas i nije uopste u tim okolnostima i u tom kontekstu nastala postapalica ili nadimak cigani...

Sto se janjicara tice, vrlo dobro se zna ko su i gdje na nasoj navijackoj sceni borave doticni, tako da takvih nema medju delijama!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 28 okt 2015, 15:21

Navijači Hajduka - Tovari
Navijači Zvezde - Cigani
Navijači GNK-a - Vitezovi

:kafa:
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 okt 2015, 15:23

@marconato ako ste delije onda ste janjičari. logika.

@brazero neka fala. mada predjesnici klubova se bave sličnim aktivnostima
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 28 okt 2015, 15:56

grobari su franjevci...naš bratski klub

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 okt 2015, 16:02

dean33 je napisao/la:grobari su franjevci...naš bratski klub
nisu nas osnovali pripadnici franjevačkog reda. možda bi bili bratski da vi znate koji ste. hašk, građanski, kroacija, dinamo, gnk?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 28 okt 2015, 16:10

DANTES je napisao/la:
dean33 je napisao/la:grobari su franjevci...naš bratski klub
nisu nas osnovali pripadnici franjevačkog reda. možda bi bili bratski da vi znate koji ste. hašk, građanski, kroacija, dinamo, gnk?
Ajmo crno-beli
umro je Tuđman Franja
ćutaćemo jedan minut
predsedniku partizana!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 okt 2015, 16:15

pa eto šta ćeš. bio čovjek partizan kao i bobetko kasnije oba postali nešto skroz desnoo. opet ne znam kako možemo biti bratski kad vi ne znate ko ste. mi smo partizan, osnovali su nas peko dapčević, svetozar vukomanović tempo, koča popović, i drugi. da i franjo je bio nekad dio naše familije, ali svaka familija ima crnu ovcu. ali pitanje je KO STE VI?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 28 okt 2015, 16:16

DANTES je napisao/la:pa eto šta ćeš. bio čovjek partizan kao i bobetko kasnije oba postali nešto skroz desnoo. opet ne znam kako možemo biti bratski kad vi ne znate ko ste. mi smo partizan, osnovali su nas peko dapčević, svetozar vukomanović tempo, koča popović, i drugi. da i franjo je bio nekad dio naše familije, ali svaka familija ima crnu ovcu. ali pitanje je KO STE VI?
mi smo Dinamo burazeru
koliko puta je tvoja Srbija mijenjala ime zadnjih godina?

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 okt 2015, 16:17

DANTES je napisao/la:@marconato ako ste delije onda ste janjičari. logika.
:facepalm:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 okt 2015, 16:21

dean33 je napisao/la:
DANTES je napisao/la:pa eto šta ćeš. bio čovjek partizan kao i bobetko kasnije oba postali nešto skroz desnoo. opet ne znam kako možemo biti bratski kad vi ne znate ko ste. mi smo partizan, osnovali su nas peko dapčević, svetozar vukomanović tempo, koča popović, i drugi. da i franjo je bio nekad dio naše familije, ali svaka familija ima crnu ovcu. ali pitanje je KO STE VI?
mi smo Dinamo burazeru
koliko puta je tvoja Srbija mijenjala ime zadnjih godina?
srbija? nije nijednom. od 8 vijeka je srbija. što pitaš?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 28 okt 2015, 17:54

De se lagano vratite na temu, nemojte me zezati...

Dantes, "tovari" nije uvredljiv pojam navijaču Hajduka. Signore je to fino objasnio. A čak i da jeste uvredljivo, riječ je o dijelu navijačkog folklora koji se uobičajio i koja navijačka prepucavanja su dopuštena ukoliko su u granicama... pritom ne mislim na ono "navijanje" di se spominje "ubij, zakolji i slične ekstreme"...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 okt 2015, 23:35

Ni nakon najnovijeg ispada u Rijeci Zoki Zemunac nije kažnjen dok su primjerice neki za iste ispade dobivali po 6 utakmica.Pa opet dođe netko i bubne nisu privilegirani :rol: Da ne pricamo o tome kako Psihopat Zdravko opet nije dobio kaznu zbog huliganskih ispada na tribinama.Dokle ćemo dopuštati da pojedinci učestalo sramote Hrvatsku među civiliziranijim narodima planete Zemlje?

[youtube][/youtube]

Izbori :kafa:

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 29 okt 2015, 10:12

Mamic za predsjednika FIFA

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 okt 2015, 10:48

bavariapivo je napisao/la:Mamic za predsjednika FIFA
Sjajna ideja :tokralju:
dubrava je napisao/la:De se lagano vratite na temu, nemojte me zezati...

Dantes, "tovari" nije uvredljiv pojam navijaču Hajduka. Signore je to fino objasnio. A čak i da jeste uvredljivo, riječ je o dijelu navijačkog folklora koji se uobičajio i koja navijačka prepucavanja su dopuštena ukoliko su u granicama... pritom ne mislim na ono "navijanje" di se spominje "ubij, zakolji i slične ekstreme"...
Znači imam tvoju dozvolu da ti tako tepam :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 okt 2015, 19:19

SiamoNoi je napisao/la:[youtube][/youtube]
Evo gledam jos jednom ovo :rol: Pa ovakvog cirkusa i da se prođe bez ikakve kazne nema nigdje.

Sudačko licemjerje bez premca
U nedjeljnom dvoboju Rijeke i Dinama svjedočili smo još jednom vrhunskom licemjerju, ili u najmanju ruku, dvostrukim standardima kad su u pitanju sudačke odluke. S jedne strane je odnos prema GNK Dinamu, a s druge – prema svima ostalima. Iako, se ovdje ne radi samo o razlici u pristupu prema Hajduku i Dinamu, jer ovo što je na Rujevici izvodio trener zagrebačke momčadi, Zoran Mamić, ne bi bilo dozvoljeno nikom drugom, upravo razlika u odnosu prema bivšem treneru Hajduka, Igoru Tudoru, na prošlogodišnjoj utakmici Slaven Belupa i Hajduka, pokazuje sve odnose moći u domaćem nogometu. Čak je i isti glavni sudac u naslovnoj ulozi – Marko Matoc. Promijenjena je samo epizoda četvrtog suca, u Koprivnici je to bio Tomislav Bionda, a na Rujevici Jerko Crnčić. Tudor je tad isključen jer je prema izvješću suca tijekom utakmice više puta izašao izvan prostora predviđenog za trenere, a disciplinski sudac Krešimir Vlajčević mu je zbog tog incidenta odredio kaznu od 6 utakmica zabrane vođenja momčadi.

I dok su u neviđenoj eskapadi gluposti spomenutih sudaca Tudora na kraju s terena udaljili zaštitari, ovog je vikenda Mamić divljao puno više kršeći sva nogometna pravila, ali – bez ikakve sankcije. Na kraju je i sam priznao da je pokušao isprovocirati suca, i to četvrtog, ali nejasno s kojom namjerom i logikom. Teško da će snositi neke sankcije, iako bi trebao zbog ovakvog ponašanja biti udaljen s terena na duži period. Uostalom, prije nego obradimo kompletnu sudačku analizu utakmice Rijeka – Dinamo, dovoljno je pogledati ova dva videa, da bi se uočila sva razlika u pristupu GNK Dinamu i svima ostalima.
[youtube][/youtube]

Izbori :kafa:

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 29 okt 2015, 19:48

kako je dosadan ovaj siamonoi.....sad mi već počinje ozbiljno dizati tlak.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 30 okt 2015, 00:26

Naravno usutili su se ko zadnje hinje na uspjehe Dinama ovaj mlade reprezentacije Hrvatske na svjetskom prvenstvu gdje su skoro sve igraci Dinama, Njemacka porazena a sta kazu treba vise igraca iz ostalih klubova hahah pa onda ne bi ni bili na svjetskom...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 30 okt 2015, 08:28

bavariapivo je napisao/la:Mamic za predsjednika FIFA
Kriminalac na čelu kriminalne organizacije :thumbup:

Mada, mafijašu i nesposobnom degeneriku bolje pristaje kanta za nabijanje, prćijica koja nikog ne zanima i plaćeni navijači. Baš su svi jedno za drugo. :ljepota:
BigBigBang je napisao/la:sad mi već počinje ozbiljno dizati tlak.
slika
BigBigBang je napisao/la:a sta kazu treba vise igraca iz ostalih klubova hahah pa onda ne bi ni bili na svjetskom...
Ne, nego u prvoj postavi Izdrkotine bi trebalo igrati više od 3 Hrvata/igrača iz omladinske škole.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.