Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jel ijedan Zeljin bek u boljoj formi od Cipetica i Corluke?
Jel ijedan zadnji vezni Zelje u boljoj formi od Zeljkovica?
Jel ijedno krilo Zelje u boljoj formi od Tatara i Ziljkica(mozda Mujezinovic od Ziljkica)?
Jel Stilic u boljoj formi od Rahmanovica?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Pa dobro ovi pozivi su smijurija , nikad losiji spisak igraca nije pozvan , ne ove iz nase lige nego iz vana isto ... Mulic da ima nas pasos Bajevic bi ga pozvao 

-
- Kontakt:
Da je htio kako treba isprobati neke nove face, zvao bi momke iz mlade repke.
Ovo je sprdacina sta rade od repke, cuj Ziljkic.
Ovo je sprdacina sta rade od repke, cuj Ziljkic.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
-
- Kontakt:
Kakav ba Zeljkovic, nisam znao da igra fudbal do ovog poziva
- svrakino1921
- Kontakt:
Zao mi je i krivo sto nema nekog na spisku iz Zelje
Imam godina pa bih s vama podjelio jednu pricu iz bivse drzave Yuge
Kako se tad pozivalo u reprezentaciju
Znaci ako je Zvezda prva na tabeli ili Partizan ili Dinamo ili Hajduk od te ekipe se uzme 7-8 igraca
Okosnica tima
A ostale pozicije nadopunis ostalim igracima
I napravis tim
Kasnije je malo to Gospodar familije-gosp Ivica Osim remetio Zeljinim igracima dok je bio selektor-Baljic,Skoro,Sabanadzovic,Bazdarevic...
Moras imat neku strategiju i neki cilj u tom pozivanju i okupljanju reprezentativaca
Ovo ja ne kontam nista sto je gosp.Bajevic pozvao
Znaci ako je Zvezda prva na tabeli ili Partizan ili Dinamo ili Hajduk od te ekipe se uzme 7-8 igraca
Okosnica tima
I napravis tim
Kasnije je malo to Gospodar familije-gosp Ivica Osim remetio Zeljinim igracima dok je bio selektor-Baljic,Skoro,Sabanadzovic,Bazdarevic...
Moras imat neku strategiju i neki cilj u tom pozivanju i okupljanju reprezentativaca
Niko iz zelja nije dobio poziv jer su zarazeni
-
- Kontakt:
Bolji igrac od svakog vaseg igraca u Zelje trenutno, to ce ti svak realan reci. I to za KLASU bolji. I da nadodam nemate ni jednog igraca da kazete da je najbolji igrac na toj poziciji u ligi. Prosle godine da, ove godine ni blizu.zeljovac21 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 12:45Kakav ba Zeljkovic, nisam znao da igra fudbal do ovog poziva
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
E cuj Stilic u repku lik ove sezone u PLBIH 3 gola (2 iz penala) i 3 asistencije hahahahaha
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 30 okt 2020, 13:20, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Trebali su samo zeljine igrace pozvat, makar bi na guzove bodove uzimali ne bi ih gubili
Stilic je u ranijim navratima realno zasluzio poziv u repku,dok je jos igrao u Poljskoj, pa i prosle sezone u zeljeznicaru kad je bio u odlicnoj formi. Sada realno nije za repke.
-
- Kontakt:
Realno kako igraju zadnja 2 mjeseca ne zasluzuje ni jedan poziv,mislim na igrace Zelje.
Ali isto tako kada se ovaj Stilic pisao i ismijavao cijelu ligu,prije par mijeseci,poziv je tada dobio Rahmanovic. Koji nije los,ali ni priblizno dobar kao Stilic tada.A i generlano ,ne racunajuci trenutnu formu,moramo se sloziti da je on kvalitetniji igrac.
Moram zaista postovati za pozive Tataru,Rahmanovicu ( kojeg ne volim zbog seljackog ponasanja,ali igrama zasluzuje poziv,jer je trenutno najbolji igrac lige),i Cipetica,ali ovo ostalo je smijeano.
Ovo nije ni prvi put da se iz nase lige pozove neko eto samo da se pozove.
Ali kod nas ima svega prilikom poziva a najmanje ima igre na terenu. Od menadjerskih guranja,pa lobiranja clanova saveza. Tako da igre nisu jedino mjerilo prilokom pozivanja.
Koliko puta su ligom dominirali neki igraci a pozive su dobijali skroz neki drugi,da li zbog godina,da li zbog neki drugih stvari,nije ni bitno. Hocu ti reci samo da za repku ne igraju uvijek oni koji jesu zaista najbolji.
Zato što Švabo nije izmišljao toplu vodu i zato što je znao da ne možeš probati 100 igrača u reprezentaciji.. Okosnica se zna, ostali popunjavaju broj!svrakino1921 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 12:54Zao mi je i krivo sto nema nekog na spisku iz Zelje
Okosnica tima
I napravis tim
Kad se tako rezonovalo otišli smo na svjetsko prvenstvo.. Kad smo počeli "probavat" kuntu i pantu otišli smo nigdje..
-
- Kontakt:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
"Svabo" nije nikad vodio ovu zemlju niti njenu reprezentaciju niti je odveo negdjedamir_82 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 14:13Zato što Švabo nije izmišljao toplu vodu i zato što je znao da ne možeš probati 100 igrača u reprezentaciji.. Okosnica se zna, ostali popunjavaju broj!svrakino1921 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 12:54Zao mi je i krivo sto nema nekog na spisku iz Zelje
Okosnica tima
I napravis tim
Kad se tako rezonovalo otišli smo na svjetsko prvenstvo.. Kad smo počeli "probavat" kuntu i pantu otišli smo nigdje..
To ste usnili mitomani
Pricate o dalekoj povijesti u danasnjem kontekstu niko drugi nego NK Nostalgicar
Cuj otisli nigdje a sta li je Brazil
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Fin i realan komentar, svaka castBarbareZeljin je napisao/la: ↑30 okt 2020, 13:34Realno kako igraju zadnja 2 mjeseca ne zasluzuje ni jedan poziv,mislim na igrace Zelje.
Ali isto tako kada se ovaj Stilic pisao i ismijavao cijelu ligu,prije par mijeseci,poziv je tada dobio Rahmanovic. Koji nije los,ali ni priblizno dobar kao Stilic tada.A i generlano ,ne racunajuci trenutnu formu,moramo se sloziti da je on kvalitetniji igrac.
Moram zaista postovati za pozive Tataru,Rahmanovicu ( kojeg ne volim zbog seljackog ponasanja,ali igrama zasluzuje poziv,jer je trenutno najbolji igrac lige),i Cipetica,ali ovo ostalo je smijeano.
Ovo nije ni prvi put da se iz nase lige pozove neko eto samo da se pozove.
Ali kod nas ima svega prilikom poziva a najmanje ima igre na terenu. Od menadjerskih guranja,pa lobiranja clanova saveza. Tako da igre nisu jedino mjerilo prilokom pozivanja.
Koliko puta su ligom dominirali neki igraci a pozive su dobijali skroz neki drugi,da li zbog godina,da li zbog neki drugih stvari,nije ni bitno. Hocu ti reci samo da za repku ne igraju uvijek oni koji jesu zaista najbolji.

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Kakav si ti raspravljač i vječna svađalicaDenchi je napisao/la: ↑30 okt 2020, 15:32"Svabo" nije nikad vodio ovu zemlju niti njenu reprezentaciju niti je odveo negdjedamir_82 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 14:13Zato što Švabo nije izmišljao toplu vodu i zato što je znao da ne možeš probati 100 igrača u reprezentaciji.. Okosnica se zna, ostali popunjavaju broj!svrakino1921 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 12:54Zao mi je i krivo sto nema nekog na spisku iz Zelje
Okosnica tima
I napravis tim
To ste usnili mitomani
Pricate o dalekoj povijesti u danasnjem kontekstu niko drugi nego NK Nostalgicar
Cuj otisli nigdje a sta li je Brazil

Pročitaj sad ponovo, a evo i dodatno objašnjenje kad već imaš poteškoće u rezonovanju...
Čovjek je spomenuo Osima starijeg u kontekstu vođenja reprezentacije bivše Jugoslavije, a ja sam na to dodao da čovjek u taj vakat nije izmišljao toplu vodu, već je imao okosnicu reprezentacije i bez nužde tu okosnicu nije mijenjao bez potrebe...
Dalje sam dodao, da kad se tako rezonovalo u reprezentaciji BiH (Safet Sušić kao selektor nije pozivao nemilice igrače da se probaju) mi smo i otišli na svjetsko prvenstvo..
Kad su ovi naredni počeli da puno probaju vidjeli smo na šta je izašlo...
I da dodam, da sam navijač FK Sarajevo, ako je već bitno za dijalog....
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Denchi je jedan bezobraznik tako su mi rekli navijači Sarajeva sa ovog foruma,a može se primjetiti da je provokatordamir_82 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 16:09Kakav si ti raspravljač i vječna svađalicaDenchi je napisao/la: ↑30 okt 2020, 15:32"Svabo" nije nikad vodio ovu zemlju niti njenu reprezentaciju niti je odveo negdjedamir_82 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 14:13
Zato što Švabo nije izmišljao toplu vodu i zato što je znao da ne možeš probati 100 igrača u reprezentaciji.. Okosnica se zna, ostali popunjavaju broj!
To ste usnili mitomani
Cuj otisli nigdje a sta li je Brazil![]()
Pročitaj sad ponovo, a evo i dodatno objašnjenje kad već imaš poteškoće u rezonovanju...
Čovjek je spomenuo Osima starijeg u kontekstu vođenja reprezentacije bivše Jugoslavije, a ja sam na to dodao da čovjek u taj vakat nije izmišljao toplu vodu, već je imao okosnicu reprezentacije i bez nužde tu okosnicu nije mijenjao bez potrebe...
Dalje sam dodao, da kad se tako rezonovalo u reprezentaciji BiH (Safet Sušić kao selektor nije pozivao nemilice igrače da se probaju) mi smo i otišli na svjetsko prvenstvo..

Kakav ba Osim prije 50 godina vodio nekogdamir_82 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 16:09
Kakav si ti raspravljač i vječna svađalica![]()
To konstatacije tipa gledao sam Pelea nasi bi spicevi se trebali na njega ugledat, moze samo doc iz glave ubleha...posebno ovih bez trofeja haman deceniju...
Osudjeni prevarant i trener partizana 92-ge ne moze biti primjer nicega dobrog...
Mi igraca nemamo i trazi se nova selekcija, normalno da se pozivaju novi igraci...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.