FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
nije savez nikoga zakinuo
iskreni je trebao da dodje, nije dosao, nije ispunio svoju obavezu
Nasi prave cirkus od kluba i ljudi nam se smiju
Dzeno je preko 10 godina u trenerskim vodama i nema licence
nadam se da mu je ovo izlazna karta a nasem klubu znak da mora ici i da se moramo uozbiljiti
kad je husref zbog srcanih problema mogao nogu dobiti, moze ii ovaj pivopija
umjesto da razmislja kako da ispuni svoje obaveze, on radije na pivu svrne pa u najvaznojoj tekmi u polusezoni popuši.... neka... tako i treba upravi, on je poslije 7 komada u njemackoj trebao da ide
Nema licence, glupe izmjene, losa igra, losi rezultati, los odnos igraca
ĆAO!
nadam se da mu je ovo izlazna karta a nasem klubu znak da mora ici i da se moramo uozbiljiti
umjesto da razmislja kako da ispuni svoje obaveze, on radije na pivu svrne pa u najvaznojoj tekmi u polusezoni popuši.... neka... tako i treba upravi, on je poslije 7 komada u njemackoj trebao da ide
ĆAO!
- Neandertalac
- Kontakt:
Mozda je Dzeno namjerno propustio drugi brifing , da ne bio krivac za eventualni neuspjeh u Sirokom 

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
ali zasto se ovo moralo cekati da ga se smjeni ako ga uopšte smjene ,ako nije dobar imao 4-5 kiseva i vidi se da nema napretka to se lagano smmijeni ne znam zasto je to problem ,ovako ako ode bice puno ružniji nacin i ostavice neku sumnju da je i klub u ovo umjesan ,a nije prvi put husref je isto trebao prije dobiti ozkaz samo niko nije imao petlje da to uradi čak je husref jednom prilikom ibrakovica napao da mu radi iza ledja odosno da trazi trenera a on je tad još bio na klupi ,i onda su ga smjenili kad je imao problem s zdravljem ,ma da husref htio da nastavi raditi . ne znam cega se uprava boji i na ovakav nacin rjesava situacije ,al kazem ovo su sve nagadjanja al ako ode dzeno onda ova prica ima smisla .rammstein je napisao/la:nije savez nikoga zakinuo
ĆAO!
Cirkus zivi,ja vise ne vjerujem ni u sta daleko smo mi jos od evropskog SARAJEVA nazalost
nemojte samo teorija zavjerebordobijeli je napisao/la:ali zasto se ovo moralo cekati da ga se smjeni ako ga uopšte smjene ,ako nije dobar imao 4-5 kiseva i vidi se da nema napretka to se lagano smmijeni ne znam zasto je to problem ,ovako ako ode bice puno ružniji nacin i ostavice neku sumnju da je i klub u ovo umjesan ,a nije prvi put husref je isto trebao prije dobiti ozkaz samo niko nije imao petlje da to uradi čak je husref jednom prilikom ibrakovica napao da mu radi iza ledja odosno da trazi trenera a on je tad još bio na klupi ,i onda su ga smjenili kad je imao problem s zdravljem ,ma da husref htio da nastavi raditi . ne znam cega se uprava boji i na ovakav nacin rjesava situacije ,al kazem ovo su sve nagadjanja al ako ode dzeno onda ova prica ima smisla .rammstein je napisao/la:nije savez nikoga zakinuo
ĆAO!
Dzeno je imao obavezu da dodje na briffing, nje dosao,... ovo mu je drugi put vec ej jednom opomenut i opet ponavja gresku.... ja na poslu da zabrljam dva puta a radim sa srednjom fakultetski posao i primam fakultetsku platu, direktor bi me s noge na nogu nabio
dakle, dzennanu niko ne kopa jamu, dzenan sam sebi kopa jamu jako dugo
-
- Kontakt:
a sta ce uprava uraditi baš me interesuje .da li smijeniti dzenu ili ostaviti
i kad da li prije sirokog ili poslije sirokog
sta ako pobjedimo ,sta ako izgubimo 

sta ako bude nerijesenobordobijeli je napisao/la:a sta ce uprava uraditi baš me interesuje .da li smijeniti dzenu ili ostavitii kad da li prije sirokog ili poslije sirokog

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
stvar je jasna kao dan svako od nas zeli evropsko Sarajevo sto s Dzenom na klupi nismo sta vise izgledamo bas kao mahalski klub pa svidjelo se to nekom ili ne. Hoces Iskorak sa NK radnikom kao sefom da nije tuzno bilo bi smjesno. Da je Dzeno kad je silom prilika dosao za sefa rekao bicu tu dok ne nadjete boljeg bio bi vjecna legenda kluba. Poslusali su se navijaci i tu smo gdje jesmo.
-
- Kontakt:
pa to je slicno kao i pobjedagavran je napisao/la:sta ako bude nerijesenobordobijeli je napisao/la:a sta ce uprava uraditi baš me interesuje .da li smijeniti dzenu ili ostavitii kad da li prije sirokog ili poslije sirokog

yebo trenere bez licenci,pravimo samo ruglo od klubova
Prvaci SRBIH :1946
gavran je napisao/la:yebo trenere bez licenci,pravimo samo ruglo od klubova

to isto kao da se priajvis na konkurs za direktora sa trogodsinjom srednjom
Znam i takvih slucajeva..
Abdulase rijesi ovo.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
@Aleksandar V. Fino sve objasnio.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Prva stvar, ja sam prvi za smjenu Dzenana Uscuplica ali nije to tako jednostavno kako se cini.
Ne mozes smijeniti covjeka koji poznaje ekipe a da nemas kvalitetnu alternativu koja je kvalitet da u kratkom periodu odgovori zacrtanim ciljevima.
Druga stvar, nije jednostavno naci trenera koji posjeduje kvalitet, da je u ovom periodu slobodan i da je voljan doci u nasu ligu. Takvog u nasoj drzavi nema.
Sa strane sto ima je il skupo il vec ima angazman.
Mnogi kvalitetni treneri ne zele doci u nasu ligu iako im nudis dobre finansijske uslove, mislite da je Bajevicu zanimljivo **** se sa ovom 101 ligom za 3 milje maraka mjesecno, da ga popljuju svi po stare dane i baci mrlju na svoju dugogodisnju karijeru?
Ne mozes smijeniti covjeka koji poznaje ekipe a da nemas kvalitetnu alternativu koja je kvalitet da u kratkom periodu odgovori zacrtanim ciljevima.
Druga stvar, nije jednostavno naci trenera koji posjeduje kvalitet, da je u ovom periodu slobodan i da je voljan doci u nasu ligu. Takvog u nasoj drzavi nema.
Sa strane sto ima je il skupo il vec ima angazman.
Mnogi kvalitetni treneri ne zele doci u nasu ligu iako im nudis dobre finansijske uslove, mislite da je Bajevicu zanimljivo **** se sa ovom 101 ligom za 3 milje maraka mjesecno, da ga popljuju svi po stare dane i baci mrlju na svoju dugogodisnju karijeru?
1946
-
- Kontakt:
evo sta sam pisao na zavrsetku prošle sezone ,nazalost uprava me nije slušalabordobijeli je napisao/la:celnici kluba ce odluciti oko trenera i nadati je se da ce naci pravo rijesenje.dzeni svaka cast al kao sto neko napisa nemora znaciti da je on neka klasa od trenera .treba biti posten ii reci da u ovih 8 utakmica ima perfektan skor al isto tako treba reci da je ovu ekipu spremio Jarni i nije dzeno tu puno mjenjao osim sto je trivunovica vratio u prvih 11 .opet kazem svaka cast dzeni uspio je da skine pritisak s igraca i to je uticalo na dobre rezultate ,ali veliko je pitanje kako bi se snasao da vodi ekipu citavu sezonu .uglavnom pred nama je nadamo se najboljem .

-
- Kontakt:
moram se malo hvaliti ovim procjenama evo gore za dzenu sta sam pisao a evo i za dzemu ,mada su me mnogi napadali sto sam ovo pisaobordobijeli je napisao/la:nija nisam za to dovodjenje starih igraca ,pokazalo se da ti povratnici nisu igraci sto su nekad bili .maksumic,muharemovic,matko,skoro itd niko od njih nije bio ni sjenka onih prije igraca .mozda bi dzemo i bio dobar nemora nista da znaci al eto ja nekako imam osjecaj da ti igraci vise ne grizu kao prije ,vjerovatno motiva ponestane .

Nesikiraj te se Abdulah je vec nasao zamjenu i to zvucno ime i provjereno trenersko ime. Dzeno je samo formalnost, mada sam ga ja podrzavao uvijek i dobro je odradio sve do sad. Od Sirokog necemo izgubit, mislim da cemo dobit, ali ni bod nebi bio los.
SRETNO, VIDIMO SE U LISTICI...
SRETNO, VIDIMO SE U LISTICI...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
I ja nesto kontam da je on shvatio da je i definitivno samo formalnost i da su mu sati odbrojani,pa napravi svjesno ovakav gaf jer mu nije godra normalno. Klasicni primjer sta ne iskustvo moze uraditi od covjeka i karijere potencijalno 

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
bez licence, bez iskustva, dobio je igracki jednu , ako ne i najbolju, ekipu u ligi ... dobio je sve uslove koje moze imati jedan klub i na kraju svojim nekim neradm, nekom tvrdoglavoscu i inatom... nošalancijom sve pogazi...socrates je napisao/la:I ja nesto kontam da je on shvatio da je i definitivno samo formalnost i da su mi sati odbrojani,pa napravi svjesno ovakav gaf jer mu nije godra normalno. Klasicni primjer sta ne iskustvo moze uraditi od covjeka i karijere potencijalno
zao mi je ljudi koji ne vide kada je "taj" trenutak da krenu u zivotu
- pticatrkacica
- Kontakt:
Fino ti voliš pametovati bez ikakvih osnova isto kao da ti je Dženo bio s ženom. Kažeš dobio je igrački najbolju ekipu u PL, pa mi sad objasni kako oni, večina loče po kafanama iza 12h, alkoholicari, zasto sjever pravi parole kakve pravi ? O kakvim ti igračima pričaš ja ne znam. Isto kao da je neko lud i da nemamo internet da vidimo kakve je igrace dobio iz Surdulice, Sindjelica, kad te neko cito reko bi Ronalda doveli?rammstein je napisao/la:bez licence, bez iskustva, dobio je igracki jednu , ako ne i najbolju, ekipu u ligi ... dobio je sve uslove koje moze imati jedan klub i na kraju svojim nekim neradm, nekom tvrdoglavoscu i inatom... nošalancijom sve pogazi...socrates je napisao/la:I ja nesto kontam da je on shvatio da je i definitivno samo formalnost i da su mi sati odbrojani,pa napravi svjesno ovakav gaf jer mu nije godra normalno. Klasicni primjer sta ne iskustvo moze uraditi od covjeka i karijere potencijalno
zao mi je ljudi koji ne vide kada je "taj" trenutak da krenu u zivotu

Zadnja izmjena: pticatrkacica, dana/u 26 sep 2014, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.
Trenutno korisnika/ca: mnon46, mosarajvosa83, N3R3D i 40 gostiju.