FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- pticatrkacica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nema, Memić prijavljen.
Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.
Hvala za info nisam znao fakat!pticatrkacica je napisao/la:Nema, Memić prijavljen.
Sarajevo ljubavi moja!
Re: Odg: FK Sarajevo
Nije sestre mi, nego mi krivo, ja bi licno dobio infrakt da mi moj klub okrene ledja i moji navijaci, za klub koji zivim i koji mi je jedan posebna radost i motivacija, zarad jednog Ibrakovica koji je dobivsi mjesto u klubu postao Pitar, a do tada je bio... Treba mu pruzit sansu jos uvijek, da je od govana nas je .. jbg. Ima slifa, ali nema strpljenja sa njim, i sve mi se cini da ce pojest ****, ni kriv ni duzan.[/quote]macahz je napisao/la:Aragon je napisao/la: Haj sad priznaj sta ti je u rodu ovaj pokusaj trenera bez licence i bez prava da sjedi na klupi Sarajeva, pa ga toliko branis?
To nas nije nas prolazi samo u mahalskom klubu.
Je li Casillas Realov pa mu zvizde i zele Navasa na golu?
Pusti se suplje.
Uscuplic nije trener za Sarajeva, posto ne zeli na vrijeme i dostojanstveno da se povuce za dobrobit kluba, zasluzuje vrijedjanje i vozdra.
Sarajevo ne smije biti nicija prcija pa niti bivsih igraca.
A Ibrakovic AKO dobro obavlja svoh posao, ne zanima me odakle je dosao.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Joj kako vama malo fali da nekoga pljujete, krivite za nešto.
Prvo, ono što priča @aco, kao ozbiljan klub smo trebali imenovati trenera sa licencom, ali eto ja se nadam da se bar Dženo školuje i da će je dobiti, ne može odmah ništa. Ali o ovome se trebalo misliti ranije.
Drugo, savez je postavio pravila koja klubovi moraju poštovati, brifing i to, Dženo je ovdje pogriješio i zato je suspendovan, nije prvi bilo je još slučajeva ranije.
Ja ne vjerujem da je ovo podmetanje nogu od strane naše uprave i da ga se na ovaj način pokušavaju riješiti. Vjerujte da se Dino ne libi nikom reći ono što se odluči pa da si bilo ko.
A i to što ćemo u Širokom Brijegu biti biti bez šefa stručnog štaba ne treba biti neki nedostatak, tu su pomoćnici koji rade zajedno sa Dženom i znaju njegove zamisli. Ovo samo može biti motiv više za naše momke.
Prvo, ono što priča @aco, kao ozbiljan klub smo trebali imenovati trenera sa licencom, ali eto ja se nadam da se bar Dženo školuje i da će je dobiti, ne može odmah ništa. Ali o ovome se trebalo misliti ranije.
Drugo, savez je postavio pravila koja klubovi moraju poštovati, brifing i to, Dženo je ovdje pogriješio i zato je suspendovan, nije prvi bilo je još slučajeva ranije.
Ja ne vjerujem da je ovo podmetanje nogu od strane naše uprave i da ga se na ovaj način pokušavaju riješiti. Vjerujte da se Dino ne libi nikom reći ono što se odluči pa da si bilo ko.
A i to što ćemo u Širokom Brijegu biti biti bez šefa stručnog štaba ne treba biti neki nedostatak, tu su pomoćnici koji rade zajedno sa Dženom i znaju njegove zamisli. Ovo samo može biti motiv više za naše momke.
Ibakovic obavlja pravi psoao ???
Bilbija pola godine ne igra zbog papira,
Kuadio godinu
Benko pola nece girat, mozda i godinu
Ako je to dobar posao placat nekom stan, platu, a da ti on ne igra, onda ok. Ako Dzeno treba da ide nek ide i Ibrakovic.
Bilbija pola godine ne igra zbog papira,
Kuadio godinu
Benko pola nece girat, mozda i godinu
Ako je to dobar posao placat nekom stan, platu, a da ti on ne igra, onda ok. Ako Dzeno treba da ide nek ide i Ibrakovic.
Vidi Hilmo govorim o aršinu ako je pogriješio neka ga kazne ali nije jedini,drugo karton Dupovcu je smiješan a treči mu ops a onda skidanje kazne Antoloviću sa dvije na jednu utakmicu ili kažnjena i Sloboda i Željo a vamo samo kažnjeno Sarajevo u Konjicu kao da smo mi organizatori ali da me pogrešno ne svate ljudi iz Konjica ovo govorim samo o radu saveza i aršinima po kojim rade.hilmo je napisao/la:Joj kako vama malo fali da nekoga pljujete, krivite za nešto.

Sarajevo ljubavi moja!
Bravo **** ih grob, al djaba, pobjedicemo dole 3-0sekac je napisao/la:Vidi Hilmo govorim o aršinu ako je pogriješio neka ga kazne ali nije jedini,drugo karton Dupovcu je smiješan a treči mu ops a onda skidanje kazne Antoloviću sa dvije na jednu utakmicu ili kažnjena i Sloboda i Željo a vamo samo kažnjeno Sarajevo u Konjicu kao da smo mi organizatori ali da me pogrešno ne svate ljudi iz Konjica ovo govorim samo o radu saveza i aršinima po kojim rade.hilmo je napisao/la:Joj kako vama malo fali da nekoga pljujete, krivite za nešto.
A i to što ćemo u Širokom Brijegu biti biti bez šefa stručnog štaba ne treba biti neki nedostatak, tu su pomoćnici koji rade zajedno sa Dženom i znaju njegove zamisli. Ovo samo može biti motiv više za naše momke.Cirkus Colorado se nastavlja a mi ako Bog da da se dignemo i počnemo igrati a onda neka rade što im je volja
Stoji sve rakao sam kriv neka puši jbg ali nije jedini a jesi rekao i za ovo da klubovi sebi ne smmiju dozvoliti da ih vode treneri bez licenci sječam se tog mada mi nešto smrdi u ovom radu saveza ne mislim na tvoje postove nego na rad ovih komisija.aleksandar_veliki je napisao/la:Vi se nekad baš pravite naivni. Jel teško pročitati tekst na portalu. Dakle, da ponovimo, Dzeno je kaznjen jer dva puta zaredom nije obavljao duznosti sluzbenog predstavnika kluba, sto je prema pravilima i propisima duzan raditi. Iduci put ako se ne pojavi na brifingu bice kaznjen s tri utakmice, pa sa pola godine i tako dalje. Ovdje se govori o Dzenanu kao predstavniku jkluba, ne kao treneru, no s obzirom da nema licencu da bude ni pomocni trener, on se u zapisniku vodio kao sluzbeni predstavnik. Adzem nema profi licenncu, ali ima ovu odmah do nje, pa se on vodi kao pomocni trener.sekac je napisao/la:Aco nek si i u pravu neka su ga kaznili sve stoji reci mi ima li Adžem licencu molim te nisam informisan najboljealeksandar_veliki je napisao/la:Realno, Dzeno je sluzbeni predstavnik kluba u zapisnicima i on mora ispunjavati svoje obaveze. To nije uradio i suspendovan je, da se razumijemo sasvim opravdano. Pisao sam prije pola godine da on jednostavno ne moze biti sef struke jer nema licence, ne sto ne zna ili zna i sad se desilo, sta se desilo...
Ja tri mjeseca kao papagaj ponavljam da Sarajevo i Zeljo sebi ne trebaju to dopustati jer se radi o najvecim bh. klubovima, no niko od sagovornika me ozbiljno ne shvata. To je veliki problem, no ljudi iz kluba, ovog ili onog, znaju sta trebaju raditi...
Sarajevo ljubavi moja!
Ma nema tu dvostrukih aršina, ovdje su pravila jasna, a to što mi koristimo rupe u ovim pravilima to je naše opredjeljenje koje nas već po malo košta.
Za taj karton Dupovcu ne znam, jer nisam gledao utakmicu, a možda je i sudija vidio da je ovaj van forme pa da momak malo odmori

Za taj karton Dupovcu ne znam, jer nisam gledao utakmicu, a možda je i sudija vidio da je ovaj van forme pa da momak malo odmori

Zar Dzeno nije bio Jarnijev pomocnik? kako je tada onda prijavljen bio tako a sada kao sluzbeni predstavnik 
Dupovac je zasluzio karton,isto kao da je namjerno trazio sve i jedan duel mu je bio cupanje rukama protivnickog igraca

Dupovac je zasluzio karton,isto kao da je namjerno trazio sve i jedan duel mu je bio cupanje rukama protivnickog igraca
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hilmo jarane nemoj se praviti blentav crveni karton je dvije utakmice zabrane sjeti se Đeme protiv Norvežana,pravila se trebaju poštivati i neka su kaznili Đenu ali ako se moraju poštivati onda ni po babu ni po stričevima nego svima isto.Zašto nije kažnjen Igman iz Konjica za organizaciju utakmice gdje smo napravili sranje(opet se izvinjavam ali govorim o pravilima a ne uzroku)a za isto se kazni Sloboda itd.... a za Dupovca dobro i meni je godra što ne igra ali nije bilo za kartona jer bilo je težih prekršaja Drininih igrača ali samo me strah da se to ne ponovi prema drugim igračima koji su upitni za naredne utakmice jer ulazimo u seriju težih utakmica.hilmo je napisao/la:Ma nema tu dvostrukih aršina, ovdje su pravila jasna, a to što mi koristimo rupe u ovim pravilima to je naše opredjeljenje koje nas već po malo košta.![]()
Za taj karton Dupovcu ne znam, jer nisam gledao utakmicu, a možda je i sudija vidio da je ovaj van forme pa da momak malo odmori![]()
Sarajevo ljubavi moja!
A nama mora biti crveni dvije hajde da i to znam (drugi žuti je u pitanju) a to nema prvi ili stoti put pravila postoje za Đenu i Sarajevo onda prema svima isto treba biti ako govorimo o pravilima.Ne govorim o teorijama zavjere nego o radu tj.dvostrukim aršinima rada komisija u savezu Aco.aleksandar_veliki je napisao/la:Igman recimo nije kaznjen zato sto mu je prvi put da ima problema da organizacijom utakmice, recimo kao sto je i Dzeno prvi put bio samo opomenut. Crveni karton po pravilima ne mora biti dvije utakmice...sekac je napisao/la:Hilmo jarane nemoj se praviti blentav crveni karton je dvije utakmice zabrane sjeti se Đeme protiv Norvežana,pravila se trebaju poštivati i neka su kaznili Đenu ali ako se moraju poštivati onda ni po babu ni po stričevima nego svima isto.Zašto nije kažnjen Igman iz Konjica za organizaciju utakmice gdje smo napravili sranje(opet se uzvinjavam ali govorim o pravilima a ne uzroku)a za isto se kazni Sloboda itd.... a za Dupovca dobro i meni je godra što ne igra ali nije bilo za kartona samo me strah da se to ne ponovi prema drugim igračima koji su upitni za naredne utakmice jer ulazimo u seriju težih utakmica.hilmo je napisao/la:Ma nema tu dvostrukih aršina, ovdje su pravila jasna, a to što mi koristimo rupe u ovim pravilima to je naše opredjeljenje koje nas već po malo košta.![]()
Za taj karton Dupovcu ne znam, jer nisam gledao utakmicu, a možda je i sudija vidio da je ovaj van forme pa da momak malo odmori![]()
Sarajevo ljubavi moja!
@sekac
Vidi ima milion primjera i u utakmicama pod okriljem UEFA-e gdje igrač dobije crveni a onda ta neka komisija nakon pregledavanja snimka stavi kaznu jednu utakmicu ili mnogo više, a u drugim ligama milion primjera.
Inače te komisije imaju mrlja u svoom radu, kao i sami ljudi koji sjede u njima, ali na ove odluke se nam šta prigovoriti.
Vidi ima milion primjera i u utakmicama pod okriljem UEFA-e gdje igrač dobije crveni a onda ta neka komisija nakon pregledavanja snimka stavi kaznu jednu utakmicu ili mnogo više, a u drugim ligama milion primjera.
Inače te komisije imaju mrlja u svoom radu, kao i sami ljudi koji sjede u njima, ali na ove odluke se nam šta prigovoriti.
Ma Dupavac je bio drogiran kad je igrao protiv Mekuse.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nargila ga uništila.Sabinho je napisao/la:Ma Dupavac je bio drogiran kad je igrao protiv Mekuse.
Onaj Damask treba zatvoriti, uništi nam igrače

Prije je Ake bio jedan od redovnijihhilmo je napisao/la:Nargila ga uništila.Sabinho je napisao/la:Ma Dupavac je bio drogiran kad je igrao protiv Mekuse.
Onaj Damask treba zatvoriti, uništi nam igrače

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Vidim da ne želiš vidjeti istinu ali za jedno dva tri kola ču te pitati a sad uživaj u svom viđenju ako ti je regularno da se golmanu smanji kazna ili ako se organizator jedne utakmice kazni a druge ne i pljujte po Dupovcu i ostalim igračima i nargilama i pivama a dok nas jebu iz saveza a tog sam se bojao i na početku bez obzira na sve Tanove pare samo če gledati da nas uzimaju kao i radne dozvole u prošlom prvenstvu itd.... Ne volim dvostruke aršine pa da mi je mrtvi babo u pitanju ate snimke koliko su puta NAŠE KOMISIJE PREGLEDALE. A što kazniše sudiju 5 utakmica što ne pokaza golmanu crveni za igranje rukom van 16 a i to kad sam pisao bilo je slobodno sudijsko koje bolan!? Pa pravila kažu igranje rukom van 16 je crveni ,fujjj jeste svugdje ali za nekog nije kao da su sa Ćabe tim.I samo da dodam da Bog da nama sudio barem u pola u ŠB kao što je majmun sudio na Koševu juče.
Sarajevo ljubavi moja!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
I zna li se sta je sa Benkom ? Hoce li moci igrati u listici ? Ja neki dan fino pisem ko da gledam da ce biti isto ko i sa Bilbijom, a ovde me svi ubjedjuju bejagi eto ko nece eto ovo eto ono, zaigrace i protiv Drine mozda ka'e... I gdje je sad ?
1946
Iako je imao nekoliko zanimljivih ponuda u ljetnom prelaznom roku odlučio je da se posveti svom sportskom centru u Varaždinu. U razgovoru za Klix.ba govorio je o Mundijalu održanom u Brazilu, nogometnoj reprezentaciji BiH i Hrvatske, regionalnoj ligi, Leonu Benki koji je nedavno potpisao za FK Sarajevo.
Na pitanje šta trenutno radi, odgovara: "Angažovan sam oko svog centra. Imam dva malonogometna terena u dvorani i jedan vani. Osim toga, imam i kafić, fitnes sa grupnim programima. Zaposleno je 15 osoba i tako provodim vrijeme".
"U pregovorima sam sa nekim klubovima. Neke ponude sam odbio, dok neke nisam prošao u proteklom periodu. Nadam se da ću u narednih 15 ili 20 dana otići negdje raditi", kazao je popularni Tanac za naš portal.
Osvrnuo se na Mundijal koji je ove godine održan u Brazilu gdje su BiH i Hrvatska eliminisane u prvom krugu. Zmajevi su u trećoj utakmici pobijedili Iran koji je svojevremeno sa klupe vodio Ivanković.
"Kada govorimo o SP za mene je reprezentacija BiH ostvarila veći uspjeh nego Hrvatska. To sam ponavljao u medijima, bez ikakvih zlih namjera. To je jedna kritika koja ne znači da kažem da sam za promjenu. Hrvatska ima roster igrača da je mogla doći do polufinala. Niko me ne može ubijediti da su Holandija, Francuska i ostale reprezentacije koje su prošle dalje, bolje od Hrvatske koja ima igrače koji nastupaju u najboljim evropskim klubovima. Ne mogu analizirati gdje je bila pogreška. U svakom slučaju trebao je biti bolji rezultat. Igre nisu bile na razini igrača koje Hrvatska ima. BiH je nesretno ispala, jer joj je poništen čist pogodak protiv Nigerije. To su detalji koji okrenu utakmicu. Nepravda je spriječila izabranike Safeta Sušića da prođu u naredni krug. Iskreno to mislim", kazao je Ivanković.
Osvrnuo se na poraz bh. tima od Kipra.
"To je veliko iznenađenje, ali ako posmatrate rezultate u devetom mjesecu, naročito selekcija koje su učestvovale na Mundijalu, sve su imale velikih problema. Uključujući i Hrvatsku protiv Malte. Deveti mjesec je uvijek kritičan. Veliki broj nogometaša imao je duži odmor, veliki broj liga nije počeo ili je tek odigrano nekoliko kola. To sve sugerira da igrači nisu u dobroj formi, a naravno onda niti u najboljem mogućem stanju. Zbog toga su iznenađenja moguća. U oktobru će svi biti u boljoj formi", dodaje naš sagovornik.
Ivanković vjeruje da će se Zmajevi i Kockasti plasirati na kontinentalnu smotru koja će se 2016. godine održati u Francuskoj.
"Vrlo jednostavno - ako se ne plasiraju to će biti veliki neuspjeh. Tu nema kalkulacija", tvrdi popularni profesor.
Govorio je i o mogućnostima pokretanja regionalne nogometne lige.
"To takmičenje bi prije svega trebalo imati verifikaciju UEFA-e. Drugo, nogomet na prostorima bivše Jugoslavije je izuzetno uništen. Malo se Hrvatska izdigla, a i Slovenija ima ozbiljnost. Ipak, nema očekivanog kvaliteta. Po meni je veliki problem antipropaganda nacionalnih liga. Ne prihvata se realnost da Sarajevo mora igrati sa Olimpicom, nego se sanjaju utakmice sa Dinamom, Hajdukom, Partizanom ili Zvezdom. Naravno, ljudi onda gube interes. Generalno nisam bio za regionalnu ligu. Još je prerano, ali će tu UEFA morati napraviti novi preustroj, posebno kada BiH i Srbija uđu u Evropsku uniju. Tada će biti i poželjna", kazao je.
Na kraju je govorio i o Leonu Benku koji je nedavno stavio potpis na vjernost Bordo timu.
"Nisam ga trenirao, ali je on iz mog grada. Gledao sam ga u mnogim utakmicama HNL-a gdje je dvije godine bio najbolji strijelac. Igrao je za Rijeku koja nije bila na današnjem nivou, a bio je prvo ime tima sa Kantride. Sarajevo je dobilo igrača, kako mi volimo reći - kilera, modernog centarfora i vjerujem da će se vrlo brzo snaći na Koševu", zaključio je Ivanković.
nešto ovaj puno oko Sarajeva
Na pitanje šta trenutno radi, odgovara: "Angažovan sam oko svog centra. Imam dva malonogometna terena u dvorani i jedan vani. Osim toga, imam i kafić, fitnes sa grupnim programima. Zaposleno je 15 osoba i tako provodim vrijeme".
"U pregovorima sam sa nekim klubovima. Neke ponude sam odbio, dok neke nisam prošao u proteklom periodu. Nadam se da ću u narednih 15 ili 20 dana otići negdje raditi", kazao je popularni Tanac za naš portal.
Osvrnuo se na Mundijal koji je ove godine održan u Brazilu gdje su BiH i Hrvatska eliminisane u prvom krugu. Zmajevi su u trećoj utakmici pobijedili Iran koji je svojevremeno sa klupe vodio Ivanković.
"Kada govorimo o SP za mene je reprezentacija BiH ostvarila veći uspjeh nego Hrvatska. To sam ponavljao u medijima, bez ikakvih zlih namjera. To je jedna kritika koja ne znači da kažem da sam za promjenu. Hrvatska ima roster igrača da je mogla doći do polufinala. Niko me ne može ubijediti da su Holandija, Francuska i ostale reprezentacije koje su prošle dalje, bolje od Hrvatske koja ima igrače koji nastupaju u najboljim evropskim klubovima. Ne mogu analizirati gdje je bila pogreška. U svakom slučaju trebao je biti bolji rezultat. Igre nisu bile na razini igrača koje Hrvatska ima. BiH je nesretno ispala, jer joj je poništen čist pogodak protiv Nigerije. To su detalji koji okrenu utakmicu. Nepravda je spriječila izabranike Safeta Sušića da prođu u naredni krug. Iskreno to mislim", kazao je Ivanković.
Osvrnuo se na poraz bh. tima od Kipra.
"To je veliko iznenađenje, ali ako posmatrate rezultate u devetom mjesecu, naročito selekcija koje su učestvovale na Mundijalu, sve su imale velikih problema. Uključujući i Hrvatsku protiv Malte. Deveti mjesec je uvijek kritičan. Veliki broj nogometaša imao je duži odmor, veliki broj liga nije počeo ili je tek odigrano nekoliko kola. To sve sugerira da igrači nisu u dobroj formi, a naravno onda niti u najboljem mogućem stanju. Zbog toga su iznenađenja moguća. U oktobru će svi biti u boljoj formi", dodaje naš sagovornik.
Ivanković vjeruje da će se Zmajevi i Kockasti plasirati na kontinentalnu smotru koja će se 2016. godine održati u Francuskoj.
"Vrlo jednostavno - ako se ne plasiraju to će biti veliki neuspjeh. Tu nema kalkulacija", tvrdi popularni profesor.
Govorio je i o mogućnostima pokretanja regionalne nogometne lige.
"To takmičenje bi prije svega trebalo imati verifikaciju UEFA-e. Drugo, nogomet na prostorima bivše Jugoslavije je izuzetno uništen. Malo se Hrvatska izdigla, a i Slovenija ima ozbiljnost. Ipak, nema očekivanog kvaliteta. Po meni je veliki problem antipropaganda nacionalnih liga. Ne prihvata se realnost da Sarajevo mora igrati sa Olimpicom, nego se sanjaju utakmice sa Dinamom, Hajdukom, Partizanom ili Zvezdom. Naravno, ljudi onda gube interes. Generalno nisam bio za regionalnu ligu. Još je prerano, ali će tu UEFA morati napraviti novi preustroj, posebno kada BiH i Srbija uđu u Evropsku uniju. Tada će biti i poželjna", kazao je.
Na kraju je govorio i o Leonu Benku koji je nedavno stavio potpis na vjernost Bordo timu.
"Nisam ga trenirao, ali je on iz mog grada. Gledao sam ga u mnogim utakmicama HNL-a gdje je dvije godine bio najbolji strijelac. Igrao je za Rijeku koja nije bila na današnjem nivou, a bio je prvo ime tima sa Kantride. Sarajevo je dobilo igrača, kako mi volimo reći - kilera, modernog centarfora i vjerujem da će se vrlo brzo snaći na Koševu", zaključio je Ivanković.
nešto ovaj puno oko Sarajeva
Jel se ko odazvao od prozvanih za onaj LSicebucketchallenge ? Vincenta Tan ,Dino Selimović te Abdulaha Ibraković.
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 73 gosta.