bugojanac1234 je napisao/la:Poljska - Irska
4,5 kartona VIŠE
svi koji zasluzuju ovaj par znaju zasto. od mene max bet pa sta bude, djeluje mi ko poklon
6 žutih, hvala dovidjenja
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
bugojanac1234 je napisao/la:Poljska - Irska
4,5 kartona VIŠE
svi koji zasluzuju ovaj par znaju zasto. od mene max bet pa sta bude, djeluje mi ko poklon
tacno vala za njega je Ivo Karlovic tacno doktor nauka sto se tice tenisa i mentalituma....Effenberg je napisao/la:@Willy: Dje ces na tog sabana Querreya ja ne bi na njega kad bi mi rekli da ce dobit i da je nastimano, koja je to sakatinja. Na live sam ga kontrirao, Ramos Vinollas nije los teniser i nije dosada ko onaj sljivotres.
Lisac je napisao/la:
Ako je ova tabela tacna onda Ukrajina pobjedom ide direktno na Euro kao najbolja treceplasirana u slucaju da Slovacka pobijedi Luxemburg ( a trebalo bi) Spance ne treba potcjenjivati al ja bih probao keca na Ukrajinu, prosta racunica pobijedis ides direktno, ne pobijedis belaj
Ukrajina Spanija 1 2,95
Mislim da je danas red da prodjes imam neki osjecaj prepisat cu ovo na 5 km sretno namSlevinKelevra je napisao/la:Bjelorusija- Makedonija odg 2.00
Estonija- Svicarska odg3+ 2.90
Litvanija- Engleska odg3+ 2.95
Ukrajina- Spanija odg3+
Koef.: 54
Mislim da ovo ima sanse u slucaju nekog ranog gola u Kijevu i da Litvanija nekako zabije Englezima.
Covjek je apsolutno u pravu. Ne kazem da nece doci dvica ali je ovdje Cipar debelo precijenjen. Gledamo iz kladionicarskoh uglasekretar je napisao/la:I ja se realno nadam da ce tvoje srce izdrzati ako kojim slucajem budes mora gledati i Hrvatsku i BiH i Albaniju na prvenstvu Evrope
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.