Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
E neka ces me ti barcelono zajebati za 250km, mater vam bezobraznu. Razmisljam o zx2, i onda mi naumpade dobit ce 0:1, 0:2 i odustanem. E **** ti kladionicu vise...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Danas sam prokocko kuću i okućnicu,yebo majku nista se ne da pogodit 

Igraj Široki ti si najbolji!
- Amsterdam1312
- Kontakt:
De ako ko pogodi šta neka se javi da mu dam još toliko lol pa šta je ovo kakav je ovo vikend

- muhamed121
- Kontakt:
Nakon 1100 godina cekas za isplatu i Barcu neko razvali 3:0 na poluvremenu pu majku vam cigansku
Yebeš ovo kad ni na Barcu i Real više ne možeš igrati.muhamed121 je napisao/la:Nakon 1100 godina cekas za isplatu i Barcu neko razvali 3:0 na poluvremenu pu majku vam cigansku

Jesi to išao do kladare opet ?

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- muhamed121
- Kontakt:
Ma nisam cekao na jednom tietu arsenal,romu kornere i barcu arsenal daje gol roma prodje na poluvremenu samo barca ciganigaston je napisao/la:Yebeš ovo kad ni na Barcu i Real više ne možeš igrati.muhamed121 je napisao/la:Nakon 1100 godina cekas za isplatu i Barcu neko razvali 3:0 na poluvremenu pu majku vam cigansku![]()
Jesi to išao do kladare opet ?
-
- Kontakt:
alo kalesija tiše to malo, nemoj da vas banujem

Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
- muhamed121
- Kontakt:
crnobijeli21 je napisao/la:alo kalesija tiše to malo, nemoj da vas banujem![]()

-
- Kontakt:
hahaha daj bože da smradovi preokrenu, al teško baš...muhamed121 je napisao/la:crnobijeli21 je napisao/la:alo kalesija tiše to malo, nemoj da vas banujem![]()
![]()
Barca 3:4 onda ces nas tek banovat
čamuga gaston banovan na 15 dana.
edit: evo jednog, još samo tri ajde luise brnjico zabij
ajmoo muha sokole po preokret

Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
- muhamed121
- Kontakt:
3:2 idemocrnobijeli21 je napisao/la:hahaha daj bože da smradovi preokrenu, al teško baš...muhamed121 je napisao/la:crnobijeli21 je napisao/la:alo kalesija tiše to malo, nemoj da vas banujem![]()
![]()
Barca 3:4 onda ces nas tek banovat
čamuga gaston banovan na 15 dana.
edit: evo jednog, još samo tri ajde luise brnjico zabij
ajmoo muha sokole po preokret![]()

Ajmo Puyol jedan glavom i Suarez jedan i to je to

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- muhamed121
- Kontakt:
Ajde Barca 3:3 pa da se zaganja u zadnjih 20 min makar da se nadam
E moj Ter Stegene 

dobro sam mislio... ali nema vajde kad nisam igrao i pravo odabrao...reeds je napisao/la:schalke - 2,30
nice - 1,80
cagliari - 1,70
tottenham - 2,80
brugge - 2,10
grassshopers - 2,55
zenit - 1,70
aik stock - 1,80
colo colo - 2,05
i mislim da ce lyon - 1,80 i novi pazar - 2,30 isto biti pobjede
ovo su danas jendostavno bili pokloni kladionica, dosta timova u medjusobnim susretima kod kuce su uspjessiji (brugge, grasshopers, zenit, nice, colo colo, lyon, novi pazar) a ostali u mnogo boljoj formi trenutnoj ili ako hocete u boljem naletu....
ali kad smo glupi i ne razmisljamo.....![]()
![]()
- Sarajevo29
- Kontakt:
zgmiky je napisao/la:izvukao dan![]()

Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
-
- Kontakt:
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Dan te yebo
Zavrsila Roma, prebacujem se na Bragu, vode 0:1.... 83. minuti imaju kontru 5 na 1, i uspjeli su dozvoliti JEDINOM defanzivcu da prekine pas igracu na prazan gol. Slijedeci minut golman Brage potpuno nepotrebno izlijece, kupi loptu a onda i igraca. Sudija sudi faul, iako koliko ja poznajem fudbal to nikada nije faul, ako prvo dotaknes loptu... Al, ajde. Ide sut sa 30 metara, isti golman ispusta loptu, a gol zabija lik koji je bio u ofsajdu prilikom suta!
Naravno, naredne minute su prosle u valjanju na terenu, vise se nije ni igralo...
Prva interesantna stvar, Napoli me 'nulirao' danas, pa se nisam mogao graditi, a druga je da ovo nije jedni tiket.. Imam jos jedan isti.

Prva interesantna stvar, Napoli me 'nulirao' danas, pa se nisam mogao graditi, a druga je da ovo nije jedni tiket.. Imam jos jedan isti.

SlevinKelevra je napisao/la:Dan te yeboZavrsila Roma, prebacujem se na Bragu, vode 0:1.... 83. minuti imaju kontru 5 na 1, i uspjeli su dozvoliti JEDINOM defanzivcu da prekine pas igracu na prazan gol. Slijedeci minut golman Brage potpuno nepotrebno izlijece, kupi loptu a onda i igraca. Sudija sudi faul, iako koliko ja poznajem fudbal to nikada nije faul, ako prvo dotaknes loptu... Al, ajde. Ide sut sa 30 metara, isti golman ispusta loptu, a gol zabija lik koji je bio u ofsajdu prilikom suta!
![]()
Naravno, naredne minute su prosle u valjanju na terenu, vise se nije ni igralo...
Prva interesantna stvar, Napoli me 'nulirao' danas, pa se nisam mogao graditi, a druga je da ovo nije jedni tiket.. Imam jos jedan isti.![]()
http://prntscr.com/cp2k4b
a mene arouca izvuče golom za ovo malo sirotinje
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo

maa jaa
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.