FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta je to bilo sa Dzenom ??
-
- Kontakt:
mislim da je ovo dio neke taktike da dzeno leti s klupe ,ne znam je li tako al sve mi mirise na toHead je napisao/la:Joj nam administracije.

Apsolutno. Neka su nas kaznili, trebali su jos i novcano.aleksandar_veliki je napisao/la:Realno, Dzeno je sluzbeni predstavnik kluba u zapisnicima i on mora ispunjavati svoje obaveze. To nije uradio i suspendovan je, da se razumijemo sasvim opravdano. Pisao sam prije pola godine da on jednostavno ne moze biti sef struke jer nema licence, ne sto ne zna ili zna i sad se desilo, sta se desilo...
Samo me jednog strah, sa Kobcem na megdan Sirokom.

Od njega je bolji i Abdulah Oruc.
1946
Napadali su te kad si spomenuo neki dan da je administracija kriva za neke stvari oko registracije igraca, al tad sam ti vjerovao i mislim da dosta toga znasHead je napisao/la:Joj nam administracije.

-
- Kontakt:
A sto vas je krenulo Sarajlije, imam yeben osjecaj da cete 0:2 dobit na Pecari. Dupovac i Dzeno suspendovani, nema kikseva u obrani nema cudnih izmjena
Sretno !

Sretno !
-
- Kontakt:
a je li moguca varijanta da nisu mogoli dzenu da skinu na normalan nacin pa mu ovo spakovali
ako je tako onda

Bas je bila pricaa prije nekog vremena na ovom pdf-u kakoo bi uprava trebala manje da slusa nas navijace, i da ne padnu pod pritiskom.. prije svega zbog losih igraa Berberovica, i zbog jos neceg.. ne mogu se sjetiti.. Al ev, sada je tu 90% protiv Uscuplica, pa sad za sad uprava ima svoj stav.. Ne daje otkaz.. al realno, ako gledamo da nema poraza na klupi, onda i ne zasluzuje.. medjutim, sta se ocekivalo a malo se dobiloo.. sigurno da ima osnove za pricu o otkazu..aleksandar_veliki je napisao/la:Ja to ne bih shvatio kao jao administracije. Svi vrlo dobro znate, da bi ljudima glavu skidali da mu nisu produzili saradnju, ali sada to dolazi na naplatu. To je ono sto cesto govorim, nasi klubovi su vise nego se misli, taoci navijaca, osluskuju sta ce oni reci i onda sami sebi skoce u stomak i to iz dobre namjere, sto je najveci problem...Zip je napisao/la:Napadali su te kad si spomenuo neki dan da je administracija kriva za neke stvari oko registracije igraca, al tad sam ti vjerovao i mislim da dosta toga znasHead je napisao/la:Joj nam administracije.i nisi bezveze rekaoo.. sigurno da ima problema tamo gdje smo svi mislili da nema
Ja jedino sto zalim jest Ljupko Petrovic.. Nisam bio za Uscuplica na kraju sezone, al dobroo.. naucit cemo iz gresaka.. prije il kasnije, treba da vidimoo
Ne moze ti trener biti osoba koja ima licencu da jedva vodi juniore.
Ne moze ti trener biti osoba koja ne zna sta znaci rotirati igrace.
Ne moze ti trener biti osoba koja novinara na pressu oslovljava sa jaro.
Ne moze ti valjati administracija kluba ako si igraca doveo prije 10 mjeseci a on jos nema pravo nastupa (Kouadio)
Ima jos toga, Benko itd...
Al' eto, ne volim mahalati jer se nazivam pljuvacem.
Ne moze se kuca praviti od krova, temelji su vazni, nije samo dovesti igrace, imati u rosteru 25 igraca i ocekivati da rezultati dodju sami od sebe. Treba tu jos dosta stvari da se posloze a nasi ne znaju to.
Ne moze ti valjati administracija kluba ako si igraca doveo prije 10 mjeseci a on jos nema pravo nastupa (Kouadio)
Ne moze se kuca praviti od krova, temelji su vazni, nije samo dovesti igrace, imati u rosteru 25 igraca i ocekivati da rezultati dodju sami od sebe. Treba tu jos dosta stvari da se posloze a nasi ne znaju to.
1946
-
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/uscuplic ... ari/141286" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

sad ona sva prica od prije mjesec i vise dana dolazi na naplatu, mnogo veci europski klubovi se kaznjavaju po propisima Uefe radi trenera, licenci a ne mi !!! mozemo biti sretni sto smo dobili samo ovu jednu utakmicu suspenzije trenera i to radi ovog brifinga ili cega vec !!!
davno sam napisao, nas treba malo manje u globalu ko navijace slusati po pitanju funkcionisanja prije svega sportskog segmenta kluba jer od toga nema hajra !!! i sami sebi skacemo u grlo !!! primjera na pretek Travancic, Uscuplic pa i Jahovic je otjeran mada je njega ona afera virsla dotukla al ne treba bjezati od toga da su navijaci i njega tjerali jer je navodno bio krampa od igraca !!!
davno sam napisao, nas treba malo manje u globalu ko navijace slusati po pitanju funkcionisanja prije svega sportskog segmenta kluba jer od toga nema hajra !!! i sami sebi skacemo u grlo !!! primjera na pretek Travancic, Uscuplic pa i Jahovic je otjeran mada je njega ona afera virsla dotukla al ne treba bjezati od toga da su navijaci i njega tjerali jer je navodno bio krampa od igraca !!!
Zadnja izmjena: collector, dana/u 25 sep 2014, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
-
- Kontakt:
sve si ovo upravu al te sve ljude postavila je uprava koja je napravila puno za FKS odnosno puno vise nego sve poslije ratne uprave ,sta sad treba promjeniti upravu radi ovih stvari ,jesu greske ali ne treba to toliko za zlo uzimati ,ko radi i grijesi .nada ti se dace i kod nas se jednog dana sve posloziti uglavnom idemo prema naprijed ,trnovit je put do uspjeha .Head je napisao/la:Ne moze ti trener biti osoba koja ima licencu da jedva vodi juniore.
Ko je rek'o da treba promijeniti Upravu ?bordobijeli je napisao/la:sve si ovo upravu al te sve ljude postavila je uprava koja je napravila puno za FKS odnosno puno vise nego sve poslije ratne uprave ,sta sad treba promjeniti upravu radi ovih stvari ,jesu greske ali ne treba to toliko za zlo uzimati ,ko radi i grijesi .nada ti se dace i kod nas se jednog dana sve posloziti uglavnom idemo prema naprijed ,trnovit je put do uspjeha .Head je napisao/la:Ne moze ti trener biti osoba koja ima licencu da jedva vodi juniore.
1946
Ibrakovic ili Selimovicsimon je napisao/la:Ko ce biti zamjena Uscuplicu protiv Sirokog ???
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Pa Abdulah ce kao i do sad u zapisniku biti sef s.s. a Kobac kao pomocni trener vodit tekmu
FORZA MARŠAL !!!
Kad cemo se vise rjesit ovog kvazi trenera

-
- Kontakt:
pa oni postavljaju trenera i administraciju ustvari i oni su dio svega togaHead je napisao/la:Ko je rek'o da treba promijeniti Upravu ?bordobijeli je napisao/la:sve si ovo upravu al te sve ljude postavila je uprava koja je napravila puno za FKS odnosno puno vise nego sve poslije ratne uprave ,sta sad treba promjeniti upravu radi ovih stvari ,jesu greske ali ne treba to toliko za zlo uzimati ,ko radi i grijesi .nada ti se dace i kod nas se jednog dana sve posloziti uglavnom idemo prema naprijed ,trnovit je put do uspjeha .Head je napisao/la:Ne moze ti trener biti osoba koja ima licencu da jedva vodi juniore.
Ovo je greska administracije i veliki propust koji nam nije trebao i to pred utakmicu.
Ti si opet šampion !
Sta je konkretno uradio pa ide ova suspenzija? imal to veze sa ustajanjem sa klupe i vodjenjem ekipe na taj nacin,npr protiv Olimpica nije nikako ustajao sve je Selimovic vodio i davao instrukcije,dok je protiv Drine Dzeno ustajao i vodio utakmicu kao trener,imal to veze sa tim?aleksandar_veliki je napisao/la:Realno, Dzeno je sluzbeni predstavnik kluba u zapisnicima i on mora ispunjavati svoje obaveze. To nije uradio i suspendovan je, da se razumijemo sasvim opravdano. Pisao sam prije pola godine da on jednostavno ne moze biti sef struke jer nema licence, ne sto ne zna ili zna i sad se desilo, sta se desilo...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, JavierBosnia, kupus army, ubipara, Vanja8 i 32 gosta.