ma vidi, ruzno je ono brate, cuj on njemu sestru... odron... a zivot dajem da se poslije tekme nadju licem u lice da bi se pokunjio ko pič.ka kakva i nebi mu A smio reci... fuj fuj fuj.... da mi je poceti da radim presa bih na zapad samo da ne slusam ove cobane vise....The Game je napisao/la:sto neko napisa prije, treba ga malo ohladiti, dati mu slobodno ili sta vec ako je ozbiljna situacija. da li prije sirokog ili poslije, svejedno. ovakav nije koristan ni ekipi, ni bilo kome... danas se samo vukao po terenu.rammstein je napisao/la:evo kazu da je razlog losih partija Miloša bolest u porodici valjda![]()
zato ja kazem ne valja nikome psovati osim dzeni
a za psovanje - sve po zaslugama![]()
mada ono Bilbiji danas je stvarno odvratno bilo... a trebao je i on iskulirat' malo, nasao odgovarati sa terena.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
psovanja pojedinim igracima ne treba ni komentarisati, nisu vrijedna pomena !!! kad se nekom navale na kosti ne pustaju u ovom slucaju Bilbiji, a momak je sasvim korektno odradio utakmicu !!!
a vidim opet se i sjever proziva a glorifikuju neki likovi cije vrijeme je davno proslo !!!
a vidim opet se i sjever proziva a glorifikuju neki likovi cije vrijeme je davno proslo !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Gadno je to... puno isfrustriranih pojedinaca kojima zena #ebe mater kod kuce pa dodju na tribinu da se isprazne.. naslusa se covjek svasta..
Da me ko pogresno neshvati, zna i mene zene nanervirat al` za to imam i 1 sedmicno termin da se ispraznim fizicki i psihicki umjesto na tribini
Stvarno je odron cuti rjecnik i jedan od glavnih razloga sto se porodicno nedolazi na stadion.
P.S. sto se tice cijena karata, uprava mora misliti na navijace sa godisnjim te zbog toga se rijetko mjenjaju cijene ulaznica. Iduce sezone ce se vjerovatno nesto raditi po tom pitanju.
Da me ko pogresno neshvati, zna i mene zene nanervirat al` za to imam i 1 sedmicno termin da se ispraznim fizicki i psihicki umjesto na tribini

Stvarno je odron cuti rjecnik i jedan od glavnih razloga sto se porodicno nedolazi na stadion.
P.S. sto se tice cijena karata, uprava mora misliti na navijace sa godisnjim te zbog toga se rijetko mjenjaju cijene ulaznica. Iduce sezone ce se vjerovatno nesto raditi po tom pitanju.
" onclick="window.open(this.href);return false; Pozdrav za sve SNIKERSE 

Cestitam handzicu uvijek si mi bio drag ali da se nisi okrenuo alkoholu u najvaznije svoja doba sad bi bio u zenituIskren je napisao/la: Pozdrav za sve SNIKERSE

Samo Sarajevo
Drina bez prilike juče. Defanzivno je bilo solidno, ali je prvih 25-30 minuta bilo katastrofalno bezidejno. Kasnije 2 brza gola i to je bio kraj otprilike. Teren isto loš dosta.
Bandović- bez posla, nesiguran kod jednog šuta, i bezvezna izletanja na visoke lopte, navikli smo.
Dupovac- strašno loš.
Tatko- standardno siguran i požrtvovan.
Puzigaća - treba ga u napad staviti
, trči, bori se , grize, kapa dolje.
Berberović- nakon prozivanja s istoka, počeo malo ko nešto igrati, do tad- samo vraćao nazad loptu.
Radovac- nevjerovatno inteligentan igrač, fizički napreduje polako.
Duljević- lošija od prethodnih partija, ali solidno.
Kostić- pogubljen bio na početku, fali mu utakmica, ali kasnije ekstra požrtvovan, oduzeo nekoliko lopti.
Stojčev- jako loš, uz Dupovca najgori. Nije zaslužio psovke, nijedan, uvrede da, ali da se psuje familija to ne.
Okić-
.
Velkoski- ni sjena od prethodne polusezone.
Bilbija je bio dobar poprilično. Borben, ima strašan pas, ali džaba kad ti se majmun navali na kosti bez razloga ...
Sviđa mi se što smo počeli strpljivije da igramo, mada je ono juče bilo generalno loše. Spora predaja lopte, bez uigranih akcija. Ekipa nema vođu da neko povede, promjeni tempo. Treba uvijek da igra defanzivni vezni, neko kao Kostić da udari, koliko god smiješno zvučalo. I dosta se kretnja bez lopte mora pojačati. Kallasi mora igrati protiv Širokog.
Bandović- bez posla, nesiguran kod jednog šuta, i bezvezna izletanja na visoke lopte, navikli smo.
Dupovac- strašno loš.
Tatko- standardno siguran i požrtvovan.
Puzigaća - treba ga u napad staviti

Berberović- nakon prozivanja s istoka, počeo malo ko nešto igrati, do tad- samo vraćao nazad loptu.
Radovac- nevjerovatno inteligentan igrač, fizički napreduje polako.
Duljević- lošija od prethodnih partija, ali solidno.
Kostić- pogubljen bio na početku, fali mu utakmica, ali kasnije ekstra požrtvovan, oduzeo nekoliko lopti.
Stojčev- jako loš, uz Dupovca najgori. Nije zaslužio psovke, nijedan, uvrede da, ali da se psuje familija to ne.
Okić-

Velkoski- ni sjena od prethodne polusezone.
Bilbija je bio dobar poprilično. Borben, ima strašan pas, ali džaba kad ti se majmun navali na kosti bez razloga ...
Sviđa mi se što smo počeli strpljivije da igramo, mada je ono juče bilo generalno loše. Spora predaja lopte, bez uigranih akcija. Ekipa nema vođu da neko povede, promjeni tempo. Treba uvijek da igra defanzivni vezni, neko kao Kostić da udari, koliko god smiješno zvučalo. I dosta se kretnja bez lopte mora pojačati. Kallasi mora igrati protiv Širokog.
FKS 1946 !
- molotovljev
Ne znam o kojem periodu pricas, pitam te iz razloga jer clanska sa slika je identicna onoj iz perioda neposrednoAragon je napisao/la:@ molotovljev
Ma jok ba, samo mi je jos to trebalo u zivotu
Mada, bilo je raznih situacija. Belaja svakakvih, ali sam ipak premlad bio za fajt ekipe, a niti kila nisam imao dovoljno![]()
Realno, puno vise mangupa je na tribini tad bilo nego sad. I to pravih mangupa, ne nadrogirane djecurlije od 50 kila sa nozevima u ruci, nego momcina. Mogla se sastaviti fina prva ekipa za fajta koja bi se ravnopravno nosila sa prvom ekipom groblja, cigana i onih peedera iz zagreba.
U taj vakat je Dzine bio Bog i batina, apsulutni autoritet na tribini.
Nadam se da ce sjever imati jednog dana lika kao sto je on bio.
nakon rata, tacnije iz februara '96-te. Grupa momaka, nas tridesetak, imali smo takve clanske na kojima je izmedju
ostalog pisalo "fight" . Dalje nema potrebe da pisem, jasno je sta je bio nas zadatak.
Pomislio sam da si mozda bio clan ekipe... a Dzine nije bio tada vodja, tek nekad posle i to na nasu
inicijativu da se vrati u velikom stilu.
Iskoristit cu priliku da pozdravim nekadasnje clanove fight ekipe Hz.
Na Sjeveru stojimo nikog se ne bojimo, Sarajevo volimo i uvijek ga bodrimo...
F.K.SARAJEVO
Yebalo ga kurcenje i izlasci po que passi, ali definitivno igrac koji voli FKS iskreno.Iskren je napisao/la: Pozdrav za sve SNIKERSE
1946
- pticatrkacica
- Kontakt:
Ma kopiro sliku od nekog, nema on blage kad je to bilo.molotovljev je napisao/la:Ne znam o kojem periodu pricas, pitam te iz razloga jer clanska sa slika je identicna onoj iz perioda neposrednoAragon je napisao/la:@ molotovljev
Mada, bilo je raznih situacija. Belaja svakakvih, ali sam ipak premlad bio za fajt ekipe, a niti kila nisam imao dovoljno![]()
Realno, puno vise mangupa je na tribini tad bilo nego sad. I to pravih mangupa, ne nadrogirane djecurlije od 50 kila sa nozevima u ruci, nego momcina. Mogla se sastaviti fina prva ekipa za fajta koja bi se ravnopravno nosila sa prvom ekipom groblja, cigana i onih peedera iz zagreba.
nakon rata, tacnije iz februara '96-te. Grupa momaka, nas tridesetak, imali smo takve clanske na kojima je izmedju
ostalog pisalo "fight" . Dalje nema potrebe da pisem, jasno je sta je bio nas zadatak.
Pomislio sam da si mozda bio clan ekipe... a Dzine nije bio tada vodja, tek nekad posle i to na nasu
Na Sjeveru stojimo nikog se ne bojimo, Sarajevo volimo i uvijek ga bodrimo...

Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.
Evo Slaven Musa najavljuje pobjedu i jesenju titulu ako nas dobiju!!!!
Moramo u što većem broju ići da pomognemo našem SARAJEVU da im otkinemo makar bod tamo jer ako to uspijemo ili ih pobijedimo onda smo mi ti koji smo bliži jesenjoj tituli.Dobro je da naši ništa nenajavljuju,neka budu oni favoriti malo, svakako su prvi na tabeli.

Moramo u što većem broju ići da pomognemo našem SARAJEVU da im otkinemo makar bod tamo jer ako to uspijemo ili ih pobijedimo onda smo mi ti koji smo bliži jesenjoj tituli.Dobro je da naši ništa nenajavljuju,neka budu oni favoriti malo, svakako su prvi na tabeli.

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Ne znam o kojem periodu pricas, pitam te iz razloga jer clanska sa slika je identicna onoj iz perioda neposrednopticatrkacica je napisao/la:molotovljev je napisao/la:Aragon je napisao/la:@ molotovljev
U ono vrijeme solidna ekipica nekih 15-ak momaka,Enes-sirko se isticao,Edo,Halka itd ponekad i Maji.
Sjećam se tekme 1989 vs Hajduka,tada opasna Torcida lancima vezivali vrata na jugu a odozgo kamanjem nas gađali.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
-
- Kontakt:
u sirokom treba odigrati nesto slicno kao u norveskoj ,grckoj ili banja luci ne previse srljati ali s ciljem zabiti gol to jest igrati cvrsto u odbrani u sredini s vise trke a nas napad i vezni red moze sigurno zabiti gol ili dva ,bojim se kise i lošeg terena cesto kada smo dole igrali teren bas bude loš i natopljen a to nasim mislim dsa nikako ne odgovara .
Nece biti kise kako sam ja vidio najvljuju fino vrijeme u nedelju abd
E sad sto se tice listice nadam se dobroj utakmici, pravom derbiju i ako se postavimo kao sto smo igrali protiv borca jako i bez nekog srljanja, iz kontri trazit pogodak mozemo doci do pozitivnog rezultata abd.
Znaju nasi igraci od kolike je vaznosti ova utakmica kako za njih , za nas navijace jos vise !!
Igrajte za Vedrana !
Da ne zaboravim zaboravite dole neko peglanje i glumit neku '' barsu'' i setanje u sami gol, toga nema znaci morate vise sutati !

E sad sto se tice listice nadam se dobroj utakmici, pravom derbiju i ako se postavimo kao sto smo igrali protiv borca jako i bez nekog srljanja, iz kontri trazit pogodak mozemo doci do pozitivnog rezultata abd.

Znaju nasi igraci od kolike je vaznosti ova utakmica kako za njih , za nas navijace jos vise !!
Igrajte za Vedrana !
Da ne zaboravim zaboravite dole neko peglanje i glumit neku '' barsu'' i setanje u sami gol, toga nema znaci morate vise sutati !
04.10.2009 !!
Mi ako nesta znamo, onda je to belaj napraviti..
Al ako cemo iskreno, belaj sto smo napravili protiv SB nas je doveo da sada imamo placati te silne kazne

Al ako cemo iskreno, belaj sto smo napravili protiv SB nas je doveo da sada imamo placati te silne kazne

Re: Odg: FK Sarajevo
Ljubavi, opet ti nije dobro. Opet pises glupostipticatrkacica je napisao/la:Ma kopiro sliku od nekog, nema on blage kad je to bilo.molotovljev je napisao/la:Ne znam o kojem periodu pricas, pitam te iz razloga jer clanska sa slika je identicna onoj iz perioda neposrednoAragon je napisao/la:@ molotovljev
Na Sjeveru stojimo nikog se ne bojimo, Sarajevo volimo i uvijek ga bodrimo...![]()

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Bolje da smo igrali bez navijaca nego ovako.sarajlija je napisao/la:Evo nova kazna od 7 000 km zbog onog incidenta u konjicu.
1946
Pasa moj,cccc....Cuj suspendovan zbog nedolaska na brifing.. 
Rekao bih,"Omca oko vrata se steze"..

Rekao bih,"Omca oko vrata se steze"..

Zadnja izmjena: socrates, dana/u 25 sep 2014, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
-
- Kontakt:
kakva je ovo kazna za dzenu 1 utakmica
ovo mi je nesto sumnjivo skroz , moje misljenje da je on bivsi trener sarajeva nakon ovog 

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, nedimmmm1337, relativizam i 21 gost.