Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
stoperi vam pristojno izgledaju, sredina vam je nevidljiva, mane i coutinho opasni, ali dosta toga je na dusu panjeva sto igraju kod nas defanzivno, camara inace nije ni 5. opcija za lijevog bocnog, mathieu nije ni treca, masche i busquets od ponedjeljka treniraju, tako da nije to bas to od nas.
Vidi se da Klopp ima neke svoje zamisli i ideje, taktike, igraci djeluju odgovorno defanzivno i fino se otvaraju prema naprijed, ali nikako da zadrzite loptu u sredinu, fali tu jedan igraca tipa Modrica i Kroosa.
Ali ako vam sta znaci, izgledate bolje od Leicestera.
Vidi se da Klopp ima neke svoje zamisli i ideje, taktike, igraci djeluju odgovorno defanzivno i fino se otvaraju prema naprijed, ali nikako da zadrzite loptu u sredinu, fali tu jedan igraca tipa Modrica i Kroosa.
Ali ako vam sta znaci, izgledate bolje od Leicestera.
- donCorleone1892
- Kontakt:
Lallana i Mane odlični, zadnja linija sa ovim Estoncem i Lovrenom nije losa mada Barca nevjerovatno zna provući loptu do Suareza. Steta sto je Cou bio sebičan kod one prilike, dole mu je sam bio Lallana ali hajd.. Sve u svemu dobra igra naših.
Vidi se da treba dovesti pravog veznjaka a ne izmišljati toplu vodu sa ovim Wijnaldumom, momak nista u veznom ne koristi.
Vidi se da treba dovesti pravog veznjaka a ne izmišljati toplu vodu sa ovim Wijnaldumom, momak nista u veznom ne koristi.
igra se sadiooo s djecom
Sent from my iPhone using Tapatalk
Blitzkrieg. 

Šta se dešaje?

Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly
Tacno da imamo jednog Modrica ili Kroosa u vezi uf, Wijnaldum po meni na klupu pa nek ga ubacuju na lijevo krilo ili iza napadaca ako zatreba.
Klavan stijena, bas se vidi ko je bio od pocetka pred sezone tu a ko je dosao kasnije.
Klavan stijena, bas se vidi ko je bio od pocetka pred sezone tu a ko je dosao kasnije.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
kao sto rekoh momci, nama je defanziva kriticna 
Ali neka, valjda ce Enrique vidit kakva su rupe Mathieu i Camara..

Ali neka, valjda ce Enrique vidit kakva su rupe Mathieu i Camara..
nek istrese sad 50 miliona za onog dahouda pa da se mozemo cemu nadati ove godine uz lb naravno jos
Sjajna lopta Wijnalduma, Firmino sebican
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ma treba bit optimisticniji pa dovest jednu pravu zvijer na terenu, puni smo te djece i potencijala.Torres_9 je napisao/la:nek istrese sad 50 miliona za onog dahouda pa da se mozemo cemu nadati ove godine uz lb naravno jos
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Dobar je Wijnaldum.StevieG8 je napisao/la:Tacno da imamo jednog Modrica ili Kroosa u vezi uf, Wijnaldum po meni na klupu pa nek ga ubacuju na lijevo krilo ili iza napadaca ako zatreba.
Klavan je top pojacanje
Istina, ovaj Klavan stvarno dobro izgleda
tek cemo ga vidjeti kad se budu branili prekidi sto nam je rak ranaedo07 je napisao/la:Klavan je top pojacanje
jooj manea brata sta im radi
Ali kakvo ludilo mozga ima ovaj Moreno, strasno kako on zaboravi gde i sta igra u nekim momentima.
Joj gola, unbelievable
Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly
Grujaaaa
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Koji show jbt, Gruja kad god igra daje golove na sve nacine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.