U odbrani ce igrat Puzi-Tatko-Dzemo-Ahmo,(Ovo je 99%),Cimirot-Radovac-Stojcev-Duljevic,Velkoski-Bilbija(Benko)Ajax je napisao/la:Tako bi trebalo da bude ali to se nazalost nece desiti.amorovski je napisao/la:Nekako mi lezi da igraju Tatko i Dzemo, AK47 desno, lijevo Puzi.. U sredi Kostić i Cimirot.. Naprijed se zna.. jos kad bi benko dobio pravo nastupa.. huhu.. Ta će Radovac sa Wagnerom, mislim da nam vise moze dobrog donijet Koszoc nego Samke.. Mada je Samke besprijekoran u napadu, al Boze moj, treba malo i zatvorit.. Siroki nije Olimpik..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Cautinho
- Kontakt:

"mrzim te željo" hahah,jake članske karte.
Ovo je davno bilo ja mislim,bar 15-20 godina.
Keep walking.
Pa znam ja to. Meni bi igrao Mitrevski mozda prije Dzeme pod uslovom da je odigrao bar dvije utakmice prije toga solidno jer ipak je to njegova primarna pozicija ( a svi znamo da nije odigrao ). Iako su Cimirot i Radovac jedni od najboljih igraca Sarajeva meni u najtezim utakmicama ( Borussia M., derbiji ) bi igrao mozda umjesto jednog od njih dvojice pravi defanzivni vezni. Ne toliko zbog napada nego naravno zbog odbrane. Jer nije taktika da ti uvjek igra 11 najboljih igraca. Neko treba i defanzivne zadatke da obavi. To se je najbolje vidjelo u revans utakmici protiv Borussie M.. Gdje su ljudi imalo skoro autoput do nasih stopera. Ako kojim slucajem Benko bude mogao igrati onda nema Bilbija sta da radi ispred njega.Forestt je napisao/la: U odbrani ce igrat Puzi-Tatko-Dzemo-Ahmo,(Ovo je 99%),Cimirot-Radovac-Stojcev-Duljevic,Velkoski-Bilbija(Benko)
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 sep 2014, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ja bih u vezi krenuo sa Kosticem i Cimirotom nazad i Radovcem isprd njih. Krajnje je vrujeme da Stojcev odmori dvije utakmice na klupi, a prije svega u glavi i da se malo presabere. Ako je potrebno, covjeku dati i mjesec dana slobodno bez obaveza. Ovakav Stojcev ne valja ni sebi ni nama.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Re: Odg: FK Sarajevo
Imao sam ovakvu. Zao mi je sto je ne sacuvah. Sad cu potraziti i postaviti jednu jos stariju. Ta je nekako prezivjelaCautinho je napisao/la:
"mrzim te željo" hahah,jake članske karte.
Ovo je davno bilo ja mislim,bar 15-20 godina.

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Bas vala.. al ja vjerujem da ce stojcev bit igrac utakmice u Lištici.. Osjecam to ocam. Imam brigu ko će zaustavit Wagnera ako Kostić ne bude igro.. Volio bih vidit Kostića i Cimija u vezi, a ispred njih Radovac..Aragon je napisao/la:Ja bih u vezi krenuo sa Kosticem i Cimirotom nazad i Radovcem isprd njih. Krajnje je vrujeme da Stojcev odmori dvije utakmice na klupi, a prije svega u glavi i da se malo presabere. Ako je potrebno, covjeku dati i mjesec dana slobodno bez obaveza. Ovakav Stojcev ne valja ni sebi ni nama.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Meni samo nije jasno kako Mitrevski nije mogao dobit sansu protiv Igmana,niako mi to ne ide u glavuAjax je napisao/la:Pa znam ja to. Meni bi igrao Mitrevski mozda prije Dzeme pod uslovom da je odigrao bar dvije utakmice prije toga solidno jer ipak je to njegova primarna pozicija ( a svi znamo da nije odigrao ). Iako su Cimirot i Radovac jedni od najboljih igraca Sarajeva meni u najtezim utakmicama ( Borussia M., derbiji ) bi igrao mozda umjesto jednog od njih dvojice pravi defanzivni vezni. Ne toliko zbog napada nego naravno zbog odbrane. Jer nije taktika da ti uvjek igra 11 najboljih igraca. Neko treba i defanzivne zadatke da obavi. To se je najbolje vidjelo u revans utakmici protiv Borussie M.. Gdje su ljudi imalo skoro autoput do nasih stopera. Ako kojim slucajem Benko bude mogao igrati onda nema Bilbija sta da radi ispred njega.Forestt je napisao/la: U odbrani ce igrat Puzi-Tatko-Dzemo-Ahmo,(Ovo je 99%),Cimirot-Radovac-Stojcev-Duljevic,Velkoski-Bilbija(Benko)

Ja sam cuo na tribini nesto slicno,samo ovo bi bilo vise nego Bilbijino cekanje.Propust veliki bi bio ako se ispostavi tacnim...treba sacekati kraj sedmiceHead je napisao/la:Na Benka zaboravite, nece biti u konkurenciji ni za Siroki ni za Travnik.
Gledam ga danas pored Bekica,isto da je rektreativac neki

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
To ne bi bilo poželjno nikako..miky_hz je napisao/la:Ja sam cuo na tribini nesto slicno,samo ovo bi bilo vise nego Bilbijino cekanje.Propust veliki bi bio ako se ispostavi tacnim...treba sacekati kraj sedmiceHead je napisao/la:Na Benka zaboravite, nece biti u konkurenciji ni za Siroki ni za Travnik.
Gledam ga danas pored Bekica,isto da je rektreativac neki
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Bolju administraciju ima GRAS nego FKS, prije ce radnici krivaje iz Zavidovica dobiti beneficiran staz nego nasi registrovati normalno igraca.
1946
Nemoj vise kritikovat matere ti.. Pereš na ruke. Prvo Hanđe, pa sad ovo.. Ne može vam se ugoditHead je napisao/la:Bolju administraciju ima GRAS nego FKS, prije ce radnici krivaje iz Zavidovica dobiti beneficiran staz nego nasi registrovati normalno igraca.
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
amorovski je napisao/la:Nemoj vise kritikovat matere ti.. Pereš na ruke. Prvo Hanđe, pa sad ovo.. Ne može vam se ugoditHead je napisao/la:Bolju administraciju ima GRAS nego FKS, prije ce radnici krivaje iz Zavidovica dobiti beneficiran staz nego nasi registrovati normalno igraca.

1946
Papiri su poslani u Kinu, Kinezi koče a ne FKS. Prvo se informiši pa onda piši.Head je napisao/la:Bolju administraciju ima GRAS nego FKS, prije ce radnici krivaje iz Zavidovica dobiti beneficiran staz nego nasi registrovati normalno igraca.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Jah, svi su protiv nas, prvo u Bosni, na Balkanu pa se evo prosirismo i u Aziju, kinesko trziste.GameFKS je napisao/la:Papiri su poslani u Kinu, Kinezi koče a ne FKS. Prvo se informiši pa onda piši.Head je napisao/la:Bolju administraciju ima GRAS nego FKS, prije ce radnici krivaje iz Zavidovica dobiti beneficiran staz nego nasi registrovati normalno igraca.
Normalno je da su nasi krivi, svaki stranac koji je dosao imali smo problema sa registracijom. To se zavrsi prije potpisa, sa Benkom se pregovara 2 mjeseca i sve se znalo.
1946

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 24 sep 2014, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bilbiju je kočilo vrijeme kada je došao u klub. Lijepo ti kažem ako nisi informisan ali očigledno si najpametniji. Papiri sa naše strane su sređeni sad je sve do Kineza jer se vodio spor sa njim i Benkom. Al ti po svom i udure.Head je napisao/la:Jah, svi su protiv nas, prvo u Bosni, na Balkanu pa se evo prosirismo i u Aziju, kinesko trziste.GameFKS je napisao/la:Papiri su poslani u Kinu, Kinezi koče a ne FKS. Prvo se informiši pa onda piši.Head je napisao/la:Bolju administraciju ima GRAS nego FKS, prije ce radnici krivaje iz Zavidovica dobiti beneficiran staz nego nasi registrovati normalno igraca.
Normalno je da su nasi krivi, svaki stranac koji je dosao imali smo problema sa registracijom. To se zavrsi prije potpisa, sa Benkom se pregovara 2 mjeseca i sve se znalo.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Kao sto sam i obecao.

De postavi kad smo mi domacini ? ni to nam nije sjajnomiky_hz je napisao/la:da je uzeti nulu i nabijati se nogom u guzicu sve do Sarajeva

Clanske