FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 24 sep 2014, 19:54

http://www.timeanddate.com/countdown/ge ... %2FKUP+BIH" onclick="window.open(this.href);return false;

:mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 24 sep 2014, 19:54

Ovo qurcu ne valja.
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 sep 2014, 19:59

meni jako smeta kod nas kad nekog igraca uzmemo na zub jadna mu majka ,trba malo popustiti s tim dupovac ,bilbija ,bandovic bas se na kičmu ljudima popeli svaki potez psovanje ,ismijavanje i slicno . ovi sad igraci sto igraju u FKS za mene su najbolji i ja to tako gledam i ja budem nezadovoljan igrom i borbom al ne treba pretjerivati ,dupovac je nase dijete i kapiten svi vide da je u padu forme ali vise psiholoski jednostavno momak je odavdje i vjerovatno to vrijedjanje vise utice na njeg nego na druge ,nije on bas tolika taraba kao sto se pise nema puno bolji stopera u nasoj ligi .prije samo pola godine navijaci koji ga sad pljuju htjeli su ga i u reprezentaciju a uglavnom ti sto dizu u nebesa prvi i pljuju .samo da ne zijanimo u sirokom sve ce ovo biti ok .

Forestt
Kontakt:

Post Postao/la Forestt » 24 sep 2014, 20:00

Ja mislim da ce Dzemo igrat stopera protiv Sirokog,ne vjerujem da ce stavit Mitrevskog u ovakmom jednog derbiju.Dakle 90% sanse je da Dzemo zaigra stopera a Kallasi desno

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 24 sep 2014, 20:01

Dzeno odlazi dok nam nisi upropastio sezonu, a vec si je dobro sjebao
Pyro is not a crime !

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 sep 2014, 20:03

jbt,sta vam je ovo sa posjete :? :? ..gledam ovaj izvjestaj i mislim da nije bilo ni milju ljudi...par po klipu...odlicno sredzen klub,velik grad,dobri rezultati i igra..cak je i lijep dan bio :? ...sto to vako slabo...mislim,nije da pitam nego vise onako konstatujem...ove sezone imate sve sto niste imali zadnjih 10 godina,barem toliko...u kolko je to sati bila tekma :? ...mozda je to do radnog dana al opet moralo bi to bolje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 24 sep 2014, 20:04

Ja ne znam ko onog Handzica gura u FKS, svaku utakmicu je na klupi a lik kurcu ne valja.
Uzima mjesto Bekicu ili Kovacevicu na klupi.
1946

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 24 sep 2014, 20:04

High

Post Postao/la High » 24 sep 2014, 20:05

Handžić je prvi selfie našeg tima.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 sep 2014, 20:05

THEC je napisao/la:Dzeno odlazi dok nam nisi upropastio sezonu, a vec si je dobro sjebao
do reprezentativne pauze nema price o tome ,sad kako je tako je ,idemo podrzati ekipu u širokom ovo je ispit ove polusezone

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 24 sep 2014, 20:08

bordobijeli je napisao/la:
THEC je napisao/la:Dzeno odlazi dok nam nisi upropastio sezonu, a vec si je dobro sjebao
do reprezentativne pauze nema price o tome ,sad kako je tako je ,idemo podrzati ekipu u širokom ovo je ispit ove polusezone
bojim se da ce nam tad biti kasno ako padnemo na ovom ispitu u sirokom, al eto vidjecemo, nadam se najboljem, i da ne bude zabune makar i dobili sirokog mi moramo naci ozbiljnog trenera jer Dzeno to nije
Pyro is not a crime !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 sep 2014, 20:13

Prema ovom što se ovdje može pročitati i što se moglo vidjeti u pregledu, rutinski odrađena utakmica. E nek smo i to dočekali.
Vidim Samira baš krenulo, danas asistencija i nekoliko finih prilika, samo treba nastaviti raditi. Nadam se da će ovi što su u nekoj letargiji da se brzo trznu i pokažu ono svoje najboolje izdanje.

Sad se okrećemo derbiju u zapadnoj Hercegovini, za nas najteža utakmica. Imamo kvalitet da slavimo dole ali isto tako i oni imaju kvalitet da nas pobjede, za mene bi remi bio ravan pobjedi.
Ne znam da li će se neko složiti sa mnom, ali uprkos toj negativnoj tradaciji koju imamo dole, možda smo ipak u maloj psihičkoj prednosti jer oni nakon nas imaju i tu utakmicu sa našim komšijama u kupu, dvije izuzetno teške utakmice. Kakve su njihove ambicije ne znam ali imaju kvalitet da se bore na oba fronta.
Što se tiče zamjene za Dupovca mislim da će tu upasti Kovačević.
Head je napisao/la:Ja ne znam ko onog Handzica gura u FKS, svaku utakmicu je na klupi a lik kurcu ne valja.
Uzima mjesto Bekicu ili Kovacevicu na klupi.
Ne znam čemu takav stav, momka još nismo ni vidjeli u pravom svijetlu a već neki sud o njemu donosimo. Ako će mu neko suditi na osnovu onih nekoliko minuta u Njemačkoj taj onda pojma nema o fudbalu. Neka momka, mlad je neka se trudi, ako vrijedi siguran sam da će dobiti priliku. Nema razloga da nekog sad nešto pljujemo ili pričamo kako ne valja. Onih nekoliko utakmica u prošloj sezoni što je ulazio je odradio sasvim OK.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 24 sep 2014, 20:14

staragarda je napisao/la:jbt,sta vam je ovo sa posjete :? :? ..gledam ovaj izvjestaj i mislim da nije bilo ni milju ljudi...par po klipu...odlicno sredzen klub,velik grad,dobri rezultati i igra..cak je i lijep dan bio :? ...sto to vako slabo...mislim,nije da pitam nego vise onako konstatujem...ove sezone imate sve sto niste imali zadnjih 10 godina,barem toliko...u kolko je to sati bila tekma :? ...mozda je to do radnog dana al opet moralo bi to bolje
sve to stoji, iako je radni dan, lose vrijeme jer je radno, al opet posjeta nula bodova :thumbdown:

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 24 sep 2014, 20:14

Nekako mi lezi da igraju Tatko i Dzemo, AK47 desno, lijevo Puzi.. U sredi Kostić i Cimirot.. Naprijed se zna.. jos kad bi benko dobio pravo nastupa.. huhu.. Ta će Radovac sa Wagnerom, mislim da nam vise moze dobrog donijet Koszoc nego Samke.. Mada je Samke besprijekoran u napadu, al Boze moj, treba malo i zatvorit.. Siroki nije Olimpik..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 24 sep 2014, 20:16

Handzic je nadrkani debil koji nema gram mozga u glavi. Nadam se da ce se nogirati, nek se kurci kod kuce tati i mami.
1946

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 24 sep 2014, 20:17

Halalite al nisam upratio, kad se kup igra ? Jel sad nekad ubrzo, pa onda od naredne faze na proljeće. Haman da prije prije par godina nije tako bilo. :hmmmmm:

Hvala.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 sep 2014, 20:17

Bilo je vise ljudi nego protiv Olimpica.

Prelijep dan,prelijepo posljepodne,lagana utakmica...nisam vidio da se neko sem Dulje umorio(ali on umre svaku nakon 70 minuta ocito se isforsira nezam u cemu je problem)

Kostic prvih 30 minuta boze dragi,on ko da je izaso pred 100 hiljada ljudi frajer loptu nije znao dodati,cega li se on prepao nije mi jasno,kako je utakmice odmicala bio je bolji,ali realno taj ce minute na kapaljku dobiti nema sanse da ugzori ni jednog od ova dva sto igraju ma koliko god drugaciji bio od njih

Dzemo Berberovic i Puzigaca najbolji danas,Dzemu su tribine ocito preporodile danas je grizao bukvalno,odlican bio :thumbup: zato ja mislim da Dupovca treba na tribine jednu cisto iz ovoga razloga psiholoskog,cisto da se dokaze da nije nezamjenjiv i siguran sam da bi i on bolji bio

I ja vjerujem da ce Dzemo biti zamjena za njega na stoperu s obzirom da je danas bio odlican,da je Ahmo proslu bio odlican mislim da ce biti mjesta za oba iducu utakmicu,a vec za naredne ce biti borba za desnog beka,uradio je taj odmor svoje,zdrava konkurencija moze donijeti samo dobre stvari,zato treba i ta rotacija stopera samo iz tog razloga

Inace Drina kao nesto otvoreno krenula,odbrana 30 metara stajala od gola,,no realno nisu mogli izgurati u takvoj sansi sa onolikim stoperima tesko da je pametno ostaviti onoliki prostor na napadaca koji je toliko brzi od tebe.Vjerovatno najlosija ekipa koja je igrala sa nama

Puzigaca :tokralju:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 sep 2014, 20:17

amorovski je napisao/la:Nekako mi lezi da igraju Tatko i Dzemo, AK47 desno, lijevo Puzi.. U sredi Kostić i Cimirot.. Naprijed se zna.. jos kad bi benko dobio pravo nastupa.. huhu.. Ta će Radovac sa Wagnerom, mislim da nam vise moze dobrog donijet Koszoc nego Samke.. Mada je Samke besprijekoran u napadu, al Boze moj, treba malo i zatvorit.. Siroki nije Olimpik..
Tako bi trebalo da bude ali to se nazalost nece desiti.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 24 sep 2014, 20:20

Jedva cekam da Benko debituje!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 24 sep 2014, 20:23

Head je napisao/la:Handzic je nadrkani debil koji nema gram mozga u glavi. Nadam se da ce se nogirati, nek se kurci kod kuce tati i mami.
Sta je bilo sa njim? Nesta lose rek'o ili uradio javno? :?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Nantess, NeSamSafetee, USB i 72 gosta.