FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željovac » 25 dec 2009, 14:14

"Svakako sam im morao čestitati predstojeće praznike" :mrgreen:
Mislim, malo je reći da bi mu zamjerili da im nije čestitao :mrgreen:
Sad će se okomit' na Riberya! Mada bi im i Olić bio od koristi, al' je pitanje da li će ga Bayern pustit'. Prednost mu je što već zna jezik, brzo bi se uklopio.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 25 dec 2009, 14:14

nime_tm87 je napisao/la:Puno mi je pomogla posudba u Zvijezdi, gdje sam se vratio u pravu formu. Sada sam spreman i vjerujem da ću postati jedan od glavnih igrača Željezničara", rekao je mladi napadač plavih Haris Bešlija

Ovo me raduje. ;) :)

I mene... Ali me nasmijase pitari koji su htjeli posuditi luku tonija :mrgreen:

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 25 dec 2009, 14:16

Željovac je napisao/la:"Svakako sam im morao čestitati predstojeće praznike" :mrgreen:
Sad će se okomit' na Riberya! Mada bi im i Olić bio od koristi, al' je pitanje da li će ga Bayern pustit'. Prednost mu je što već zna jezik, brzo bi se uklopio.
je.bo to, ganjaju Pata
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 25 dec 2009, 14:26

Željovac je napisao/la:"Svakako sam im morao čestitati predstojeće praznike" :mrgreen:
:mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:

drug

Post Postao/la drug » 25 dec 2009, 14:43

ajd ba sta ser*te, vidis da su realni i pametni. "Ljudi iz bayerna porucili da ce luku dat bez obestecenja. Uprava fks je regaovala veoma brzo, pametno i nadasve skromno. Znaju da je to veliki klubi i veliki igrac pa su mu ponudili samo posudbu. Veliko iznenadjenje je sto nije potpisao. Kao glavni razlog navodi se da je pozelio mamu i babu koji su preselili u Rim, dosadila mu njemacka kuhinja, hoce malo talijanskih makarona i pizze.
Sretna Nova godina, uz nadu da cemo u januaru dovesti mladu nadu evropskog i svjetskog nogmeta-Paola Maldinija" stoji u saopstenju UNGDMLSOFKsarajevo

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 25 dec 2009, 14:47

drug je napisao/la:ajd ba sta ser*te, vidis da su realni i pametni. "Ljudi iz bayerna porucili da ce luku dat bez obestecenja. Uprava fks je regaovala veoma brzo, pametno i nadasve skromno. Znaju da je to veliki klubi i veliki igrac pa su mu ponudili samo posudbu. Veliko iznenadjenje je sto nije potpisao. Kao glavni razlog navodi se da je pozelio mamu i babu koji su preselili u Rim, dosadila mu njemacka kuhinja, hoce malo talijanskih makarona i pizze.
Sretna Nova godina, uz nadu da cemo u januaru dovesti mladu nadu evropskog i svjetskog nogmeta-Paola Maldinija" stoji u saopstenju UNGDMLSOFKsarajevo
Al' malo neralno. ;)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 25 dec 2009, 14:54

Okanimo se mi tog Luke Tonija i Sarajeva.Tema je FK ZELJEZNICAR.elem, nista se ne cuje za pojacanja .. brine me to pomalo ,neznam zasto. :mrgreen: Odoh kupit sport da vidim jesul oni sta naskrabali.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 25 dec 2009, 14:54

Hvala im na materijalu za zayebavanje :mrgreen: Dobili smo paketic ispunjen humorom :mrgreen:
Shvatite da su oni gore u bermudskom trouglu...a ovaj jugo utice na stanje mentalnih bolesnika...nemojte se smijati tudjoj muci/bolesti/nesreci :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 25 dec 2009, 14:58

nime_tm87 je napisao/la:Okanimo se mi tog Luke Tonija i Sarajeva.Tema je FK ZELJEZNICAR.elem, nista se ne cuje za pojacanja .. brine me to pomalo ,neznam zasto. :mrgreen: Odoh kupit sport da vidim jesul oni sta naskrabali.
Hajde kupi i citaj na glas da cujemo sta ima :mrgreen:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 25 dec 2009, 15:03

Seyo_TM je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Okanimo se mi tog Luke Tonija i Sarajeva.Tema je FK ZELJEZNICAR.elem, nista se ne cuje za pojacanja .. brine me to pomalo ,neznam zasto. :mrgreen: Odoh kupit sport da vidim jesul oni sta naskrabali.
Hajde kupi i citaj na glas da cujemo sta ima :mrgreen:

e fakat se manite tonija...da nebi ja drogbu doveo u zelju pa da vidimo onda... :lol:
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 25 dec 2009, 15:07

Pisite o temi,malo ste se nasalili,ok,ali dosta je.
AMAR OSIM!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 25 dec 2009, 15:49

U danasnjem sportu pise
-Panianos ili Premijer liga ? to za Edina (Ko izda pizda) :mrgreen: Edine mars na kaljenje u Olimpiku :mrgreen:
-Kanton i Federacija trebaju stati iza klubva ,trenutno uprava radi na tome da dobijemo licnencu za odigravanje doaci i evropskih tekmi, radi se i na lsaucjau Cocalic i Dialiba i Diata.Konacno je doslo i to da ne pustamo igrace za sitnis.
-CERIMAGIC, ZOLOZIĆ I HODŽIĆ potpisali stipendijske ugovore!
-Muharemovic operisan cijelu sezonu igrao sa bolovima u koljenu pa me i ne cudi sto je igrao lose.
-Seltik zainteresovan sa Stilu i mi nbi trebalo dobiti dio kolacica. :mrgreen:
Jos da dodam da Pananios nudi 75.000 eurica ,ali nasi nece da cuju ispod 150.000. ;) TAKO I TREBA.

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 25 dec 2009, 15:50

nime_tm87 je napisao/la:U danasnjem sportu pise
-Panianos ili Premijer liga ? to za Edina (Ko izda pizda) :mrgreen: Edine mars na kaljenje u Olimpiku :mrgreen:
-Kanton i Federacija trebaju stati iza klubva ,trenutno uprava radi na tome da dobijemo licnencu za odigravanje doaci i evropskih tekmi, radi se i na lsaucjau Cocalic i Dialiba i Diata.Konacno je doslo i to da ne pustamo igrace za sitnis.
-Muharemovic operisan cijelu sezonu igrao sa bolovima u koljenu pa me i ne cudi sto je igrao lose.
Jos da dodam da Pananios nudi 75.000 eurica ,ali nasi nece da cuju ispod 150.000. ;) TAKO I TREBA.
Kako god,dobro bih nam ovo doslo,to je nekih skoro 150 000 km
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 25 dec 2009, 15:53

TheManiacs je napisao/la: Kako god,dobro bih nam ovo doslo,to je nekih skoro 150 000 km
Ali bi nam 300.000 KM došlo još bolje :)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 25 dec 2009, 15:58

valjda mali zolotic

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 25 dec 2009, 16:16

samir_tm87 je napisao/la:

valjda mali zolotic
Da, to je taj, a sto mi je najdraze je to da je dosla konacno ozbiljna uprava, e pa nema vise davanje igraca za 20.000, to ni u Zimbabveu ne postoji. ;)

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 25 dec 2009, 18:00

bistrikboy evo imas konkurenciju na poziciji moderatora :mrgreen:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 25 dec 2009, 18:33

Seyo_TM je napisao/la:bistrikboy evo imas konkurenciju na poziciji moderatora :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
Ja sam pisao kad su svi pisali ,a sad kad niko ne pise ni ja ne pisem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 25 dec 2009, 18:35

Vidjet cete vi kad se babo vrati kuci pijan... :mrgreen:

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 25 dec 2009, 21:07

nime_tm87 je napisao/la:
edotm87 je napisao/la:Luca Toni izjavio da sada zali sto je potpisao za Romu, i da ce doci u Sarajevo makar sa 40, samo zbog HZ i cevapa kod Zelje, dosadila mu talijaska kuhinja... :mrgreen:
TEMA JE FK ZELJEZNICAR!
AKO NEMAS STA PAMETNO NAPISAT MOLIM TE NE PISI!
ojjj izvini ja slucajno nece se ponoviti samo nemoj ban molim te... :( :( :( jesi ti bistikova desna ruka ili tako nesto... :lol:
BRAVE HEART 1979-2005

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, drzgemboadislic, obagol i 39 gostiju.