Naravskiadmir1991 je napisao/la:Igra li Pjanic protiv Fiorentine?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
- akisarajevo92
- Kontakt:
Konkretno, Slovenci se jedino ili bar 90% prodaju u Italiju, a i Hrvati veliki broj ove sezone je otisao tamo... veliku ulogu igra jer su Hrvati i Slovenci dio EU, a u Italiji se igraci iz EU racunaju kao domaci. Npr. Lulic ima svicarski pasos, ko zna da li bi ikad otisao u Italiju da nemaEdol je napisao/la:Transferi igrača iz naše lige se neće promijeniti dok se igrači i sami ne promijene, odnosno rad s njima. Džaba i deset Svjetskih prvenstava.damir_82 je napisao/la: Zasto se Hrvatski igraci bolje prodaju od nasih? I Slovenaca to sitno sto je negdje i otislo, otislo je zahvaljujuci ucescu na velikim takmicenjima...
Kad nam, ako Bog da, velika takmicenja postanu navika, vece ce interesovanje postati za nase (prvenstveno mlade) igrace...
Svako koga bi reprezentacija BiH zainteresovala da dođe pogledati ovdašnje omladince, odustao bi od namjere čim bi malo zagrebao ispod površine i vidio da naša liga nema veze s tim uspjesima jer godišnje proizvede 0 ozbiljnih igrača. Izuzev Džeke kao svijetlog ali, nažalost, veoma usamljenog primjera. Mislim halo, Duljević koji je slovio za jednog od najboljih mladih igrača ode na probu u Cvajtu... i ne prođe! Možemo mi osvojiti to prvenstvo ali ostaje činjenica da je to na krilima igrača rođenih po Njemačkoj i drugim zapadnim zemljama.
S druge strane, Srbi ne moraju nikad ni otići na prvenstvo, ali konstantno stvaranje veoma kvalitetnih igrača koji mogu igrati i u ligama petice je garant da se tamo uvijek ima šta za pogledati.
Naša nada je da se u relativno kratkom roku, godinu-dvije, probije više mladih bh. igrača u lige petice... eto recimo Gojak, Hodžić i još jedan. To bi dalo signal skautima jakih klubova da se kod nas može naći jeftinih, ali i za promjenu kvalitetnih omladinaca.

Don't believe the hype.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Djervinjo ovakve prilike masi 9 puta od 10 pokusaja
Da ima bolju zavrsnicu bio bi igracina

Da ima bolju zavrsnicu bio bi igracina
A svicarska inace u EU, ajd nemoj se pravit pametan bgtakisarajevo92 je napisao/la:Konkretno, Slovenci se jedino ili bar 90% prodaju u Italiju, a i Hrvati veliki broj ove sezone je otisao tamo... veliku ulogu igra jer su Hrvati i Slovenci dio EU, a u Italiji se igraci iz EU racunaju kao domaci. Npr. Lulic ima svicarski pasos, ko zna da li bi ikad otisao u Italiju da nemaEdol je napisao/la:Transferi igrača iz naše lige se neće promijeniti dok se igrači i sami ne promijene, odnosno rad s njima. Džaba i deset Svjetskih prvenstava.damir_82 je napisao/la: Zasto se Hrvatski igraci bolje prodaju od nasih? I Slovenaca to sitno sto je negdje i otislo, otislo je zahvaljujuci ucescu na velikim takmicenjima...
Kad nam, ako Bog da, velika takmicenja postanu navika, vece ce interesovanje postati za nase (prvenstveno mlade) igrace...
Svako koga bi reprezentacija BiH zainteresovala da dođe pogledati ovdašnje omladince, odustao bi od namjere čim bi malo zagrebao ispod površine i vidio da naša liga nema veze s tim uspjesima jer godišnje proizvede 0 ozbiljnih igrača. Izuzev Džeke kao svijetlog ali, nažalost, veoma usamljenog primjera. Mislim halo, Duljević koji je slovio za jednog od najboljih mladih igrača ode na probu u Cvajtu... i ne prođe! Možemo mi osvojiti to prvenstvo ali ostaje činjenica da je to na krilima igrača rođenih po Njemačkoj i drugim zapadnim zemljama.
S druge strane, Srbi ne moraju nikad ni otići na prvenstvo, ali konstantno stvaranje veoma kvalitetnih igrača koji mogu igrati i u ligama petice je garant da se tamo uvijek ima šta za pogledati.
Naša nada je da se u relativno kratkom roku, godinu-dvije, probije više mladih bh. igrača u lige petice... eto recimo Gojak, Hodžić i još jedan. To bi dalo signal skautima jakih klubova da se kod nas može naći jeftinih, ali i za promjenu kvalitetnih omladinaca.
14/88
Utakmica sranje u bojama
Znači, dobru sam stvar učinio što sam propustio večerašnje izdanje Pjanića. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pjanic diskretan ali bitno je samo da izbjegne neku povredu.Oni ne mogu biti ni prvi ni treci,treba sezonu lagano privesti kraju.
Majko mila na šta izgubih 90 minuta.
Mire solidan.

Mire solidan.
- Goalgetter
- Kontakt:
Skauti Manchester Uniteda su gledali ovu utakmicu. Navodno su dosli gledati Pjanica i Cuadrada.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Prema whoscored.com Mire drugi najbolji igrac Rome/utakmice, samo mrvu iza Nianggolana. Gledo sam utakmicu i cudi me ovo... Ali vjerovatno je zato sto kvalitet utakmice sve u svemu nije bio visok i niko se nije pravo dobro pokazo.
Jesu vala našli trenutak kad će doći. Mislim da su se pokajali žestoko.Goalgetter je napisao/la:Skauti Manchester Uniteda su gledali ovu utakmicu. Navodno su dosli gledati Pjanica i Cuadrada.

Syeb'o sam se bio malo na kraju, kad ga klepnu onaj po nogama, kako se valj'o Mire po travi - mislio sam evo ga opet u bolnicu.
- twostepsfromhell
- Kontakt:
Ne brini se, Romina skolamandraX je napisao/la:Jesu vala našli trenutak kad će doći. Mislim da su se pokajali žestoko.Goalgetter je napisao/la:Skauti Manchester Uniteda su gledali ovu utakmicu. Navodno su dosli gledati Pjanica i Cuadrada.![]()
Syeb'o sam se bio malo na kraju, kad ga klepnu onaj po nogama, kako se valj'o Mire po travi - mislio sam evo ga opet u bolnicu.

I ja to uvijek kažem nakon što pregledam utakmicu Serije A, odron od fudbala.mandraX je napisao/la:Majko mila na šta izgubih 90 minuta.![]()
![]()
Neka Mire odigra još ove četiri utakmice, nek' ostane zdrav, to je najbitnije. Mada bi ga Roma trebala pustiti ranije na pripreme, tako da bi mogao propustiti zadnje kolo protiv Genoe, jer ga je Pape poštedio protiv Egipta, red je da Roma vrati uslugu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- hule_barca
- Kontakt:
Vjerovatno zato što je imao 90 i kusur postotaka tačnih dodavanja aka XaviZgemboAdislic je napisao/la:Prema whoscored.com Mire drugi najbolji igrac Rome/utakmice, samo mrvu iza Nianggolana. Gledo sam utakmicu i cudi me ovo... Ali vjerovatno je zato sto kvalitet utakmice sve u svemu nije bio visok i niko se nije pravo dobro pokazo.

Mes Que Un Club
-
Miralem Pjanic (five tackles, five interceptions, 96% passing)
igra stvarno odlicno i ono sto je najbitnije tjera ostatak ekipe (pogotovo kolege iz veznog reda) da igraju na istom nivou iz cega su ponajvise profitirali strootman, a evo sada i njegova zamjena ninja. jednostavno, takticki je doveo svoju igru do savrsenstva i toliko je siguran na lopti da gore pomenuta dvojica imaju svu slobodu svijeta kada su u pitanju ubacivanja iz drugog plana. mnogi od vas jos uvijek zive u proslosti gdje je pjanic igrao ofanzivnog veznog i glavnog kreativca ekipe, a zapravo je taj isti pjanic danas neki totalno drugi igrac sa pregrst taktickih tj defanzivnih obaveza sto i pokazuju statistike jer krade lopte k'o djedovic (za sto je opet zasluzan njegov pregled i odlicno citanje igre). uostalom, on je bio taj koji je prekinuo napad litvanaca nakon cega smo i zabili taj historijski gol. jedina mahana mu je nonsalancija u pojedinim momentima tj bespotrebno komplikovanje kada pokusava neke sitne driblinge nakon kojih obicno zavrsi na podu ali nije to toliko cesta pojava i vjerujem da ce i taj segment igre usavrsiti.
mada, rado bih ga prodao PSG-u za pastorea i nekih 10ak miliona

igra stvarno odlicno i ono sto je najbitnije tjera ostatak ekipe (pogotovo kolege iz veznog reda) da igraju na istom nivou iz cega su ponajvise profitirali strootman, a evo sada i njegova zamjena ninja. jednostavno, takticki je doveo svoju igru do savrsenstva i toliko je siguran na lopti da gore pomenuta dvojica imaju svu slobodu svijeta kada su u pitanju ubacivanja iz drugog plana. mnogi od vas jos uvijek zive u proslosti gdje je pjanic igrao ofanzivnog veznog i glavnog kreativca ekipe, a zapravo je taj isti pjanic danas neki totalno drugi igrac sa pregrst taktickih tj defanzivnih obaveza sto i pokazuju statistike jer krade lopte k'o djedovic (za sto je opet zasluzan njegov pregled i odlicno citanje igre). uostalom, on je bio taj koji je prekinuo napad litvanaca nakon cega smo i zabili taj historijski gol. jedina mahana mu je nonsalancija u pojedinim momentima tj bespotrebno komplikovanje kada pokusava neke sitne driblinge nakon kojih obicno zavrsi na podu ali nije to toliko cesta pojava i vjerujem da ce i taj segment igre usavrsiti.
mada, rado bih ga prodao PSG-u za pastorea i nekih 10ak miliona

Jos samo fali da ode u Manchester i da opet ne igra LP. Ako ce vec ici sigurno ima puno boljih opcija.
ova informacija ili je totalni fake, ili su ovi iz Man Utd toliko očajni, pa se razbacuju parama sada da bi doveli bilo koga
-
za 45 miliona funti bi jos upakovao i borriella, kilu kafe i secera (kocke naravno) te ih poslao skupa s pjanicem u slogu iz manchestera.
Trenutno korisnika/ca: Homelander i 41 gost.