NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
NBA liga mogla bi suspendirati LeBrona Jamesa
Index Sport
Prije 36 minuta
LOS ANGELES Lakersi uspjeli su kroz play-in izboriti doigravanje za naslov prvaka NBA lige, no mogli bi u njega startati bez najveće zvijezde kluba i svog najboljeg igrača LeBrona Jamesa. On je prekršio covid-protokol lige, što se u pravilu kažnjava suspenzijom.
Liga je Lakerse već obavijestila o Jamesovom kršenju protokola.
U prijašnjim slučajevima igrači su bili prisiljeni povući se u karantenu na pet dana. Napravio je to Kyrie Irving kada nije poštovao pravila, baš kao i James Harden te Kevin Porter Jr.
James je protokol prekršio prije utakmice play-ina u kojoj je Lakerse vodio do pobjede 103:100 protiv Golden State Warriorsa. Ubacio je tada ključnu tricu, a utakmicu završio s učinkom od 22 poena, 11 skokova i 10 asistencija.
Također, do početka prve utakmice u seriji doigravanja prvog kruga Zapadne konferencije, u kojem sedmopostavljeni Lakersi igraju protiv Phoenix Sunsa, proći će pet dana otkako je James viđen da krši pravila druženjem na jednom eventu na kojem je bio gost. No, prva i druga utakmica te serije ulaze u pet dana od trenutka otkako je NBA liga obavijestila Lakerse o onom što je James napravio.
Index Sport
Prije 36 minuta
LOS ANGELES Lakersi uspjeli su kroz play-in izboriti doigravanje za naslov prvaka NBA lige, no mogli bi u njega startati bez najveće zvijezde kluba i svog najboljeg igrača LeBrona Jamesa. On je prekršio covid-protokol lige, što se u pravilu kažnjava suspenzijom.
Liga je Lakerse već obavijestila o Jamesovom kršenju protokola.
U prijašnjim slučajevima igrači su bili prisiljeni povući se u karantenu na pet dana. Napravio je to Kyrie Irving kada nije poštovao pravila, baš kao i James Harden te Kevin Porter Jr.
James je protokol prekršio prije utakmice play-ina u kojoj je Lakerse vodio do pobjede 103:100 protiv Golden State Warriorsa. Ubacio je tada ključnu tricu, a utakmicu završio s učinkom od 22 poena, 11 skokova i 10 asistencija.
Također, do početka prve utakmice u seriji doigravanja prvog kruga Zapadne konferencije, u kojem sedmopostavljeni Lakersi igraju protiv Phoenix Sunsa, proći će pet dana otkako je James viđen da krši pravila druženjem na jednom eventu na kojem je bio gost. No, prva i druga utakmica te serije ulaze u pet dana od trenutka otkako je NBA liga obavijestila Lakerse o onom što je James napravio.
Duvaj ga ligo 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sad cemo da vidimo najkompletniju cetvorku davisa na djelu

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
High IQ potez Brona za cuvanje legacya. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Mislite da ce ga kazniti?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Šta je bilo?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
ne,ne moze isto pravilo biti Lebronu i hardenu,durantu,irvingu.King je veci od same lige.
23
Jaci su bez LeFrauda
- Felixians4
- Kontakt:
uzmu break lakersi i bez njega i kući zagospodare?
Suns in 5 

Bice sladje kad s njim ispadnu
- Gumistucna
- Kontakt:
Sad kad krene prenos na areni,samo uz zvuk komentatora, čuješ edina avdića kako ždere 
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma dajte ljudi, pa bilo je smijesno kako GSW nema rjesenja za double team, oni postenog scorera u ekipi nemaju. Nije fer prema Stephu da se sva krivica natovari na njega - vecinu utakmice su ga udvajali i opet je isao 35+, bolesno.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Promijenio je opis, brinem se za njega
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Mislim da je ovo putokaz u kojem smjeru trebaju praviti ekipu za iduću sezonu.Nail for Real je napisao/la: ↑22 maj 2021, 20:05Ma dajte ljudi, pa bilo je smijesno kako GSW nema rjesenja za double team, oni postenog scorera u ekipi nemaju. Nije fer prema Stephu da se sva krivica natovari na njega - vecinu utakmice su ga udvajali i opet je isao 35+, bolesno.
Računaš da ćeš konstantno igrati 4v3 a nemaš NIJEDNOG pouzdanog šutera u ekipi. Jako loše sklopljena ekipa od strane Meyersa.
Trebali su biti agresivniji i trejdovati za JJ Redicka kad su imali priliku, a već se poprilično naziralo kakve probleme imaju.
Iako im je u ovoj utakmici falio Oubre ko zna kako bi ispalo sve i da je igrao. I on je više u slumpu nego što pogađa šuteve.
Klay će doći ko budali šamar, taman samo igrao catch & shoot i u invalidskim kolicima.
Svidja mi se sudjenje zasad u play in i ovo na pocetku ove utakmice.Ne sviraju one faul baiting gluposti
Skratila se ruka opasno. Svidja mi se sto Jrue igra da samopouzdanjem lidera tima.
Miamiju fali poena u rukama nosioca
Miamiju fali poena u rukama nosioca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.