FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 17 sep 2020, 11:07

Kako bolan nisu. Pitaj tatara sta je bilo. Ne na tekmi nego u graddu. Pusti se tih "olaksica" i da se ne lazemo nije tu bilo ni bojkota ni nezalaganja nego nesposobnost trenera da drzi svlacionicu i da spremi taktiku koja odgovara datoj utakmici i momentu. On to nije uspio a krivac se trazio u svemu drugome.

Da, tjerao se tad i rahman i tatar. Rahmanovica je striktno husref trazio da se suspenduje i ako on ostane otjera. No, sabra nije podlegla pritiscima.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 sep 2020, 11:07

samoSA je napisao/la:
17 sep 2020, 10:57
Amca007 je napisao/la:
17 sep 2020, 09:35
robertkosar je napisao/la:
17 sep 2020, 09:29

Kad se sjetim povracam od muke
:puke: :puke: :puke: :puke:
Pa nebi bas da budem pesimista, ali mislim da bi protiv Slobode mogli upisati prvi poraz. Nekako su oni bas sad u najjacoj formi, igraju na svom terenu i uvijek su nam neugodni. Ako ovo dobijemo glat, onda cu bas vjerovat da smo korak ispred svih u ovoj ligi...
Da smo korak ispred svih to se vidi vec sada po sirini i kvaliteti igrackog kadra.Glat utakmica nema to ne postoji a osjetili smo to protiv MDK a ovo juce kakav je teren ne treba igru ni komentarisat samo sam ceko da se neko povrijedi(sreca sve je dobro.proslo)
Pidro je zamalo bio povređen, kad mu je noga ostala medju nogama olimpikovog igraca, mogao je zglob hladno da povredi.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 17 sep 2020, 11:08

skoroalen je napisao/la:
17 sep 2020, 10:45
zagor1987 je napisao/la:
17 sep 2020, 10:11
Ma Tatara i Rahmana su nasi strucnjaci tjerali za dzabe,govorili da su zlo itd sva sreca pa ih niko ne benda ni 2 posto
Niko ih nije tjerao više nego papci sa sjevera nakon derbija 1:3, kad su im "bukvice čitali". Ovo što narod piskara na forumu je glupost, kad ti 1000 ljudi horski yebe majku i prijeti je drugačije.
Liga bez publike je nešto najbolje što nam se moglo desit.
Tačno. Kad su ih pozvali pred sjevernu tribinu poslije derbija očekivao sam da ćemo im zapjevati onu "I kada teško je...", međutim oni su ih tako vrijeđali da me stid bilo što sam na toj tribini taj dan. Ako ćemo podržavati igrače samo kad pobjeđuju, a vrijeđati ih kad gube onda nas treba ugasiti. Što je najgore od svega, sad ako (ne daj Bože) izgubimo neku tekmu opet će biti ista situacija.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 17 sep 2020, 11:11

Radi li ikome login na mojawebtv prije sam koristio ovu opciju 2km po tekmi ali sad se ne mogu ulogovati.
Pa ako moze neko da proba

makron
Kontakt:

Post Postao/la makron » 17 sep 2020, 11:18

Nije svejedno kad izgubis dva derbija za redom i to 5:2 i 3:1. I ovo sto Pantelija kaze, da su pukle price da se prave klanovi i sabotira derbi je bas odjeknulo. A da se igracima treba psovati, vrijedjati i prijetiti, ne treba i to treba osudit. Zato ih sad prije derbija nahajcat kako god znaju i umiju pa da im zabijemo 2 3 i nabit nogom u guzicu i da sjednemo na prvo mjesto i da vise ne primirisu prvom mjestu

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 sep 2020, 11:19

Da se razumijemo, nije ni istok puno bolji. Zamislite da je bilo raje na istoku protiv Tuzle i Veleža ove sezone. Strašno.
Živio fudbal bez publike. Nema nepotrebnog pritiska igračima, nema bakljadi i izbijanja love klubu, nema tradicionalnih kiša svako kolo na Koševu i kvašenja terena, nema nacionalističkih ispada u BL i Širokom, gađanja bošnjačkih igrača upaljačima, povlačenja igrača u svlačionice... Konačno su u prvom planu golovi, lijepi potezi, FUDBAL. I ako ikad otvore tribine sa smanjenim kapacitetom, potrajat će 2-3 kola jer smo mi tako retardiran narod da će 1800 ljudi doći bez maske i niko se neće razdvojit na označena mjesta. Ja prvi imam sezonsku i dolazim svaku tekmu, al ovo bez publike je pravi potez, konkretno za našu ligu i naš seljački mentalitet.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 17 sep 2020, 11:27

skoroalen je napisao/la:
17 sep 2020, 11:19
Da se razumijemo, nije ni istok puno bolji. Zamislite da je bilo raje na istoku protiv Tuzle i Veleža ove sezone. Strašno.
Živio fudbal bez publike. Nema nepotrebnog pritiska igračima, nema bakljadi i izbijanja love klubu, nema tradicionalnih kiša svako kolo na Koševu i kvašenja terena, nema nacionalističkih ispada u BL i Širokom, gađanja bošnjačkih igrača upaljačima, povlačenja igrača u svlačionice... Konačno su u prvom planu golovi, lijepi potezi, FUDBAL. I ako ikad otvore tribine sa smanjenim kapacitetom, potrajat će 2-3 kola jer smo mi tako retardiran narod da će 1800 ljudi doći bez maske i niko se neće razdvojit na označena mjesta. Ja prvi imam sezonsku i dolazim svaku tekmu, al ovo bez publike je pravi potez, konkretno za našu ligu i naš seljački mentalitet.
vidi vidi ko se vratio :D
welcome komšija :mrgreen:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 sep 2020, 11:29

RajaBa1983 je napisao/la:
17 sep 2020, 11:27
skoroalen je napisao/la:
Samo sam ispizdio oko nekih stvari, sad idem nazad u ilegalu. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 17 sep 2020, 11:29

skoroalen je napisao/la:
:sick:
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 sep 2020, 11:30

Neka te tamo. Otkad te nema pobjeda za pobjedom 😌☕

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 17 sep 2020, 11:33

makron je napisao/la:
17 sep 2020, 11:18
Nije svejedno kad izgubis dva derbija za redom i to 5:2 i 3:1. I ovo sto Pantelija kaze, da su pukle price da se prave klanovi i sabotira derbi je bas odjeknulo. A da se igracima treba psovati, vrijedjati i prijetiti, ne treba i to treba osudit. Zato ih sad prije derbija nahajcat kako god znaju i umiju pa da im zabijemo 2 3 i nabit nogom u guzicu i da sjednemo na prvo mjesto i da vise ne primirisu prvom mjestu
Kako god zvučalo, taj poraz 1:3 u derbiju je pokrenuo niz pozitivnih stvari u i oko kluba, a prva je bila otkaz Husrefu dva dana kasnije.Da je recimo završilo 1:1, mi bi ostali prvi na tabeli i Husref bi sasvim sigurno ostao na klupi.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 17 sep 2020, 11:38

Pantelija je napisao/la:
17 sep 2020, 11:07
Kako bolan nisu. Pitaj tatara sta je bilo. Ne na tekmi nego u graddu. Pusti se tih "olaksica" i da se ne lazemo nije tu bilo ni bojkota ni nezalaganja nego nesposobnost trenera da drzi svlacionicu i da spremi taktiku koja odgovara datoj utakmici i momentu. On to nije uspio a krivac se trazio u svemu drugome.

Da, tjerao se tad i rahman i tatar. Rahmanovica je striktno husref trazio da se suspenduje i ako on ostane otjera. No, sabra nije podlegla pritiscima.
Eh, za grad ne znam, moguce je da si u pravu. Mislio sam na onaj "ders" nakon tekme i tu odgovorno tvrdim da nije bilo tjeranja, iako su i psovke bile gnusne, ali eto raja u afektu svasta kaze, pa cak i ovdje na forumu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 17 sep 2020, 11:39

skoroalen je napisao/la:
Vjerujem 100% da se igraci osjecaju dosta bolje i da su mnogo vise skoncentrisani na fudbal sad kad nema publike. Da se razumijemo to je vise nego zalosno ali je istina. Vise od 50% ljudi koji idu na utakmice, dolaze da prazne svoje licne frustracije i nezadovoljstvo, demonstrira manjak osnovne kulture, inteligencije i ljudskosti, prosipaju silu pod kisobranom grupe i zastitom mase, izivljavaju se i pokazu sve ono najruznije sto u njima cuci a ne smiju to nigdje drugo da pokazu i izbace. Nema to veze ni ko na kojoj strani sjedi ni za koji se klub navija. To je tako generalno, i kod nas i ovo sto nazivamo regionom.

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 17 sep 2020, 11:50

skoroalen je napisao/la:
17 sep 2020, 11:29
RajaBa1983 je napisao/la:
17 sep 2020, 11:27
skoroalen je napisao/la:
Samo sam ispizdio oko nekih stvari, sad idem nazad u ilegalu. :kafa:
Javi se! :rol:
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 17 sep 2020, 11:51

Treba malo dat podrsku igracima na treningu pred ove vazne tekme koje dolaze

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 17 sep 2020, 11:53

zagor1987 je napisao/la:
17 sep 2020, 11:51
Treba malo dat podrsku igracima na treningu pred ove vazne tekme koje dolaze
Po informacijama koje imam, ne daju primirisati terenima u Butmiru, osim igračima i ljudima iz kluba.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 sep 2020, 11:58

zagor1987 je napisao/la:
Ma Tatara i Rahmana su nasi strucnjaci tjerali za dzabe,govorili da su zlo itd sva sreca pa ih niko ne benda ni 2 posto
Izvini drug al za bojkot koji je donio onakvu sramotu im i dan danas svima treba psovati i zasluzili su kaznu i suspenziju. Nije ok da to jedan profesionalac radi ikad a ne na derbiju i navijacima najvaznijoj utakmici. Malo poslije kad je trener otjeran nakon prve dobre partije tatar kaze eto vidite da znamo kad hocemo.
Gori ste mi vi kojim su takve stvari ok ako cemo iskreno.
Rahman i Tatar posebno su nasi najbolji igraci u to nema sumnje al ta im mrlja ostaje jer ne smije se namjerno sramotiti ime kluba nikad, kad su mangupi trebali su bojkotovati trening i tako tjerati trenera a ne osramotiti klub na derbiju.
Benjo je izgleda naucio lekciju a sa rahmanovicem je svaki trener imao problema a imace i naredni.
Za hiljadu stvari se mogu prozvati ljudi na forumu i na sjeveru al za ovo ko tvrdi da je ok pustiti derbi ne znam stvarno sta pojedinci razmisljaju...ono odo nekog prozvati dok dobro ide nije bitno ima li smisla ja se sjetio da se neko tjerao il kritikovao...
You are someone else I am still right here

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 17 sep 2020, 12:07

fera je napisao/la:
17 sep 2020, 11:58
zagor1987 je napisao/la:
Izvini drug al za bojkot koji je donio onakvu sramotu im i dan danas svima treba psovati i zasluzili su kaznu i suspenziju. Nije ok da to jedan profesionalac radi ikad a ne na derbiju i navijacima najvaznijoj utakmici. Malo poslije kad je trener otjeran nakon prve dobre partije tatar kaze eto vidite da znamo kad hocemo.
Gori ste mi vi kojim su takve stvari ok ako cemo iskreno.
Rahman i Tatar posebno su nasi najbolji igraci u to nema sumnje al ta im mrlja ostaje jer ne smije se namjerno sramotiti ime kluba nikad, kad su mangupi trebali su bojkotovati trening i tako tjerati trenera a ne osramotiti klub na derbiju.
Benjo je izgleda naucio lekciju a sa rahmanovicem je svaki trener imao problema a imace i naredni.
Za hiljadu stvari se mogu prozvati ljudi na forumu i na sjeveru al za ovo ko tvrdi da je ok pustiti derbi ne znam stvarno sta pojedinci razmisljaju...ono odo nekog prozvati dok dobro ide nije bitno ima li smisla ja se sjetio da se neko tjerao il kritikovao...
Kako znas uopste da su bojkotovali? Nisam ja prozvao sjever vec procitaj forumase koji su pljuvali Rahmana i Tatara nakon par losih meceva,Tatar ubleha,spor,sto prije ga se rijesiti,igrac manje itd a sad ovde basne o njemu nemojte biti licemjeri. Nakon 2 losa meca igrac se popljuje najstrasnije a nakon 2 dobra Mesi mu nije ravan

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 sep 2020, 12:11

Ma odakle bolan zo za bojkot? U ekipi je bio RASPAD, Uzrokovan trenerom. Pa sto su ga bojkotovali protiv zvijezde 09? A vec je otisao? Ne nego su igraci bili unisteni mentalno i trebala im je pauza da dodju sebi. Cuj namjerno bojkotovali derby. E svasta.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 sep 2020, 12:14

AngelDiMaria je napisao/la:
17 sep 2020, 09:49
jucer lik napisa da bi trebali olimpika dobiti hladno jer smo korak ispred svih, sad kao ako pobijedimo slobodu korak smo ispred svih.

kad budemo igrali tekme na kvalitetnim terenima, gdje su travnjaci top i gdje je sirina i duzina terena onako kako Bog zapovijeda, onda ce nasa liga biti mjerodavna jesmo li ili ne korak ispred svih.
A sta ce pussy mentalita
Strahovito precjenjujemo protivnike i nesto se bojimo nekakvih djedova i poluinvalida drugih ekipa....

A uglavnom se desi da ekipe iz straha protiv nas odigraju 200-300% bolje od realnog kvaliteta i to neko uzima kao relevantno i onda se cudom cude kad im neko slozi 5 komada a mi nismo....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: budzak, Posejdon, Vanja8 i 75 gostiju.