[Ne trebas se smijat. Ja cak mislim da u nekim natjecanjima u nekim drugim zemljama, mozda i euronatjecanjima, pa mozda cak i u BiH, kad sudac prekine susret zbog ovakvih situacija vrijeme se zaustavlja i susret se nastavlja od ovog vremena. Nit se ponavlja, nit se registruje trenutnim rezultatom. Evo ti primjer Real - Sociedad (mislim da su oni). Netko je dojavio da je na stadionu bomba pri rezultatu 1-1. Susret je prekinut 10tak minuta prije kraja i odigran je nakon mjesec-dva, naravno, Real je dobio

. Mislim da je ovaj slijed dogadjaja samo zato jer je u pitanju jedna momcad koja se bori za vrh, pa se zeljelo pokazati da se jacem ne pomaze. Da je bilo Travnik - Zvijeda nastavili bi sigurno. Cak mislim i da je ovim iz Zrinjskog svejedno, uvjeren sam da je ovaj mec namjesten, kao i onaj Kup mec u Prijedoru. Racunica jednostavna. Rudaru bodovi trebaju za opstanak, u Kupu nemaju sanse dok Zrinjski moze nesto.[/quote]
Smijem se zato što su ljudi koji su ugasili reflektore (a mislim da je to namjerno urađeno) pogriješili, pa čak i da nije namjerno, trebali su znati da se fudbalsko vrijeme ne zaustavlja, nego nadoknađuje. Kod nas su pravila jasna i igra se po pravilima koja veže u našem Savezu.
Dobro si spomenuo Real Sosijedad, jer se ja također sjećam jedne utakmice između madridskog i ovog Reala (ima tome i 20 godina) kada je utakmica nastavljena naredni dan, a prekinuta pri rezultatu 2:1 za Sosijedad u 84. minuti. Drugi dan su Madriđani preokrenuli za tih 6 minuta i pobjedili 3:2.[/quote]
Jeste ,i onaj grom koji je udario kad je nestalo reflektora je izrežiran a u usput je ,da ne bi izgledalo sumnjivo , izgašena i rasvjeta u okolnim ulicama

.Smješni ste i jadni u svojoj oholosti ali zato svaka čast na mašti ona inače nema kraja ali u vas je dosegnula vrhunce

.Čestitke!