HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 28 okt 2012, 21:47

Lesnar je napisao/la:pa čekajte,ako je struje nestalo valjda se onda i semafor ugasio ??
znači vrijeme nije moglo teći dalje pa je jedino rješenje bilo vratiti vrijeme u trenutku prekida ?
nezz,baš čudna situacija
Kakve veze ima semafor sa sluzbenim vremenom?
Delegati imaju svoj vid mjerenja vremena nezavisno od semafora.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 28 okt 2012, 21:48

Lesnar je napisao/la:pa čekajte,ako je struje nestalo valjda se onda i semafor ugasio ??
znači vrijeme nije moglo teći dalje pa je jedino rješenje bilo vratiti vrijeme u trenutku prekida ?
nezz,baš čudna situacija
PA JEL SUDIJIN SAT ISTO TAKO NA STRUJU? BOZE SACUVAJ.
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 28 okt 2012, 21:50

rudar je trebo dobit,mislim da bi ispravno bilo da se registrira pobjeda za rudar,al eto ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 28 okt 2012, 21:51

nezz,baš čudna situacija
Sudija ima štopericu i prekide nadoknađuje u sudijskoj nadoknadi. Pa na svakoj tekmi ima prekida koji se nadoknađuju, a znaju trajati i po pola sata. Željo u KUPU protiv Zrinjskog (prije par godina)nastavio utakmicu nakon sat vremena. Sve tretirano kao sudijska nadoknada.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

zrinja1905
Kontakt:

Post Postao/la zrinja1905 » 28 okt 2012, 22:22

avlami97 je napisao/la:
zrinja1905 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Nestanak struje je trebao biti nadoknađen u sudijskom vremenu. Taj dio dok nije bilo struje se također računa kao da se igra utakmica. Po svemu sudeći, izgleda da je ista prekinuta debelo nakon isteka 72. minute, odnosno 80% utakmice. Da je sudija prekinuo odmah nakon nestanka struje i konstatovao da se ne može nastaviti zbog nevremena, sve bi bilo jasno. Ovo je očit vid prevare i mislim da će to ljudi iz NFSBiH prokužiti i utakmicu registrovati postignutim rezultatom.
bla bla bla..
bolje bi bilo da napises "mrzim zrinjski, ultrase, hercegovinu, zapadni mostar", ne moras se praviti fin :lol:
SUTRA CEMO POBJEDITI I DZABA TI SVA PRICA :twisted:
Sutra sigurno nećete pobjediti, jer sutra tekme neće biti. Čuj zapadni mostar. Šta je to?
to ti je cista suprotnost od urusenog istocnog dijela :D..

pokrast cemo sve i osvojit titulu :mrgreen:

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 28 okt 2012, 23:11

Osvojiti titulu???
GROHOTOM SE SMIJEM,opali sebi samar,mozda kunjas!

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 29 okt 2012, 09:58

Zanimljivo je kako se skoro niko nije ni počešao, ko biva odigralo se 70-ak minuta, domaći tim gubio, utakmica prekinuta i hop, nova utakmica. Normala svima što je najgore. Umjesto da se utakmica nastavi od trenutka kada je prekinuta, jok, nova tekma.

Onda pričaju kako je Željo povlašten :mrgreen: Sve je u propagandi i prezentaciji.
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani

Bijeljinacity
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljinacity » 29 okt 2012, 10:14

U Italiji mali milion primjera gdje bi se utakmica nastavila od trenutka prekida,a samo to kod nas moze ovako!I naravno danas ce Rudar da izgubi i nikom nista sve regularno!Kakvi propisi majko mila !

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 29 okt 2012, 10:25

Onaj gore vidi sve tako da s sigurnoscu mogu reci da Rudar Prijedor ZASLUZENO nosi 3 boda jer nije Kosarka,hokej, sta vec da se vrijeme zaustavlja tokom prestanka elektricne energije! Sto znaci 3 boda zasluzeno i za zelenim stolom sretno Rudar Prijedor !
Zadnja izmjena: Iskren, dana/u 29 okt 2012, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 29 okt 2012, 11:00

eto registrovana tekma 1:2 za Rudar :D :D

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 29 okt 2012, 11:03

Odlicno :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 29 okt 2012, 11:16

Gdje su sad oni što su govorili da je utakmica prekinuta u 68. minuti? :lol: :lol: :lol: Niko nije lud da povjeruje u te priče, pa ni ljudi iz Saveza. Da se kojim slučajem odlučilo da se igra nova utakmica, onda bi se moralo tokom cijelog prvenstva zbog određenih razloga (nestanak struje, ulijetanje navijača na teren, bakljade i sl.) vrijeme na semaforu vraćati na trenutak prekida, a i sudija bi imao problema sa svojom štopericom. Sudijska nadoknada ne bi ni postojala. :lol: :lol: :lol: Jesu ovi iz Zrinjskog, em pokvarenosti, pokazali i određenu dozu svoje naivnosti. Vratićemo vrijeme na semaforu :lol: :lol: :lol:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 29 okt 2012, 11:45

Ruudar je jučer odlično odigrao i da je se nastavila utakmica nitko se ne bi bunio da su pobjedili. Ovo je opet neka smijurija iz saveza i nakaradluk. Nikako mi nije jasno kako se može nastavitit brojati vrijeme ako je nestalo struje, ali dobro. Odluka je takva kava jeste ali je glupo da iza svake odluke komisije ostaju repovi....

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 29 okt 2012, 11:47

avlami97 je napisao/la:Gdje su sad oni što su govorili da je utakmica prekinuta u 68. minuti? :lol: :lol: :lol: Niko nije lud da povjeruje u te priče, pa ni ljudi iz Saveza. Da se kojim slučajem odlučilo da se igra nova utakmica, onda bi se moralo tokom cijelog prvenstva zbog određenih razloga (nestanak struje, ulijetanje navijača na teren, bakljade i sl.) vrijeme na semaforu vraćati na trenutak prekida, a i sudija bi imao problema sa svojom štopericom. Sudijska nadoknada ne bi ni postojala. :lol: :lol: :lol: Jesu ovi iz Zrinjskog, em pokvarenosti, pokazali i određenu dozu svoje naivnosti. Vratićemo vrijeme na semaforu :lol: :lol: :lol:

Ne trebas se smijat. Ja cak mislim da u nekim natjecanjima u nekim drugim zemljama, mozda i euronatjecanjima, pa mozda cak i u BiH, kad sudac prekine susret zbog ovakvih situacija vrijeme se zaustavlja i susret se nastavlja od ovog vremena. Nit se ponavlja, nit se registruje trenutnim rezultatom. Evo ti primjer Real - Sociedad (mislim da su oni). Netko je dojavio da je na stadionu bomba pri rezultatu 1-1. Susret je prekinut 10tak minuta prije kraja i odigran je nakon mjesec-dva, naravno, Real je dobio :lol: . Mislim da je ovaj slijed dogadjaja samo zato jer je u pitanju jedna momcad koja se bori za vrh, pa se zeljelo pokazati da se jacem ne pomaze. Da je bilo Travnik - Zvijeda nastavili bi sigurno. Cak mislim i da je ovim iz Zrinjskog svejedno, uvjeren sam da je ovaj mec namjesten, kao i onaj Kup mec u Prijedoru. Racunica jednostavna. Rudaru bodovi trebaju za opstanak, u Kupu nemaju sanse dok Zrinjski moze nesto.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

malac
Kontakt:

Post Postao/la malac » 29 okt 2012, 11:54

dobro momak rece

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 29 okt 2012, 11:57

Jack777Pott je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Gdje su sad oni što su govorili da je utakmica prekinuta u 68. minuti? :lol: :lol: :lol: Niko nije lud da povjeruje u te priče, pa ni ljudi iz Saveza. Da se kojim slučajem odlučilo da se igra nova utakmica, onda bi se moralo tokom cijelog prvenstva zbog određenih razloga (nestanak struje, ulijetanje navijača na teren, bakljade i sl.) vrijeme na semaforu vraćati na trenutak prekida, a i sudija bi imao problema sa svojom štopericom. Sudijska nadoknada ne bi ni postojala. :lol: :lol: :lol: Jesu ovi iz Zrinjskog, em pokvarenosti, pokazali i određenu dozu svoje naivnosti. Vratićemo vrijeme na semaforu :lol: :lol: :lol:

Ne trebas se smijat. Ja cak mislim da u nekim natjecanjima u nekim drugim zemljama, mozda i euronatjecanjima, pa mozda cak i u BiH, kad sudac prekine susret zbog ovakvih situacija vrijeme se zaustavlja i susret se nastavlja od ovog vremena. Nit se ponavlja, nit se registruje trenutnim rezultatom. Evo ti primjer Real - Sociedad (mislim da su oni). Netko je dojavio da je na stadionu bomba pri rezultatu 1-1. Susret je prekinut 10tak minuta prije kraja i odigran je nakon mjesec-dva, naravno, Real je dobio :lol: . Mislim da je ovaj slijed dogadjaja samo zato jer je u pitanju jedna momcad koja se bori za vrh, pa se zeljelo pokazati da se jacem ne pomaze. Da je bilo Travnik - Zvijeda nastavili bi sigurno. Cak mislim i da je ovim iz Zrinjskog svejedno, uvjeren sam da je ovaj mec namjesten, kao i onaj Kup mec u Prijedoru. Racunica jednostavna. Rudaru bodovi trebaju za opstanak, u Kupu nemaju sanse dok Zrinjski moze nesto.
Mislim da nisi u pravu. Postoje pravila jarane i pravila se moraju postovati to ti mislis da bi odluka bila jednoglasno donesena da je protiv pravila. Komisiju ne cini jedan covjek niti jedna nacionalna struktura svisu tu zastupljeni. Znaci pravila su jasna i po njima je utakmica registrovana ovim rezultatom a ti navodis spaniju pas svaka drzava ima svoja pravila nisu njihova i nasa pravila ista.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 29 okt 2012, 11:57

Jack777Pott je napisao/la:

Smijem se zato što su ljudi koji su ugasili reflektore (a mislim da je to namjerno urađeno) pogriješili, pa čak i da nije namjerno, trebali su znati da se fudbalsko vrijeme ne zaustavlja, nego nadoknađuje. Kod nas su pravila jasna i igra se po pravilima koja veže u našem Savezu.

Dobro si spomenuo Real Sosijedad, jer se ja također sjećam jedne utakmice između madridskog i ovog Reala (ima tome i 20 godina) kada je utakmica nastavljena naredni dan, a prekinuta pri rezultatu 2:1 za Sosijedad u 84. minuti. Drugi dan su Madriđani preokrenuli za tih 6 minuta i pobjedili 3:2.

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 29 okt 2012, 11:57

Prvo čestitke Rudaru na zasluženoj pobjedi bar u onom djelu dok se normalno igralo.Jedino isparvno rješenje je bilo da se utakmica nastavi od trenutka kad je prekinuta tj nekih 20-25 minuta.
Ali :Je li se odigralo 80 % regularnog ali efektivnog vremena?Nije ,ali pravilnik je takav kakav je.Mada uzmimo hipotetski:odigra se 10 minuta utakmice,rezultat 0-0 i nestane struje.Struja dođe nakon 60 minuta :o i nastavi se tekma pa onda počne nevrijeme i utakmica se završava sa 0-0.Je li to regularna utakmica?Ne mojte mi govoriti da se utakmica ne može nastaviti nakon 60 minuta pauze jer je lani nastavljena u Mostaru protiv Želje u kupu.
Da ne dužim još jednom čestitke igračima Rudara ali i jedna poruka i pitanje ovim dušebrižnicima većinom iz Želje koji se ne skidaju sa naše stranice: da je prekid bio na Grbavici da li bi se utakmica registrirala u korist gostiju?Siguran sam da bi se našla rupa u pravilniku da se barem nastavi od trenutka prekida što je najpoštenije.Želji se priznaju nepostojeći golovi (Borac) ,protiv istog ovog Rudara se šteli 15-ak slobodnjaka na 18 metara ,u Mostaru se Zrinji poništi gol zbog navodnog ofsajda ali se Želji isti takav prizna u Zenici protiv Čelika i sl. a kada u Mostaru oluja prekine tekmu onda su na sceni neke navodne zakulisne radnje i zavjere i sl.I ovaj epilog jučerašnje tekme je dokaz koliko je Zrinjski zaštićen u ovoj ligi.Ne treba ni biti zaštićen ,ja više volim da normalno izgubimo tekmu nego da sudija pokrade protivnika ali očito je, na žalost, da u ovoj ligi ima nekih koji su malo "drugačiji" od ostalih.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 29 okt 2012, 12:02

[Ne trebas se smijat. Ja cak mislim da u nekim natjecanjima u nekim drugim zemljama, mozda i euronatjecanjima, pa mozda cak i u BiH, kad sudac prekine susret zbog ovakvih situacija vrijeme se zaustavlja i susret se nastavlja od ovog vremena. Nit se ponavlja, nit se registruje trenutnim rezultatom. Evo ti primjer Real - Sociedad (mislim da su oni). Netko je dojavio da je na stadionu bomba pri rezultatu 1-1. Susret je prekinut 10tak minuta prije kraja i odigran je nakon mjesec-dva, naravno, Real je dobio :lol: . Mislim da je ovaj slijed dogadjaja samo zato jer je u pitanju jedna momcad koja se bori za vrh, pa se zeljelo pokazati da se jacem ne pomaze. Da je bilo Travnik - Zvijeda nastavili bi sigurno. Cak mislim i da je ovim iz Zrinjskog svejedno, uvjeren sam da je ovaj mec namjesten, kao i onaj Kup mec u Prijedoru. Racunica jednostavna. Rudaru bodovi trebaju za opstanak, u Kupu nemaju sanse dok Zrinjski moze nesto.[/quote]
Smijem se zato što su ljudi koji su ugasili reflektore (a mislim da je to namjerno urađeno) pogriješili, pa čak i da nije namjerno, trebali su znati da se fudbalsko vrijeme ne zaustavlja, nego nadoknađuje. Kod nas su pravila jasna i igra se po pravilima koja veže u našem Savezu.

Dobro si spomenuo Real Sosijedad, jer se ja također sjećam jedne utakmice između madridskog i ovog Reala (ima tome i 20 godina) kada je utakmica nastavljena naredni dan, a prekinuta pri rezultatu 2:1 za Sosijedad u 84. minuti. Drugi dan su Madriđani preokrenuli za tih 6 minuta i pobjedili 3:2.[/quote]

Jeste ,i onaj grom koji je udario kad je nestalo reflektora je izrežiran a u usput je ,da ne bi izgledalo sumnjivo , izgašena i rasvjeta u okolnim ulicama :lol: :lol: :lol: :lol: .Smješni ste i jadni u svojoj oholosti ali zato svaka čast na mašti ona inače nema kraja ali u vas je dosegnula vrhunce :o :o .Čestitke! :roll: :roll: :roll: :roll:
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 29 okt 2012, 12:05

Utakmica je registrirana u korist Rudara zato što je nakon prekida utakmice 68 minuta nestalo struje 8 minuta ali u toj igri bez svijetla su se bolje snašli igrači RUdara s obziron na veliko iskustvo pa je komitet za nenormalizaciju računao i tig 8 minuta igre. :lol:

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.