jah, prvo su ga syebali pa ce smisliti neki razlog.bayern4ever je napisao/la:"The reasons for the decision will be published by the CAS in a few days."
koji kriminalci.
da Bog da pa da pare potrose u apotekama.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
jah, prvo su ga syebali pa ce smisliti neki razlog.bayern4ever je napisao/la:"The reasons for the decision will be published by the CAS in a few days."
to ti nagovaras administratora protiv menegeronimo je napisao/la: A ti malo pripazi na rijecnik da ne dobijes
ne bih rekao. ovo je izmedju mene i tebe. i tice se samog foruma, jer su psovke strogo zabranjenesecer je napisao/la:to ti nagovaras administratora protiv menegeronimo je napisao/la: A ti malo pripazi na rijecnik da ne dobijes
Ovo me podsjeti da malo zamaglimo nesreću koja se desila Riberyiju i da se sjetimo lijepih trenutaka koje ćemo ponovo oživjeti u subotu (koju nažalost neću moći gledati)...effe_sa je napisao/la:prije svog produzenja ugovora lahm je imao ponudu barcelone, cak je razmisljao da predje na kraju se odlucio za bayern, prihvatio bayernovu ponudu i odbio barcinu, to je sto posto tacna informacija to sam tada jako dobro pratio u njemackim medijima ko sto i sad pratim sve vezano za bayern....
nasa ranija zvijezda torsten fink je osvojio duplu krunu u svicarskoj kao trener, nakon sto je prije para dana s baselom osvojio kup, jucer je osvojio i prvenstvo....drago mi je za finka koji je bio dio sjajne generacije koja je osvojila titulu LP 2001 i bio nekoliko godina clan bayerna
to moderator progovara iz tebe?geronimo je napisao/la:ne bih rekao. ovo je izmedju mene i tebe. i tice se samog foruma, jer su psovke strogo zabranjenesecer je napisao/la:to ti nagovaras administratora protiv menegeronimo je napisao/la: A ti malo pripazi na rijecnik da ne dobijes![]()
jos pitanja
sta ti je pajo bre, sta se kofrcis? samo udri po rosetiju, udri ga...pajo.secer je napisao/la: to moderator progovara iz tebe?
kada je admin citao lekciju drugu paji rekao je da su zabranjene psovke upucene nekom od clanova, a nikako na racun nekih sportskih "radnika" koji su zasluzili da ih se popljuje.
dakle, samo mu je preporucio da izbjegava neke od tema jer njegovo pisanje na istima vrijedja neke clanove.
nego, sto si se ti tako zabrinuo za rosetija i kompaniju?...da ti nisu famelije?
Ma nisu ni blizu,ali moram im malo dici moral jbga finale je,na klupi bio Strunz i Jeremies a igrali Hargrejvs i Effe,ali ne bitno...JetSet_Hantraga je napisao/la:Uli kaze da je ova generacija bolja od one 2001.
"The team is a better footballing side than that of 2001. At the moment we are dominating the domestic opposition, which we didn’t do then. Where we show our class is in our mental strength as well as our footballing skills. ''
Mislim da se mogu sloziti s ovim...
kako se zvao onaj anderson?bistrikboy je napisao/la:Gero i seco nemojte se svađati tako vam boga,jos vas dvojica da se zavadite i dolazi kraj forumu,mir mir mir niko nije kriv![]()
Ma ova generacija iz 2001 je igrale bar meni slabije od one 1999 ali su imali vise srece,1999 je Manchester u finalu pregazen,ali 102 sekunde pakla su im donijele titulu,u ovoj sampionskoj generaciji najdrazi mi je bio kao i 1999 nas Haso,covjek je igrao u Lp te godine bolje nego u ligi,a i Andeson je bio nesto kao sada Demichelis znao je kiksati ali i odigrati fenomenalno,u finalu je napravio penal pa cini mi se i fulio kasnije,otisao u barcu slomio nogu i nestao.Ova generacija je realno manje popunjena super zvijezdama ali imaju igru,igraju na posjed lopte i naprave protiv svakoga 4-5 odlicnih sansi,sve u svemu final ece biti zanimljivo i nadati se pobjedi FCB-a...
Patrick valjda...deni_m1312 je napisao/la:kako se zvao onaj anderson?bistrikboy je napisao/la:Gero i seco nemojte se svađati tako vam boga,jos vas dvojica da se zavadite i dolazi kraj forumu,mir mir mir niko nije kriv![]()
Ma ova generacija iz 2001 je igrale bar meni slabije od one 1999 ali su imali vise srece,1999 je Manchester u finalu pregazen,ali 102 sekunde pakla su im donijele titulu,u ovoj sampionskoj generaciji najdrazi mi je bio kao i 1999 nas Haso,covjek je igrao u Lp te godine bolje nego u ligi,a i Andeson je bio nesto kao sada Demichelis znao je kiksati ali i odigrati fenomenalno,u finalu je napravio penal pa cini mi se i fulio kasnije,otisao u barcu slomio nogu i nestao.Ova generacija je realno manje popunjena super zvijezdama ali imaju igru,igraju na posjed lopte i naprave protiv svakoga 4-5 odlicnih sansi,sve u svemu final ece biti zanimljivo i nadati se pobjedi FCB-a...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.