FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

secer
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la secer » 17 maj 2010, 20:29

bayern4ever je napisao/la:"The reasons for the decision will be published by the CAS in a few days."
jah, prvo su ga syebali pa ce smisliti neki razlog.
koji kriminalci.
da Bog da pa da pare potrose u apotekama.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 17 maj 2010, 20:31

geronimo je napisao/la: A ti malo pripazi na rijecnik da ne dobijes
to ti nagovaras administratora protiv mene :?:

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 maj 2010, 20:38

secer je napisao/la:
ne bih rekao. ovo je izmedju mene i tebe. i tice se samog foruma, jer su psovke strogo zabranjene :!:
jos pitanja :?:
Vom Jäger zum Gejagten

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 17 maj 2010, 20:53

effe_sa je napisao/la:prije svog produzenja ugovora lahm je imao ponudu barcelone, cak je razmisljao da predje na kraju se odlucio za bayern, prihvatio bayernovu ponudu i odbio barcinu, to je sto posto tacna informacija to sam tada jako dobro pratio u njemackim medijima ko sto i sad pratim sve vezano za bayern....

nasa ranija zvijezda torsten fink je osvojio duplu krunu u svicarskoj kao trener, nakon sto je prije para dana s baselom osvojio kup, jucer je osvojio i prvenstvo....drago mi je za finka koji je bio dio sjajne generacije koja je osvojila titulu LP 2001 i bio nekoliko godina clan bayerna
Ovo me podsjeti da malo zamaglimo nesreću koja se desila Riberyiju i da se sjetimo lijepih trenutaka koje ćemo ponovo oživjeti u subotu (koju nažalost neću moći gledati)...
Prvo malo slika
slika
slika

A sada nagradna igra, bez varanja i korištenja Google opcije...
Nek mi neko nabroji sve igrače koji su istrčali na teren maja 2001. godine i odmah da ih napiše. Nema varanja, nema savjetovanja sa internetom...
slika
Sent from my Philips Smart TV.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 maj 2010, 20:57

Stoje:Sagnol,Haso,Anderson,Effe,Linke
Cuce:Hargrejvs,Scholl,Kufur,Titan,Elber i lizerazu,znam da je kasnije usao Sergio (fulio penal),ostalog se ne sjecam :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 maj 2010, 21:00

dobra je to tekma bila...zahovič je imao dvije sjajne prilike sjecam se...i mogla je valencija vrlo lako biti prvak...al eto....nije im se dalo :D

a oko sastava..pa cak i ja znam ovaj sastav a ne neki navijaci bayerna :)

PS...ko je ono fulio u regularnom dijelu penal...schol ili effenberg

a i oba gola su bila iz penala jel tako...mendieta i effenberg
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 17 maj 2010, 21:02

uze mi rijec iz usta bistrikboy,jao jedva cekam subotu hame ce razvaljivat
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 17 maj 2010, 21:02

slika

slika

Jedan od ovih startova je kaznjen sa 3 utakmice neigranja dok je drugi s kojim faulirani igrac propusta SP kaznjen samo sa zutim kartonom.No comment.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 17 maj 2010, 21:09

geronimo je napisao/la:
secer je napisao/la:
ne bih rekao. ovo je izmedju mene i tebe. i tice se samog foruma, jer su psovke strogo zabranjene :!:
jos pitanja :?:
to moderator progovara iz tebe?
kada je admin citao lekciju drugu paji rekao je da su zabranjene psovke upucene nekom od clanova, a nikako na racun nekih sportskih "radnika" koji su zasluzili da ih se popljuje.
dakle, samo mu je preporucio da izbjegava neke od tema jer njegovo pisanje na istima vrijedja neke clanove.

nego, sto si se ti tako zabrinuo za rosetija i kompaniju?...da ti nisu famelije?

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 maj 2010, 21:35

secer je napisao/la: to moderator progovara iz tebe?
kada je admin citao lekciju drugu paji rekao je da su zabranjene psovke upucene nekom od clanova, a nikako na racun nekih sportskih "radnika" koji su zasluzili da ih se popljuje.
dakle, samo mu je preporucio da izbjegava neke od tema jer njegovo pisanje na istima vrijedja neke clanove.

nego, sto si se ti tako zabrinuo za rosetija i kompaniju?...da ti nisu famelije?
sta ti je pajo bre, sta se kofrcis? samo udri po rosetiju, udri ga...pajo. :lol:
ocigledno si deprimiran danasnjom presudom pa nisi shvatio salu. cuj, nagovaram admina protiv tebe. :D

nego, da te malo oraspolozim, LvG ostaje trener Baye i nakon evt. osvajanja lige prvaka.
Vom Jäger zum Gejagten

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 17 maj 2010, 21:53

znam ja da ti nisi protiv mene. ustvari, to znam kada sam "ciste glave". :D
jbg. bas me pogodila ova vijest. osim toga imam jos nekih nerasciscenih racuna na drugoj temi. sve mi je otislo u neku stvar.
drugovi, oprostite ako sam nekada nekoga uvrijedio-nije bilo namjere.
budite pametni, slusajte geronima.
sprdao se jesam, vas zezao nisam.
pokusavao sam da najvise zeza bude na moj racun.

do citanja ali u neko bolje vrijeme, mozda na nekom drugom mjestu.

sad odoh do teme sp-grupa D... :twisted: da pozdravim raju :twisted:

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 17 maj 2010, 22:07

http://diebayern blog ger ba/
posjetite novi blog o omiljenom klubu :D
tacka poslije diebayern, spojite blogger i tacka izmedju blogger i ba
ne daju da se reklamira
Za zivot cijeli!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 17 maj 2010, 22:42

Gaalonja je rekao da će ipak ostati u Bayernu ako osvoje i LP. Nagovorili su ga prijatelji i saradnici... Eto prilike da osvoji još 3 titule i da se poravnamo sa Barcom :D :D :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 maj 2010, 22:48

Gero i seco nemojte se svađati tako vam boga,jos vas dvojica da se zavadite i dolazi kraj forumu,mir mir mir niko nije kriv 8-)

Ma ova generacija iz 2001 je igrale bar meni slabije od one 1999 ali su imali vise srece,1999 je Manchester u finalu pregazen,ali 102 sekunde pakla su im donijele titulu,u ovoj sampionskoj generaciji najdrazi mi je bio kao i 1999 nas Haso,covjek je igrao u Lp te godine bolje nego u ligi,a i Andeson je bio nesto kao sada Demichelis znao je kiksati ali i odigrati fenomenalno,u finalu je napravio penal pa cini mi se i fulio kasnije,otisao u barcu slomio nogu i nestao.Ova generacija je realno manje popunjena super zvijezdama ali imaju igru,igraju na posjed lopte i naprave protiv svakoga 4-5 odlicnih sansi,sve u svemu final ece biti zanimljivo i nadati se pobjedi FCB-a...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 17 maj 2010, 23:03

Uli kaze da je ova generacija bolja od one 2001.
"The team is a better footballing side than that of 2001. At the moment we are dominating the domestic opposition, which we didn’t do then. Where we show our class is in our mental strength as well as our footballing skills. ''
Mislim da se mogu sloziti s ovim...
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 maj 2010, 23:04

JetSet_Hantraga je napisao/la:Uli kaze da je ova generacija bolja od one 2001.
"The team is a better footballing side than that of 2001. At the moment we are dominating the domestic opposition, which we didn’t do then. Where we show our class is in our mental strength as well as our footballing skills. ''
Mislim da se mogu sloziti s ovim...
Ma nisu ni blizu,ali moram im malo dici moral jbga finale je,na klupi bio Strunz i Jeremies a igrali Hargrejvs i Effe,ali ne bitno...

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 17 maj 2010, 23:56

Idemo malo da brijemo:
[youtube][/youtube]

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 18 maj 2010, 00:23

Nije sto je nasa, al imamo najljepsu himnu...

slika
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 18 maj 2010, 00:33

bistrikboy je napisao/la:Gero i seco nemojte se svađati tako vam boga,jos vas dvojica da se zavadite i dolazi kraj forumu,mir mir mir niko nije kriv 8-)

Ma ova generacija iz 2001 je igrale bar meni slabije od one 1999 ali su imali vise srece,1999 je Manchester u finalu pregazen,ali 102 sekunde pakla su im donijele titulu,u ovoj sampionskoj generaciji najdrazi mi je bio kao i 1999 nas Haso,covjek je igrao u Lp te godine bolje nego u ligi,a i Andeson je bio nesto kao sada Demichelis znao je kiksati ali i odigrati fenomenalno,u finalu je napravio penal pa cini mi se i fulio kasnije,otisao u barcu slomio nogu i nestao.Ova generacija je realno manje popunjena super zvijezdama ali imaju igru,igraju na posjed lopte i naprave protiv svakoga 4-5 odlicnih sansi,sve u svemu final ece biti zanimljivo i nadati se pobjedi FCB-a...
kako se zvao onaj anderson?

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 maj 2010, 00:34

deni_m1312 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Gero i seco nemojte se svađati tako vam boga,jos vas dvojica da se zavadite i dolazi kraj forumu,mir mir mir niko nije kriv 8-)

kako se zvao onaj anderson?
Patrick valjda...

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.