FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 23 sep 2014, 13:34

"Pozvao bih za kraj što više raje, navijača da dođu da podrže ove momke koji nisu zaboravili igrati fudbal. Ne želim da se ovim igračima stvara toliki pritisak od strane medija i navijača. Ja sam siguran da oni znaju, ali sve te sporedne stvari puno utiču na igrače pojedinačno a na kaju krajeva i na ekipu".

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 23 sep 2014, 13:50

hilmo je napisao/la:"Pozvao bih za kraj što više raje, navijača da dođu da podrže ove momke koji nisu zaboravili igrati fudbal. Ne želim da se ovim igračima stvara toliki pritisak od strane medija i navijača. Ja sam siguran da oni znaju, ali sve te sporedne stvari puno utiču na igrače pojedinačno a na kaju krajeva i na ekipu".
pa nije bilo pritiska prva 4 kola pa sve remiji, st aglumi koji klinac vise ova budala???
ja bi za 3-4 milje plate taj pritisak na kura.c nabio i pjevao svaku utakmicu ... kakav crni pritisak... uvijek nesto izmisljaju i traze... 1000 navijaca na tribinama i oni imaju pritisak a igrali bi u njemackoj pred 40 000 MA MRŠ!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 23 sep 2014, 14:18

U listicu ce se ici organizovano sa busevima.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 23 sep 2014, 14:22

Evolution87 je napisao/la:U listicu ce se ici organizovano sa busevima.

Samo da ne bude preskupo a hoce li na naslovnici hz.ba biti objavljivane sve bitne info?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 sep 2014, 14:33

Kod nas je uvijek prica da smo mi najbolji a da nam ostali nisu ni do koljena, a to nam je ogromna greska. Vodjeni takvim razmisljanjima ocekujemo da ekipa pobjedi u svakoj utakmici, ustvari ne da ocekujemo nego smo u tom fazonu da moramo pobijediti. Ne ide to tako. Te stvari ekipi nabijaju pritisak i oni vise razmisljaju o tome sta ako kiksaju sta ce reci navijaci, kako ce sutra na ulicu itd itd...
Onda ide prica visoke i redovne plate, sve je to fino ali ti ni to ne garantuje uspjeh, i time sto ces nekom dati 3000 KM platu ne mozes ga natjerati da on cijelu utakmicu trci gore dole po boku ako nema snage za to...
Iz sezone u sezonu pravimo iste greske, a one nas na kraju kostaju, ali mi nikako da iz tih gresaka nesto ne naucimo. Na pocetku smo uvijek najbolji a kada ne ide po planu onda mjenjaj trenera, mjenjaj ovog mjenjaj onog....
Evo bit cu iskren, drago mi je zbog ova cetiri remija jer sad vise niko skoro ne spominje titulu i setnju ligom. To sto nas drugi stavljaju medju prve favorite za titulu to je njihovo pravo, mi sebe ne smijemo dizati jer najgora osobina covjeka je hvalisanje, treba biti skroma u svemu.

Ponavaljm po ko zna koji put, ova ekipa ima kvalitet ali taj kvalitet treba pokazivati iz utakmice u utakmicu. Ne treba imati straha ni od koga ali isto tako ne smijemo potcijenjivati ekipe. Ozbiljno od pocetka do kraja, a kikseva ce biti. U svakoj utakmici su moguca tri ishoda i prije svake se treba pripremiti za sve moguce, i onda cemo i kikseve lakse podnositi.
To da li ce ovaj trener ostati ili ne neka odluce oni koji trebaju, ali koliko god mislili da je igracima lako u ovakvoj situaciji varamo se.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 23 sep 2014, 14:37

Armala je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:U listicu ce se ici organizovano sa busevima.

Samo da ne bude preskupo a hoce li na naslovnici hz.ba biti objavljivane sve bitne info?
Uskoro vise informacija. Ako ne bude na hz.ba javicu ja ovdje sve sto treba

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 23 sep 2014, 14:45

Moze javi nam kolike ce biti cjene za listicu i kad se moze uplatit ;)
04.10.2009 !!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 sep 2014, 14:48

hilmo je napisao/la:Kod nas je uvijek prica da smo mi najbolji a da nam ostali nisu ni do koljena, a to nam je ogromna greska. Vodjeni takvim razmisljanjima ocekujemo da ekipa pobjedi u svakoj utakmici, ustvari ne da ocekujemo nego smo u tom fazonu da moramo pobijediti. Ne ide to tako. Te stvari ekipi nabijaju pritisak i oni vise razmisljaju o tome sta ako kiksaju sta ce reci navijaci, kako ce sutra na ulicu itd itd...
Onda ide prica visoke i redovne plate, sve je to fino ali ti ni to ne garantuje uspjeh, i time sto ces nekom dati 3000 KM platu ne mozes ga natjerati da on cijelu utakmicu trci gore dole po boku ako nema snage za to...
Iz sezone u sezonu pravimo iste greske, a one nas na kraju kostaju, ali mi nikako da iz tih gresaka nesto ne naucimo. Na pocetku smo uvijek najbolji a kada ne ide po planu onda mjenjaj trenera, mjenjaj ovog mjenjaj onog....
Evo bit cu iskren, drago mi je zbog ova cetiri remija jer sad vise niko skoro ne spominje titulu i setnju ligom. To sto nas drugi stavljaju medju prve favorite za titulu to je njihovo pravo, mi sebe ne smijemo dizati jer najgora osobina covjeka je hvalisanje, treba biti skroma u svemu.

Ponavaljm po ko zna koji put, ova ekipa ima kvalitet ali taj kvalitet treba pokazivati iz utakmice u utakmicu. Ne treba imati straha ni od koga ali isto tako ne smijemo potcijenjivati ekipe. Ozbiljno od pocetka do kraja, a kikseva ce biti. U svakoj utakmici su moguca tri ishoda i prije svake se treba pripremiti za sve moguce, i onda cemo i kikseve lakse podnositi.
To da li ce ovaj trener ostati ili ne neka odluce oni koji trebaju, ali koliko god mislili da je igracima lako u ovakvoj situaciji varamo se.
ovo si sve upravu hilmo ,ali mene brine nasa igra mi od banja luke i kuci borusije vise nismo odigrali ni jednu utakicu da kazes da je dobro ,narocito je problem nacn ire to jest neodgovornost u igri ,defanzivne zadatke pa gotovo niko ne obavlja cimitot i radovac su zadnji vezni igraci a ne naprave po 2 faula na utakmici ,krila i bekovi ne zatvaraju svoje igrac i svoj prostor kad se tome nadoveze nesigurni bandovic i dupovac imas ovo sto imas da svaku utakmicu primis 2 gola . a jos veci je problem sto mi se cini da dzeno to i dalje dopusta i prelazi preko toga evo i na danasnjem presu pravda losu igru u defanzivi napadackom igrom .koliko je bitno igrati napadacki toliko je još bitnije znati odigrati bez lopte odnosno zatvoriti svoj gol,jednostavno mora imati balans izmedju ofanzivne i defanzivne igre, mislim da ce se to dzeni obiti o glavu .

High

Post Postao/la High » 23 sep 2014, 15:16

sarajlija je napisao/la:Moze javi nam kolike ce biti cjene za listicu i kad se moze uplatit ;)
Pripremi novčanicu na kojoj je pjesnik Antun Branko Šimić. :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 23 sep 2014, 15:36

rammstein je napisao/la:
hilmo je napisao/la:"Pozvao bih za kraj što više raje, navijača da dođu da podrže ove momke koji nisu zaboravili igrati fudbal. Ne želim da se ovim igračima stvara toliki pritisak od strane medija i navijača. Ja sam siguran da oni znaju, ali sve te sporedne stvari puno utiču na igrače pojedinačno a na kaju krajeva i na ekipu".
pa nije bilo pritiska prva 4 kola pa sve remiji, st aglumi koji klinac vise ova budala???
ja bi za 3-4 milje plate taj pritisak na kura.c nabio i pjevao svaku utakmicu ... kakav crni pritisak... uvijek nesto izmisljaju i traze... 1000 navijaca na tribinama i oni imaju pritisak a igrali bi u njemackoj pred 40 000 MA MRŠ!
rammo brate sto si u zadnje vrijeme toliko nervozan i pesimistican..OK,imali smo lose razdoblje,ali ne treba zaboraviti da smo dosli do PO-a,evo sad smo vezali dvije pobjede,igraci su svjesni da vise nema zayebancije i ja sam siguran da cemo do kraja ovog dijela sezone pokazati da smo najbolji u drzavi

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 23 sep 2014, 15:39

High je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Moze javi nam kolike ce biti cjene za listicu i kad se moze uplatit ;)
Djece mi strasno , znalo je biti bezobrazno skupo plus karta za mec.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 23 sep 2014, 15:43

do PO smo dosli i sa goorim sastavima... pusti ti PO :)

nego, ja sam nervozan jer me nervira sto ovkva ekipa i ovakvi igraci nemaju vođe, nemaju pobjednicki mentalitet...
Ne kaze dzaba ona poslovica
polje voska magaraca, koju predvodi lav, nego vojska lavova koju predvodi magarac

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 23 sep 2014, 15:44

Mene boli sto upravu ne boli to sto je na Kosevu 500 ljudi. Veci mi je to samar nego 7-0 u Njemackoj.
1946

mravojed
Kontakt:

Post Postao/la mravojed » 23 sep 2014, 15:48

rammstein je napisao/la:do PO smo dosli i sa goorim sastavima... pusti ti PO :)

nego, ja sam nervozan jer me nervira sto ovkva ekipa i ovakvi igraci nemaju vođe, nemaju pobjednicki mentalitet...
polje voska magaraca, koju predvodi lav, nego vojska lavova koju predvodi magarac
Uzet od Dupovca kapitensku i dati Bandovicu , i tako samo galami na goluu ---

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 23 sep 2014, 15:52

mravojed je napisao/la:
rammstein je napisao/la:do PO smo dosli i sa goorim sastavima... pusti ti PO :)

Uzet od Dupovca kapitensku i dati Bandovicu , i tako samo galami na goluu ---
nista neces dobiti...
nama treba na TERENU vođa a ne rupa na golu... treba nam"torlak" "vule" :)
mislio sam da ce to biti dzemo al :roll:

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 23 sep 2014, 15:58

kako koji dan, sve sam vise i vise razocaran istupom Dzenana, i dalje ga postujem, hvala mu za kup za PO, ali mora mu dodji iz guzice u glavu, tvrdoglav je Boze sacuvaj, ne ide ovako vise, nisam zadovoljan mnogim stvarima ali eto bit ce bolje aBD ...

Taj pritisak sto spominju, vjerujem da je opterecenje, ali moraju biti svjesni da su ga oni sami sebi nabili, sutili smo svi, aplauzi su bili nikakav problem, i onda neshvatljivi rezultati.. Zao mi je sto uprava nema sluha za ovaj konstantni odliv publike, opet bolje je vidjeti 5 il 6k na tribinama, nego 500 ili 1000 ljudi. Moraju se cijene korigovat, meni nije problem nikakav, halalim svaku marku za FKS, studiram, ne popijem kafu ne jedem jedan dan pa se nekako skupi para, ali moraju skontat, sto se tice baze navijaca u Sa, da njih boli k... za fudbalom, bolje guzeljat cijeli dan s kafe na kafu... Neka skontaju da raja iz Ilijasa, Breze, Visokog itd itd da njima postaje trosak dolazak na utakmicu, a kamoli da povedu porodicu...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 23 sep 2014, 16:01

Sutra pobjediti Drinu i uz 3 vezane pobjede (ukljucujuci kup) otici u Listicu
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

High

Post Postao/la High » 23 sep 2014, 16:32

Armala je napisao/la:
High je napisao/la:
Horde zla organizuju put u Lišticu (Nedjelja 28.09.2014.)

Samo 6 dana nakon ove utakmice navršava se punih 5 godina od kako je ubijen naš brat sa tribine Vedran Puljić. Pojavimo se u Lištici u što većem broju i pokažimo da nismo zaboravili i da nikada zaboraviti nećemo Vedrana. Konzumiranje alkohola na ovom gostovanju je strogo zabranjeno. Obavezno ponijeti lične dokumente. Svi oni koji budu dolazili privatnim vozilima i kombijima, neće biti pušteni na stadion. Organizovano je dovoljno autobusa tako da će biti mjesta za sve.

Cijena puta iznosi 20 KM. Cijena ulaznice nije uračunata u prevoz (vjerovatno 7 KM, u toku sedmice će biti poznata cijena). Obavezno ponijeti novac za ulaznicu.

Uplate će se vršiti:

Srijeda – Red point od 14:00 do 16:00 sati

Četvrtak, Petak, Subota - El Kasbah 17:00 do 21:00 sati

Vrijeme i mjesto okupljanja će biti postavljeno naknadno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 23 sep 2014, 17:12

High je napisao/la:
Armala je napisao/la:
High je napisao/la:Moze javi nam kolike ce biti cjene za listicu i kad se moze uplatit ;)

Horde zla organizuju put u Lišticu (Nedjelja 28.09.2014.)

Samo 6 dana nakon ove utakmice navršava se punih 5 godina od kako je ubijen naš brat sa tribine Vedran Puljić. Pojavimo se u Lištici u što većem broju i pokažimo da nismo zaboravili i da nikada zaboraviti nećemo Vedrana. Konzumiranje alkohola na ovom gostovanju je strogo zabranjeno. Obavezno ponijeti lične dokumente. Svi oni koji budu dolazili privatnim vozilima i kombijima, neće biti pušteni na stadion. Organizovano je dovoljno autobusa tako da će biti mjesta za sve.

Cijena puta iznosi 20 KM. Cijena ulaznice nije uračunata u prevoz (vjerovatno 7 KM, u toku sedmice će biti poznata cijena). Obavezno ponijeti novac za ulaznicu.

Uplate će se vršiti:

Srijeda – Red point od 14:00 do 16:00 sati

Četvrtak, Petak, Subota - El Kasbah 17:00 do 21:00 sati

Vrijeme i mjesto okupljanja će biti postavljeno naknadno.
Ponesite ronilačka odjela ako će te u Lišticu zahladilo je i kod nas :kafa:
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

High

Post Postao/la High » 23 sep 2014, 17:14

Jesu li spremne profašističke zastave?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, misstianopenaldo i 28 gostiju.