FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

rossoner
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rossoner » 24 jul 2012, 02:14

Ma kakav Koldžo i kakvi fazoni i ono brukanje Želje na proslavi...
Jednostavno, ovakvom retorikom, također i motorikom razvoja i stanja u Kantonu Sarajevo i državi gdje se sport ne šljivi ni 2 %, ne očekujem ni samu zapadnu tribinu koju su lafo obećavali ni za 5 do 8 godina... Pomirite se s time dragi ljudi, jednostavno. Ako budeš umjeren u nadanjima, biće ti umjerenije i razočarenje. Živjeli!
Osim - drugo ime za Želju !

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 24 jul 2012, 02:15

ripper je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:
ripper je napisao/la:NEZALAGANJE brate, jako tešku priču pričaš.

To je ozbiljna tema koja je za privrednike, ljude koj imaju keša i koji hoce uložiti u stadion, infrastrukture itd.
Ne znam koliko tu mi obicni navijaci i forumaši možemo pomoći.
Nikako mi tu i ne mozemo pomoci,ali to i nije nasa obaveza da se mi zamaramo time...Ja i necu da razmisljam o tome,ali sam prisiljen kad vidim sta nam se sve desava...Fudbal je postao biznis,nemas vise 'fajde' od ljubavi...Jednostavno smo nesposobni da za 20g nadjemo ozbiljnog investitora koji ce sponzorisati klub,jer su razni skorojevici unistili nasu reputaciju....Medjutim,sad kad si imao priliku da povuces poslovni potez,ti si ga propustio i sta sada trebam ja kao navijac da radim?Dajem svoje pare,gledam k.urac od lige i cekam jos 5god!??
Gledaj to ovako. Citava država je u qrcu, citavo društvo i Željo se ne može izdići iznad toga.
Druga stvar, da bi se pokrenuli sa mrtve tacke (to o cemu pricas) mora neko doci sa kešom, zasukati rukave, otjerati one parazite i neradnike iz kluba i poceti nešto ozbiljnije praviti. A ko ce to kod nas u BiH kad nema nikakvih zakona o sportu, vlada bezakonje i lopovluk , nema nicega šta bi mu bilo garant. To se opet vracamo na onu pricu u državu koja je u qrcu.
Samo zahvaljujući Amaru dominiramo našom ligom, za nešto više, neke vece domete i uspjehe treba napraviti stadion, privuci raju, napucati neke kampanje i marketing, dovesiti i kupiti prave igrace profesionalce, a to sve košta brate.
Pricas o 17 godina tranzicije, pa moguce je da prođe još 17 i šta :?: tako je, kako je.
Veliš ne zadovoljava te više dominiranje našom ligom - OK, pošteno, ja vjerujem da ni samog Amara to toliko više ne interesuje jer je uzeo 4 puta ligu i 4 puta kup, i on želi neke uspjehe i pomake u Evropi- ALI KAKO :?:
Za sve moraš imati para :!: a mi para nemamo za nešto više.
Vidiš da Ivica Osim oblijece ove politicare nebi li država otpisala dugove svim našim klubovima koji su u teškim minusima i dugovima.
Hoceš nešto,a nemaš čime. Kad se nađe neki frajer koji ce istresti par miliona u klub i poceti ozbiljnije, onda se možemo necemo nadati.
Eto i Koldžo je javno obecao da ce se nešto pokrenuti oko stadiona. Vidjecemo jeli od rijeci.
U tvojoj prvoj se recenici odmah ne slazem s tobom...Itekako se mozemo izdici iznad svega sa ovim potencijalom,samo treba dovesti prave ljude na prava mjesta...Ako ja vodim klub,poslozicu ga najbolje kako znam,pri cemu cu gledati da tu budu strucni ljudi,a ne razni lezihljebovici...Razumijem ja da nam je drzava u banani,ali negdje se mora poceti,a niko me ne moze ubijediti da dobrim ,oraganizovanim radom ne mozes stvoriti 'uspjesnu' firmu' od Zelje...Nema zakona,nema ovoga,nema onoga,pa i pored toga ja znam ljude,a sigurno i vi,koji su napravili i izgradili uspjesne i dobre kolektive....Znaci da se moze,ali treba upregnuti,a mi nikako da upregnemo ozbiljno...Ponavljam i ovo dobro upamtite,ako Amara neko ne pocne slijediti u naredne 2-3 god i pratiti njegov ritam,on ce otici,umorice se covjek,a onda nam slijedi isto,pa se hajmo i dalje zavaravati...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 24 jul 2012, 02:18

rossoner je napisao/la:Ma kakav Koldžo i kakvi fazoni i ono brukanje Želje na proslavi...
Jednostavno, ovakvom retorikom, također i motorikom razvoja i stanja u Kantonu Sarajevo i državi gdje se sport ne šljivi ni 2 %, ne očekujem ni samu zapadnu tribinu koju su lafo obećavali ni za 5 do 8 godina... Pomirite se s time dragi ljudi, jednostavno. Ako budeš umjeren u nadanjima, biće ti umjerenije i razočarenje. Živjeli!
Ako ciljas na mene,nisam megaloman.Sve sto trazim je da jednom za svagda poslozimo strukturu kluba kako treba...Ne moze jedan covjek brinuti o svemu...

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 24 jul 2012, 02:18

e aco ako je tako onda uz duzno postovanje prema sefu,ali grijesi Bekric itekako ima mjesta u ekipi,ali eto ne bi ja rekao da ne moze biti ni zamjena a bas ga je Osim doveo kao pojacanje i rekao to,tu ima neceg drugog ali haj..sto se tice te nagrade,ne treba pricati o njoj uopste bolje da nam je nisu dali nikako cuj 15.000 :lol: :lol:
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 24 jul 2012, 02:25

Dosta Slovenaca u gradu koji su dosli privatnim aranzmanom, jedna grupa navijača u hotelu Grand drugi u hotelu Sarajevo, ovi iz Granda isli u obilazak grada i na ćevape, bio sam sa ovima iz Granda stariji ljudi doduse sve preko četiri banke neki i sa djecom, neko od raje iz hotela ih šaltao kako se trebaju čuvati navijača Olimpica kako su oni najopasniji i najbrutalniji :mrgreen: i pored tri gola prednosti nisu nikako 100% sigurni da će proći, kazu imaju šanse i to velike ali opet ima ono "ali" ...

Kako Aco kaže da je prodato 700. karata do 18h ne treba to nista da znači, ja znam 80% poznanika ljudi koji ce karte kupiti u toku sutrasnjeg dana ili pred samu utakmicu, usput prodaja na Grbavici bit ce sve od 9 do 18:30 tj. dok korteo ne krene, bgm ja sam ubijeđen da ce mo proći i da će biti prava drama, treći gol ima da zavalimo negdje desetak minuta pred sami kraj :D živi bili pa vidjeli :D
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 jul 2012, 02:36

U fudbalu je sve moguce iako sam skeptican po pitanju da cemo danas uspjeti proci u trece kolo kvalifikacija. Ako nista igraci se trebaju casno oprostiti od ovog takmicenja barem minimalnom pobjedom, kako bi se podigla atmosfera pred pocetak prvenstva.

@ aco

znas li mozda slucajno kontrolise li Osim igrace tj. da li mu se moraju javiti u 23 h iz vlastitog stana/kuce ? Stvarno je nedopustivo kako se pojedini igraci u rane jutarnje sate pripremaju za utakmice u sarajevskim kaficima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 24 jul 2012, 04:25

hocel iko prenosit tekmu?
WHUFC

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 24 jul 2012, 04:28

samovasposmatram je napisao/la:hocel iko prenosit tekmu?
Također, direktor Plavih istakao je da niti jedna TV kuća neće direktno prenositi utakmicu.

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 24 jul 2012, 07:28

Prvo, ja sam već ranije pisao da bi Željo trebao dati BHT da besplatno prenosi utakmicu. Ne radi mene, već radi onih koji fakat zbog finansijske situacije ne mogu doći. Jbg Željo je ipak institucija.
Drugo, pošto dolazim iz Brčkog pred samu utakmicu, hoćel se karata moći kupiti na Koševu?
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 24 jul 2012, 08:52

3:0
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 24 jul 2012, 09:12

Kriticari, kako ste jaki.

Hocemo da imamo sve, i Evropu i stadion, ali mi ne mozemo nista uradit. Sta mi mozemo tu uradit, nije to nase nista da mi radimo??
http://www.dw.de/dw/article/0,,4243189,00.html
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 jul 2012, 09:17

samovasposmatram je napisao/la:hocel iko prenosit tekmu?
detaljnije o prenosu imaš ovdje: http://sportsport.ba/ino_fudbal/osim-bi ... guce/84597" onclick="window.open(this.href);return false;
od 4:55.

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 24 jul 2012, 09:19

Hajmo komšije, poderite male janeze. Ako ne da prođete, bar da osvjetlate obraz bh fudbala. Mogu se oni dobit 100 %.
Za 3:0 će trebat i puno sreće, al i to nije nemoguće. Sretno večeras.

dino94
Kontakt:

Post Postao/la dino94 » 24 jul 2012, 10:00

Pašalić je napisao/la:Hajmo komšije, poderite male janeze. Ako ne da prođete, bar da osvjetlate obraz bh fudbala. Mogu se oni dobit 100 %.
Za 3:0 će trebat i puno sreće, al i to nije nemoguće. Sretno večeras.
Hvala drug mada sam ubijedjen da je rezultat 2:1 za Marribor mnogi se nebi javljali i davali nam podrsku,haj uzivajte jos malo,dugo ste cekali.

dino94
Kontakt:

Post Postao/la dino94 » 24 jul 2012, 10:10

Sto se tice posjete,klasika nema derby navijaca doci cemo mi sto stalno dolazimo + dijaspora i to je to.
Malo da kazem i AO.Covjek nije Nostradamus,najbolji stoper lige i najskuplji igrac ga iznevjere,sad mi recite kako je mogao to znati.Za Zebu sam i mogao predpostaviti da ona mahalastina prolazi samo u Fis-u i protiv rudara i to se desi kod prvog gola i sve krenu kvragu.Glavu gore,ja vodim 10 ljudi sa sobom koji inace neprate svaku tekmu,probati dobiti 2:1 radi obraza,prodati sto se mora i nastaviti,na dobrom smo putu da i taj iskorak u Europi napravimo.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 24 jul 2012, 10:16

yebi ZELJO maribora ! ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 24 jul 2012, 10:19

Srecno Zeljeznicaru.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

zasarajevo
Kontakt:

Post Postao/la zasarajevo » 24 jul 2012, 10:20

Bilo bi dobro za drzavni kfc kad bi prosli, mada mislim da nemate ni teoretske sanse. Vas problem je psihicki nestabilna ekipa i nemate vi tu psihicku snagu da se vratite iz ponora i dobijete ih 3:0. Mada realno bi ih kvalitetom i mogli dobiti tim rezultatom. Sretno.
UEFA=MAFIA

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 24 jul 2012, 10:25

zasarajevo je napisao/la:Bilo bi dobro za drzavni kfc kad bi prosli, mada mislim da nemate ni teoretske sanse. Vas problem je psihicki nestabilna ekipa i nemate vi tu psihicku snagu da se vratite iz ponora i dobijete ih 3:0. Mada realno bi ih kvalitetom i mogli dobiti tim rezultatom. Sretno.
Vi ste psihički sređeni, al'ispod crte.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 24 jul 2012, 10:26

Biće više raje nego što mislite!
Pakao čeka janeze večeras zapamtite!
Što se tiče utakmice, haj nek mi samo neko kaže jesu li oni bolji od nas za tri gola?
Iskoristili su sve živo i mrtvo što su mogli u prvoj tekmi, čak mislim da je i golman da je htio mogao dati gol!
Ali što večeras mi ne bi imali tu sreću? Što večeras Zajko ne bi proigrao i uništio janeze?
Što se ne bi i nama svirnuo neki penal, pa njima crveni itd?
Zašto smo se predali ko pizd.urine?
Večeras treba da odigraju kao da je finale lige prvaka, da ih pojedemo na terenu i što se ne bi moglo desiti čudo?
Je li se to nikad nije desilo u fudbalu?
Ja ne kažem da će tako i biti, ali zašto ne bi moglo?
Godinu dana čekamo tu šansu i sad da se predamo?
Mislim da će večeras biti druga priča i imam neki osjećaj da ćemo ako ništa biti blizu prolaska! :!:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Hrasno15, Lokomotifa, Mana, Proximic, WeekendOffender i 64 gosta.