FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Igra li Leon u srijedu sad ?
Zna li ko ?
da upita ima li zainteresovan, naravno rijec je o orginalu, vise detalja na pp..... pozzz
new tab
new tab
mozda protiv sirokogade43 je napisao/la:Igra li Leon u srijedu sad ?Zna li ko ?
Ne igra Seat u srijedu.ade43 je napisao/la:Igra li Leon u srijedu sad ?Zna li ko ?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
- moustapha
- Kontakt:
Mi smo ekipa koja jednostavno ne zna da se brani.Mi samo dobro igramo kad ganjamo rezultat/prolaz.Kad protivnika rasturimo,i kad treba da stanemo na loptu da zavrsimo rutinski tekmu, nastaje raspad sistema.
Pa pođimo redom od kup-sa Zeljom,tad nas je vodio Jarni.
Prvu kup utakmicu igramo na Grbavici,maleni nas stiscu u prvom pol.mi se kao branimo, igramo na kontre.I naravno u takvim situacijamo primamo gol.Cim smo se otvorili, poceli igrati napadacki Jajalo ga zabilja,i kasnije do kraja utakmice dominiramo.Na Kosevu revans.U prvom poluvremenu napadamo stvaramo sanse protiv malenih,ali na kraju poluvremena ostaje 0-0.U drugom poluvremenu Jarni igra defanzivno,zatvara utakmicu, i onda nastaje haos panika,maleni nas stiscu.I sad mi nije jasno kako smo izdrzali.
Onda slicna situacija protiv Zrinjskog na Kosevu kup tekma, i nerjeseno.Idemo u Mostar da zabijemo najmanje 1-2 gola da bi prosli.I naravno odmah smo napali i slijedi fantasticna igra,vodimo imamo 2 razlike.I onda kad treba rutinski da to privedemo kraju,panika ljudi nas stiscu i od gotovog umalo versija.Na kraju smo nekako prosli.
Norvezani ista situacija.Na Kosevu ganjamo da zabijemo taj jedan gol da zabijemo da imamo bilo kakvu prednost.Citavu tekmu smo napadali i odigrali fantasticno,ali na nasu srecu primamo gol pred kraj tekme, i to je za nas bila dobra stvar ,jer smo u Norveskoj morali napasti.
I opet po istom napadamo zabijamo taj 1 gol (jest da smo mogli i primiti) ,pa ubrzio i 2 gol u 35 min u Norveskoj.I tad se povlacimo i pojma nemam kako smo uspjeli izdrzati tih 10 minuta do 2 poluvremena.U drugom se branimao i nastaje panika,haos.Odmah penal za 1-2,i ponovo napadi Norvezana.Sreca pa Dzemo dobi crveni karton,proradi inat prvi naš napad gore i zabijamo 1-3 za prolaz.
Protiv Grka gotovo ista situacija na Kosevu imao negativan rezltat 1-2.U Atinu moramo napasti zabiti 2 komada.I gore cim napadnemo igramo ponovo fantasticno dajemo 1 gol ,a zatim 2 gol u 80 minuti.I onda taj rez. trebe sacuvati privesti tekmu kraju.Cim smo se poceli braniti pravi haosi,Grci nas napadaju.Izdrzali smo citavih 4 min.i ljudi nam naravno zabijaju gol.U produzecima,pricaju neki igraci da se odlucilo igrati napadacki odmah postizemo i taj 3 gol za prolaz.
Iz Atine idemo u Banja Luku.
Od prve min.krecemo napadacki ,i vrlo lahko dolazimo do prednosti od 0-2. Ponovo se povlacimo i onda nam Borac zabija gol za 1-2.Ljude vracamo u igru,sreca Todor ga zabi na vrijeme i rijesavamo i tu tekmu.
Protiv Olimpica isto.Krecemo napadacki u prvom poluvremenu napadamo,rasuramo ih na proste faktore za laganih 3-0.U drugom se povlacimo i nastaje panika,haos ljudi se vracaju na 2-3.Cim smo renuli u prvi napad zabijamo i 4 rijesavamo tekmu.
Prvu kup utakmicu igramo na Grbavici,maleni nas stiscu u prvom pol.mi se kao branimo, igramo na kontre.I naravno u takvim situacijamo primamo gol.Cim smo se otvorili, poceli igrati napadacki Jajalo ga zabilja,i kasnije do kraja utakmice dominiramo.Na Kosevu revans.U prvom poluvremenu napadamo stvaramo sanse protiv malenih,ali na kraju poluvremena ostaje 0-0.U drugom poluvremenu Jarni igra defanzivno,zatvara utakmicu, i onda nastaje haos panika,maleni nas stiscu.I sad mi nije jasno kako smo izdrzali.
Onda slicna situacija protiv Zrinjskog na Kosevu kup tekma, i nerjeseno.Idemo u Mostar da zabijemo najmanje 1-2 gola da bi prosli.I naravno odmah smo napali i slijedi fantasticna igra,vodimo imamo 2 razlike.I onda kad treba rutinski da to privedemo kraju,panika ljudi nas stiscu i od gotovog umalo versija.Na kraju smo nekako prosli.
Norvezani ista situacija.Na Kosevu ganjamo da zabijemo taj jedan gol da zabijemo da imamo bilo kakvu prednost.Citavu tekmu smo napadali i odigrali fantasticno,ali na nasu srecu primamo gol pred kraj tekme, i to je za nas bila dobra stvar ,jer smo u Norveskoj morali napasti.
I opet po istom napadamo zabijamo taj 1 gol (jest da smo mogli i primiti) ,pa ubrzio i 2 gol u 35 min u Norveskoj.I tad se povlacimo i pojma nemam kako smo uspjeli izdrzati tih 10 minuta do 2 poluvremena.U drugom se branimao i nastaje panika,haos.Odmah penal za 1-2,i ponovo napadi Norvezana.Sreca pa Dzemo dobi crveni karton,proradi inat prvi naš napad gore i zabijamo 1-3 za prolaz.
Protiv Grka gotovo ista situacija na Kosevu imao negativan rezltat 1-2.U Atinu moramo napasti zabiti 2 komada.I gore cim napadnemo igramo ponovo fantasticno dajemo 1 gol ,a zatim 2 gol u 80 minuti.I onda taj rez. trebe sacuvati privesti tekmu kraju.Cim smo se poceli braniti pravi haosi,Grci nas napadaju.Izdrzali smo citavih 4 min.i ljudi nam naravno zabijaju gol.U produzecima,pricaju neki igraci da se odlucilo igrati napadacki odmah postizemo i taj 3 gol za prolaz.
Od prve min.krecemo napadacki ,i vrlo lahko dolazimo do prednosti od 0-2. Ponovo se povlacimo i onda nam Borac zabija gol za 1-2.Ljude vracamo u igru,sreca Todor ga zabi na vrijeme i rijesavamo i tu tekmu.
Protiv Olimpica isto.Krecemo napadacki u prvom poluvremenu napadamo,rasuramo ih na proste faktore za laganih 3-0.U drugom se povlacimo i nastaje panika,haos ljudi se vracaju na 2-3.Cim smo renuli u prvi napad zabijamo i 4 rijesavamo tekmu.
Ma brate napali smo mi i u Menhengladbahu pa smo popušili ali u pravu si treba napadati treba igrati a ne kao pićka autobus pred gol staviti **** ga ali treba i trener tj struka da zna koga i kad napasti a protiv koga igrati defanzivnije ne mislim autobus nego ne stajati visoko sa zadnjom linijom pogledaj treči gool Borusije ili drugi gol Travnika.amypitar je napisao/la:Mi smo ekipa koja jednostavno ne zna da se brani.Mi samo dobro igramo kad ganjamo rezultat/prolaz.Kad protivnika rasturimo,i kad treba da stanemo na loptu da zavrsimo rutinski tekmu, nastaje raspad sistema.![]()
![]()
Prvu kup utakmicu igramo na Grbavici,maleni nas stiscu u prvom pol.mi se kao branimo, igramo na kontre.I naravno u takvim situacijamo primamo gol.Cim smo se otvorili, poceli igrati napadacki Jajalo ga zabilja,i kasnije do kraja utakmice dominiramo.Na Kosevu revans u prvom poluvremenu napadamo stvaramo sanse protiv malenih,ali na kraju poluvremena ostaje 0-0.U drugom poluvremenu Jarni igra defanzivno,zatvara utakmicu, i onda nastaje haos panika,maleni nas stiscu.I sad mi nije jasno kako smo izdrzali.
Sarajevo ljubavi moja!
-
bordobijeli
- Kontakt:
da mi igramo napadacki ali titule se ne osvajaju tako ,mi pobjedimo ako damo 3 gola ali ni je to bas uvijek tako .ekipa treba znati i pobjediti iz jedne šanse i kad igra loše to su prave ekipe koje znaju igrati na rezultat i tako se donose trofeji .ekipa nam se mora uozbiljiti ovo sto oni igraju nije ozbiljan fudbala pa nama se desi da citav napad i vezni red ostanu na protivnickoj polovini i još i bekovi odu kao u napad i sve ostane na dva stopera ,igramo neodgovorno defanzivu i napadac i vezni igrac treba da igraju odbranu a kod nas to ne postoji .
sekac je napisao/la:Ma brate napali smo mi i u Menhengladbahu pa smo popušili ali u pravu si treba napadati treba igrati a ne kao pićka autobus pred gol staviti **** ga ali treba i trener tj struka da zna koga i kad napasti a protiv koga igrati defanzivnije ne mislim autobus nego ne stajati visoko sa zadnjom linijom pogledaj treči gool Borusije ili drugi gol Travnika.amypitar je napisao/la:Mi smo ekipa koja jednostavno ne zna da se brani.Mi samo dobro igramo kad ganjamo rezultat/prolaz.Kad protivnika rasturimo,i kad treba da stanemo na loptu da zavrsimo rutinski tekmu, nastaje raspad sistema.![]()
![]()
Prvu kup utakmicu igramo na Grbavici,maleni nas stiscu u prvom pol.mi se kao branimo, igramo na kontre.I naravno u takvim situacijamo primamo gol.Cim smo se otvorili, poceli igrati napadacki Jajalo ga zabilja,i kasnije do kraja utakmice dominiramo.Na Kosevu revans u prvom poluvremenu napadamo stvaramo sanse protiv malenih,ali na kraju poluvremena ostaje 0-0.U drugom poluvremenu Jarni igra defanzivno,zatvara utakmicu, i onda nastaje haos panika,maleni nas stiscu.I sad mi nije jasno kako smo izdrzali.
Vidi Borusiju nisam spominjao,jer su oni za nas neki drugi svijet.
Ovo sam napisao,jer su cinjenica da kad imamo prednost, i cim se povucemo,stanemo na lopu,treba da cuvamo rezultat, protivnik nam pravi haos u odbrani.Pa protiv Olimpica smo igrali u prvom poluvremenu fantasticno zabili 3 komada, i imali bezbroj sansi.Ja mislim da Olimpic lopte nije opalio kako treba po golu.U drugom poluvremenu Dzeno je namjerno prepustio igru Olimpicu da mi igramo povucenije na kontre.I nismo sanse stvorili,ljudi su nas napali i zabili 2 gola.Cim smo prvi put napali,odmah smo zabili i taj 4 gol.
@amypitar vidi brate činjenica je da Dženo hajde da kažem luta dobro ne zna ni sam šta bi prepadne se .... (Mada ne volim Želju moram priznati neke stvari glavonji oni kad mogu slomiti trpaju do bola e recimo Veleža 9-0 ćini mi se utd.)Mi uvijek stanemo ma protiv koga igrali,nije problem Borusija znale su i ptice na grani razliku u klasi ali raspala nam se igra a tako se ne napada mi smo prvi imali ja mislim jednu ili dvije šanse a Švabo koji je bolji od tebe 100 puta čeka i dočeka malo smo nestrpljivi a i mi navijači malo pravimo pritisak i za nešto što je nemoguće .Igramo napadački to je činjenica stojimo visoko sa sporim bekovima i ne baš sigurnom zadnjom linjom i golmanom .Nije dobro pogotovo ako se uzme umor veznih igrača pa nemaš sredine pa protivnik svojim napadačima dijeli lopte kao na tacni a odbrane na mapi nema bekovi ostali na krilima Dupovac po hiljaditi put u prazno ide i onda čekamo da Dejo nešto odbrani.Nikad još nisam vidio da je Dupovac dobio duel 1 na 1 uvijek je to šansa za protivnika.Dejo je loš ali sa ovakvom odbranom i Nojer bi primao golove ali sav problem je na sredini vjeruj mi moraju vezni zatvarati otimati lopte (general Rahimić je kralj)a stvar je u umoru mladih Cimirota i Radovca a vrli stručnjak neče da ubaci Kostića i Kovačevića koji su sigurno jači u tom segmentu recimo protiv Olimpica kad zatvaraš onda zatvori sa dva zadnja a ne lastu ubaciti ne kontam ga.Ne zna brate on zatvoriti utakmicu htjeo bi to ali ne zna.
Sarajevo ljubavi moja!
Nemas ti pojma o nogometu.Buzdovan je napisao/la:Prvo poluvrijeme smo odlično odigrali i mislim da je Puzigaća promašio poziciju trebao je postat napadači minus što u kontrama odbrana ne reagira bolje.
utakmica protiv drine u 4
opet ce 500 ljudi biti
opet ce 500 ljudi biti
sekac je napisao/la:@amypitar vidi brate činjenica je da Dženo hajde da kažem luta dobro ne zna ni sam šta bi prepadne se .... (Mada ne volim Želju moram priznati neke stvari glavonji oni kad mogu slomiti trpaju do bola e recimo Veleža 9-0 ćini mi se utd.)Mi uvijek stanemo ma protiv koga igrali,nije problem Borusija znale su i ptice na grani razliku u klasi ali raspala nam se igra a tako se ne napada mi smo prvi imali ja mislim jednu ili dvije šanse a Švabo koji je bolji od tebe 100 puta čeka i dočeka malo smo nestrpljivi a i mi navijači malo pravimo pritisak i za nešto što je nemoguće .Igramo napadački to je činjenica stojimo visoko sa sporim bekovima i ne baš sigurnom zadnjom linjom i golmanom .Nije dobro pogotovo ako se uzme umor veznih igrača pa nemaš sredine pa protivnik svojim napadačima dijeli lopte kao na tacni a odbrane na mapi nema bekovi ostali na krilima Dupovac po hiljaditi put u prazno ide i onda čekamo da Dejo nešto odbrani.Nikad još nisam vidio da je Dupovac dobio duel 1 na 1 uvijek je to šansa za protivnika.Dejo je loš ali sa ovakvom odbranom i Nojer bi primao golove ali sav problem je na sredini vjeruj mi moraju vezni zatvarati otimati lopte (general Rahimić je kralj)a stvar je u umoru mladih Cimirota i Radovca a vrli stručnjak neče da ubaci Kostića i Kovačevića koji su sigurno jači u tom segmentu recimo protiv Olimpica kad zatvaraš onda zatvori sa dva zadnja a ne lastu ubaciti ne kontam ga.Ne zna brate on zatvoriti utakmicu htjeo bi to ali ne zna.
Sve slazem stobom 100 %
Mi imamo jako losu vezu u defanzivi,i to ptice na grani znaju.
Cimi - Radovac - Stojcev, defanzivno ih gotovo da nema,nesto malo Cimi pokrije.Tu Dzeno nesto mora skontati .Kad tu dodamo nesiguran stoperski par Dupovac-Tatko,te bokove koji odu naprijed,dobijamo supljinu koja se iz svemira vidi..Sad se tek vidi koliko bi nam dobro dosao Jajalo koji je fenomenalno igrao, i prema naprijed ,ali i defanzivno.Radovac bi morao mnogo jace i hrabrije ulaziti u duele, prilikom protivnickog napada i mnogo vise raditi na tim defanzivnim zadacima.O Bandovicu necu nista reci
Upravu si,kad treba da igramo zatvoreno,moraju uci Kovacevic i Kostic i to je svima jasno.
uz "popularne" cijene ulaznicaThe Game je napisao/la:utakmica protiv drine u 4![]()
opet ce 500 ljudi biti
nema dalje, sve rade da privuku sto vise gledalaca na stadionrammstein je napisao/la:uz "popularne" cijene ulaznicaThe Game je napisao/la:utakmica protiv drine u 4![]()
opet ce 500 ljudi biti![]()
Problem je u kvaliteti igrača jer u našoj ligi nema kompletnog igrača koji dobro igra ofanzivno i defanzivno.Da igraju kostić i kovačević imali bih problema prema naprijed.Stojčev je preslikani zeba ili je najbolji ili najgori na terenu nema sredine.amypitar je napisao/la:sekac je napisao/la:@amypitar vidi brate činjenica je da Dženo hajde da kažem luta dobro ne zna ni sam šta bi prepadne se .... (Mada ne volim Želju moram priznati neke stvari glavonji oni kad mogu slomiti trpaju do bola e recimo Veleža 9-0 ćini mi se utd.)Mi uvijek stanemo ma protiv koga igrali,nije problem Borusija znale su i ptice na grani razliku u klasi ali raspala nam se igra a tako se ne napada mi smo prvi imali ja mislim jednu ili dvije šanse a Švabo koji je bolji od tebe 100 puta čeka i dočeka malo smo nestrpljivi a i mi navijači malo pravimo pritisak i za nešto što je nemoguće .Igramo napadački to je činjenica stojimo visoko sa sporim bekovima i ne baš sigurnom zadnjom linjom i golmanom .Nije dobro pogotovo ako se uzme umor veznih igrača pa nemaš sredine pa protivnik svojim napadačima dijeli lopte kao na tacni a odbrane na mapi nema bekovi ostali na krilima Dupovac po hiljaditi put u prazno ide i onda čekamo da Dejo nešto odbrani.Nikad još nisam vidio da je Dupovac dobio duel 1 na 1 uvijek je to šansa za protivnika.Dejo je loš ali sa ovakvom odbranom i Nojer bi primao golove ali sav problem je na sredini vjeruj mi moraju vezni zatvarati otimati lopte (general Rahimić je kralj)a stvar je u umoru mladih Cimirota i Radovca a vrli stručnjak neče da ubaci Kostića i Kovačevića koji su sigurno jači u tom segmentu recimo protiv Olimpica kad zatvaraš onda zatvori sa dva zadnja a ne lastu ubaciti ne kontam ga.Ne zna brate on zatvoriti utakmicu htjeo bi to ali ne zna.
Sve slazem stobom 100 %
Cimi - Radovac - Stojcev, defanzivno ih gotovo da nema,nesto malo Cimi pokrije.Tu Dzeno nesto mora skontati .Kad tu dodamo nesiguran stoperski par Dupovac-Tatko,te bokove koji odu naprijed,dobijamo supljinu koja se iz svemira vidi..Sad se tek vidi koliko bi nam dobro dosao Jajalo koji je fenomenalno igrao, i prema naprijed ,ali i defanzivno.Radovac bi morao mnogo jace i hrabrije ulaziti u duele, prilikom protivnickog napada i mnogo vise raditi na tim defanzivnim zadacima.O Bandovicu necu nista reci
Upravu si,kad treba da igramo zatvoreno,moraju uci Kovacevic i Kostic i to je svima jasno.
extra je napisao/la:Problem je u kvaliteti igrača jer u našoj ligi nema kompletnog igrača koji dobro igra ofanzivno i defanzivno.Da igraju kostić i kovačević imali bih problema prema naprijed.Stojčev je preslikani zeba ili je najbolji ili najgori na terenu nema sredine.amypitar je napisao/la:sekac je napisao/la:@amypitar vidi brate činjenica je da Dženo hajde da kažem luta dobro ne zna ni sam šta bi prepadne se .... (Mada ne volim Želju moram priznati neke stvari glavonji oni kad mogu slomiti trpaju do bola e recimo Veleža 9-0 ćini mi se utd.)Mi uvijek stanemo ma protiv koga igrali,nije problem Borusija znale su i ptice na grani razliku u klasi ali raspala nam se igra a tako se ne napada mi smo prvi imali ja mislim jednu ili dvije šanse a Švabo koji je bolji od tebe 100 puta čeka i dočeka malo smo nestrpljivi a i mi navijači malo pravimo pritisak i za nešto što je nemoguće .Igramo napadački to je činjenica stojimo visoko sa sporim bekovima i ne baš sigurnom zadnjom linjom i golmanom .Nije dobro pogotovo ako se uzme umor veznih igrača pa nemaš sredine pa protivnik svojim napadačima dijeli lopte kao na tacni a odbrane na mapi nema bekovi ostali na krilima Dupovac po hiljaditi put u prazno ide i onda čekamo da Dejo nešto odbrani.Nikad još nisam vidio da je Dupovac dobio duel 1 na 1 uvijek je to šansa za protivnika.Dejo je loš ali sa ovakvom odbranom i Nojer bi primao golove ali sav problem je na sredini vjeruj mi moraju vezni zatvarati otimati lopte (general Rahimić je kralj)a stvar je u umoru mladih Cimirota i Radovca a vrli stručnjak neče da ubaci Kostića i Kovačevića koji su sigurno jači u tom segmentu recimo protiv Olimpica kad zatvaraš onda zatvori sa dva zadnja a ne lastu ubaciti ne kontam ga.Ne zna brate on zatvoriti utakmicu htjeo bi to ali ne zna.
Sve slazem stobom 100 %
Pa prema naprijed pored Stojceva imamo jako puno dobrih igraca.
Kreteni, gladne oci, djaba milioni kad se gleda kako ukrasti marku od navijaca.rammstein je napisao/la:uz "popularne" cijene ulaznicaThe Game je napisao/la:utakmica protiv drine u 4![]()
opet ce 500 ljudi biti![]()
1946
Ako vec imamo pare ne znam kako niko u upravi nikako da shvati da su ulaznice za obican narodni puk jednostavno preskupe. Meni svejedno ali opet...

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q