Sjeba i mene za 130 ojraarelinho je napisao/la:
![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Sjeba i mene za 130 ojraarelinho je napisao/la:
![]()
ma nije proslo 80 min. mislim prekid oko 75 al opet ako sutra nastave igrace tih 15 minuta i kladionice ce ove nase uvaziti kako tada zavrsi inace u wwin koliko sam skontao ceka se 60 h pa je koeficijent 1 ...Heller je napisao/la:al proslo je 80 minkavaz_ je napisao/la:Koliko se ceka sad u premieru na odigravanje, 24 ili 48h
EDIT: Nasao u pravilima, do kraja narednog dana ako se ne odigra obracunava se kv. 1.
Ne mogu da vjerujem da ga @Titova-juga još nisi pogodioŠta tek reći za David Zapada !
Tog lika još uvijek nisam nikada pogodio, baš nikada!!!
povreda zadnje lozeEmirSioux89 je napisao/la:Zasto Griffin nije poceo xd
CLASSisPERMANENT je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ga @Titova-juga još nisi pogodioŠta tek reći za David Zapada !
Tog lika još uvijek nisam nikada pogodio, baš nikada!!!![]()
![]()
Ja jednom skinuo Kobeija UNDER i opet ga kreno igrat i opet me povalio 2 puta ga u OVER stavim a on samo razigrava
Meni je priznata Ferreira.Devil je napisao/la:Evo poceo sam veceras sa tim duplanjem,cisto da probamo...
Miami-Charlotte 1 1.05![]()
Ferreira-Estoril 1x 1.20![]()
Real B da gol 1.20![]()
Na 500 RSD to mu dodje 756. (500 RSD je otprilike 4.6 eura)
Sve si sam dobro skontao, samo ne znam koliko ti možeš staviti svojih brojeva.Papastathopoulos je napisao/la:moze li mi neko nabrzinu objasniti ovaj loto na premier kladionici ? evo konkretno ovaj talijanski...izvlaci se 10 od 20 loptica, i sad imaju ove kvote 1= 1,80 , 2= 3,00 itd...jel to znaci da ako pogodim dva broja od tih deset izvucenih dobijam 3 marke ? i koliko trebam staviti svojih brojeva ? ako ste me skontali...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.