HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Hajde bolan sudija, oblaci se i pici kuci. Ne moze se to nastaviti. 

Ma jok neka te sudija nastavi tekmu da Handza zabije jos jedan
A lude tekme ljudi moji
.Po meni trebalo je prekinuti kod prvog prekida u 59 minuti kada su se reflektori isključili.Čim se nastavilo nakon 10 minuta Rudar dao gol
,lopta stala u lokvi vode i 0-2 a poslije toga opći potop.Zrinjski smanjio poslije kornera.Prekid u 68 minuti.
Što se tiče "normalne" tekme, bez obzira na ne/vrijeme, Rudar odlično koristio našu indolentnost , igrao na kontre i zasluženo vodi (još uvijek) i opet se potvrdilo da mi neznamo tj. teško igramo protiv tzv. malih ekipa i bunkera.Valjda je sutra nastavak a onda "novi dan nova nafaka",tko zna možda se i nama nešto otvori jer pošteno govoreći danas nam ništa nije polazilo za nogom a još nam se i povrijedio najbolji igrač Pero Stojkić.Ali bit će bolje ako bogda
.

Što se tiče "normalne" tekme, bez obzira na ne/vrijeme, Rudar odlično koristio našu indolentnost , igrao na kontre i zasluženo vodi (još uvijek) i opet se potvrdilo da mi neznamo tj. teško igramo protiv tzv. malih ekipa i bunkera.Valjda je sutra nastavak a onda "novi dan nova nafaka",tko zna možda se i nama nešto otvori jer pošteno govoreći danas nam ništa nije polazilo za nogom a još nam se i povrijedio najbolji igrač Pero Stojkić.Ali bit će bolje ako bogda

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Pa sta ovo bi ?
Volio bi da nije prekinuto, imam osjecaj da bi ih uzeli. Zaigrali smo kad su nasi nakon 10 minuta i primljenog gola skontali da se po zemlji ne moze igrati..
Jel se sad nastavlja utakmica od vremena kad je prekinuto ili je nova ?
P.S. Hvala Bekicu sto nam je sredio nestanak struje !

Volio bi da nije prekinuto, imam osjecaj da bi ih uzeli. Zaigrali smo kad su nasi nakon 10 minuta i primljenog gola skontali da se po zemlji ne moze igrati..

P.S. Hvala Bekicu sto nam je sredio nestanak struje !

Koliko ja kontam pravila u roku od 24 sata se nastavlja tekma i to od minute prekida tj od 68 minute.Znači imamo nekih 25 minuta.Sutra možda oko 16,00 nastavakstarmo94 je napisao/la:Pa sta ovo bi ?![]()
![]()
Volio bi da nije prekinuto, imam osjecaj da bi ih uzeli. Zaigrali smo kad su nasi nakon 10 minuta i primljenog gola skontali da se po zemlji ne moze igrati..![]()
P.S. Hvala Bekicu sto nam je sredio nestanak struje !![]()

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ne, nego kada se steknu uslovi za igru, ako to bude sutra, onda sutra, ali prvo mora i zasjedati takmicarska komisija.. A za kladionicare, jer i ja sada cekam npr. Zrinjski, i ako se nastavi sutra, vazi opklada, a ako ne, onda je kvota 1. I ja hadalj igram 1 na Zrinjski...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Odigrano je oko 75 % itakmice što bi značilo da se igra nova u nekom terminu!!!
Član 60.
Ako klub domaćin nije osposobio teren za igru iz neopravdanih razloga prije početka ili za vrijeme utakmice, a sudija odluči da se utakmica ne može igrati ili prekinuta nastaviti, što mora biti konstatovano u zapisniku, odgovaran je prema odredbama Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH, a utakmica se registruje rezultatom 3:0 (par-forfe) u korist protivnika.
Ako utakmica stalnog takmičenja nije odigrana, ili je morala biti prekinuta iz opravdanih razloga koji se nisu mogli ukloniti (nevrijeme, magla, mrak, nestanak električne energije, požar, poplava, zemljotres i dr.) o čemu odlučuje sudija, ili je utakmica prekinuta zbog nastupa Dana žalosti, odigrat će se nova utakmica ukoliko je do prekida došlo prije isteka 80 % regularnog vremena određenog za igru.
Ukoliko je utakmica prekinuta iz razloga više sile, a prije isteka 80% regularnog vremena, ili nije odigrana, utakmica će se odigrati narednog dana, u isto vrijeme, a ako se ne može odigrati ni narednog dana, takmičarski organ će utvrditi novi termin za odigravanje utakmice.
Odluku o vremenu odigravanja nove utakmice donosi nadležni takmičarski organ, a troškove nove utakmice snose klubovi kao i za ostale prvenstvene i kup utakmice.
Ako je utakmica prekinuta po isteku 80 % regularnog vremena određenog za igru, registrovat će se postignutim rezultatom.
Klub koji ne pristupi odigravanju nove utakmice, koju odredi nadležno takmičarsko rukovodstvo, odgovaran je prema odredbama Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH, a utakmica se registruje po službenoj dužnosti rezultatom 3:0 (par-forfe) u korist protivnika.
Odluku o registraciji utakmice rezultatom 3:0 (par-forfe) iz stava 1. i 6. ovog člana donosi po službenoj dužnosti organ koji rukovodi takmičenjem.
Ako oba tima neopravdano ne dođu na odigravanje nove utakmice, smatrat će se da su odustali od daljnjeg takmičenja, te će snositi posljedice predviđene ovim Pravilnikom i Disciplinskim pravilnikom NS/FS BiH.
Član 60.
Ako klub domaćin nije osposobio teren za igru iz neopravdanih razloga prije početka ili za vrijeme utakmice, a sudija odluči da se utakmica ne može igrati ili prekinuta nastaviti, što mora biti konstatovano u zapisniku, odgovaran je prema odredbama Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH, a utakmica se registruje rezultatom 3:0 (par-forfe) u korist protivnika.
Ako utakmica stalnog takmičenja nije odigrana, ili je morala biti prekinuta iz opravdanih razloga koji se nisu mogli ukloniti (nevrijeme, magla, mrak, nestanak električne energije, požar, poplava, zemljotres i dr.) o čemu odlučuje sudija, ili je utakmica prekinuta zbog nastupa Dana žalosti, odigrat će se nova utakmica ukoliko je do prekida došlo prije isteka 80 % regularnog vremena određenog za igru.
Ukoliko je utakmica prekinuta iz razloga više sile, a prije isteka 80% regularnog vremena, ili nije odigrana, utakmica će se odigrati narednog dana, u isto vrijeme, a ako se ne može odigrati ni narednog dana, takmičarski organ će utvrditi novi termin za odigravanje utakmice.
Odluku o vremenu odigravanja nove utakmice donosi nadležni takmičarski organ, a troškove nove utakmice snose klubovi kao i za ostale prvenstvene i kup utakmice.
Ako je utakmica prekinuta po isteku 80 % regularnog vremena određenog za igru, registrovat će se postignutim rezultatom.
Klub koji ne pristupi odigravanju nove utakmice, koju odredi nadležno takmičarsko rukovodstvo, odgovaran je prema odredbama Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH, a utakmica se registruje po službenoj dužnosti rezultatom 3:0 (par-forfe) u korist protivnika.
Odluku o registraciji utakmice rezultatom 3:0 (par-forfe) iz stava 1. i 6. ovog člana donosi po službenoj dužnosti organ koji rukovodi takmičenjem.
Ako oba tima neopravdano ne dođu na odigravanje nove utakmice, smatrat će se da su odustali od daljnjeg takmičenja, te će snositi posljedice predviđene ovim Pravilnikom i Disciplinskim pravilnikom NS/FS BiH.
" onclick="window.open(this.href);return false;
ooo ludiloooo

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Neslužbeno ali vrlo vjerovatno sutra u 16,30 sati novi meč ,znači ne nasatavak nego novi meč , ako budu vremenske prilike dozvoljavale.
10 minuta slucajnog nestanka struje je dovoljno da se natopi teren,zamislite da je bilo struje tih 4 minute koliko je falilo da se registruje rezultatom 2-1 

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
zeljo1 je napisao/la:10 minuta slucajnog nestanka struje je dovoljno da se natopi teren,zamislite da je bilo struje tih 4 minute koliko je falilo da se registruje rezultatom 2-1

Ako se vi bavite takvim stvarima mi nismo.Mi možemo i izgubiti tekmu kući i nije smak svijeta.Ne treba nama ni komitet , ni sudac a najmanje glupiranje sa strujom.Kad malo bolje ramislim i onaj grom koji je zviznuo negdje u blizini kad je nestalo struje je u stvari bio topovski udar da se zamaskira diverzijazeljo1 je napisao/la:10 minuta slucajnog nestanka struje je dovoljno da se natopi teren,zamislite da je bilo struje tih 4 minute koliko je falilo da se registruje rezultatom 2-1

ja sam iznio svoje misljenje,meni je sumnjivo al eto opet mozda i grijesim 

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
Nestanak struje je trebao biti nadoknađen u sudijskom vremenu. Taj dio dok nije bilo struje se također računa kao da se igra utakmica. Po svemu sudeći, izgleda da je ista prekinuta debelo nakon isteka 72. minute, odnosno 80% utakmice. Da je sudija prekinuo odmah nakon nestanka struje i konstatovao da se ne može nastaviti zbog nevremena, sve bi bilo jasno. Ovo je očit vid prevare i mislim da će to ljudi iz NFSBiH prokužiti i utakmicu registrovati postignutim rezultatom.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
rudar bio bolji puno,trebali su nas uzet zasluzeno
kriticna igra zrinjskog, pehara protjerat odma i jos dosta njih
cilic mali pravo osvjezenje !,treba mu davati vise prilike
zadnje 4 utakmice igramo lose skroz,nesto moramo promijeniti
sreca nas pomazi sutra nova utakmica,mada nismo zasluzili
kriticna igra zrinjskog, pehara protjerat odma i jos dosta njih
cilic mali pravo osvjezenje !,treba mu davati vise prilike
zadnje 4 utakmice igramo lose skroz,nesto moramo promijeniti
sreca nas pomazi sutra nova utakmica,mada nismo zasluzili

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
-
- Kontakt:
bla bla bla..avlami97 je napisao/la:Nestanak struje je trebao biti nadoknađen u sudijskom vremenu. Taj dio dok nije bilo struje se također računa kao da se igra utakmica. Po svemu sudeći, izgleda da je ista prekinuta debelo nakon isteka 72. minute, odnosno 80% utakmice. Da je sudija prekinuo odmah nakon nestanka struje i konstatovao da se ne može nastaviti zbog nevremena, sve bi bilo jasno. Ovo je očit vid prevare i mislim da će to ljudi iz NFSBiH prokužiti i utakmicu registrovati postignutim rezultatom.
bolje bi bilo da napises "mrzim zrinjski, ultrase, hercegovinu, zapadni mostar", ne moras se praviti fin

SUTRA CEMO POBJEDITI I DZABA TI SVA PRICA

Sutra sigurno nećete pobjediti, jer sutra tekme neće biti. Čuj zapadni mostar. Šta je to?zrinja1905 je napisao/la:bla bla bla..avlami97 je napisao/la:Nestanak struje je trebao biti nadoknađen u sudijskom vremenu. Taj dio dok nije bilo struje se također računa kao da se igra utakmica. Po svemu sudeći, izgleda da je ista prekinuta debelo nakon isteka 72. minute, odnosno 80% utakmice. Da je sudija prekinuo odmah nakon nestanka struje i konstatovao da se ne može nastaviti zbog nevremena, sve bi bilo jasno. Ovo je očit vid prevare i mislim da će to ljudi iz NFSBiH prokužiti i utakmicu registrovati postignutim rezultatom.
bolje bi bilo da napises "mrzim zrinjski, ultrase, hercegovinu, zapadni mostar", ne moras se praviti fin![]()
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Sutra je u Mostaru najavljeno vece nevrijeme nego danas... Tako da od toga nistaavlami97 je napisao/la:Sutra sigurno nećete pobjediti, jer sutra tekme neće biti.zrinja1905 je napisao/la:bla bla bla..avlami97 je napisao/la:Nestanak struje je trebao biti nadoknađen u sudijskom vremenu. Taj dio dok nije bilo struje se također računa kao da se igra utakmica. Po svemu sudeći, izgleda da je ista prekinuta debelo nakon isteka 72. minute, odnosno 80% utakmice. Da je sudija prekinuo odmah nakon nestanka struje i konstatovao da se ne može nastaviti zbog nevremena, sve bi bilo jasno. Ovo je očit vid prevare i mislim da će to ljudi iz NFSBiH prokužiti i utakmicu registrovati postignutim rezultatom.
bolje bi bilo da napises "mrzim zrinjski, ultrase, hercegovinu, zapadni mostar", ne moras se praviti fin![]()

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Pustice im NSBiH ovu kradju, jer ce u protivnom kmecati kako su ugrozeni i majorizirani, kmee, kmee, kmee
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
pa čekajte,ako je struje nestalo valjda se onda i semafor ugasio ??
znači vrijeme nije moglo teći dalje pa je jedino rješenje bilo vratiti vrijeme u trenutku prekida ?
nezz,baš čudna situacija
znači vrijeme nije moglo teći dalje pa je jedino rješenje bilo vratiti vrijeme u trenutku prekida ?
nezz,baš čudna situacija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.