FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Protiv Drine :
Bandovic,Protic-Kovacevic-Mitrevski-Kallasi,Radovac-Kostic,Stojcev-Okic (krila),Benko-Bekic.
Dupovac klupa,Tatko da odmori za Siroki kao i Puzigaca,Cimirot,Duljevic,Velkoski.
Nadam se da ce Benku rijesiti te papire do srijede ...
Bandovic,Protic-Kovacevic-Mitrevski-Kallasi,Radovac-Kostic,Stojcev-Okic (krila),Benko-Bekic.
Dupovac klupa,Tatko da odmori za Siroki kao i Puzigaca,Cimirot,Duljevic,Velkoski.
Ti si opet šampion !
Ja koliko znam da nece,i za Siroki nije toliko siguran ali bi trebao do tad
Bit ce ovo dobro,nek se dobilo jucer to je nabitnije
Bit ce ovo dobro,nek se dobilo jucer to je nabitnije
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sta je sa Bilbijom pa niko da ga spomene
Stojcev na klupu a Bilbija u igru ...
jarane teško da će ovako nešto izać sa onim narkoman trenerom al eto treba se nadatsimon je napisao/la:Protiv Drine :
Dvojica u napadu
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Stojceva pod hitno na klupu i pokazati mu da nije nezamjenjiv. Ako se do zimske pauze ne uozbilji, rijesti ga se i osloboditi mjesto novom strancu. Opasno se poceo igrati sa dresom u kojem igra.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Svjestan sam i ja toga ali protiv Drine glavni igraci se moraju odmarati a imamo sasvim kvalitetne izmjene.Besic je napisao/la:jarane teško da će ovako nešto izać sa onim narkoman trenerom al eto treba se nadatsimon je napisao/la:Protiv Drine :
Dvojica u napadu
Ti si opet šampion !
FK SARAJEVO - FK DRINA ZVORNIK
24.9.2014. godine
---------------------------------Benko----------------------------------
--------Velkoski---------------Stojcev---------------Duljevic--------
---------------------Radovac-------------------------------------------
-------------------------------Kovacevic-------------------------------
----Protic---------Dupovac-------------Tatomirovic-----Kallasi----
--------------------------------Bandovic-------------------------------
Udri-ubij
24.9.2014. godine
Udri-ubij
zamjeni dupovac mitrevskinuerta je napisao/la:FK SARAJEVO - FK DRINA ZVORNIK
24.9.2014. godine
Udri-ubij
Neki su do prije par dana govorili da imamo najbolje igrace ali da trener ne valja, a sad pored trenera bi se vecini igraca zahvalili nakon sto su ovi samo godinu dana proveli u Sarajevu, i za tu godinu su se pokazali kao solidni igraci. Problem je sto evropski klubovi na svakoj poziciji imaju po dva kvalitetna igraca a mi ne. Dotaknut cu se ovog kod igraca na koje se to odnosi.
Bandovic - U proteklom periodu se o njemu mnogo pricalo vecinom je bio izlozen negativnim kritikama (opravdano) i vrijedjanjem (neopravdano), kada se sve to oduzme i sabere dobro je frajer sve to podnio i juce je sasvim dobro odradio posao. Sukrivac je za drugi gol kao i stoperi.
Moramo traziti bolje rijesenje na golu.
Puzigaca - Uvijek moj prvi izbor na poziciji lijevog beka. Po mom misljenju hebe ga konzumiranje alkohola i zato nema snage za 90 minuta na visokom nivou. Juce je svoj posao odradio odlicno, dva gola mjera
Dupovac - Ne zna covjek sta bi rekao, definitivno se u njegovoj glavi nesto desava sto ga sputava i cesto tjera na kikseve, jednostavno nije ni sjena onog Amera iz prosle sezone. Izjava Dzene da naslutiti da ce on u ovoj zaostaloj utakmici malo odmoriti. Sukrivac za onaj gol.
Tatomirovc - On juce nije bio na visini zadatka, krivac za oba gola.
Kallasi - Za ono sto je juce uradio od mene moze dobiti visoku ocjenu, ali i da je grijesio ne bih mu to uzeo za zlo jer prvi put igra pred domacom publikom a tek mu druga utakmica. Ono sto je @rammstein objasnjavao, kod drugog gola Ahmo je uradio ono sto je u njegovoj moci.
Cimirot - Sasvim OK, ima mali pad u formi sto je normalno ali sam siguran da ce se on u ovim narednim utakmicama vratiti na onaj njegov nivo. Nekad ga treba i zamjeniti.
Radovac - Njemu covjek nema sta zamjeriti, sa tako malo godina igra tako vaznu ulogu u ekipi i radi to jako dobro. On treba igrati ali nekad treba malo i da se ohladi, naredna utakmica je rpava prilika za to.
Postigao svoj previjenac i proslavio ga na svoj nacin, i onda se na fb nadje neki da mu ospori sto je skinuo dres. Bas me interesuje kako bi oni reagovali.
Stojcev - E o njemu bi se moglo sto sta reci, evidentan je pad u njegovoj formi ali se nadam da ce se i on vratiti na stari nivo. Neki su se bunili kada ga trener mjenja, neki se bune sto ga ne mjenja, a neki idu do te mjere da mu se treba zahvaliti. Stojcev moze biti zamjenjen u toku utakmice da bi neko krpio tu njegovu poziciju ali mi jos nemamo igraca koji njega moze dostojno zamjeniti. Ne znam kako je to izgledalo u KOnjicu bez Stojceva, ali bez njega na terenu mi ne postojimo. Nekad pretjera sa driblanjema ali je i cinjenica da je on dosta cuvan od protivnickih igraca. Vjerujem i nadam se da cemo od naredne utakmice gledati onog pravog Milosa jer im je ova pobjeda donekle skinula pritisak koji je bio evidentan.
Duljevic - U posljednjih nekoliko utakmica nas najbolji igrac. Fantastican gol juce i jos nekoliko finih pteza, ima mu se sta prigovoriti ali to su sitnice koje ce on otkloniti.
Okic - Kad je dosao kod nas imao je epitet najboljeg igraca mostaraca, medjutim to kod ans nije pokazao. Sa jucerasnje utakmice se nema sta izdvojiti u njegovu korist. Nadam se da ce se i on malo trznuti.
Velkoski - KOnstantno mjenjanje pozicija negativno je uticalo na njegovu formu, ali s obzirom da do sad nismo imali adekvatno alternativno rijesenje u napadu morali smo ga forirati. Uz Benku i Bekica vjerujem da ce Krste doci na svoje.
Izmjene su po meni odradjene korektno, ja bih samo onu prvu uradio ranije i umjesto Radovca ubacio Kovacevica, ali onda Samir ne bi postiga gol.
Na onom juce Dzeni nemam sta zamjeriti.
Generalno covjek moze biti zadovoljan rezultatom i igrom u prvom poluvremenu. MOgu donekle razumjeti da su se igraci zadovoljili sa 3-0 pa u drugom malo popustili, medjutim to nam se ne smije ponoviti ni protiv ekipa iz donjeg dijela tabele a kamoli iz vrha.
Raduje me cinjenica da gol mozemo postici kad hocemo ako smo 100 % koncentrisani.
Smanjite ocekivanja, smanjite pritisak na ekipu.
IDEMO DALJE.
Bandovic - U proteklom periodu se o njemu mnogo pricalo vecinom je bio izlozen negativnim kritikama (opravdano) i vrijedjanjem (neopravdano), kada se sve to oduzme i sabere dobro je frajer sve to podnio i juce je sasvim dobro odradio posao. Sukrivac je za drugi gol kao i stoperi.
Moramo traziti bolje rijesenje na golu.
Puzigaca - Uvijek moj prvi izbor na poziciji lijevog beka. Po mom misljenju hebe ga konzumiranje alkohola i zato nema snage za 90 minuta na visokom nivou. Juce je svoj posao odradio odlicno, dva gola mjera
Dupovac - Ne zna covjek sta bi rekao, definitivno se u njegovoj glavi nesto desava sto ga sputava i cesto tjera na kikseve, jednostavno nije ni sjena onog Amera iz prosle sezone. Izjava Dzene da naslutiti da ce on u ovoj zaostaloj utakmici malo odmoriti. Sukrivac za onaj gol.
Tatomirovc - On juce nije bio na visini zadatka, krivac za oba gola.
Kallasi - Za ono sto je juce uradio od mene moze dobiti visoku ocjenu, ali i da je grijesio ne bih mu to uzeo za zlo jer prvi put igra pred domacom publikom a tek mu druga utakmica. Ono sto je @rammstein objasnjavao, kod drugog gola Ahmo je uradio ono sto je u njegovoj moci.
Cimirot - Sasvim OK, ima mali pad u formi sto je normalno ali sam siguran da ce se on u ovim narednim utakmicama vratiti na onaj njegov nivo. Nekad ga treba i zamjeniti.
Radovac - Njemu covjek nema sta zamjeriti, sa tako malo godina igra tako vaznu ulogu u ekipi i radi to jako dobro. On treba igrati ali nekad treba malo i da se ohladi, naredna utakmica je rpava prilika za to.
Postigao svoj previjenac i proslavio ga na svoj nacin, i onda se na fb nadje neki da mu ospori sto je skinuo dres. Bas me interesuje kako bi oni reagovali.
Stojcev - E o njemu bi se moglo sto sta reci, evidentan je pad u njegovoj formi ali se nadam da ce se i on vratiti na stari nivo. Neki su se bunili kada ga trener mjenja, neki se bune sto ga ne mjenja, a neki idu do te mjere da mu se treba zahvaliti. Stojcev moze biti zamjenjen u toku utakmice da bi neko krpio tu njegovu poziciju ali mi jos nemamo igraca koji njega moze dostojno zamjeniti. Ne znam kako je to izgledalo u KOnjicu bez Stojceva, ali bez njega na terenu mi ne postojimo. Nekad pretjera sa driblanjema ali je i cinjenica da je on dosta cuvan od protivnickih igraca. Vjerujem i nadam se da cemo od naredne utakmice gledati onog pravog Milosa jer im je ova pobjeda donekle skinula pritisak koji je bio evidentan.
Duljevic - U posljednjih nekoliko utakmica nas najbolji igrac. Fantastican gol juce i jos nekoliko finih pteza, ima mu se sta prigovoriti ali to su sitnice koje ce on otkloniti.
Okic - Kad je dosao kod nas imao je epitet najboljeg igraca mostaraca, medjutim to kod ans nije pokazao. Sa jucerasnje utakmice se nema sta izdvojiti u njegovu korist. Nadam se da ce se i on malo trznuti.
Velkoski - KOnstantno mjenjanje pozicija negativno je uticalo na njegovu formu, ali s obzirom da do sad nismo imali adekvatno alternativno rijesenje u napadu morali smo ga forirati. Uz Benku i Bekica vjerujem da ce Krste doci na svoje.
Izmjene su po meni odradjene korektno, ja bih samo onu prvu uradio ranije i umjesto Radovca ubacio Kovacevica, ali onda Samir ne bi postiga gol.
Generalno covjek moze biti zadovoljan rezultatom i igrom u prvom poluvremenu. MOgu donekle razumjeti da su se igraci zadovoljili sa 3-0 pa u drugom malo popustili, medjutim to nam se ne smije ponoviti ni protiv ekipa iz donjeg dijela tabele a kamoli iz vrha.
Raduje me cinjenica da gol mozemo postici kad hocemo ako smo 100 % koncentrisani.
Smanjite ocekivanja, smanjite pritisak na ekipu.
IDEMO DALJE.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK S
poslije 3-0 igra je bila katastrofa ,ne mogu da vjerujem da ozbiljna ekipa moze onako reagovati poslije odlicni prvih 30 min , vidjelo se posljednji 15 min prvog pol da smo pali ne znam zasto dzeno nije reagovao na poluvremenu .logicne izmjene su bile radovac -kovacevic i stojcev-kostic zatovris utakmicu i cekas kontru i dokrajcis protivnika ,a mi dopustimao da nam olimpic stvori 10 šansi drugo poluvrijeme i ne znam zasto se toliko forsira da bocni igraci bas moraju stalno ici naprije i tu ostaje dosta prostora pa to ne mogu ni bolji igraci izdrzati a kamo li puzi i kalas ,ipak mislim da je prijoritet da bek zatvori stranu i da je defanziva primarna a u napadu sta urade kod nas obrnuto ,tu se puno pretjeruje .moramo puno cvrsce igrati i odgovornije u odbrani ali svi igrace cine odbranu ne samo štoperi .
hilmo je napisao/la: Velkoski - KOnstantno mjenjanje pozicija negativno je uticalo na njegovu formu, ali s obzirom da do sad nismo imali adekvatno alternativno rijesenje u napadu morali smo ga forirati. Uz Benku i Bekica vjerujem da ce Krste doci na svoje.
Benko i Krste u napadu
...pojedinci ovde previse pretjeruju.
Ti si opet šampion !
Poslusajte nekad sta hilmo govori.
Neznam jeste li primjetili ali dzemo je recimo najbolju utakmicu odigrao u bijeljini na poziciji stopera...
Tatko je po meni jako koristan, i ofanzivno i defanzivno i trenutno je nas najbolji stoper, a dp prosle sezone je igrao beka. Kapiten lose i vakat je i njemu da proba sjedista na klupi, ali pitanje je hoce li se to desiti.
Druga stvar, ja mislim da cemo prije pobijediti siroki nego drinu. Posebno na svom terenu siroki ce gledati da napadne, a kao sto se vidjelo protiv olimpika i borca, nama ove bolje ekipe koje hoce da se nadigravaju, bolje i leze. Ne bih se iznenadio da uvezemo jedno 3 pobjede za redom.
Mislim da za jedno heftu cemo opet citati bahatosti nasih navijaca. Od samoubistva do euforicnosti u roku od 7 dana.
Neznam jeste li primjetili ali dzemo je recimo najbolju utakmicu odigrao u bijeljini na poziciji stopera...
Tatko je po meni jako koristan, i ofanzivno i defanzivno i trenutno je nas najbolji stoper, a dp prosle sezone je igrao beka. Kapiten lose i vakat je i njemu da proba sjedista na klupi, ali pitanje je hoce li se to desiti.
Druga stvar, ja mislim da cemo prije pobijediti siroki nego drinu. Posebno na svom terenu siroki ce gledati da napadne, a kao sto se vidjelo protiv olimpika i borca, nama ove bolje ekipe koje hoce da se nadigravaju, bolje i leze. Ne bih se iznenadio da uvezemo jedno 3 pobjede za redom.
Mislim da za jedno heftu cemo opet citati bahatosti nasih navijaca. Od samoubistva do euforicnosti u roku od 7 dana.
Po meni jucerasnji rasplet tekme nije mogao biti bolji. Uzeli smo tri bobe sto je najvaznije,ali isto tako se pokazalo a sto sam ja i govorio tokom utakmice da mi nismo sigurni u pobjedu ni kad imamo tri gola prednosti. Dakle,zelim reci koliko smo mi takticki,konceptualno i bez sistema igre u svakoj utakmici od pocetka sezone,izuzev mozda tekme s Borcem,mi u stvari od tada ne igramo fudbal na razini koja obezbjedjuje naslov,cak sta vise jako smo daleko od toga,pa mi ovo djeluje i izgleda vec poprilicno kao neozbiljan fudbal. Stice se utisak da svako u timu igra sta hoce i koliko hoce. Kad imaju ozbiljan pristup na mahove,onda mozemo zabiti bilo kad i bilo kome,kad smo na terenu samo figure primamo gol/ove i od Hrida,pri tom svakako treba naglasiti da to nije jedini uzrok ovakve odbrane,nego upravo sistem bez sistema kao i katastrofalno igracko (mentalno) stanje kapitena kojeg definitivno treba ohladiti. Dakle da rezimiram ovaj covjek ce nam upropastiti sezonu definitivno,on vise nema apsolutno nikakve kontrole kako nad timom tako ni nad samim sobom. Covjek se totalno pogubio,i unio je ogromno nepovjerenje medju igracima kad su na terenu,on vise ni samom sebi ne vjeruje niti u ono sto radi. Ovo nije tim kojem se vjeruje,treneru svakako,osjetili su to svi oni,i zato i jeste konfuzija kakva jeste. Dakle uprava mora,ali mora pod hitno rijesiti ovu situaciju dovodjenjm nekoga ko ce zavesti red,nekoga cvrste ruke,da ne kazem s vojnickom disciplinom,i sa jasnom vizijom i strategijom. Ovo sad je da Bog mili sacuva,koliko god se ovdje mi tjesili kako ce biti sve ok,nece biti dok je kako jeste..Ukoliko uprava bude i dalje cekala taj jos jedan kiks,bojim se da ce biti i suvise kasno,a i sebi bez potrebe navlace epitet sukrivaca ili u krajnjem glavnih krivaca zbog zakasnjele reakcije.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- moustapha
- Kontakt:
Najvise mi se kod njega svidja sto kad pogrijesi, izgubi loptu, ponovo zaganja igraca i cesto uspije ispraviti gresku. To nije samo njegova vrlina, ima jos igraca u Sarajevu koji rade tako, ali cini mi se da nisu vecina. Treba jos raditi da se ta nonsalantnost na terenu skoz iskorijeni.hilmo je napisao/la:
#divovi
Šta bi sa Dupovcem koji je trebao zamijeniti spahica na stoperu

- franklampard8
- Kontakt:
Ma zaboravite, izaci ce identican sastav k'o protiv OlimpiCa.rammstein je napisao/la:zamjeni dupovac mitrevskinuerta je napisao/la:FK SARAJEVO - FK DRINA ZVORNIK
24.9.2014. godine
Udri-ubij
1946
saljemo ga u zelju na posudbuterabajt je napisao/la:Šta bi sa Dupovcem koji je trebao zamijeniti spahica na stoperu![]()
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- franklampard8
- Kontakt:
Vala ne bih ga ni njima pozelio. Mozda u Slobodu ili Celik.BeSha1992 je napisao/la:saljemo ga u zelju na posudbuterabajt je napisao/la:Šta bi sa Dupovcem koji je trebao zamijeniti spahica na stoperu![]()
1946
jel ono Stanic mora biti prvi bek reprezentacije jer je boljeg materijala od Vrsajevica i Mujdze kuknjavaterabajt je napisao/la:Šta bi sa Dupovcem koji je trebao zamijeniti spahica na stoperu![]()
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Nema potrebe za takvim raspravama, da bi igrač iz naše lige dospio u reprezentaciju mora imati konstantu dobrih igara, to nažalost nemaju ni Amer ni Srđan.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.