FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mirzatele
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mirzatele » 21 sep 2014, 00:15

Imamo sad Benka druze kao klasicnog spica,mozda bi se bolje slagao na terenu sa Bicom nego Krstom,razumes ?

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 21 sep 2014, 00:19

Kallasi odigrao sasvim dobru utakmicu sa obzirom da mu je ovo tek druga zvanicna utakmica. Dulja standardno dominira, Puzigaca ove sezone :thumbup: golovi i one intervencije kod gola SVAKA CAST .

Stojcev imao puno gresaka a Velkoski je bio nevidljiv.

Za Dupovca nemam rijeci, konstantno greska za greskom potpuno je nestabilan, nadam se da ce zaigrati umjesto njega Kovacevic ili Mitrevski jer vrijeme je da i on malo grije klupu i da mu se postavi konkurencija.
Ti si opet šampion !

Moscardelli
Kontakt:

Post Postao/la Moscardelli » 21 sep 2014, 00:36

[youtube][/youtube]

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 21 sep 2014, 00:40

Duljević je klasa za sve vaše igrače.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 sep 2014, 00:44

mirzatele je napisao/la:Dovesti golmana,stopera i zadnjeg veznog..Zadnjeg veznog koji ce biti kvalitetan i defanzivno orijentisan,razbijac..Radovac na klupu,davati mu lagano po pola sata,nekad ce naravno igrati i od pocetka..Rijesiti se Bandovica,Dupovca i Bilbije ili Velkoskog...Ova igra Stojceva u zadnjih par utakmica je zabrinjavajuca,nadam se da je samo kraca kriza i da cemo opet gledati njegove majstorije
Imas Kostica, ali... :kafa:

Zasto izgurati sezonu sa 20 igraca kad mozes samo sa 12-13 :mrgreen:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 21 sep 2014, 00:54

Ko to zivi u I Sarajevu? :hmmmmm:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 21 sep 2014, 00:56

Krenulo je opet i to je najbitnije. Ubuduće ne smije biti opuštanja. Treba gaziti dalje. Drago mi je da smo na 3:2 odmah pokazali da možemo opet zabiti kada treba.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 sep 2014, 01:55

ma oni se zahebavaju s nama ,ovo je smjesana igra ,niko nikakve odgovornosti u igri ,vezni red ne igra defanzivu ,bekovi idu naprijed ne vracaju se ,propuh na sve strane .ovo nije ozbiljan fudbal .

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 21 sep 2014, 02:07

Samo 1 pitanje, koja je ono marka sto vam pravi dresove ?

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 21 sep 2014, 02:25

Dugo nisam pisao, ali moram posto vidim da svi napadate Dzenan bez razloga.
To je trener koji nam je poslije mnogo mnogo godina donio trofej i onako bezidejno Sarajevo napravio klubim koji igra prelijep fudbal. Trenutno smo u blagoj krizi rezultat, jer su nam igraci potroseni vise psihicki nego fizicki, sto smo platiti sa par losih rezultata i utakmicu u ligi. Realno nas maksimum je bio protiv Borrusije na Hasetu. Ona Borrusija razbije jedog Shalkea 4-1, koji sa Celsijem odgira i vise nego dobro u Londonu, spustimo se na zemlju.
Vratiti igrace iz tih utakmica na ove je dosta tesko, ali polahko se vracaju. Garantujem sada ja da cemo pobjediti i Drinu i Siroki i napraviti jedan dobar niz.
Sto se tice rotacije igraca, Kallasi ne znaa ni Engleski ni Bosnaski i tesko je sa njim komunicirati i uklopiti ga u ekipu, Mittrevski nije uigran i nije mogao rizikovati da ga ubacuje u Evropi i u ovih par utakmica u kojim mu se drma klupa. Stoperski par koji igra godinu skupa, pravi takve greske, zamislite samo kako bi to bilo sa Mitrevskim, jos gore. Sto se tice novih igraca, ne mogu odmah igrat, dok se ne uigraju i ne nametnu, evo Bekic je dobio priliku vec danas, formacijski je dobro zatvorio kad se rezultat lomio uvodjenjem Kovacevica i igrajuci za 3 defanzivna vezna.
Mislim da bespotrebno serete i napadate naseg trenera sa kojim cemo zajedno ove godine slaviti duplu krunu.

Moscardelli
Kontakt:

Post Postao/la Moscardelli » 21 sep 2014, 02:57

Iceplayer je napisao/la:Samo 1 pitanje, koja je ono marka sto vam pravi dresove ?
Haad

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 21 sep 2014, 07:09

Consigliere je napisao/la:Ko to zivi u I Sarajevu? :hmmmmm:
Mislim da je to otprilike ona ekipa cije su slike iz kafane osvanule na internetu.
#divovi

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 21 sep 2014, 08:13

macahz je napisao/la:Dugo nisam pisao, ali moram posto vidim da svi napadate Dzenan bez razloga.
To je trener koji nam je poslije mnogo mnogo godina donio trofej i onako bezidejno Sarajevo napravio klubim koji igra prelijep fudbal. Trenutno smo u blagoj krizi rezultat, jer su nam igraci potroseni vise psihicki nego fizicki, sto smo platiti sa par losih rezultata i utakmicu u ligi. Realno nas maksimum je bio protiv Borrusije na Hasetu. Ona Borrusija razbije jedog Shalkea 4-1, koji sa Celsijem odgira i vise nego dobro u Londonu, spustimo se na zemlju.
Vratiti igrace iz tih utakmica na ove je dosta tesko, ali polahko se vracaju. Garantujem sada ja da cemo pobjediti i Drinu i Siroki i napraviti jedan dobar niz.
Sto se tice rotacije igraca, Kallasi ne znaa ni Engleski ni Bosnaski i tesko je sa njim komunicirati i uklopiti ga u ekipu, Mittrevski nije uigran i nije mogao rizikovati da ga ubacuje u Evropi i u ovih par utakmica u kojim mu se drma klupa. Stoperski par koji igra godinu skupa, pravi takve greske, zamislite samo kako bi to bilo sa Mitrevskim, jos gore. Sto se tice novih igraca, ne mogu odmah igrat, dok se ne uigraju i ne nametnu, evo Bekic je dobio priliku vec danas, formacijski je dobro zatvorio kad se rezultat lomio uvodjenjem Kovacevica i igrajuci za 3 defanzivna vezna.
Mislim da bespotrebno serete i napadate naseg trenera sa kojim cemo zajedno ove godine slaviti duplu krunu.
bold 1. dzemo zna bosanski pa se nije znao uklopiti
bold crveno, nema se tu sta zamisljati, momak nije uigran jer dzeno nije ga uigrao! Zasto je Berberovic igrao stopera pored mitrevskoj, jel to berberovic spremniiji od ovog momka? NIJE... Dakle ova prica "n ije uigran" "nije spreman" ne pije vode :) sve je to do stratega koji je trebao da sve to uigra i ukomponuje a on je izgubio kompas pa sad vuce DRASTIČNE poteze, a vidjet cete da to isto nije dobro i da ce doci do previranja u ekipi :) al eo, šta ja znam...
taj trener kojeg bespotrebno napadamoo nas laze u oci pricom kako "mitrevski nije uigran" e bas me interesuje sta podrazumjeva pod uigran? ono jucer? nek nam je Bog na pomoci, nakon poluvremena sam vjerovao da se vracamo, ali na kraju tekme sam rekao"Nek nam je Bog na pomoci" .
ekipe su "Namirisale lrv" o sad ce biti svega, a o duplim i titulama, drugi put

Forestt
Kontakt:

Post Postao/la Forestt » 21 sep 2014, 08:49

Ja vam glupe rasprave za Kallasija :crazy: :crazy: Lik nije igrao fudbal nekoliko mjeseci,nije prosao pripreme sa nama,prije toga igrao fudbal dok je van stadiona bio rat i neki ocekuju od njega da nakon 2 utakmice u roku od 4 dana bude novi Maicon,Dani Alves itd...Jos nezna engleski,nezna nas,nije uigran.Ja sam sasvim zadovoljan kako je odigrao ove 2 utakmice.U srijedu stavit Dzemu da odigra i jos neke na klupu i cuvat ih za Siroki,mada me nebi iznenadilo da vecina igraca koji su jucer odigrali budu igrali i protiv Drine.Neki ce odigrat 4 tekme u 10 dana po 90 minuta a neki ni minute :crazy: :crazy:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 sep 2014, 08:55

Ma treba ovo sve rastjerati, ovo ne ide ovako....

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 21 sep 2014, 09:15

Kao sto neko reče, nigdje sistema igre, nigdje nekog organiziranog koncepta. Ne mogu da shvatim da Stojčev nema nikakve defanzivne obaveze, krila također osim kada tu i tamo pokrivaju beka. Zadnji vezni jako često ostanu u napadu bez da neko pokrije njihovo mjesto. Dakle jako loše defanzivno igramo ali i u napadu se oslanjamo dosta na solo akcije kao kod drugog gola npr.Meni se to ne sviđa jer to svaka ozbiljna ekipa bez problema kažnjava. Olimpic je jučer primio jedan gol iz prekida, jedan gol onako bomba Duljevića i treći gol neka konfuzija.
U drugom poluvremenu je to bilo .... :thumbdown: znači malo je falilo da prokockamo tri gola prednosti.
J a i dalje tvrdim da mi moramo na klupi imati trenera koji će da usadi ozbiljnost igračima u glavu, koji ima jedan sistem igre jer drugačije jako teško ćemo do titule.

Forestt
Kontakt:

Post Postao/la Forestt » 21 sep 2014, 09:20

Uprava ba ceka samo jedan kiks i Dzeno leti 10000%

cobefks
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la cobefks » 21 sep 2014, 09:33

Forestt je napisao/la:Uprava ba ceka samo jedan kiks i Dzeno leti 10000%
Nema se sta cekati kiks. Ako ista znaju dat ce mu otkaz istog trena. Dzeno jednostavno ne zna voditi utakmice. Izmjene su mu katastrofa. Taktike nema nikakve...

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 21 sep 2014, 09:35

cobefks je napisao/la:
Nema se sta cekati kiks. Ako ista znaju dat ce mu otkaz istog trena. Dzeno jednostavno ne zna voditi utakmice. Izmjene su mu katastrofa. Taktike nema nikakve...
mi sa jos jednim kiksom samo sa svim pobjedama do kraja poslije njega mozemo se NADATI tituli....

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 21 sep 2014, 09:38

rammstein je napisao/la:
cobefks je napisao/la:
mi sa jos jednim kiksom samo sa svim pobjedama do kraja poslije njega mozemo se NADATI tituli....
Ako izgubimo u Sirokom, zaostajat cemo 7 bodova (ako dobijemo Drinu). Sa onakvom igrom od jucer, pogotovo u drugom poluvremenu, tesko mi mozemo nesto uraditi protiv Sirokog. Svaka cast Dzeni, ali neka ide...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bvsic, Proximic i 23 gosta.