FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- corleone87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
sramota jeste sto nema prenosa ko je pravi navijac Želje doci ce i da ima prenos steta zbog ljudi koji zive u ostalim gradovima BiH i dijaspori
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- corleone87
- Kontakt:
sutra okupljanje u 18:00 na grbavici, polazak 18:30
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- masinovodja
- Kontakt:
Slovenac,slovenc je napisao/la:Samo još jednu stvar ču napisati, al ču na slovenski, jer mi je lakše i znam, da vi to dobro razumijete.
Imate zelo simpatično ekipo, ki zna igrati nogomet, ampak mislim, da vi navijači, realno preveč pričakujete. V nogometu se ne da čez noč narediti ničesar. V nogometu je potrebno delati, delati in delati, vsak dan. Vsi od uprave, do trenerja in seveda najbolj igralcev. Najprej je treba biti superioren v domačem prvenstvu, kar ste! Zelo pomemben je seveda skavting, ki išče mlade neuveljavljene igralce, in jih je potrebno pripeljati v klub, ter jim ponuditi maksimalne možnosti za delo. Zapomnite si, brez dela ni nič. Ko boste pripeljali nekaj igralcev, je potrebno z njimi delat, da bodo odigrali dobro sezono v domačem prvenstvo, potem pa jih tudi za ceno slabšega rezultata v Evropi prodati, da se zasluži nekaj denarja. Ko boste tako delali vsaj tri leta, se bo v blagajni že nabralo nakaj denarja, s katerim boste lahko pripeljali nekaj kvalitetnih igralcev, kot napr. Maribor: Tavaresa, Berića, Arghusa, Rajčeviča, Velikonjo, i.t.d.. Med tem času pa je dobro v Evropi preskočiti vsaj prvi krog kvalifikacij, da raste klubski koeficient, in, da boste čez nekaj časa nosilec vsaj v 2. krogu kvalifikacij, da dobite nekoliko lažjega nasprotnika... Želim vam vse najboljše v naslednji sezoni, žal ste letos dobili premočnega nasprotnika. Zapomnite si... Treba je dalati, delati, delati, brez tega ni nič!! Tudi vam se bo poklopilo, mislim, da imate ljudi, ki vejo kako je treba, na vas navijačih pa je, da jih pri tem podpirate, in da po enem rezultatu, ki vam ni všeč, že naganjate trenerja. Samo strpno
mnogo se pravis pametan. Mnogo...
Mislis da smo u istoj poziciji? Mislis da ste vi tu gdje jeste jer vi delate, a mi kao lijeni, po cio dan nista ne radimo...?
Covjece mi imamo fudbalski savez koji je sam protiv sebe.
Pola saveza radi da unisti savez i da taj savez bude nizasta. Pola 2/3 ljudi u savezu navija za druge (susjedne) drzave.
Imamo ligu od 16 klubova, a realno nam treba liga od 10 klubova. I oni (srbi) NECE da je smanje, bez da im je osigurano 6 mjesta u toj takvoj ligi. Razumijes li to?
Nas stadion je cio unisten u ratu. Pomoc drzave i lokalne zajednice je minimalna.
Infrastuktura stadiona u drzavi je katastrofalna i _SAVEZ_ ne radi nista (iz gore navedenih razloga) da to propisima regulise.
Sta mislis kako je zadrzati igraca da igra u takvoj ligi? Sta mislis koliko treba kredita uzet da sve dignes na jednu visu stepenicu i da ponovo dodjes na nulu?
Inace,
Kad su bosanci imali iste uslove kakve vi imate, vi niste mogli da prismrdite nasem golu... jer bosanci mnogo vise zive fudbal nego vi.
Vala, svaka ti je na mjestumasinovodja je napisao/la:Slovenac,slovenc je napisao/la:Samo još jednu stvar ču napisati, al ču na slovenski, jer mi je lakše i znam, da vi to dobro razumijete.
Imate zelo simpatično ekipo, ki zna igrati nogomet, ampak mislim, da vi navijači, realno preveč pričakujete. V nogometu se ne da čez noč narediti ničesar. V nogometu je potrebno delati, delati in delati, vsak dan. Vsi od uprave, do trenerja in seveda najbolj igralcev. Najprej je treba biti superioren v domačem prvenstvu, kar ste! Zelo pomemben je seveda skavting, ki išče mlade neuveljavljene igralce, in jih je potrebno pripeljati v klub, ter jim ponuditi maksimalne možnosti za delo. Zapomnite si, brez dela ni nič. Ko boste pripeljali nekaj igralcev, je potrebno z njimi delat, da bodo odigrali dobro sezono v domačem prvenstvo, potem pa jih tudi za ceno slabšega rezultata v Evropi prodati, da se zasluži nekaj denarja. Ko boste tako delali vsaj tri leta, se bo v blagajni že nabralo nakaj denarja, s katerim boste lahko pripeljali nekaj kvalitetnih igralcev, kot napr. Maribor: Tavaresa, Berića, Arghusa, Rajčeviča, Velikonjo, i.t.d.. Med tem času pa je dobro v Evropi preskočiti vsaj prvi krog kvalifikacij, da raste klubski koeficient, in, da boste čez nekaj časa nosilec vsaj v 2. krogu kvalifikacij, da dobite nekoliko lažjega nasprotnika... Želim vam vse najboljše v naslednji sezoni, žal ste letos dobili premočnega nasprotnika. Zapomnite si... Treba je dalati, delati, delati, brez tega ni nič!! Tudi vam se bo poklopilo, mislim, da imate ljudi, ki vejo kako je treba, na vas navijačih pa je, da jih pri tem podpirate, in da po enem rezultatu, ki vam ni všeč, že naganjate trenerja. Samo strpno
mnogo se pravis pametan. Mnogo...
Mislis da smo u istoj poziciji? Mislis da ste vi tu gdje jeste jer vi delate, a mi kao lijeni, po cio dan nista ne radimo...?
Covjece mi imamo fudbalski savez koji je sam protiv sebe.
Pola saveza radi da unisti savez i da taj savez bude nizasta. Pola 2/3 ljudi u savezu navija za druge (susjedne) drzave.
Imamo ligu od 16 klubova, a realno nam treba liga od 10 klubova. I oni (srbi) NECE da je smanje, bez da im je osigurano 6 mjesta u toj takvoj ligi. Razumijes li to?
Nas stadion je cio unisten u ratu. Pomoc drzave i lokalne zajednice je minimalna.
Infrastuktura stadiona u drzavi je katastrofalna i _SAVEZ_ ne radi nista (iz gore navedenih razloga) da to propisima regulise.
Sta mislis kako je zadrzati igraca da igra u takvoj ligi? Sta mislis koliko treba kredita uzet da sve dignes na jednu visu stepenicu i da ponovo dodjes na nulu?
Inace,
Kad su bosanci imali iste uslove kakve vi imate, vi niste mogli da prismrdite nasem golu... jer bosanci mnogo vise zive fudbal nego vi.

★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Necu više pljuvati došljake u Sarajevu, da ne bih opet dobio ban !
Forza Juve !!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..FC Sarajevo..
Forza Juve !!!
Čudesan preokret Bruggea
Da Maribor nije svemoćna ekipa u čijoj igri nema oscilacija najbolje potvrđuje sljedeći primjer. Posljednjeg dana mjeseca novembra prošle godine u Ljudskom vrtu je gostovao Clube Brugge u pretposljednjem kolu grupne faze Evropske lige. Maribor je sa dva gola Vološa i autogolom Donka imao prednost od 3:0 i činilo se da je pitanje pobjednika riješeno. Međutim, uslijedio je čudesan preokret, a Belgijanci su od 74. do 90. minute postigli četiri gola i slavili pobjedu rezultatom 4:3. Zašto i Željo ne bi mogao uraditi nešto slično?
Evo dokaz da su lomljivi, i to prosle godine su njih ljudi tako slomili isto ko oni nas psihu im ubiti... Naprijed LJOŽE!!
Da Maribor nije svemoćna ekipa u čijoj igri nema oscilacija najbolje potvrđuje sljedeći primjer. Posljednjeg dana mjeseca novembra prošle godine u Ljudskom vrtu je gostovao Clube Brugge u pretposljednjem kolu grupne faze Evropske lige. Maribor je sa dva gola Vološa i autogolom Donka imao prednost od 3:0 i činilo se da je pitanje pobjednika riješeno. Međutim, uslijedio je čudesan preokret, a Belgijanci su od 74. do 90. minute postigli četiri gola i slavili pobjedu rezultatom 4:3. Zašto i Željo ne bi mogao uraditi nešto slično?
Evo dokaz da su lomljivi, i to prosle godine su njih ljudi tako slomili isto ko oni nas psihu im ubiti... Naprijed LJOŽE!!
Pa šta si ti mislio,da je Amar Osim Ćiro Blažević pa da će reći kako ćemo im **** majku na sred Koševa,kako ćemo ih tako jako naguziti da neće znati gdje su ni šta ih je snašlo.Milijardu posto sam siguran da se šef nije predao,da će pokušati sve što je u njegovoj moći da ovo preokrenemo ali na način da iznenadimo Janeze tako što ćemo ih uspavati pesimističkim izjavama.exbabilon je napisao/la:Sada sam se i definitivno prestao nadati u prolaz, jer ako Osim ne vjeruje u to i ne radi ništa da u tom uspijemo, što bih se ja nadao i ostao razočaran. Izgleda da je poenta drugog meča da se ne izgubi, il da se ostvari neka minimalna pobjeda i ništa više. Tako ću se i ja postavit i bit ću zadovoljan sa 0:0.
Sve šatro neki "analizeri" "statisticari" "strucnjaci" "pi.cke materine". Nemate vas 30% pojma sta znaci voljeti i biti uz klub. Veze vi nemate, nastavite gledati koju nogu vise koristi Svraka, desnu ili lijevu ?
Svi vi znate sve
Željezničar za život cijeli !
Don't forget Srebrenica
Svi vi znate sve

Don't forget Srebrenica
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..
Volimo tebe..
Dobro je da se lopta spusti na zemlju.Nakon silnih ocekivanja i nadanja desio nam se poraz od ekipe koja je vjerovala vise u sebe i svoje kvalitete,.Nikako stoga ne bih volio da sad dodje do nekih vecih kadrovskih promjena jer bi uspjeh bio zadrzati okosnicu tima.Apsolutno analizirati gdje smo tanki i u tom pogledu i nabaviti alternacije Kontinuitet prije svega,stoga sve ove nebuloze o kojekakvim smjenama treba shvatiti kao čin trenutne frustracije.Mnogo vaznije je naci snagu i financije da dominiramo i sljedecu sezonu.Uslovi za trening,organizacija kluba su stvari za koje ce nam trebai jos dosta i volje i vremena,Prije toga je incident svaki eventualni uspjeh u evropi.Pojacanja su trazili mnogi i ja bi ih volio ali kad se sjetim Tice i najnovijeg iskustva sa Smajicem postanem malo oprezniji.Ja bih radije u trenutnoj situaciji rizikovao radije sa infrastrukturom i trening segmenta i stadiona.Samo i samo kod svoje kuce mi mozemo napraviti nekakav tezultat.Tv prenosa nadam se nece biti reda radi.I tu se mora red napreaviti.Samo kvalitetno financijsko obestecenje za tv prava moze i mora biti razlog prenosa.Uz duzno postovanje i respekt prema svim navjacima iz ostatka BiH i dijaspore nije vrijeme za lose poslovanje.
Zadnja izmjena: reks, dana/u 23 jul 2012, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
Cuj uspavati Slovence..Pa evo oni najavljuju da ce biti oprezni,da znaju da ih ceka teska utakmica tako da od tog nekog uspavljivanja i opustanja Slovenaca nece biti nista..Iskreno,nakon sto sam procitao Osimovu izjavu sa press-a ni ja se vise ne nadam nicemu posebnom..manijakdv je napisao/la:Pa šta si ti mislio,da je Amar Osim Ćiro Blažević pa da će reći kako ćemo im **** majku na sred Koševa,kako ćemo ih tako jako naguziti da neće znati gdje su ni šta ih je snašlo.Milijardu posto sam siguran da se šef nije predao,da će pokušati sve što je u njegovoj moći da ovo preokrenemo ali na način da iznenadimo Janeze tako što ćemo ih uspavati pesimističkim izjavama.exbabilon je napisao/la:Sada sam se i definitivno prestao nadati u prolaz, jer ako Osim ne vjeruje u to i ne radi ništa da u tom uspijemo, što bih se ja nadao i ostao razočaran. Izgleda da je poenta drugog meča da se ne izgubi, il da se ostvari neka minimalna pobjeda i ništa više. Tako ću se i ja postavit i bit ću zadovoljan sa 0:0.

Zadnja izmjena: Rios, dana/u 23 jul 2012, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
U L T R A O P T I M I Z A M
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
ne znam šta si se uhvatio držat predavanje nekome ovdje, svako podržava klub na svoj način i nigdje nema dokaza da momak koji se popne na šipku i povede navijanje, onaj sa najjačim glasnim žicama na jugu ili pak onaj koji zapali 4 baklje tokom tekme ili onaj koji se naduva i zbija šale po jugu, voli želju više od onog koji sjedi na sjeveru i prati svoj klub pa ovdje dođe i pametuje po forumu o taktici, igračima, marketingu itd. Nemoj misliti, ako si kopija onih sa apeninskog poluostrva ili pjagavih sa britanskog ostrva, da si pokupio svu pamet svijeta.Direkt je napisao/la:Sve šatro neki "analizeri" "statisticari" "strucnjaci" "pi.cke materine". Nemate vas 30% pojma sta znaci voljeti i biti uz klub. Veze vi nemate, nastavite gledati koju nogu vise koristi Svraka, desnu ili lijevu ?
Svi vi znate sve
Don't forget Srebrenica
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!
Fuck the system!!!
Apsolutno se slazem sa tobom smaram I meni ide na zivce kad dodju ovi pa pocnu da drze neka predavanja o ljubavi prema klubu i sl.smaram je napisao/la:ne znam šta si se uhvatio držat predavanje nekome ovdje, svako podržava klub na svoj način i nigdje nema dokaza da momak koji se popne na šipku i povede navijanje, onaj sa najjačim glasnim žicama na jugu ili pak onaj koji zapali 4 baklje tokom tekme ili onaj koji se naduva i zbija šale po jugu, voli želju više od onog koji sjedi na sjeveru i prati svoj klub pa ovdje dođe i pametuje po forumu o taktici, igračima, marketingu itd. Nemoj misliti, ako si kopija onih sa apeninskog poluostrva ili pjagavih sa britanskog ostrva, da si pokupio svu pamet svijeta.Direkt je napisao/la:Sve šatro neki "analizeri" "statisticari" "strucnjaci" "pi.cke materine". Nemate vas 30% pojma sta znaci voljeti i biti uz klub. Veze vi nemate, nastavite gledati koju nogu vise koristi Svraka, desnu ili lijevu ?
Svi vi znate sve
Don't forget Srebrenica

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Bio sam u Mariboru na utakmici, ici cu u i na kosevo sta me briga... idem da im dam podrsku, da navijam s rajom ako nista bar zbog prosle sezone koju su odigrali fantasticno i nadam se da ce i dalje nastaviti tako... U Slo je bio los dan koji se ne moze ponoviti dva puta tako da ocekujem borbu na kosevu i pobjedu pa makar ne igrali naredno kolo ...
Sretno plavi ...
Sretno plavi ...
"Truth begins in lies."
Kako ide prodaja karata zna li iko?
Hoce li biti karte ispred stadiona sutra navecer?
Hahahahahah e ti si mi najjačibeki je napisao/la:Kako ide prodaja karata zna li iko?

Jel ono ako bude 5000, da ne dolaziš bezze..
Prejak si Bekiću

Forza Juve !!!
Forza Juve !!!
Hajd sta me trehas bezzeMukiSA je napisao/la:Hahahahahah e ti si mi najjačibeki je napisao/la:Kako ide prodaja karata zna li iko?
Hoce li biti karte ispred stadiona sutra navecer?![]()
Prejak si Bekiću

Ama moram te malobeki je napisao/la:Hajd sta me trehas bezzeMukiSA je napisao/la:Hahahahahah e ti si mi najjačibeki je napisao/la:Kako ide prodaja karata zna li iko?
Hoce li biti karte ispred stadiona sutra navecer?![]()
Prejak si BekićuFino vas pitam, doci cu 100 %, volio bih kada bi bilo raje

A nezz ti ja bgm, ja sam iz suprotnog tabora

Forza Juve !!!
Forza Juve !!!
Iz dosadasnjeg iskustva mogu ti reci da bi karti trebalo biti i ispred stadiona,tj. u onim kucicama (kontejnerima) Al najsigurnije ti je da kupis kartu danasbeki je napisao/la:Kako ide prodaja karata zna li iko?

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Uz ozbiljan pristup,pametnu igru nista nije nemoguce.Nasi igraci imaju znanje i kvalitet da ovo zavrse na najbolji nacin(moje misljenje).Najbitnije je da sutra imaju samopostovanja i da vjeruju sami u sebe i prolaz nije nemoguc.Momci sretno sutra igrajte sa puno motivacije i hrabrosti pa sta bude.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ne nadajte se nicemu, pobjeda bi bila odlicna, sto zbog koeficijenta (nisam bas siguran da li se on podize ako pobjedimo), sto zbog para (za ovo sam siguran da dobijamo neke pare od UEFE ako pobjedimo). Samo da se opet ne izofiramo, i ne popusimo...
Ja sam maloprije uzeo kartu, broj 2640.
Ja sam maloprije uzeo kartu, broj 2640.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM