Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 13 jul 2016, 12:16

Bas tako. Tottenham dovede Wanyamu i Jansena ko iz ...... a mi zapinjemo sa Dahoudom, majko draga. :eh: Navodno smo baš sa njima ( ponovo ) u borbama za Hectora, koji se procjenjuje na oko 25 milkica, te Sissoka koji bi vjerovatno klub napustio kada bi stigla neka ponuda od oko 0-35. Iako Rafa tvrdi da Moussa nije na prodaju, a time nabija cijenu jer je svjestan da ga zadrzati ne moze. U borbi za ovog igraca je i United.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 13 jul 2016, 12:25

Dahoud nema otkupnu klauzu, ne ulazi u zadnju godinu ugovora i ne trazi transfer. Borussia je izgubila Xhaku i Nordtveita u ovom, roku. To su dva od tri standardna igraca iz prosle sezone i ne zele da puste i treceg. Uz to i nemaju problema sa finansijama tako da nisu pod pritiskom da ga prodaju. To nije nesposobnost uprave Liverpoola, vec splet okolonosti. Veci je problem nedostatak alternativa za tu poziciju
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 13 jul 2016, 12:26

Sinoć odgledah zadnjih 15-tak minuta prvog poluvremena protiv Tranmerea. Onako pozitivan utisak su mi ostavili Branagan, Ejiria(kako se već piše) i Mane koji je puno asistirao a onda imao i sam dvije dobre šanse. Kent mali puno dribla, Firmino onako i hoće i neće. Ovo ostalo ne znam koga bih još mogao izdvojiti.

A majka mu stara nije taj Dahuod jedini zadnji vezni na ovom svijetu. I Klopp zapeo za njega ko ne znam. Naingolan, Witsel sve su to igrači koji bi nama bili veliki upgrade na vezni red. Ne mogu ni zamisliti šta bi Can i Naingolan(meni jedan od dražih igrača inače) radili u vezi. To bi bila borba prava :ljepota: :ljepota: :ljepota:
Tako blizu, a tako daleko.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 13 jul 2016, 12:31

Rađa je spejsšatl. Ako postoji i 1% šanse i nogama i rukama čupati da se dovede. :salut: :mrgreen:

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 13 jul 2016, 12:34

keno94 je napisao/la:Dahoud nema otkupnu klauzu, ne ulazi u zadnju godinu ugovora i ne trazi transfer. Borussia je izgubila Xhaku i Nordtveita u ovom, roku. To su dva od tri standardna igraca iz prosle sezone i ne zele da puste i treceg. Uz to i nemaju problema sa finansijama tako da nisu pod pritiskom da ga prodaju. To nije nesposobnost uprave Liverpoola, vec splet okolonosti. Veci je problem nedostatak alternativa za tu poziciju
ponudi im 45-50m e pa ces vidjeti hoce li odbiti,jbt united plati 40 mil treceg stopera viljareala.
Englezi su puni ko brod,pogledaj kristal palas koliko ulaze.Jedan burnomout moze dati 20 mil e za jednog igraca

Sent from my iPhone using Tapatalk

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 13 jul 2016, 12:42

ako vec traze talentovanog cm pa nije taj dahoud space shuttle za ove iz njegove generacije.
Rabiot je visak u psg sigurno,ima onaj tielmans,onaj iz ajaksa mali koji je vec igrao i za a tim holandije.

Opet barem po meni osim tog talentovanog cm-a treba dovesti jos jednog iskusnijeg.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 jul 2016, 13:19

keno94 je napisao/la:Dahoud nema otkupnu klauzu, ne ulazi u zadnju godinu ugovora i ne trazi transfer. Borussia je izgubila Xhaku i Nordtveita u ovom, roku. To su dva od tri standardna igraca iz prosle sezone i ne zele da puste i treceg. Uz to i nemaju problema sa finansijama tako da nisu pod pritiskom da ga prodaju. To nije nesposobnost uprave Liverpoola, vec splet okolonosti. Veci je problem nedostatak alternativa za tu poziciju
Meni se sviđa kod dahouda i to sto nije trazio transfer kao vecina igraca cim se za njega zainteresuje neki veci klub.
Mislim da bi se bilo pametno okrenuti drugim opcijama sada.
You are someone else I am still right here

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 13 jul 2016, 14:33

Da se malo nasmijemo na ovom vrelom danu. Ovo su karakteristike tima od kojeg je bibliotekar izgubio:

slika

:rol: :rol: :rol:

slika

:salut: :salut: :salut:
Kocka je bačena

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 13 jul 2016, 17:41

@Torres, plati sad 45mil i sutra ce ti svaki klub za iole ozbiljnijeg igraca traziti 50mil. Leverkusen je Vollanda platio oko 15mil dok je Liverpool platio Firmina 29mil, a radi se o igracima koji su imali isti status u klubu. Jednostavno, znali su da Leverkusen ne moze platiti toliko, Liverpool moze.
Drugi primjer, Zielniski. Empoli ponudio 11mil, Udinese prihvatio. Liverpool ponudio 11mil, Udinese odbio. Zasto? Pa zato jer znaju da Zielinski zeli u Liverpool i Liverpool zeli Zielinskog, a Liverpool moze platiti vise od Empolija. Izgleda da je sad Milan uletio s ponudom od 19mil. U svakon slucaju, Udinese ima ono sto su zeljeli u startu, sto vise novca. Nema potrebe preplacivati igrace, ionako su cijene vec postale nerealne zbog novog ugovora, nema smisla sebi jos vise otezavati.

@fera, tu sam i ja prijatno iznenadjen. Samo uporedi sa Zielniskim. Iako je Dahoud daleko bolji i spremniji od Poljaka, izjavio je da ima jos dosta prostora za napredak i da je Bayer dobro mjesto za njega. S druge strane Zielniski odavno prica o Kloppu i Liverpoolu. Niko ne voli kad igrac pocne javno pricati o drugom klubu. To je stvar postovanja prema klubu i navijacima, a postaje rijetkost u danasnje vrijeme.

Ostaje pitanje alternative, pao mi je na pamet Tielemans, Kovacic, Rabiot... Problem je koliko su realni, koliko odgovaraju zeljama Kloppa itd.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 13 jul 2016, 18:06

Skrtel u Feneru, Ibe u Bournemouthu a Canos u Norwichu sve zvanicno. Oko 25 miliona funti smo uzeli za njih.
Kocka je bačena

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 13 jul 2016, 18:19

Hendo je napisao/la:Skrtel u Feneru, Ibe u Bournemouthu a Canos u Norwichu sve zvanicno. Oko 25 miliona funti smo uzeli za njih.
Riješili se belaja, dodali 7 miliona i doveli Manea.
Bit ce još kupovina, to je sigurno.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Torres_9
Kontakt:

Liverpool FC

Post Postao/la Torres_9 » 13 jul 2016, 18:31

cuj nema potrebe pretplacivati igrace,budi uvjeren da nijedan engleski klub nece dovesti igraca a da ga ne pretplati.
Uporedi prihode engleskih klubova i ostalih sirom evrope.Jedino se oni najbogatiji klubovi evrope mogu porediti s njima a i oni debelo pretplacuju igrace.Bajern dadne za 18god 60 mil hladno

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 13 jul 2016, 18:51

Iskreno me zaboli koliko ce plaćati igrače, samo da ti igrači budu prava pojačanja. Lično ne BiH imao nista protiv da Liverpool plati, recimo 60 miliona za npr Payeta.
Ili bilo koga drugog. Cijene su otišle u qrac krasni, a osim toga ne plaćam igrače iz svog džepa.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 13 jul 2016, 19:22

Protiv Fletwooda
PRVIH 11] Karius, Flanagan, Matip, Lovren, Moreno, Stewart, Grujić, Alexander-Arnold, Marković, Mane, Ings

[KLUPA] Bogdan, Firmino, Lucas, Brannagan, Ilori, Kent, Smith, Wisdom, Ejaria, Randall, Woodburn
Prijenos Arenasport2 :thumbup:
Tako blizu, a tako daleko.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 13 jul 2016, 19:25

To sto Englezi imaju pare ne znaci da ih trebaju bacati. Vec sam ti pisao neke razloge zbog kojih je to lose, a evo razmisli i o ovome. Da li bi ti platio TV 1000KM, ako znas da vrijedi 100KM i da ga prodavac prodaje drugom za 500? Jel mislis da je FSG kupio Liverpool jer im je dosadno, imaju viska para pa ne znaju sta ce s njima?

Torres_9
Kontakt:

Liverpool FC

Post Postao/la Torres_9 » 13 jul 2016, 19:43

platio bih ako ce me to odvesti u borbu za titulu,zato jesmo tu gdje smo 5 ili 6 ekipa lige zahvaljujuci vlasnicima.Oni su odavno uvidjeli kakav potencijal epl ima u vidu profita.

Takodje ona prica da igraci zele da igraju lp je suplja,kad sad mogu ici u kinu tako su mogli i kod nas samo je bio fazon dati im dobru platu.
Ja kad vidim united na koji nacin pokusava da se vrati u vrh a mi stagniramo sve ove godine.Pa odlaskom saf-a oni su pali u goru situaciju nego mi ali ce se opet prije nas vratiti u vrh

Nedovodjenjem skupocjenih i kvalitetnih igraca sve vise rizikujes odlazak kutinja i slicnih

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 13 jul 2016, 20:01

A sta je sa onim periodom kad je Carrol placen 35mil, Downing 20, Henderson 20, Benteke 32, Firmino 29, Lovren 20, Markovic 20... To je ono o cemu ti pricas. Tu je i situacija u koju su klub doveli H&G davanjem ogromnih plata igracima. Klub je bio na ivici bakrota.
Nije bas da svi idu u Kinu. Vecina igraca ce ostati u Evropi prije nego sto ce otici u Kinu. Ima par igraca koji su otisli, ali da su imali priblizno dobru ponudu, ostali bi u Evropi.
Ne mozes porediti United koji je godinama bio u vrhu i zadnje tri sezone u krizi i Liverpool koji je vec 6 godina u krizi.
Liverpoolu sada treba pametno poslovanje, puno bolji skauting nego u zadnjih 5 godina, a ne rasipanje para.

jajce123

Post Postao/la jajce123 » 13 jul 2016, 20:36

Ova utakmica nije mjerilo snage ekipe ali puno bolje izgleda nego protiv Tranmerea :D
Grujic apoceo akciju i zavrsio je :salut:
Raduje me sto Mane nije sebican iako ponekad mozda je bolje da suta nego da dodaje ali valjda ce mu Kloop obratiti pozornost na to
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 13 jul 2016, 20:50

Don't believe the hype.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 13 jul 2016, 20:54

To Markec. Fina i opustena igra u prvom poluvremenu. Jedva cekam da vidim Ejariu u drugom. :cool:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.