nema licencu pa ne smije ulazit u onaj oznaceni trenerski prostor.BitiSrcemVezan je napisao/la:U drugom poluvremenu hodaju svo vrijeme on sjedi li sjedi na klupi, jesi li ti trener sta si bolan nebio, mi vamo kidamo zivce ustani bolan ne bio, zagalami oj![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
e svastadr.van nostrand je napisao/la:nema licencu pa ne smije ulazit u onaj oznaceni trenerski prostor.BitiSrcemVezan je napisao/la:U drugom poluvremenu hodaju svo vrijeme on sjedi li sjedi na klupi, jesi li ti trener sta si bolan nebio, mi vamo kidamo zivce ustani bolan ne bio, zagalami oj![]()

1946
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
E jbg nema ni adzem licencu pa visi haman u terenu kad ih doziva i govori sta kako, ne vjerujem da je toBitiSrcemVezan je napisao/la:e svastadr.van nostrand je napisao/la:nema licencu pa ne smije ulazit u onaj oznaceni trenerski prostor.BitiSrcemVezan je napisao/la:U drugom poluvremenu hodaju svo vrijeme on sjedi li sjedi na klupi, jesi li ti trener sta si bolan nebio, mi vamo kidamo zivce ustani bolan ne bio, zagalami oj![]()
joj cirkusa, nisam to znao da ne smije, znaci dzaba ga prozivamo sa istoka da ustaje

Ja sam na pocetku sezone rekao da necemo imati poraza ove sezone i tako ce i biti i u kupu i prvenstvu. Moramo odbranu popravit a u Sirokom 1 3 hladno bez kalkulacija....
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Ne znam ko napisa, ali ova ekipa nije slaba fizički, problem je u glavama i pristupu.
FKS 1946 !
ja bi bio zadovoljan i sa onih 3 2,polahko evo popravljaju realizaciju,ubrzo ce se i odbrana popraviti,cak je i bandovic bio dobar
hvala Bogu
jos Benko 

Nije to branjenje, to su cinjenice.Aragon je napisao/la:Yebo vas vise branjenje Velkoskog za sve. Koliko golova je dao? Koliko utakmica je poceo kao prvi napadac? Evo ja cu ti reci. I vise nego dovoljno. Svaki put kad Bilbija nije igrao on je bio centralni napadac.ren_hz je napisao/la:
Velkoski je van forme jer je ugusen na krilu. Tek se vratio u napad i treba mu vremena. Ne znam sta se desava sa Stojcevom.
Zao mi je sto Bilbije nema, misljenja sam da decko nije klasicna spica, i zato nije mogao pruziti najbolje od sebe.
Nadam se da ce se vratiti u narednim utakmicama, i zaostriti konkurenciju za poziciju drugog napadaca iza Leona Benke (naravno, u igri sa dva spica).
Aferim za parolu
A to je i onako manje bitno, ako zna zna, ako ne zna onda igraca pravdaju kako ga ti pravdas.
Pritom da te napomenem da on nikad nije niti igrao devetku i takav je doveden kod nas.
Nije ti ovo menadzer, da kad igrac odigra 5 utakmica na krilu, pa jednu u spicu - to mozes racunati kao sasvim normalnu utakmicu u spicu.
To nikako nije isto. Treba imati niz na toj poziciji, kao Bilbija, za donosenje ozbiljnijeg suda.
Uostalom, o njegovom ucinku kao napadacu govore golovi iz prosle sezone.
Mogu se sloziti da Velkoski nije klasicna 9ka, ali nije ni Bilbija. Njih dvojica se trebaju boriti za second strikera, a Benko i Bekic su klasicne spice.
ovo je šala , nadam se.dr.van nostrand je napisao/la:nema licencu pa ne smije ulazit u onaj oznaceni trenerski prostor.BitiSrcemVezan je napisao/la:U drugom poluvremenu hodaju svo vrijeme on sjedi li sjedi na klupi, jesi li ti trener sta si bolan nebio, mi vamo kidamo zivce ustani bolan ne bio, zagalami oj![]()
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Sad kontam , kad je nekad na pocetku tekme neko kallasija udario i on ostao lezati , niko da izbaci loptu od nasih a i od olimpica , niko covjeka ne ferma , drugi put opet kod auta udari ga Smajic i niko ne prilazi .. poslije Dupovac prisao nesto prica sa smajicem al ne u vezi kallasija nego nesto iz kafane sto je ostalo-- nadam se da igraci nece kallasija ignorisat jer im je otjerao havera dzemu ...
Haj da kazem da ste prvo poluvrijeme odigrali fantasticno zbog 3 gola, ali drugo poluvrijeme koje sam imao priliku gledati je jako tanko. Do sada je bilo igre, a nije realizacije. Danas u drugom poluvremenu nije bilo nicega iskreno, da je bilo malo vise vremena Olimpic bi se mogao nadavati golova. U Sirokom se nemate cemu nadati ako budete odigrali kao drugo poluvrijeme danas. Pozz
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
da jos jednom ponovim, kallasi NIJE ispao kod njihovog drugog gola, on je ispratio igraca i skretio mu max ugao centarsuta... ne postoji bek na svijetu koji moze krilo zaustaviti da 90 min ne centrira, ali mu mora smanjiti ugao centarsua... kallasi je to uradio, medjutim nasa dva stopera i golman su se postavili KATASTROFALNO
evo

dakle crvena linija je prostor koji je kalasi pokrio
crveni krugovi njihovi igrac
upitnici
jedan je dupovac koji cuva ....nista
drugi je tatko koji je morao ici blize golmanu
treci je bandovic koji u trenutku kada lopta prolazi kraj njega jos uvijek se nije pomakao sa mjesta
cetvrti upitnik je prazan prostor u odbrani koji bi, po meni, trebao krppiti puzigaca... ili dupovac koji je ostao pozada da cuva?
dakle, ahmad je uradio sav posao kako treba a ako mislite da psotoji na svijetu bek pored kojeg niko nikad nece centrirati, javite mi da odem do ibraka da mu ga predlozim
to sto nasi stoperi su "uigrani" pa se ne znaju postaviti na ovakve lopte je druga stvar... mi na tekmama imamo 40 ovakvih ubbacaja i ni jedan ne bude gol, jer se stoperi postave školski i ovo izbiju ko iz pi..ce
evo

upitnici
treci je bandovic koji u trenutku kada lopta prolazi kraj njega jos uvijek se nije pomakao sa mjesta
cetvrti upitnik je prazan prostor u odbrani koji bi, po meni, trebao krppiti puzigaca... ili dupovac koji je ostao pozada da cuva?
dakle, ahmad je uradio sav posao kako treba a ako mislite da psotoji na svijetu bek pored kojeg niko nikad nece centrirati, javite mi da odem do ibraka da mu ga predlozim
to sto nasi stoperi su "uigrani" pa se ne znaju postaviti na ovakve lopte je druga stvar... mi na tekmama imamo 40 ovakvih ubbacaja i ni jedan ne bude gol, jer se stoperi postave školski i ovo izbiju ko iz pi..ce
Bilbija zabija Sirokom zivi bili pa vidjeli
znaci sad u Srijedu u Sirokom utakmica ?

To je fudbal,ovo ga i cini zanimljivim,mi odigramo najgoru utakmicu sezone i dobijemo i zabijamo 4 gola.Prije toga igras,dominiras,stvaras,meljes protivnika,pogadjas precke,stative fulas penale,ali kurko zahebi igru kad nema bodova.
Surova realnost ove cudne igre zvane nogomet
Surova realnost ove cudne igre zvane nogomet

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ramo ovo je pola Kalasijev gol. Nije smio dopustiti da igrac uputi loptu u peterac. Da je ovo bio Dzemo vristali bi kako je njegov gol. Hajmo malo realnosti.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
U srijedu je valjda Drina kuci, pa onda za vikend listica.mravojed je napisao/la:Bilbija zabija Sirokom zivi bili pa vidjeliznaci sad u Srijedu u Sirokom utakmica ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
1946
-
- Kontakt:
objasnjeno kako treba,,,rammstein je napisao/la:da jos jednom ponovim, kallasi NIJE ispao kod njihovog drugog gola, on je ispratio igraca i skretio mu max ugao centarsuta... ne postoji bek na svijetu koji moze krilo zaustaviti da 90 min ne centrira, ali mu mora smanjiti ugao centarsua... kallasi je to uradio, medjutim nasa dva stopera i golman su se postavili KATASTROFALNO
evo
upitnici

-
- Kontakt:
objasnjeno kako treba,,,rammstein je napisao/la:da jos jednom ponovim, kallasi NIJE ispao kod njihovog drugog gola, on je ispratio igraca i skretio mu max ugao centarsuta... ne postoji bek na svijetu koji moze krilo zaustaviti da 90 min ne centrira, ali mu mora smanjiti ugao centarsua... kallasi je to uradio, medjutim nasa dva stopera i golman su se postavili KATASTROFALNO
evo
upitnici

znaci da trazimo beka koji nece dati protivniku da centrira?Sabinho je napisao/la:Ramo ovo je pola Kalasijev gol. Nije smio dopustiti da igrac uputi loptu u peterac. Da je ovo bio Dzemo vristali bi kako je njegov gol. Hajmo malo realnosti.![]()

ja ti ponavljam, bek treba da maksimalno smanji prostor za centarsut i da sprijeci centarsut
1. na 7-8 metara od gola i na povratnu na 16 ili 11
lopta koja ide u 5 metara MORA biti ili golmanova ili stoperova... to sto se nasi ne znaju postaviti na loptu to je drugga stvar
Pa pogledaj samo gdje je lopta gdje je dejo....
pogledaj gdje je dupovac, koga čuva?
tatomirovic uopste nie pokrio prostor nego pokrio dupovca ....
a kallasi je ispratio igraca do kraja i maksimalno mu smanjio prostor za centasut
ps da ponovim pitanje, koliko smo mi lopti ovako poslali u 5 metara ili na 7-8 metara ? ja smilim u jednoj tekmi najmanje 20-tak i nijedne sanse ili gola osim onog travniku kad je dupovac zabio ... sve pokupe MRTVI HLADNI njihovi stoperi
Zadnja izmjena: rammstein, dana/u 20 sep 2014, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ramo ne trazimo ali je covjek ispao u igri 1 na 1 i onda pokusao stici i popusio i on i mi. Nije to bila neka duga lopta za ovoga frajera vec je on pored Kalasija stvorio sebi odlican prostor za ostru loptu.rammstein je napisao/la:znaci da trazimo beka koji nece dati protivniku da centrira?Sabinho je napisao/la:Ramo ovo je pola Kalasijev gol. Nije smio dopustiti da igrac uputi loptu u peterac. Da je ovo bio Dzemo vristali bi kako je njegov gol. Hajmo malo realnosti.![]()
![]()
ja ti ponavljam, bek treba da maksimalno smanji prostor za centarsut i da sprijeci centarsut
1. na 7-8 metara od gola i na povratnu na 16 ili 11
lopta koja ide u 5 metara MORA biti ili golmanova ili stoperova... to sto se nasi ne znaju postaviti na loptu to je drugga stvar
Pa pogledaj samo gdje je lopta gdje je dejo....
pogledaj gdje je dupovac, koga čuva?
tatomirovic uopste nie pokrio prostor nego pokrio dupovca ....
a kallasi je ispratio igraca do kraja i maksimalno mu smanjio prostor za centasut
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!