Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
paok daje gol 1.60 

- Citizen-X
- Kontakt:
ja se iskreno nadam da je doticni Mr Hiljadarka - poslušo moj savjet.... bio bi u plusu 6-7 stoja SUREBET 100% samo cekas da zavrsiCitizen-X je napisao/la:sad ako jesi ovo ulozio brani u kontru venus 7-8 stoja i budi dobar 100%
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Terminator2
- Kontakt:
Citizen-X je napisao/la:ja se iskreno nadam da je doticni Mr Hiljadarka - poslušo moj savjet.... bio bi u plusu 6-7 stoja SUREBET 100% samo cekas da zavrsiCitizen-X je napisao/la:sad ako jesi ovo ulozio brani u kontru venus 7-8 stoja i budi dobar 100%
uplatio sam na KONTU 580KM po 2,90 kvoti ako williams izgubi da budem oko 100 u plusu a ako dobije 700

- Citizen-X
- Kontakt:
ne znam sta bi ti reko pogledaj tok meca - sve je neizvjesno - trebo si ipak opalit jaci ulog onako kako sam ti reko
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Pocetak aba lige Buducnost i Zvezda veliki favoriti u prvom kolu protiv krke odnosno mega leksa koji su izmjenili gotovo kompletne sastave u odnosu na proslu sezone.Liverpool veliki favorit protiv svicaraca,gradim se sa x-om zbog za mene nesto veceg uloga.Sretno

Sistem 12/18

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- Terminator2
- Kontakt:
Citizen-X je napisao/la:ne znam sta bi ti reko pogledaj tok meca - sve je neizvjesno - trebo si ipak opalit jaci ulog onako kako sam ti reko
ma dosta 580 KM nisam imao vise na racunu
imao 1600 jucer

sehovic-manje
sofo-manje
sinovec-manje
A koja je klada u pitanju ?
sofo-manje
sinovec-manje
šta je pm3?bojler je napisao/la:
11.Molde-Ajax PM3 2,23 meni licno Molde najdraza ekipa za gledati igra im se bazira ko nekada Napoliju samo trci u napad brzo i efikasno protiv Dinama su me odusevili igrom a vidim i Fener je dobio po ušima , Ajax najavljuje borbu za tri boda i nadmetanje uz Fiorentinu ovo je po meni najsigurniji par dana ( nakon konsultacije sa kolegom sa foruma slazem se sa pm3 100% )
12.Marseille-Slovan Slovan daje go 1,80 nema se tu sta pricat slovan sam gledao protiv hajduka dobra su ekipica pravo Marseill navijaci nece ni da gledaju utakmicu igraci nemaju nikako volje Slovan ide do gola sigurno
(kad smo već kod toga, šta su pm1,pm2...ps1,ps2...)
pm3 oba tima daju go i 3+ golovishnjim je napisao/la:šta je pm3?bojler je napisao/la:
11.Molde-Ajax PM3 2,23 meni licno Molde najdraza ekipa za gledati igra im se bazira ko nekada Napoliju samo trci u napad brzo i efikasno protiv Dinama su me odusevili igrom a vidim i Fener je dobio po ušima , Ajax najavljuje borbu za tri boda i nadmetanje uz Fiorentinu ovo je po meni najsigurniji par dana ( nakon konsultacije sa kolegom sa foruma slazem se sa pm3 100% )
12.Marseille-Slovan Slovan daje go 1,80 nema se tu sta pricat slovan sam gledao protiv hajduka dobra su ekipica pravo Marseill navijaci nece ni da gledaju utakmicu igraci nemaju nikako volje Slovan ide do gola sigurno
pm1 pobjeda domacina i 3+ golovi
pm2 pobjeda gosta i 3+ golovi
ps1 oba tima daju go
ps2 oba ili jedan tim ne daje go
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Pm3 oba daju i 3+ (2:1 minimalno)shnjim je napisao/la:šta je pm3?bojler je napisao/la:
Pm1 pobjeda domacina i 3+ (2:1 npr)
Pm 2 isto gosta
Ps1 oba daju go
Ps2 jedan ili oba ne daju go
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mi smo Željini, Željo je naš!
-
- Kontakt:
Kad smo vec kod pm3. Odigrao bih jedan sistem od 8 parova. Kvote su u prosjeku 2.20 pa kako je najbolje odigrati i koliko uplatiti, jer ne igram sisteme ali eto cisto bih ispratio.
Mozzartadis30 je napisao/la:sehovic-manje
sofo-manje
sinovec-manje

-
- Kontakt:
https://hr-hr.facebook.com/premier.spor ... 6697137509uvijekuztebe1921 je napisao/la:Kad smo vec kod pm3. Odigrao bih jedan sistem od 8 parova. Kvote su u prosjeku 2.20 pa kako je najbolje odigrati i koliko uplatiti, jer ne igram sisteme ali eto cisto bih ispratio.
Tu fino ubacis svoje parove i vidis sta bi dobio ako sta padnes. A sto se tice tog sistema,mozes odigrati 5 od 8,i ako prodjes 7 parova i sa uplatom bar 5 km moze biti neki fin dobitak,nista veliko,ali eto preko tog kalkulatora mozes jednostavno vidjeti.
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Hvala drug. Koristim ovaj kalkulator inace. Vjerovatno odigram neki sistem sa 3 fiksa i 5/8.sarajevo81 je napisao/la:https://hr-hr.facebook.com/premier.spor ... 6697137509uvijekuztebe1921 je napisao/la:Kad smo vec kod pm3. Odigrao bih jedan sistem od 8 parova. Kvote su u prosjeku 2.20 pa kako je najbolje odigrati i koliko uplatiti, jer ne igram sisteme ali eto cisto bih ispratio.
Tu fino ubacis svoje parove i vidis sta bi dobio ako sta padnes. A sto se tice tog sistema,mozes odigrati 5 od 8,i ako prodjes 7 parova i sa uplatom bar 5 km moze biti neki fin dobitak,nista veliko,ali eto preko tog kalkulatora mozes jednostavno vidjeti.
A moj vecerasnji listic:
Villareal ili Liverpool jos se nisam odlucio ako slucajno budem za gledanja utakmice pa cisto Liverpool da se isprati
Fiorentina 2 jedan od najsigurnijih parova veceras
Molde-Ajax pm3 prepisano od @bojlera odlicna analiza
Paok daje go dobra kvota, za hrabrije 1x
Kvota oko 9 sretno
- Terminator2
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Moglo bi veceras biti golova u EL. Ne bi bilo lose probati sve tekme 2+ ili barem 20 

Svaka cast 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Augsburg 1
Napoli daje gol
Villareal 1
Celtic 0-2 gola
20 km
prelazi
Villareal 2/1
Sparta 2/1
Schalke 2/1
Ajax 1/2
Anderlech 1/2
Lok.Moskva 2/1
Napoli daje gol
Villareal 1
Celtic 0-2 gola
20 km
prelazi
Villareal 2/1
Sparta 2/1
Schalke 2/1
Ajax 1/2
Anderlech 1/2
Lok.Moskva 2/1
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.