Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

bodi123
Moderator
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la bodi123 » 30 sep 2015, 22:46

bodi123 je napisao/la:City 2

Vise od 9,5 kornera

Aguero

Na cenera 65, sretno :salut:
Valjda je ko ispratio, malo na kraju srece al sta je sve Aguero masio prije penala zasluzena sreca. :D

@Willy
Hvala druze. :thumbup:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 30 sep 2015, 23:06

Narode hajmo šta za kasno u noc :D
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 30 sep 2015, 23:08

mirzatele je napisao/la:PSG i City

all in

Kuneee :tokralju:

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 30 sep 2015, 23:45

bojler je napisao/la:Idemo jedan za ligu prvaka sinoc preskocena noc vidim fina mi je odluka bila :)

1.Atletico Madrid - Benfica 3+ 2,2 , Ozljeda u timovima nema drago mi je da ce svi biti spremni za mec ocekujem jednu jaku i otvorenu igru Atletico u prvenstvu igra toplo hladno zadnjih 5,6 utakmica kuci Primio je go od Barselone samo gosti jesu bili tanani ali su se i naigrali koliko toliko zato dajem šanse da i Benfika postigne gol a možda i dva jer mislim da Benfica nije u rangu getafea i ostalih tome u prilog ide izjava domaceg trenera koji ide na pobjedu i otvorenu igru "Čuo sam da će nas pratiti preko tri tisuće naših navijača, te ćemo napraviti sve da ih obradujemo i pokažemo da je Benfica europski velikan " a sa 0-0 se ne moze pobjediti cak šta više na ovoj utakmici ukoliko padne jedan rani go moze se ocekivat i više golova Benfica igra brzi tempo koji ce Atletico morati pratiti
2.Shaktar-PSG 2 1,85 PSG je ipak drugi svijet za Shaktar izostanaka kod PSG-a nema izostanaka izjava trenera jeste da ce odbrana presuditi pobjednika ovog susreta iako je ne vidim odbranu kao kljucni faktor vec više napad , Shaktar je ekipa koja dominira koliko toliko u prvenstvu nad nekim losijim ekipama iako se sa njima dosta puta zna patit i igrat jako lose ove sezone poraz kuci od Dnipra 0-2 , Uz kompletni PSG koji jurisa ka ova tri boda i uz prvo mjesto u francuskoj ligi sa jako malo primljenih golova ja ne vidim Shaktar da moze i do boda btw Shaktaru fale dva igraca
3.CSKA MOSKVA-PSV 1 1,7 Ovaj par mi se cini kao najlakši par dana jednostavno ne vidim PSV-a da moze parirati ovakom CSKA u prilog CSKA ide domaci stadion , ide mu u prilog izostanak ovih momaka : Willems, Jozefzoon, Koch, Guardado, De Jong Cska je porazen od Wolsfburga 1-0 sto znaci ukoliko oni izgube ovaj susret mogu da se pomire sa svakom sansom za eventualni prolaz dolazi im PSV koji je dosta ranjiv , veceras CSKA 95% kompletan i ne vidim nekih vecih problema da u savladavanju PSV-a

Kvota 6,919 Sretno

Ono što bi dodao onima koji igraju više parova to je :

Juventus - Sevilla oba daju go 1,8
Gladbach - CIty 3+

Ukoliko treba napišite da i to obrazlozim

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 30 sep 2015, 23:46

Bravo bojler momče jesi dobio ti sta ? Napisi nesta i za sutra jedno 5-6 parova
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 30 sep 2015, 23:52

KopLfc je napisao/la:Bravo bojler momče jesi dobio ti sta ? Napisi nesta i za sutra jedno 5-6 parova
Nazalost ne sjebali su me portugalci prije i ona usrana mala djeca tako da sam osto kratak i pored ovoga hahahaha

a sutra budem napiso parove oni su mi najdrazi najlaske ih za analizirat ovako unaprijed

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 30 sep 2015, 23:54

@bojler Ja Bgm prepisah ova tvoja prva 3 i fino se izvadih iz govana :mrgreen:
Zivio ti meni :D

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 01 okt 2015, 00:22

VGS je napisao/la:@bojler Ja Bgm prepisah ova tvoja prva 3 i fino se izvadih iz govana :mrgreen:
Zivio ti meni :D
Nista drug jos puno dobitaka :salut: :salut:

potrudit cu se i sutra da nesto sastavim dok uz kaficu vidim kakvog je ko raspolozenja :P

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 01 okt 2015, 06:54

ko bi reko da cu se na city-ju da vadim .... puuuuuuuuuuuuh nervni slom je bila tekma :D
al arsenalu ne mogu "halalit" a ni galatasaraju ...
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 01 okt 2015, 08:41

Nakon jednomjesečne pauze, evo od mene jedan za danas, iako je EL nezahvalna za igrati.

AZ Alkmar - Atl.Bilbao pm3
Augsburg - Partizan 1
Marseille - Liberec 1
Villarreal - Plzen 1
Club Brugge - Midtjylland 1
Braga - Groningen 1

Kvota: 24

Ide na 10 KM, pa ćemo da vidimo.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Zadnja izmjena: Pasha_car_aga, dana/u 01 okt 2015, 10:26, ukupno mijenjano 1 put.

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 01 okt 2015, 11:24

Pasha_car_aga je napisao/la:Nakon jednomjesečne pauze, evo od mene jedan za danas, iako je EL nezahvalna za igrati.

AZ Alkmar - Atl.Bilbao pm3
Augsburg - Partizan 1
Marseille - Liberec 1
Villarreal - Plzen 1
Club Brugge - Midtjylland 1
Braga - Groningen 1

Kvota: 24

Ide na 10 KM, pa ćemo da vidimo.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
dobar dobar !! prepisujem !

imali ko da prati hokej na ovom forumu ????

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 01 okt 2015, 12:53

1.Lazio- ST Etienne oba daju go 2 , Lazio ove sezone igra toplo hladno debakl protiv Napolia je sigurno ostavio dosta traga na Navijace za ovaj susret dan prije utakmice je prodato 8500 karata , od cega 1500 gostujuci navijaci to dovoljno govori kakvo je stanje u klubu Lazio je ove sezone primio 11 golova od cega su Napoli (5) , Chievo (4) , takvo stanje govori koliko slabo Lazio igra odbranu , S druge strane St igra fino start sezone je bio kao iz snova onda zadnje kolo potop ali svakom se desi poraz igraju otvoreno sa dosta golova podrsku navijaca imaju koji su im vec halalili poraz ali utakmicu kod Lazia mora biti dobijena ozljeda u ovom susretu ima dosta Izostanci Lazio: Konko, De Vrij, Klose , St: Theophile-Caterine, Cohade, Clement, Pogba, Assou-Ekotto sve ovo miriše na jednu finu utakmicu u kojoj oba tima postigu gol.

2.Bešiktaš-Sporting Sporting 1X 1,35 prva utakmica pojeo igrom primio golove iz svega sto su gosti ošutali, domace prvenstvo katastrofalna igra to su teške patnje protiv slabih ekipica , Nacionala su slomili tek na kraju sa igracem vise 80% meca , zadnju su odigrali nerijeseno fino to izgleda na tabeli ali igra Sportinga je jako losa nema realizacije fine nema igra u kojoj stvaraju dosta sansi s druge strane Besiktas pobjedio ocekivano prvu svoju utakmicu u Albaniji nekako slabo 0-1 ali bodovi su bodovi , Bešiktas u turskoj odlican na prvom mjestu zadnja pobjeda protiv Fenera kuci , Besiktas izgleda jako i uz jedan ozbiljan pristup igri podrsku navijaca najmanje sto mogu dobiti jeste bod: Izostanci Bešiktas: Bešiktaš:Kavlak, Arslan, Sahan,Sporting:Oliveira, Mario , Trener sportinga najavio odredjenu rotaciju u timu pred kako on kaze vrlo tezak mec u Ligi , Gomez ce takodjer najvjerovatnije poceti sa klupe za Bešiktas

3.Belenenses-Fiorentina 2 1,75 Ovaj par je nekako najzahvaliniji danas po meni Fiorentina prvu utakmicu izgubila kod kuce u Portugalu nemaju na sta drugo igrati sem na 3 boda a ruku na srce to je i realno ocekivati jer su daleko kvalitetniji od domacina u ligi izgledaju pravo dobro i cvrsto sto govori i pozicija , Portugalci i sami jako zahvali sto su prvi put u Historiji kluba se plasirali u grupnu fazu svjesni su da im dolazi daleko jaci protivnik sto i govori izjava njihovog trenera - Razlika u kvaliteti je očigledna, i da bismo je premostili Fiorentina bi trebala imati loš dan, a mi jedan od svojih najboljih. sve to govori dosta o tome ko se ovde pita kakav ce rezultat da bude Fiorentina bez nekih vecih ozlijeda , Belenenses u ligi jako ocajan tako da ovde je stvar jasna

4.Bazel-Lech oba daju go 1,95 Vjerovali ili ne Lech je u svojoj ligi zakucan za dno tabele igra odron , u Švicarsku putuju svi igraci svi su zdravi i svi su premni za utakmicu kako najaljvuju idu po tri boda ali zadovoljili bi se i remijem meni se ne svidja ta toliko mala kvota na Basel koji ruku na srce primi go od svake ekipe s kojom igra bazel dosta problema sa ozljedama vjerovatno dobiva ali ne bez primljenog gola.

5.Qarabag-Anderlecht oba daju gol 1,95 Qarabag otvorena ekipa dosta golova daju dosta primaju kuci imaju veliku podrsku navijaca koji ih uvijek nose i daju dodatnu snagu , Anderlecht dolazi sa gotovo punim sastavom i trazit ce priliku da zgrabi sva tri gola , domacini dali go Totenhamu iz penala ali nisu bili bezopasni u utakmici s druge strane Anderlecth rame uz rame sa Monacom mogao cak i do pobjede uz vise srece.

6.Monaco-Totenham 1 2,15 Totenham vec godinama u Evropskoj ligi izvodi B sastav imau par ozljeda igraju dobro prvenstvo ali samo su njemu i okrenuti s druge strane Monaco ce traziti priliku da uzme ovde sva tri boda jer Bolja su ekipa od haman B tima Totenhama , B tim je prolazio ali ne veceras kod Monaca

7.Schalke-Asteras h1 1,70 Protivnik najavljuje bunker pa iz toga šta uradi ne vidim ih previse da mogu biti dobri pred Shalckeom koji je u rusilackom
pohodu

8.Sparta Prag-Apoel 1 1,45 Apoel ima dosta ozljeda kod Sparte se dolaze nadigravati opasni jesu dobri jesi ali ih ne vidim da mogu parirati Sparti posebno ne nakon ogromne zelje da poslije gubitka u derbiju se oduze navijacima

9.AZ Alkmaar-Bilbao Alkmaar daje go 1,45 Bilbao dolazi sa Rezervama da igra u koje trener ima povjerenja da mogu odigrati dobro tu je stvar jasna Alkmaar daje go je najbolja opcija u ovom susretu mada za hrabrije 1 , najmanje sto mogu uraditi poslije poraza kod Partizana jeste da postignu go na domacem terenu protiv B sastava Atletica

10.Augsburg-Partizan Oba tima daju go 1,85 Ova utakmica je po najavama u najmanju ruku smijesna i jedni i drugi najavljuju odbranu i pokušaje iz kontri ? pa ljudi ko ce igrat hahaha sve u svemu Partizan protiv Augsburga moze da igra nisu ni oni bajni gotovo sve poraze imaju dok s druge strane Partizanu bodove kuci mogu da uzmu i ljudi kad se sastanu na terminu poslije posla , Najrealnije jeste da oba timu daju go

11.Molde-Ajax PM3 2,23 meni licno Molde najdraza ekipa za gledati igra im se bazira ko nekada Napoliju samo trci u napad brzo i efikasno protiv Dinama su me odusevili igrom a vidim i Fener je dobio po ušima , Ajax najavljuje borbu za tri boda i nadmetanje uz Fiorentinu ovo je po meni najsigurniji par dana ( nakon konsultacije sa kolegom sa foruma slazem se sa pm3 100% )
12.Marseille-Slovan Slovan daje go 1,80 nema se tu sta pricat slovan sam gledao protiv hajduka dobra su ekipica pravo Marseill navijaci nece ni da gledaju utakmicu igraci nemaju nikako volje Slovan ide do gola sigurno

13.Braga-Groningen Pobjeda Brage 1,5 pored Brage koja juriša na pobjedu i stvarno je zeli Groningen sa najavom da ce ici na bod nema tu sta da
trazi

Ako nekome treba analiza i neki detalji iz susreta sa ostalih utakmica nek mi napise neda mi se nesto vise da ih gledam hahah

Eto to je nesto od mene koliko sam imo vremena

A za listic cu ja najvjerovatnije da stavim

1.Bešiktas 1x 1,35
2.Molde PM3 2,23
3.Fiorentina 2 1,70
4.Slovan daje go 1,8
5.Alkmaar daje go 1,45

KVOTA : 13,35

Ukoliko neko bude zelio da prati moj listic da napisem da je u Bet-lajvu kvota 15,3
Zadnja izmjena: bojler, dana/u 01 okt 2015, 14:00, ukupno mijenjano 3 puta.

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 01 okt 2015, 13:30

Augsburg - Partizan 1
Marseille - Liberec 1
Villarreal - Plzen 1
Belenenses - Fiorentina 2
Schalke - Asteras 1
Besiktas - Sporting Team1 daje gol
Brügge - Midtjylland Team1 daje gol
Monaco - Tottenham Team1 daje gol
Legia - Napoli Team2 daje gol
Alkmaar - Bilbao 2+

probat na cenera ako prodje prodje ako ne "nije neka steeeeeeetaaaaaa" :D

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 01 okt 2015, 13:37

Bravo bojler :thumbup: tako treba izgledati post na ovoj temi

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 01 okt 2015, 13:40

mirzatele je napisao/la:Bravo bojler :thumbup: tako treba izgledati post na ovoj temi
:salut: :salut:

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 01 okt 2015, 13:46

Svaka cast majstore, nije mi ni zao kad padnem tvoj tiket. Hvala na trudu da podjelis i sa ostalima ovo :salut:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 01 okt 2015, 14:07

Juce se uzelo nekih parica napokon, pa da i danas iskombinujemo nesto:

Augsburg - Partizan 3+ sve mirise na golove u ovom mecu, njemacke ekipe ne znaju igrati na rezultat, a Partizan ove sezone igra preofanzivan fudbal, mnogo i primaju mnogo i daju, za hrabrije probati i 4+

Belenenses - Fiorentina 2 - gosti iz Firence igraju strasno u Italiji, proslo kolo su kiksali kuci kada su oborili pola svijeta, Portugalci limitarana ekipa kojia prvi puta nastupa u EU takmicenjima, Fiorentina dolazi sa haman pa najjacim sastavom tako da sve osim pobjede bit ce senzacija.

Monaco - Tottenhem 1x - Englezi prvu dobili kuci 3 1 Qarabag i sada salju izmiksan tim na noge Monacu koji ce nastupiti sa najjacim, ne vidim nacina da Tottenhem ovdje moze nesto vise od boda uzeti...

Schalke - Asteras 1 - sta reci sem da ce sve osim pobjede svaba biti senzacija

Villareal - Plzen 1 - Villareal kiksnuo prvi mec gdje je izgubio od Rapida, dok je Viktoria pobjedila, veceras zuta podmornica mora ici na pobjedu jer bi eventualnim kiksnom drasticno sebi smanjila sanse za prolaz, uzeli su skoro i Atletico kuci, zasto ne bi mogli Plzen

PAOK - Dortmund domacin daje gol Borusija odmara 5 standardnih prvotimaca, te dolazi sa sarenim timom, Hummels je jedan od tih koji odmaraju a odbranu ce ciniti vjerovatno neuigrani Subotic i grk, Paok je kuci strasna ekipa tako da ne vidim neku sansu da Dortmund ne primi makar jedan a kvotica i vise nego solidna 1,50

sretno svima :salut:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

SafetSajo
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la SafetSajo » 01 okt 2015, 14:14

bodi123 je napisao/la:
PAOK - Dortmund domacin daje gol Borusija odmara 5 standardnih prvotimaca, te dolazi sa sarenim timom, Hummels je jedan od tih koji odmaraju a odbranu ce ciniti vjerovatno neuigrani Subotic i grk, Paok je kuci strasna ekipa tako da ne vidim neku sansu da Dortmund ne primi makar jedan a kvotica i vise nego solidna 1,50

sretno svima :salut:
I sokratis nece igrat

" Sicher nicht mit von der Partie sind Hummels, Kagawa, Aubameyang, Gündogan und Sokratis."

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 01 okt 2015, 14:23

Onda trpati jos jace da PAOK ga zabija :D

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.