Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Moram prosmrdit po Sarajevu, al najgore je u Tuzli na Ircu u BHPlayu, neka nadrkana baba **** je otac em je ružna, me jednom ja sjedim sastavljam tiket i gledam rješenje njoj iza leđa, čitam nako bezveze, ona meni govori šta to imaš čitat. A prije toga jednom trazio izvjestaj zadnjih 5 od Binga napala meJohnCasey je napisao/la:Ma i kod mene u premieru rugobe rade jos su neljubazne i haos grijese jbo ih otac nadrkani
Mene sjeba Vinci za 400€ na 5€ uloga 80 kvotu. A htio igrat Shwedovu kvota me zbunila.Heller je napisao/la:U markama je sve. Nego ne bi stavio stoju na kvotu 1.01 nema šanse
Jankovicki zelim racinu, neki dan gubi od one ukrajinke sad **** ovdje ovo **** spansko
zgmiky je napisao/la:šta onda jel se isplati prijaviti na novi wwin ili ne?
Amarinho je napisao/la:Rivalo ustvari jeste Tipico, samo sto su iz nekog razloga u Svici zabranili Tipico odnosno umjesto njega otvorili Rivalo - ne znam zasto.Prometheus je napisao/la:Svaka čast sta si sve pogodio. Real nije Peh nego bezobrazluk. Ja sam imao oba daju golAmarinho je napisao/la:
Sta rec' ???
Koju poruku poslat... ???
Jel ovaj Rivalo ima nesta za Tipico, isplaćuju li na vrijeme?
Uglavnom sve normal, placaju.
Interwetten preporucujem inace, ali su im kvote dosta losije od Rivala. Recimo na ovaj listic je bila nekih 102 umjesto 124.
Ali dzabeReal bas sto kazes bezobrazluk. Jos ovaj Zidane idiot vadi Ronalda u 70toj bez razloga... a primili gol kao na PES-u. Slucajno se odbila od golmana onom napadacu pred noge.
Jesi li napravio novi račun? Trebalo bi moći.Evolution87 je napisao/la:Ja eo uplatio u wwin ali leglomi na stari racun. Ovoj radnici objasnjavam sta je u pitanju ona veze nema jbt
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ma jesam napravio sam...boss991 je napisao/la:Jesi li napravio novi račun? Trebalo bi moći.Evolution87 je napisao/la:Ja eo uplatio u wwin ali leglomi na stari racun. Ovoj radnici objasnjavam sta je u pitanju ona veze nema jbt
Ista situacija, blenula u mene ko tele u sarena vrata i kaze ne znam ja nista. govorim joj da zove centralu da se raspita, kaze ne mogu i tolko me iznervirala da sam uplatio onako na racun ajd reko mozda je isto i nije, leglo na stari.Evolution87 je napisao/la:Ja eo uplatio u wwin ali leglomi na stari racun. Ovoj radnici objasnjavam sta je u pitanju ona veze nema jbt
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.