evo nastavljena al' stoji 84 minutWilly je napisao/la:Ima nas još. Trenutno utakmica prekinuta zbog magle.arelinho je napisao/la:imam jos fereiru samo 1x

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
evo nastavljena al' stoji 84 minutWilly je napisao/la:Ima nas još. Trenutno utakmica prekinuta zbog magle.arelinho je napisao/la:imam jos fereiru samo 1x
Tuga brate.
Nije nastvaljena ut. prekid traje, ne vidi se prst pred ocimaarelinho je napisao/la:evo nastavljena al' stoji 84 minuthoce li biti nadoknade ?
Nije još nastavljena. Ko zna hoće li večeras biti nastavljena, velika je magla.arelinho je napisao/la:evo nastavljena al' stoji 84 minutWilly je napisao/la:Ima nas još. Trenutno utakmica prekinuta zbog magle.arelinho je napisao/la:imam jos fereiru samo 1xhoce li biti nadoknade ?
jbg ja vidio na rezultatima tamo da pise da se igradr.van nostrand je napisao/la:Nije nastvaljena ut. prekid traje, ne vidi se prst pred ocimaarelinho je napisao/la:evo nastavljena al' stoji 84 minuthoce li biti nadoknade ?
al proslo je 80 minkavaz_ je napisao/la:Koliko se ceka sad u premieru na odigravanje, 24 ili 48h
EDIT: Nasao u pravilima, do kraja narednog dana ako se ne odigra obracunava se kv. 1.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.