GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
Pred kljucni susret u ligi prvaka nisu baš bajne extra vijesti. Za kapetana se još nezna dok se ne sazna sa ovaj B uzorak.To je ogroman nedoknadiv hendikep..jer to Gonzalo ili ko već drugo nije.Pinto se opet ozljedio tako da za ovu bitnu utakmicu ce Dinamo vjerovatno raspolagati sa onim rumunjskom poplavom Matelom.Za stopere jos nisam siguran sanjo sam stoperski par u lp Sigali Sifo valjda će jedan biti spreman za utorak..samo da to ne bude benkovic ili sl. Protiv Grka ocekujem nesto ofenzivniju taktiku.ne ona kao protiv Arsenala bez obzira na pobjedu jer Olmpyakos nema Sancheza ,Ozila itd.Znaci puno ofenzivnije,jer pobjeda najmanje moze donijeti evropa ligu sljedeće proljece ,a da ne govorim o drugom krugu lp.Tako da se ne nadam nekom izmisljanu od strane Mamica.Krila pjaca i Sudani i u spicu Henqieuz red je dobije više priliku..Svakako ima dobrih zamjena na klupi Fernandez,Ara..itd
Ademija i Sigalija sigurno nema u utorak, to je već trener rekao. Što se Pinta tiče, on je jučer sam zatražio izmjenu, ali će biti spreman za utorak. Vjerujem da će ostatak momčadi biti kao i u utakmici protiv Bayerna, sa Goncalom i Benkovićem u prvoj postavi. Kako igra Junior Fernandes u zadnje vrijeme mislim da nema šanse da ga se ostavi na klupi. Mislim da će taktika biti slična kao i u prve dvije utakmice, iako je ogroman hendikep neigranje Ademija, Sigalija i Schildenfelda.
Henriquez je isto sinoć odlično odigrao, vidi se da je klasa, ali nekako sumnjam da će se mijenjati standardnih europskih 11...Bilo kako bilo, Dinamu je svaki bod u ovakvoj skupini bonus i ne treba postavljati imperative. Iako bi bilo lijepo nakon 45 godina dočekati laste sa euro suparnicima na Maksimiru.
Henriquez je isto sinoć odlično odigrao, vidi se da je klasa, ali nekako sumnjam da će se mijenjati standardnih europskih 11...Bilo kako bilo, Dinamu je svaki bod u ovakvoj skupini bonus i ne treba postavljati imperative. Iako bi bilo lijepo nakon 45 godina dočekati laste sa euro suparnicima na Maksimiru.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!
Benkovic
Pa zašto dragi Boze,gledano unazad zadnjih deset utakmica najvaznija utakmica puno toga ovisi ,a nemamo sreće nikako,pa cemo opet ispasti kanta
Mjkti nek Gonzala stavi stopera ,a umjesto Ademija nek stavi Antolica na zadnjeg veznog ,pa mjesto Antolica moze nadomjestit Rog / Coric

Pa zašto dragi Boze,gledano unazad zadnjih deset utakmica najvaznija utakmica puno toga ovisi ,a nemamo sreće nikako,pa cemo opet ispasti kanta
Mjkti nek Gonzala stavi stopera ,a umjesto Ademija nek stavi Antolica na zadnjeg veznog ,pa mjesto Antolica moze nadomjestit Rog / Coric
Da, i ja sam razmišljao o tome, i to je jedna od opcija, stvarno smo tanki na stoperu obzirom da su prva dva onesposobljena. Mada vjerujem da je jučer uigravao ono što bi se trebalo prezentirati u utorak, iako to i nije izgledalo bajno. Benković je sigurno veliki potencijal, i jučer je imao nekoliko odličnih reakcija, ali mlad je ipak još, vidjeli smo i u Munchenu da je ostao impresioniran.
Izgleda da će najvjerovatnije Gonzalo zaigrati u utorak na mjesto stopera,sto me posebno raduje ,da su Sigali i sifo spremni,pa uvjeren sam bar 70 % da bi parirali i Bayernu ,jer tamo su dva gola prva pala na račun novajlija u momcadi Benkovica i Matela.ali eto šta se moze
Mjesto ademija cak i nije toliko veliki izostanak ko što se pricalo,naravno kapetan je kapetan i onakvog borca ne imati u ovakoj bitnoj utakmici je prava steta ,ali tu su Antolic i Machado koji za njega mogu prekritu to poziciju,Antolic je strašan i defanzivno i ofenzivno ,dok se Machado uvelike popravio kakav je bio ljetos .
Sto se tice ofenzivnog djela tu su slatke muke,kako citam po portalima Dinamo bi zaigro sa pjacom kao nekom 10-om fernandezom i sudanijem na krilima i u vrhu napada Henriqueza,inace volim vidit napadacki sastav i napadacku igru ali msm da bi to bilo preofanzivno za ovako bitnu utakmicu..Ali naprativ ne znas koga bi izostavio..Pjace je svakako bro jedan.Fernandez je ranije griju klupu ali kad je u ovakoj formi glupo ga je izostavljat kao i Henriqueza koji je odradio fantastičnih 90 minuta protiv Zagreba,odusevio pristupom,a ne treba zaboravit i Hodzica koji zabija iz svake prilike i najbolji je strijalac lige.da se mene pita izostavio bi sudanija i napao u vrhu sa pjacom henriquezom fernandezom i Rogom kao ofenzivnim veznim ..svakako napad me toliko i ne brine,samo se nadam dobroj odbrani .koja će biti kljuc pozitivnog rezultata
Mjesto ademija cak i nije toliko veliki izostanak ko što se pricalo,naravno kapetan je kapetan i onakvog borca ne imati u ovakoj bitnoj utakmici je prava steta ,ali tu su Antolic i Machado koji za njega mogu prekritu to poziciju,Antolic je strašan i defanzivno i ofenzivno ,dok se Machado uvelike popravio kakav je bio ljetos .
Sto se tice ofenzivnog djela tu su slatke muke,kako citam po portalima Dinamo bi zaigro sa pjacom kao nekom 10-om fernandezom i sudanijem na krilima i u vrhu napada Henriqueza,inace volim vidit napadacki sastav i napadacku igru ali msm da bi to bilo preofanzivno za ovako bitnu utakmicu..Ali naprativ ne znas koga bi izostavio..Pjace je svakako bro jedan.Fernandez je ranije griju klupu ali kad je u ovakoj formi glupo ga je izostavljat kao i Henriqueza koji je odradio fantastičnih 90 minuta protiv Zagreba,odusevio pristupom,a ne treba zaboravit i Hodzica koji zabija iz svake prilike i najbolji je strijalac lige.da se mene pita izostavio bi sudanija i napao u vrhu sa pjacom henriquezom fernandezom i Rogom kao ofenzivnim veznim ..svakako napad me toliko i ne brine,samo se nadam dobroj odbrani .koja će biti kljuc pozitivnog rezultata

Kako vrijeme ide sve me vise strah utakmice. Mislim da Dinamo ima kvalitet da uzme tri boda, ali Olympiakos je prejaka ekipa da bi se tri boda upisala unaprijed i da bi se utakmica cekala kao da dolazi Lucko. Najveci problem je Sigali. Za Schifom ne zalim, a i zasto bi? Nije jos igrao i pokazao da imamo za cim zaliti? Taravel igra dobro u tandemu sa Sigalijem i bio bi ljut ako bi Schifo odmah upao u prvih 11 bez da je 2-3 puta usao po pola sata, 45 minuta i dokazao da je bolje rjesenje od Taravela, iako vjerojatno jest, ali nakon svih ovih ozljeda i pauza mislim da bi trebao da se nametne. Neka igra za Dinamo 2 i povremeno nastupa u HNL-u za prvu ekipu.
Dobra stvar bi bila da Goncalo igra stopera, a ne Benkovic koji je protiv Bayerna platio danas neiskustvu (kao mladi Kengur
). I njega treba gurati u HNL-u, a Goncalo ce biti sigurniji na poziciji stopera, a vjerujem da ce i suigraci imat vise povjerenja u njega nego u Benkovica i samim tim na moralu dobija cijela momcad.
Povratak Pinta je sigurno ono sto ce nas sve najvise obradovati. Tesko ce grci pored njega, a i ako oce onda ce teze nego protiv Matela. Valjda ga nece stici kletva pa da bas on skrivi gol.
Brine me tko moze zamjeniti Ademija, takav radnik na terenu ne postoji u Dinamu, ali se nadam da ce se naci dobro rjesenje. Za napad se ne moram brinuti, tu ima milijun rjsenja i svako je dobro. Jedino sto bi najvise volio je Henriquez u spicu, mislim da je Olympiakos mjera i da se on moze nositi s njima.
Dinamo i Olympiakos su se jednom susreli u LP. U Pireju je bilo 2-0 na grke, a na Maksimiru 1-1. Tada je Dinamu trebalo 3-0 za prolaz skupine, ali se nije desilo i Dinamo je zavrsio drugi. Dalje je isao samo jedan, a nitko u Kup UEFA. Josko Jelicic je golom u 35. minuti Dinamo doveo u vodstvo, a Giannakopoulos je usutkao Maksimir. Cico Kranjcar je tako propustio veliku priliku da s Dinamom ostvari povijesni uspjeh, ali veliki i velicanstveni Dusan Bajovic ga je nadmudrio i odveo svoju momcad u drugi krug takmicenja.
Igrali su Dinamo i Olympiakos i u Kupu UEFA u sezoni 1977./78. Prvu utakmicu dobio je Olympiakos na domacem terenu. Iako je Dinamo poveo golom Senzena grci su kasnije postigli tri i s velikih 3-1 stigli u Zagreb. Tamo ih je docekao plavi pakao pred 35.000 navijaca, a Dinamo slavi s 5-1 golovima Cerina, Senzena, Zajeca, opet Cerina i Bonica.
Oce li se ponoviti 1998. ili 1977. vidjet cemo. Ja se nadam da ce se ipak ponoviti ovaj Kup UEFA, ali nebi bio nezadovoljan i sa 1-1. Bitno je ostati u igri, nikad se ne zna sta nas ceka kasnije. Samo da Bayern namlati Arsenala, a vjerujem da oce.
Dobra stvar bi bila da Goncalo igra stopera, a ne Benkovic koji je protiv Bayerna platio danas neiskustvu (kao mladi Kengur

Povratak Pinta je sigurno ono sto ce nas sve najvise obradovati. Tesko ce grci pored njega, a i ako oce onda ce teze nego protiv Matela. Valjda ga nece stici kletva pa da bas on skrivi gol.
Brine me tko moze zamjeniti Ademija, takav radnik na terenu ne postoji u Dinamu, ali se nadam da ce se naci dobro rjesenje. Za napad se ne moram brinuti, tu ima milijun rjsenja i svako je dobro. Jedino sto bi najvise volio je Henriquez u spicu, mislim da je Olympiakos mjera i da se on moze nositi s njima.
Dinamo i Olympiakos su se jednom susreli u LP. U Pireju je bilo 2-0 na grke, a na Maksimiru 1-1. Tada je Dinamu trebalo 3-0 za prolaz skupine, ali se nije desilo i Dinamo je zavrsio drugi. Dalje je isao samo jedan, a nitko u Kup UEFA. Josko Jelicic je golom u 35. minuti Dinamo doveo u vodstvo, a Giannakopoulos je usutkao Maksimir. Cico Kranjcar je tako propustio veliku priliku da s Dinamom ostvari povijesni uspjeh, ali veliki i velicanstveni Dusan Bajovic ga je nadmudrio i odveo svoju momcad u drugi krug takmicenja.
Igrali su Dinamo i Olympiakos i u Kupu UEFA u sezoni 1977./78. Prvu utakmicu dobio je Olympiakos na domacem terenu. Iako je Dinamo poveo golom Senzena grci su kasnije postigli tri i s velikih 3-1 stigli u Zagreb. Tamo ih je docekao plavi pakao pred 35.000 navijaca, a Dinamo slavi s 5-1 golovima Cerina, Senzena, Zajeca, opet Cerina i Bonica.
Oce li se ponoviti 1998. ili 1977. vidjet cemo. Ja se nadam da ce se ipak ponoviti ovaj Kup UEFA, ali nebi bio nezadovoljan i sa 1-1. Bitno je ostati u igri, nikad se ne zna sta nas ceka kasnije. Samo da Bayern namlati Arsenala, a vjerujem da oce.
treba se i protiv Olya zatvorit i čekati svoju priliku iz kontre...
samo pametno i koncentrirano, nisu Grci čarobnjaci
samo pametno i koncentrirano, nisu Grci čarobnjaci
Stigao je i dan utakmice, pozitivna napetost je u zraku, nadajmo se da nas ni predstava modrih bluza neće razočarati. U uvodu pred utakmicu Velimir Zajec, legenda Dinama i Panathinaikosa, je rekao kako je ovaj Olympiakos ponešto igrački kvalitetniji u odnosu na onaj od prije 17 godina, ali i da momčadski nisu tako jaki s obzirom da im se svake godine promijeni veliki broj igrača. Pa ipak, najgora stvar je ta što je Olympiakos nominalno najlakši protivnik u skupini, pa je krajnje normalno i ljudski očekivati dobar rezultat u ove dvije utakmice protiv njih, pogotovo nakon što smo osokoljeni pobjedom nad londonskim gigantom. Bez obzira na sve, svjestan sam da je i taj Olympiakos trenutno odličan i da u grčkoj uništavaju svakoga tko im stane na put. Nadam se da se Dinamovi mladići večeras neće prepasti, nego da će odigrati požrtvovno i hrabro, pa što bude. Osobno bih bio zadovoljan bodom večeras, jednostavno ne bih želio pognute glave otići sa stadiona, pa makar rezultat bio i 0-0 na kraju. Apetiti jesu porasli, ali mislim da bi i sa nulom večeras to bio odličan rezultat Dinama, Grci ipak svake godine igraju zapaženu ulogu u Europi i sve nakon pobjede u prvom kolu je za nas veliki bonus.
Zastave plave viju se u zraku, Dinamu u čast, u slavu prvaku!
Zastave plave viju se u zraku, Dinamu u čast, u slavu prvaku!

Ako Bayern dobije obe Arsenala onda bi bod iz ovog dvomeca bio jako dobar. U Londonu racunavsi na poraz Dinamo bi imao 4, a Arsenal 3 boda. Tri puta su u ne tako davnom vremenu igrali u Pireju i Olympiakos ih je sve tri dobio tako da vjerujem da ce opet i na taj nacin bi Dinamo zavrsio kao treci dok bi Arsenal bio zadnji.
Ipak, treba danas ici na pobjedu jer se tim raspletom otvaraju vrata drugog kruga LP iako je gotovo nemoguce da Dinamo tamo prodje s obzirom da ga cekaju jako teske utakmice, ali bi zato trece mjesto bilo jako blizu, pogotovo ako nas Bayern pocasti novom pobjedom u Londonu.
Na kraju kad smislimo, puno tog ovisi od dvomeca Bayerna i Arsenala, ali ako se sve dobro rasplete protiv Olympiakosa onda ce taj dvomec biti malo manje bitan, ali ne i nebitan. Plasim se onog raspleta o kojem sam vec pisao. Dinamo ce zbog baksuzluka sigurno biti zadnji ako ovo bude grupa u kojoj svako svakog dobije i svi su u par bodova.
Ipak, treba danas ici na pobjedu jer se tim raspletom otvaraju vrata drugog kruga LP iako je gotovo nemoguce da Dinamo tamo prodje s obzirom da ga cekaju jako teske utakmice, ali bi zato trece mjesto bilo jako blizu, pogotovo ako nas Bayern pocasti novom pobjedom u Londonu.
Na kraju kad smislimo, puno tog ovisi od dvomeca Bayerna i Arsenala, ali ako se sve dobro rasplete protiv Olympiakosa onda ce taj dvomec biti malo manje bitan, ali ne i nebitan. Plasim se onog raspleta o kojem sam vec pisao. Dinamo ce zbog baksuzluka sigurno biti zadnji ako ovo bude grupa u kojoj svako svakog dobije i svi su u par bodova.
Na ovo samo mogu reci da ne znam jel ikad itko manje zasluzio, a odnjeo pobjedu s Maksimira. Dinamo je zasluzio minimalno bod, ali dvije stative? Jos Arsenal dobije, noc za zaborav.
ajme majko, zaplakati ću od muke
kad igraš protiv neke grčke ekipe možeš očekivati takvu utakmicuSignore je napisao/la:Na ovo samo mogu reci da ne znam jel ikad itko manje zasluzio, a odnjeo pobjedu s Maksimira. Dinamo je zasluzio minimalno bod, ali dvije stative? Jos Arsenal dobije, noc za zaborav.
dean33 je napisao/la:ajme majko, zaplakati ću od muke
kad igraš protiv neke grčke ekipe možeš očekivati takvu utakmicuSignore je napisao/la:Na ovo samo mogu reci da ne znam jel ikad itko manje zasluzio, a odnjeo pobjedu s Maksimira. Dinamo je zasluzio minimalno bod, ali dvije stative? Jos Arsenal dobije, noc za zaborav.

Tatticevci na aparatima.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
ako ćeš iskreno zaboli me za TatuLillard je napisao/la:
Tatticevci na aparatima.
jao meni, al boli ovaj poraz...baš neka mučnina u trbuhu....dinamo me ugodno iznenadio, a olympiakos neugodno...
sve čekam kad će pasti taj gol za pobjedu, a umjesto toga mi primimo onakav gol....a prije toga one dvije stative kuknjava
Nabijem tog tatu.
Auxerre 1989, Atalanta 1990, Steaua 1993, Olympique Marseille 1999, Maccabi 2001, Fulham 2002, Dnipro 2003, Heerenveen 2004, Werder i Auxerre 2006, Basel 2007, Spartak 2008, Anderlecht, Ajax i Temišvar 2009, Club Brugge i PAOK 2010, Austria Wien 2013, Aalborg 2014, Olympiacos 2015... Ne mogu se sjetiti kad je bio Sheriff i poraz na penale. Sve domaći kiksevi (OK, Steaua je bila u Ljubljani, ali ipak...). Nevjerovatno.
I ono najgore od svega Newcastle 1997 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Tja, meni se čini da je te sezone veći kiks bio Atletico (Vladimir Petrović promašuje mrtvaca za 2:0, Caminero zabija za 1:1). Protiv Newcastlea je bila herojska utakmica, sa desetoricom do preokreta protiv 12-orice (Asprilla je morao biti isključen za udaranje Šimića, ali Urs Meier to "nije vidio") i na kraju nesretno ispadanje u Kup UEFA. Bio je te godine kiks i protiv Grasshoppersa (4:4 kod kuće, sve što su Švicarci poslali prema golu je ušlo unutra), ali je zato Igor Cvitanović u revanšu popravio stvari.Tritolone je napisao/la:I ono najgore od svega Newcastle 1997
Dinamo je proklet klub i gotovo, ali baš proklet. Je li to zbog onog Zambatinog skakanja u zrak kod bacanja novčića protiv Spartaka iz Trnave ili nečeg drugog - ne znam.
Meni osobno je najteza ona protiv Hereenveena. Prolazak bio vec u rukama i onda onaj nesretni kraj i mislim pogodak Huntelara u zadnjim minutama iz penala. Famozna sezona lige za ostanak, i onda promjene i dolazak Kuzea sa Modricem i Corlukom.
Par vrhunskih utakmica tih godina, sezona prije onaj derbi sa Hajdukom u ligi za prvaka i Strupar sa 2 pogodka donosi pobjedu a Zahora pogađa u zadnjim minutama, te iste sezone gubimo prvenstvo u zadnjih par kola prije kraja protiv Zadra, ili onaj derbi u toj sezoni lige za ostanak kad je Karic pogodio onaj fantasticni lob, mislim da mu je to jedini ili mozda jedan od svega par golova sta je dao za Dinamo.
Ja djecarac u Kninu, vjerojatno jedan od malobrojnih navijaca Dinama, 2 puta sam dobija batine od likova koji su stariji 10+ godina od mene, ali Dinamo je Dinamo.
Neka bolja vremena.
Par vrhunskih utakmica tih godina, sezona prije onaj derbi sa Hajdukom u ligi za prvaka i Strupar sa 2 pogodka donosi pobjedu a Zahora pogađa u zadnjim minutama, te iste sezone gubimo prvenstvo u zadnjih par kola prije kraja protiv Zadra, ili onaj derbi u toj sezoni lige za ostanak kad je Karic pogodio onaj fantasticni lob, mislim da mu je to jedini ili mozda jedan od svega par golova sta je dao za Dinamo.
Ja djecarac u Kninu, vjerojatno jedan od malobrojnih navijaca Dinama, 2 puta sam dobija batine od likova koji su stariji 10+ godina od mene, ali Dinamo je Dinamo.
Neka bolja vremena.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Uh, to sa Heerenveenom je bilo "hevi". Blažičko (?) proziva austrijskog sudiju, Dinamo ima 2:0 u zadnjih sedam minuta i prosipaju prednost.Tritolone je napisao/la:Meni osobno je najteza ona protiv Hereenveena. Prolazak bio vec u rukama i onda onaj nesretni kraj i mislim pogodak Huntelara u zadnjim minutama iz penala. Famozna sezona lige za ostanak, i onda promjene i dolazak Kuzea sa Modricem i Corlukom.
Neka bolja vremena.

Da, bila su to bolja vremena, u Dinamu su igrali uglavnom kvalitetni domaći igrači (ima ih i sada par baš dobrih - Pjaca i Rog su baš dobri, biće nešto i od Ćorića) plus nešto kvalitetnih stranaca. Sad kad pogledaš da Dinamo sa Modrićem i Mandžukićem nije mogao proći grupu kraj Basela, Branna i Rennesa...

možda je taj baksuzluk zato jer ne znate ko ste. sve bi htjeli da budu nešto drugo, te hašk te građanski te kroacija, nikad dinamo, pati se od kompleksa niže vrijednosti, neće da se ima veze sa osnivačima komunistima, mora se biti staro kao hajduk.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.