Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
32%
2) 10 bodova
22
24%
3) 15 ili više
41
44%

Ukupno glasova: 93

amerosm
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la amerosm » 08 apr 2013, 22:33

Sportfanatik je napisao/la:Evo Herthe opet u Bundesligi
Nisu jos teoretski obezbjedili ulazak u Bundesligu, no to ce se dogoditi tek za dvije sedmice i ne vjerujem da ce prokockati tih 14 bodova prednosti koje imaju.

Moja je prognoza da ce i oni i Braunschweig za dvije sedmice obezbjediti ulazak u drustvo najboljih.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 08 apr 2013, 23:03

Evo Herthe, evo ludila, opet u BuLi. Opet radost za one što su se radovali njenom ispadanju..... :) Vraća se Berlinska stara dama :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 08 apr 2013, 23:23

Meni je nekako najdraže što se Kajzeri najvjerovatnije vraćaju
Agieren statt reagieren

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 apr 2013, 23:28

Pale_Companion je napisao/la:Meni je nekako najdraže što se Kajzeri najvjerovatnije vraćaju
Nisu oni jos sigurni, a vjeruj mi da ce i sa Eintrachtom u prvoj ligi biti pakleno, pogotovo kada budu igrali sa Hannoverom. Meni je licno najvise drago zbog njih.

Vidi @effe_sa sto mu je drago zbog Herthe...Ja mislim da si ti jedini na ovom forumu koji ih simpatises :) :), no dobro mogu te razumjeti. ;) ;)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 apr 2013, 00:10

amerosm je napisao/la: Vidi @effe_sa sto mu je drago zbog Herthe...Ja mislim da si ti jedini na ovom forumu koji ih simpatises :) :), no dobro mogu te razumjeti. ;) ;)
Ma poslije Bayerna njih simpatišem, ali za njih bi baš upotrijebio izraz simpatizer, jer za Bayern ludujem, pratim ga ludo, ono srcem, a Herthu pratim ono, volim i kad imaju uspjeha, samo to nije u tolikoj mjeri, s tolikom strašću ko kad je Bayern u pitanju. Ali dobro to je mnogima poznato i od prije....

Gledaj nešto još, malo nekad neki nepravedno grade te neke antipatije prema Herthi, jer taj klub je imao tamo na prelazu dva stoljeća, solidne nastupe u Ligi prvaka, te poslije u Kup-u Uefa su znali po par kola proći, par godina je bilo nezamislivo bez Herthe u Evropi. Ali onda dođe ono jedno ispadanje, pa povratak, pa onda ono ispadanje prošle sezone. A sad srećom povratak ponovo. A imala je Hertha i gorih dana, pa i tokom devedesetih, kad su odletili i niže od Zweitare. A previše je potencijala u i oko kluba, da bi Hertha tulumarila po nižim ligama, tako da joj je mjesto u elitnom društvu i ja se nadam za nekih par godina da se opet može i do Evrope. Uz pametan rad bi to bilo ostvarivo i za dvije-tri godine. Ali u posljednje vrijeme, dosta je toga oko Herthe postalo nepredvidivo.

A što se simpatizera ovog kluba ovde tiče, bila su još dvojica forumaša koji su donekle simpatizirali ovaj klub, ali čini mi se da su vrlo rijetko na ovom pdf oko BuLi.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 09 apr 2013, 00:15

Mene najviše zanima da li Hertha i dalje planira sa Luhukayem ilil je on bio samo tu da ih što brže vrati u bundesku?
Agieren statt reagieren

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 apr 2013, 00:17

Pale_Companion je napisao/la:Mene najviše zanima da li Hertha i dalje planira sa Luhukayem ilil je on bio samo tu da ih što brže vrati u bundesku?
Koliko znam planiraju i ja se nadam da će s njim nastati jedna duža uspješna era. Iako ti dobro znaš isto, da s Luhukayem se nikad ne zna..... :)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 apr 2013, 00:41

Niko nije napisao vijest dana, a to je da se Peter Neururer vraća na trenersku klupu i preuzima Bochum kojeg je već vodio od 2001-2005. godine, a interesantno da je bez trenerskog posla bio više od 3 godine. Zadnji klub koji je vodio bio je Duisburg. U međuvremenu je analizirao fudbalska dešavanja za ****, a to će i pored trenerskog posla nastaviti i dalje da radi. Za sad je potpisao ugovor do kraja sezone i treba Bochum da spasi od ispadanja iz druge lige.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 09 apr 2013, 00:43

effe_sa je napisao/la:
Pale_Companion je napisao/la:Mene najviše zanima da li Hertha i dalje planira sa Luhukayem ilil je on bio samo tu da ih što brže vrati u bundesku?
Koliko znam planiraju i ja se nadam da će s njim nastati jedna duža uspješna era. Iako ti dobro znaš isto, da s Luhukayem se nikad ne zna..... :)
e baš to, s njim se ne zna, ali da je maher u expresnom povratku klubova u bundesligu to je. Imao je priliku da i ove sezone vodi Augsburg u bundesligi no on se odlučio za Herthu i cvajtu.

Sad kad da otkaz i uzme Hoffenheim :lol:
Agieren statt reagieren

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 09 apr 2013, 00:50

Vi koji ste gledali tekmu veceras- jesu gosti imali sansi za gol?

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 apr 2013, 01:15

@ effe_sa

upravo sam ja mislio napisati vijest sto se tice Neururera i mislim da je ovo veoma los potez Bochuma u ovakvoj situaciji s obzirom da je covjek jedva ostao ziv nakon srcanog udara i da je ekipi u ovoj situaciji potreban neko ko nece stalno misliti na svoje zdravlje - no mozda se i ja varam.

Sto se tice Luhukay-a mislim da si pogrijesio u svom pisanju i trebao si napisati da se nikad ne zna sa Preetzom. :lol: :lol: :lol: :lol: Nakon dvije-tri uzastopne pobjede isti ce poceti sanjati o Evropi i nakon sto se budu nasli gdje im je mjesto on ce otjerati trenera.

PS: Kreteni - za neke navijaci Fortune - su u Petak jednom bakljom povrijedili 4-godisnjeg djecaka i njegovi roditelji su protiv navijaca podnijeli krivicnu prijavu.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 apr 2013, 23:08

DOMINACIJA BUNDESLIGE JE NEMINOVNOST!!!

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 09 apr 2013, 23:44

buli topic slika

još samo da sutra ne bude šokova...
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 apr 2013, 23:47

Njemačka dominacija u CL se nastavlja još samo da Bayern sutra završi posao i čeka nas pakao u 1/2. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 10 apr 2013, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 apr 2013, 14:32

Malo šale ne škodi :mrgreen:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 10 apr 2013, 14:56

Slika tog frajera sa dvogledom je trebala ici izmedju Bayerna i BvB-a :mrgreen:
Mada je koreografija prestrašna.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 10 apr 2013, 15:02

slika

Vidi se u pozadini pehar LP-a i uz tekst ispod se nesumnjivo pokazuje na šta se aludira, tako da je koreografija perfektno zamišljena i sprovedena u djelo.

Britanski mediji su je već okarakterisali kao najbolju svih vremena. 8-)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 10 apr 2013, 15:05

Semir bvb je napisao/la:slika

Vidi se u pozadini pehar LP-a i uz tekst ispod se nesumnjivo pokazuje na šta se aludira, tako da je koreografija perfektno zamišljena i sprovedena u djelo.

Britanski mediji su je već okarakterisali kao najbolju svih vremena. 8-)
Ma znamo svi kontekst koreografije :D
Nego, nesto ovako su napravili navijaci Milana ili Intera, samo nije bilo 3D ja mislim.
Ne umanjujem koreografiju, fkt je perverzija.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 apr 2013, 17:24

Vidjet lik na temi ćempions liga stavi Bundesligu "realno" na 4 mjesto po kvaliteti i jačini. Danas sam gotov sa tom temom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 10 apr 2013, 23:05

Neutral je napisao/la:Vidjet lik na temi ćempions liga stavi Bundesligu "realno" na 4 mjesto po kvaliteti i jačini. Danas sam gotov sa tom temom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Srećom pa se na kraju odlučuje na terenu, a ne na ss.ba forumu. :lol:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.