Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
I nisu bolji od nas, jesu bolji na ovim turnirskim takmičenjima zbog širine rostera, dok na dvije utakmice ne priznajem nikome da je bolji osim ovih TOP 5-6 ekipa
Važno je dobiti u Litvaniji, u rukometu je domaći teren pola posla, tako da realno je očekivati pobjede nad Litvanijom i Bjelorusijom i plasman na Euro
Važno je dobiti u Litvaniji, u rukometu je domaći teren pola posla, tako da realno je očekivati pobjede nad Litvanijom i Bjelorusijom i plasman na Euro
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Znači BiH ispred Čilea, Alžira, Saudijske Arabije i Irana.
- bistrikboy
- Kontakt:
Volim majkem' ljude koji prate sport kako treba,svaka cast ovo je bit' naseg "neuspjeha"!legenda reala je napisao/la:I nisu bolji od nas, jesu bolji na ovim turnirskim takmičenjima zbog širine rostera, dok na dvije utakmice ne priznajem nikome da je bolji osim ovih TOP 5-6 ekipa
Hvala im na svemu,idemo sad dobiti ovo sto treba u kvalifikacijama i nadati se da Danci nece popustati i da ce uzeti sve do kraja

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ova dva poraza po meni ne oslikavaju ništa. ljudi su emotivno prazni, naravno već pomalo žele da se cuvaju povreda, jer da se ne lažemo, njima reprezentacija ne donosi hljeb, a ako dođe do neke teške povrede dok igraš za istu, i karijera ti propadne, država te vala popaziiti neće...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- sanelmasetic
- Kontakt:
Realno kada se sve uzme u obzir ovo 20 mjesto je uspjeh
momcima svaka cast ..

Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
- Nerminovic
- Kontakt:
Da mu neko ne ukrade bubanj kao mi onom Manolo kad je bio u Zenici

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ako je rukometni savez sekunde ozbiljan, Markoviceva pozicija ce se razmatrat i morat ce detaljno objasnit zasto smo od 7 utakmica izgubili 6, i to uz nekoliko katastrofa. Ne pratim dovoljno da kazem da treba dobit otkaz, ali pozicija mu ne moze biti sigurna.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
invincible1921 je napisao/la:Ajde ba sad bi svi nesto se bunili a neki dan kad vam Cartman i jos par forumasa napisa nije do sudija nego do nas napaste covjeka na fazon KAKO TE NIJE STID MOGLI SMO DO MEDALJE DA NE BI SUDIJA....

Mislim da je nakon Makedonije bilo jasno o kakvim karakterima se radi u ovoj reprezentaciji i koliko smo limitirani i sto se tice kvaliteta i taktike.
Ne sjećam se da je neko ozbiljan tvrdio da imamo neki veliki kvalitet.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
jarane glup siCartman je napisao/la:Ako je rukometni savez sekunde ozbiljan, Markoviceva pozicija ce se razmatrat i morat ce detaljno objasnit zasto smo od 7 utakmica izgubili 6, i to uz nekoliko katastrofa. Ne pratim dovoljno da kazem da treba dobit otkaz, ali pozicija mu ne moze biti sigurna.

savez će Markoviću dati šansu još jedan olimpijski ciklus minimalno, naravno ako je normalan, Marković je bio kloc al je strašno rastao uz ovu ekipu, podmladio, napravio sebi ekipu i odveo je na SP, vratio rukomet tamo gdje mu je i mjesto, sad smo nositelji kod izvlačenja grupa, a do prije par godina smo igrali predkvalifikacije, igrači ginu za njega što prije nisu ni za jednog selektora ne bune se kad ih ostavi na klupi što se prije dešavalo, njegova je zadnja itd. što se tiče Dragana Markovića sve je na njegovoj strani, možda mu se poklopilo, al realno gledano njegova pozicija je čvršća nego ikad
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Svoju strucnost si vec dokazao legendo. 

Naravno poslusati strucni stab ovog foruma predvodjen s Cartmanom dati Markovicu otkaz i dovesti Radju na celo koji ce vratiti sve nase zvijezde u ekipu pa cemo ici Kosovu da upisu prvu pobjedu u historijilegenda reala je napisao/la:jarane glup siCartman je napisao/la:Ako je rukometni savez sekunde ozbiljan, Markoviceva pozicija ce se razmatrat i morat ce detaljno objasnit zasto smo od 7 utakmica izgubili 6, i to uz nekoliko katastrofa. Ne pratim dovoljno da kazem da treba dobit otkaz, ali pozicija mu ne moze biti sigurna.![]()
savez će Markoviću dati šansu još jedan olimpijski ciklus minimalno, naravno ako je normalan, Marković je bio kloc al je strašno rastao uz ovu ekipu, podmladio, napravio sebi ekipu i odveo je na SP, vratio rukomet tamo gdje mu je i mjesto, sad smo nositelji kod izvlačenja grupa, a do prije par godina smo igrali predkvalifikacije, igrači ginu za njega što prije nisu ni za jednog selektora ne bune se kad ih ostavi na klupi što se prije dešavalo, njegova je zadnja itd. što se tiče Dragana Markovića sve je na njegovoj strani, možda mu se poklopilo, al realno gledano njegova pozicija je čvršća nego ikad
- legenda reala
- Kontakt:
drži se ti Norveške
pjevati himnuNerminovic je napisao/la:Da mu neko ne ukrade bubanj kao mi onom Manolo kad je bio u Zenici![]()
![]()

- DukeOfWellington
- Kontakt:
And here it comes...
Andrice nesto ti nije jasno? 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- el-fighter
- Kontakt:
Poslije poraza od Tunisa nerealno je bilo ocekivati vise ista od nasih rukometasa na ovom takmicenju. Momci su istroseni psiholoski i trebat ce odredjeni period da se situacija popravi. Ovo nam je bilo prvo veliko takmicenje i treba nam biti osnova za nastavak. Kvaliteta u reprezentaciji sigurno ima, ne za neku od medalja, ali za drugi krug na SP definitivno.
Markovic ce ostati selektor, ali ce se sada njegovi rezultati drugacije gledati. Podigao je ljestvicu visoko, tako da ce sada morati da nastavi sa dobrim rezultatima ukoliko zeli ostati na klupi reprezentacije.
Markovic ce ostati selektor, ali ce se sada njegovi rezultati drugacije gledati. Podigao je ljestvicu visoko, tako da ce sada morati da nastavi sa dobrim rezultatima ukoliko zeli ostati na klupi reprezentacije.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Sve u svemu los nastup nasih rukometasa ali ne smijemo biti razocarani,pritisak prvog takmicenja i tih 5 utakmica u 6 dana su nas ubili..
Prolazna ocjena Malinovic,braca Buric,Toromanovic,Vranjes,Peric i manje vise Ovcina i Zulfic.Celica samo prvu tekmu dobro odigrao,Karacic mi je nekako premalen i nista bolji po meni igrac od Perica nije..U Tezicu se vide naznake dobrog igraca i treba mu dati priliku pa i slobode u igri vise,cisto jer nam trebaju igraci koji su opasni po gol..Prce razocarao ali nista drugo nije ni bilo za ocekivati..Odbrana odlicna u one 3 odlucujuce utakmice,samo sto smo neiskusno pravili prekrsaje,sta je tu je..Moramo zaigrat modernije,vise na krila nabiti i njima samopouzdanje,i vise kontri,to su lagani poeni koji su potrebni svakoj ekipi kad ne ide kreatora igre ni pucace,toga nismo imali sada i platili smo cijenu.Igrac vise nam nista ne znaci,to je katastrofa i na tome se mora poraditi kao i na sedmercima,naci stalnog izvodjaca sedmeraca a ne 5 igraca puca..Da smo makar sedmerce dobro pucali uvjeren sam da bi prosli dalje uprkos losoj igri u napadu,nudili su se svi od Austrije preko Makedonije do Tunisa i nista nismo iskoristili i to je pomalo i sramota..Glavu gore,okrenut se kvalifikacijama,probat otici na EP,da imamo makar neki kontinuitet nastupa na takmicenjima..
Prolazna ocjena Malinovic,braca Buric,Toromanovic,Vranjes,Peric i manje vise Ovcina i Zulfic.Celica samo prvu tekmu dobro odigrao,Karacic mi je nekako premalen i nista bolji po meni igrac od Perica nije..U Tezicu se vide naznake dobrog igraca i treba mu dati priliku pa i slobode u igri vise,cisto jer nam trebaju igraci koji su opasni po gol..Prce razocarao ali nista drugo nije ni bilo za ocekivati..Odbrana odlicna u one 3 odlucujuce utakmice,samo sto smo neiskusno pravili prekrsaje,sta je tu je..Moramo zaigrat modernije,vise na krila nabiti i njima samopouzdanje,i vise kontri,to su lagani poeni koji su potrebni svakoj ekipi kad ne ide kreatora igre ni pucace,toga nismo imali sada i platili smo cijenu.Igrac vise nam nista ne znaci,to je katastrofa i na tome se mora poraditi kao i na sedmercima,naci stalnog izvodjaca sedmeraca a ne 5 igraca puca..Da smo makar sedmerce dobro pucali uvjeren sam da bi prosli dalje uprkos losoj igri u napadu,nudili su se svi od Austrije preko Makedonije do Tunisa i nista nismo iskoristili i to je pomalo i sramota..Glavu gore,okrenut se kvalifikacijama,probat otici na EP,da imamo makar neki kontinuitet nastupa na takmicenjima..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- skyisthelimit
Dodje lik provocira i onda kad mu se odgovori poziva se na uvrede i ugrozenost.
Ma mrs.
Ma mrs.
15.10 - 15.06 ...
- samo_lijevo
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Ako je rukometni savez sekunde ozbiljan, Markoviceva pozicija ce se razmatrat i morat ce detaljno objasnit zasto smo od 7 utakmica izgubili 6, i to uz nekoliko katastrofa. Ne pratim dovoljno da kazem da treba dobit otkaz, ali pozicija mu ne moze biti sigurna.
haj ti broji pingvine.Dosta je tvog preseravanja,mani se onoga sto ne pratis.Trebas nam i ovu temu razjebat ko sto si uradio sa Susicima.
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 27 jan 2015, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.