NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
to si upravu te pare idu u krov,planira da se do zime natkrije jedan dio tribine to jest onaj dio gdje je unutrasnjost prostoria uredjena uglavnom bit ce vise od pola nadkriveno
a pomocni treba da se pocne radit,zaboravio sam kako se zove ovaj sto ce stolariju pravit uglavnom zvao je nurdu i pitao za to hocel se radit on je odg da hoce...eto to je cilj celni ljudi dobro ce bit ako urade to jer je trenutno velika kriza u svim klubovima
a pomocni treba da se pocne radit,zaboravio sam kako se zove ovaj sto ce stolariju pravit uglavnom zvao je nurdu i pitao za to hocel se radit on je odg da hoce...eto to je cilj celni ljudi dobro ce bit ako urade to jer je trenutno velika kriza u svim klubovima
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
ja sam davno čuo da ce ta stolarija da se radi i da se navodno radila... ali gdje je zapelo... to nezz
firma 3m omerovic je uradila stolariju i ove godine ce se sve radit u tribini i restoran i teretrana i apartmani za igrace
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
pa nisam bas siguran da će se to sve stići... a bas me zanima gdje ce ti apratmani biti ...astra1922 je napisao/la:firma 3m omerovic je uradila stolariju i ove godine ce se sve radit u tribini i restoran i teretrana i apartmani za igrace
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
A šta vam bi sa juniorima i kadetima??astra1922 je napisao/la:firma 3m omerovic je uradila stolariju i ove godine ce se sve radit u tribini i restoran i teretrana i apartmani za igrace
ovo za apartmane, kad vam pitaju igrače gdje stanuješ: ''na stadionu''
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
ima dosta prostora za apartmane pod tribinom na drugom spratu
ma to bi bio odlican posao da imamo smjestaj za igrace na stadionu.cini mi se da u bihacu ima nesto slicno podno borica
ma samo pametno neka rade i bitno nam je da smo sto se tice financija rahat vec unaprijed 4-5 sezone,,a borba za evropu ce doc pred nama je

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
drugom spratu??' ako ti tako kazes hajde da ti vjerujem...
ma ja drugom znas one stepenice sto se gore penje u lozu e tuemir_dj je napisao/la:drugom spratu??' ako ti tako kazes hajde da ti vjerujem...
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ja nevidim kako je zvijezda mogla gradini ¨otet¨ Husica ako on nije imo sa njima potpisan neki ugovor, a to stu su vasi ljudi dopustili da se objavi i da drze igraca na osnovu rekla kazala to njih najvise trebate krivit, a ne zvijezdu ili da je to neki drugi klub uradio. Ako danas mislis sa nekim nesto ozbiljno radit to obavezno ide crno na belo i gotova prica. Jednostavno ako gradina misli da je ozbiljan klub ovakvu sitaciju nije smjela sebi dopustit, nije to pijaca i to je jako jako neprofesionalnoLuka je napisao/la:Ma raja iz srebrenika nije ogorcena zbog toga sto je husic potpiso za zvijezdu,da je popisao za bilo koji drugi klub isto bi bilo..poenta je u tome nak oji nacin je to sve uradio,i vama bi bilo isto tako da vas neko popljuje na taj nacin,iznevjeri a uz tog momka je bio cijeli grad,zbog njega su se volili svi klubovi u kojima je nastupao,otac mu je bio nogo puta trener prvog tima gradine i tu je u klubu i na ovaj nacin da nam vrati,da je lijepo obznanio kako nece da igra za gradinu i tako to..sve bi bilo ok,odlazili su mnogi vazniji igraci od njega i nije nikave bure bilo ,ti igraci se postuju u srebreniku i dan danas ..ali na ovaj nacin izdat klub,grad ee.pa budite uvjereni kqad je ovako nas izdo sta ce tek vama da uradi..mada i zvijezda je nekorektno ispala mogla je se konsultovat sa upravom gradine o vovm slucaju nego odmah poletili za papir i noz u ledja da udare,al enam veze..vama svako dobro..
jel sutra opet trening u 9:30 h
ja mislim da su igraci sinoc kasno odputovali na pripreme 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
evo kise imat cemo najbolju travu 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
tetrahidrokanabinol
- Kontakt:
Subota 28.7 satnica se još ne zna Borac-Zvijezda (nemate šta tražiti
)
tetrahidrokanabinol je napisao/la:Subota 28.7 satnica se još ne zna Borac-Zvijezda (nemate šta tražiti)
ni kada smo vas u prvenstu dobili sa 2:1 nismo imali sta trazit hehehe ni taj jedan go sto ste dali nebi da nije bilo nepostojeceg penala matere vam se lesinarske sjetimtetrahidrokanabinol je napisao/la:Subota 28.7 satnica se još ne zna Borac-Zvijezda (nemate šta tražiti)
Nije da se hvalim ali ja sam iz Gradačca...
-
tetrahidrokanabinol
- Kontakt:
Čuda se dešavaju
2:0 za nas ( Dzafić,Vranješ ako bog da)
Ti pravo zaluto... igra se 04.08.tetrahidrokanabinol je napisao/la:Čuda se dešavaju![]()
-
tetrahidrokanabinol
- Kontakt:
Do mene,do mene
znas tetrahidrokanabinol pravo smo neugodni na gostovanjutetrahidrokanabinol je napisao/la:Do mene,do mene
-
tetrahidrokanabinol
- Kontakt:
Ko vi navijači

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.