Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Zasto se okupili veceras a ko to igra?Ako jos nego spomene Evanasa , Kardashiana ili Brooksa ima da posjetim Banovice
- storm_raider
- Kontakt:
San Antonio, jer bi najbolje napredovao.mirzaaaaa je napisao/la:Ajde dok ne pocne tekma Sta mislite u kom timu u NBA bi MIrza najbolje prosao??
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
- Kontakt:
u lakersima s kobeommirzaaaaa je napisao/la:Ajde dok ne pocne tekma Sta mislite u kom timu u NBA bi MIrza najbolje prosao??

Možeš odmah ako hoćešBosnaSTL je napisao/la:Zasto se okupili veceras a ko to igra?Ako jos nego spomene Evanasa , Kardashiana ili Brooksa ima da posjetim Banovice
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Boston ekipa koja ima sistem igre i sigurno bi napredovao.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- storm_raider
- Kontakt:
MA niko ne bi mogao iskoristiti Mirzin kosarkaski IQ kao Greg. Svaka cast i Doc-u i ostalima, ali Greg je doktor.
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
zamislite scene, ode mirza iz brooklyna u neki tim tamo, i fol ocekuje se veca minutaza, al se događa to da PJ Carlesimo dolazi u taj isti tim da bude trener 

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
storm_raider je napisao/la:MA niko ne bi mogao iskoristiti Mirzin kosarkaski IQ kao Greg. Svaka cast i Doc-u i ostalima, ali Greg je doktor.
Slazem se da bi u SA nparedovao jer u tandemu sa Tim Duncan ili jos bolje sa Tiago Splitter kojeg poznaje jos iz Tau bi razvaljivao ali volio bih ga vidjeti i sa Garnettom

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- storm_raider
- Kontakt:
PJ nakon ovoga ce moci da vodi neki zenski tim u srednjoj skoli i to kao pomocni trener. Necu ni da pocnem misliti o tvojoj teoriji, probudicu zenu dzaba.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:zamislite scene, ode mirza iz brooklyna u neki tim tamo, i fol ocekuje se veca minutaza, al se događa to da PJ Carlesimo dolazi u taj isti tim da bude trener

A bilo bi interesantno to vidjeti sa Garnettom, mada Garnett isto izlazi cesto van reketa.
- DzenoMjesecar
- Kontakt:
svejedno mi gdje ce zavrsit al bi ono od srca volio
da dodje sa tom novom ekipom kod Bruklin Netsa i da ih natrpa do vrha

da dodje sa tom novom ekipom kod Bruklin Netsa i da ih natrpa do vrha

PJ je rek'o da je ovo večeras veća utakmica za Mirzu otkako je u rotaciji , jer Netsi igraju protiv tima koji jasno konkuriše za playoff doigravanje ( većina utakmica otkako je Mirza u rotaciji je bila protiv nešto slabijih timova ). Na pitanje da li bi se Humphries mogao vratiti večeras u rotaciju , PJ nije dao jasan odgovor( ništa novo ) . Vjerovatno i neće igrati. 

Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
Jedno je sigurno kod PJ-a, brat Redžo ce sigurno igrati ako treba i 30 minuta 

Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
-
- Kontakt:
Hajmo ba hodži kakvom nek zapiše šta tamo, pa ćemo Mirzi da proturimo nekako tamo, ako ga poslije toga ne krene e ne znam ondaNecu ni da pocnem misliti o tvojoj teoriji, probudicu zenu dzaba.

ma Redzo je najbolji odbrambeni ligeJedno je sigurno kod PJ-a, brat Redžo ce sigurno igrati ako treba i 30 minuta![]()

sto jest jestdziza_23 je napisao/la:Jedno je sigurno kod PJ-a, brat Redžo ce sigurno igrati ako treba i 30 minuta

- skyisthelimit
YES link ?
-
- Kontakt:
kad to ja nisam davao jasne izjave ?MT3 je napisao/la:PJ je rek'o da je ovo večeras veća utakmica za Mirzu otkako je u rotaciji , jer Netsi igraju protiv tima koji jasno konkuriše za playoff doigravanje ( većina utakmica otkako je Mirza u rotaciji je bila protiv nešto slabijih timova ). Na pitanje da li bi se Humphries mogao vratiti večeras u rotaciju , PJ nije dao jasan odgovor( ništa novo ) . Vjerovatno i neće igrati.

-
- Kontakt:
imal gdje onog admina CashMana
garant vreba iz prikrajka,isto ko Humpiraga

garant vreba iz prikrajka,isto ko Humpiraga

Redzo te napio u Donjem Vakufu pa nisi bas bio pri sebi kad si davao izjavuPJCARLESIMO je napisao/la:kad to ja nisam davao jasne izjave ?MT3 je napisao/la:PJ je rek'o da je ovo večeras veća utakmica za Mirzu otkako je u rotaciji , jer Netsi igraju protiv tima koji jasno konkuriše za playoff doigravanje ( većina utakmica otkako je Mirza u rotaciji je bila protiv nešto slabijih timova ). Na pitanje da li bi se Humphries mogao vratiti večeras u rotaciju , PJ nije dao jasan odgovor( ništa novo ) . Vjerovatno i neće igrati.![]()

Pozz 3. smjena imal koji link dobar
.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.