Ne palimo nego joj danas rodendanAlfredNobel je napisao/la: ↑16 sep 2020, 23:52Zezancija druže. Djevojka ništa posebno, brz ikakvog vrijeđanja. Ma da je ravna ne bi je niko ni spomenuo, ovako malo sisice, guza, ovo ono i svi zabalili. Jednoj Adrijani Kurtišaj nije ni do članaka.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Sto brko hoces to joj ti nesto???AlfredNobel je napisao/la: ↑16 sep 2020, 23:52Zezancija druže. Djevojka ništa posebno, brz ikakvog vrijeđanja. Ma da je ravna ne bi je niko ni spomenuo, ovako malo sisice, guza, ovo ono i svi zabalili. Jednoj Adrijani Kurtišaj nije ni do članaka.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pa najvecu sisu zadnje 3 godine na tribinama bh stadiona imao je azmir husic, sada je ova zerina pravo osvjezenje. Nista vam nije sveto.
NEMA NAZAD
Zerina je sva gumena (bile su joj neki dan slike na nekom portalu kakva je prije bila kakv je sad).
Dok su recimo sise kod Husica punomasne prirodne i kao takvih on ih se uopste ne stidi cak sta vise oblaci uze majice da dođu do izrazaja.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- AlfredNobel
- Kontakt:
Napokon neko pametan, bravo. Prirodno je prirodno i to se cijeni.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Tako je, neka su i manje, ali prirodne.AlfredNobel je napisao/la: ↑17 sep 2020, 00:36Napokon neko pametan, bravo. Prirodno je prirodno i to se cijeni.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Benjamin the Tatar
KaD se samo sjetim komentara od zime na ovamo:
- Benjo nezna ni kud je poso’ ni jel doso’
- sagne glavu i zabija se....
- puno zuji malo meda daje
- nije za ozbiljnog fudbala
-treba nam bolji igrac, KAPITALAC!!!!(kako mrzim ovaj pojam to je neopisivo)
Sad Benjo Kralj, Car, Beton, Killer, Clutch, Ronaldo, najbolje krilo koje BIH ima, igrac kakvog Bajevic nema,, itd.
Ne kazem da nije nista od ovoga, dapace, al samo skrecem paznju na objektivnost i generalnu relevantnost vecine komentara na temi.
Igraj Benjo, samo guraj, libo te taki....
- Benjo nezna ni kud je poso’ ni jel doso’
- sagne glavu i zabija se....
- puno zuji malo meda daje
- nije za ozbiljnog fudbala
-treba nam bolji igrac, KAPITALAC!!!!(kako mrzim ovaj pojam to je neopisivo)
Sad Benjo Kralj, Car, Beton, Killer, Clutch, Ronaldo, najbolje krilo koje BIH ima, igrac kakvog Bajevic nema,, itd.
Ne kazem da nije nista od ovoga, dapace, al samo skrecem paznju na objektivnost i generalnu relevantnost vecine komentara na temi.
Igraj Benjo, samo guraj, libo te taki....
Gdje li si ti citao te komentare .... Ako se iko hvalio on je.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Vrati se unazad 6 mjeseci, prije korona pauze i jos malo duze pa ces naci dosta toga (ako ti se da trazit). Tacno je da ima ljudi koji su ga hvalili i tad, ali generalno je puno vise onih koji ili samo neosnovano pljuju, ili idu iz jednog extrema u drugi zavisno na koju nogu ustanu ili u kojem smjeru krene prica taj dan.
Da ne mislis da sad mjesam babe i zabe, ista ti je situacija sa Rahmanovicem od bolikurca, glupana, siledzije, placenika i sta vec do najboljeg igraca lige, kako koji dan i utakmica prodje.
Da ne mislis da sad mjesam babe i zabe, ista ti je situacija sa Rahmanovicem od bolikurca, glupana, siledzije, placenika i sta vec do najboljeg igraca lige, kako koji dan i utakmica prodje.
Ma vala sto sam ga ja kudio i pljuvao malo je ko
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Bordo jutro! 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Ja joj marke nebi uzeo da se razumijemo.
Jučer Imamović baš dobro odigra protiv nas. Onaj jedan dribling je bio odličan, šteta što kod nas novinari ne rade svoj posao pa da izdvoje onaj lijep potez. Ljevak je, uz iskustvo sa posudbe mogao bi sljedeće godine biti dobar izbor na beku.
Pejovic nema pravo nastupa. Ima utakmicu suspenzije koju mora odraditi.Historicar je napisao/la: ↑17 sep 2020, 00:08Valjda cemo negdje iskopati tu informaciju, kao i da li Pejović ima pravo nastupa protiv Astane.Forumi i fb su nam jedini izvori.
Za Aduku ne znam.
Na Imamovića se ozbiljno racuna, zato i jeste poslat u Olimpik na posudbu ..
On za razliku od Milanovića nema klauzulu da ne igra protiv nas jer momku je potreban svaki minut na terenu, kako bi lakše prevalio taj prelazak iz Akademije u prvi tim...
Mislim da je zaista odlican potez sa nase strane ,jer ce momak iskustvo sticati u PL BiH, a i na oku je nasem SŠ...
Nista, onda TSS-Andrej-Rahman vezni redrevolt je napisao/la: ↑17 sep 2020, 08:32Pejovic nema pravo nastupa. Ima utakmicu suspenzije koju mora odraditi.Historicar je napisao/la: ↑17 sep 2020, 00:08Valjda cemo negdje iskopati tu informaciju, kao i da li Pejović ima pravo nastupa protiv Astane.Forumi i fb su nam jedini izvori.
Za Aduku ne znam.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Jel tebe narod izabro da ocjenjujes Zerinu?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: alacious, Amidzaa, juka55, napoleon72, propoklopac, Rodman, senad82 i 45 gostiju.