Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Mane sutra na Melwoodu, svi naši novinari pišu. 30 miliona funti.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Jel' to znaci da nema ništa od Gotzea ? Sumnjam da bi Klopp uzimao obojicu.
Ma nema od Gotzea nista jos od trenutka kada je promijenio agenta..EBSCO je napisao/la:Jel' to znaci da nema ništa od Gotzea ? Sumnjam da bi Klopp uzimao obojicu.
Sutra Mane na pregledima. Fali jos samo da mu nađu neku aritmiju kao Remyu nekad davno..
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Mane je igrač koji ne bi trebao imati problema uklopiti se u Kloppov sistem, brz, snažan, direktan te solidan u završnici. Trenutno mu je najveći problem konsantnost jer je imao perioda ove sezone u Southamptonu kada se izgubio pa nije tjednima ništa zabio, ako bi mogao podići nivo svoje igre i zadržati neku konstantu mislim da bi ovo bio pogodak. Veći su mi problem ova ostala imena koje se spominju već neko vrijeme, Chilwell, Dahoud i Zielinski.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- donCorleone1892
- Kontakt:
Optimistican sam u vezi Manea, strasan je to igrac, pravi krilni igrac koje Klopp preferira, brz, jak, dobar sut i dobra zavrsnica a pri tome je radilica na terenu nesto poput Milnera, valjda ga nece pratiti proklestvo prijasnih igraca koji su dosli iz Sotona u Liverpool.
Međutim, slabo se spominje o ostalim pozicijama. Joe Allen vjerovatno ide sto znaci da trebamo klasnog veznog igraca. Ovaj Zielinski je izgleda toliko dobar da nema mjesta u prvoj postavi u repki.
Nista se ne spominje ni za jos jednog stopera i beka, da li je to sto jos traje Euro pa miruje transfer rok, po svemu sudeci kako je krenulo slabo ce se odraditi i ovaj ljetni rok, daj Boze da bude drugacije
Međutim, slabo se spominje o ostalim pozicijama. Joe Allen vjerovatno ide sto znaci da trebamo klasnog veznog igraca. Ovaj Zielinski je izgleda toliko dobar da nema mjesta u prvoj postavi u repki.

Nista se ne spominje ni za jos jednog stopera i beka, da li je to sto jos traje Euro pa miruje transfer rok, po svemu sudeci kako je krenulo slabo ce se odraditi i ovaj ljetni rok, daj Boze da bude drugacije

dobrodosao u familiju mane, jos nam tri igraca trebaju.Nadam se da nece dovesti zielinskog koji u repki ne moze da igra ispred maczynskog(toliko o tom kvalitetu)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bogami, dosta navoda kako je deal 34m, plus 2m bonusi, a neki cak govore da moze da naraste do 38m. Pearce kaze da je Klopp bas bio spreman da odresi za njega kesu, dok za Teixeriu to nije bio slucaj.
Zadrzao bi ja Allena, igra sjajno na turniru, osim ako Klopp nema nekog keca u rukavu, a da to nije toliko spominjani Zielinski.
Zadrzao bi ja Allena, igra sjajno na turniru, osim ako Klopp nema nekog keca u rukavu, a da to nije toliko spominjani Zielinski.
I ja bi radije da ostane allen nego da se dovodi neko ko i nije nesto bolji a cekalo bi se godina dvije da se uklopi i pokaze nestoParadajz je napisao/la:Bogami, dosta navoda kako je deal 34m, plus 2m bonusi, a neki cak govore da moze da naraste do 38m. Pearce kaze da je Klopp bas bio spreman da odresi za njega kesu, dok za Teixeriu to nije bio slucaj.
You are someone else I am still right here
Do sad mi je bio najmrzi igrac. Pogotovo ppslije pisanja po nama nakon ulaska sa klupe. Nadam se da ce me pridobit u iducoj sezoni.
Zadnja izmjena: Sage, dana/u 27 jun 2016, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- donCorleone1892
- Kontakt:
Naaravano bolje da ostaje Allen nego da dolazi Zielinski ali ako vec napadamo LP ili titulu onda moramo imati nesto puno bolje od Allena u veznom redu iako mora se priznati da je Allen uz Balea jedini razlog zasto se Wales trenutno nalazi gdje se nalazi.
Nema to veze sa proklestvom. Lovren je poznat po tome da je kikser, na momente izgleda kao Nesta, ali samo je pitanje vremena kad ce glupost napraviti, Lambert je onako doveden da bude rezerva, od njega se nista nije ni ocekivalo, Lallana je obicni engleski polovnjak, i od njega se nista nije ni moglo ocekivati, dobar samo za klupe.donCorleone1892 je napisao/la:Optimistican sam u vezi Manea, strasan je to igrac, pravi krilni igrac koje Klopp preferira, brz, jak, dobar sut i dobra zavrsnica a pri tome je radilica na terenu nesto poput Milnera, valjda ga nece pratiti proklestvo prijasnih igraca koji su dosli iz Sotona u Liverpool.
Međutim, slabo se spominje o ostalim pozicijama. Joe Allen vjerovatno ide sto znaci da trebamo klasnog veznog igraca. Ovaj Zielinski je izgleda toliko dobar da nema mjesta u prvoj postavi u repki.![]()
Zasto Clyne nije imao probleme sa tim "proklestvom", iako sam ocekivao vise od njega, ali opet zadovoljan sam onim sto je pokazao, i sigurno jedan od najboljih transfera koji smo napravili odkad pratim Liverpool.
Izuzetno zadovoljan dovođenjem Manea, jedna od mojih najvecih zelja, ocekujem mnogo od njega.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Mane je pun pogodak, a da li je cijena previsoka boli me...
Može igrati na obje strane, iza špica. Dobar udarac, tehnički jak, ima dobar zadnje pas. Ne boji se sam napasti, solidan u igri bez lopte i, najbitnije za nas, strasno brz.
Allena ostaviti, ali kupiti još jednog dobrog veznjaka. I još jedno krilo i lijevog beka.
Može igrati na obje strane, iza špica. Dobar udarac, tehnički jak, ima dobar zadnje pas. Ne boji se sam napasti, solidan u igri bez lopte i, najbitnije za nas, strasno brz.
Allena ostaviti, ali kupiti još jednog dobrog veznjaka. I još jedno krilo i lijevog beka.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Mi nismo bili losi nakon dolaska Klopa koliko ga je lratio peh sa povredama. Ings pa Gomez pa Henderson pa Sturidge pa Benteke pa Origi pa Sakho. Nismo nikako imali desno krilo i imali smo loseg golmana. To je sada popravljeno. Popravljeno plus svi povrijedjeni u timu bez dodatnih 13 ugakmica iz Evrope je sasvim dovoljno za 4-to mjesto. Madaislim da ce Klop izvuci jos vise od njih jer se nece traziti Firminho i nece biti puno oklapanja u tim sa novim igracima Njemac ce ih fizicki izbrusi do savrsenstva.
Kocka je bačena
- donCorleone1892
- Kontakt:
Lovren jeste kikser ali sezonu prije nego sto je dosao je cinio sjajan stoperski tandem, jedan od boljih te sezone, sa Fonteom i koliko me pamcenje sluzi nije ni priblizno kiksao kao kad je dosao kod nas no za Lovrena jos ima nade, zadnji dio sezone je odradio sjajno.YNWA je napisao/la:Nema to veze sa proklestvom. Lovren je poznat po tome da je kikser, na momente izgleda kao Nesta, ali samo je pitanje vremena kad ce glupost napraviti, Lambert je onako doveden da bude rezerva, od njega se nista nije ni ocekivalo, Lallana je obicni engleski polovnjak, i od njega se nista nije ni moglo ocekivati, dobar samo za klupe.donCorleone1892 je napisao/la:Optimistican sam u vezi Manea, strasan je to igrac, pravi krilni igrac koje Klopp preferira, brz, jak, dobar sut i dobra zavrsnica a pri tome je radilica na terenu nesto poput Milnera, valjda ga nece pratiti proklestvo prijasnih igraca koji su dosli iz Sotona u Liverpool.
Međutim, slabo se spominje o ostalim pozicijama. Joe Allen vjerovatno ide sto znaci da trebamo klasnog veznog igraca. Ovaj Zielinski je izgleda toliko dobar da nema mjesta u prvoj postavi u repki.![]()
Zasto Clyne nije imao probleme sa tim "proklestvom", iako sam ocekivao vise od njega, ali opet zadovoljan sam onim sto je pokazao, i sigurno jedan od najboljih transfera koji smo napravili odkad pratim Liverpool.
Izuzetno zadovoljan dovođenjem Manea, jedna od mojih najvecih zelja, ocekujem mnogo od njega.
Lallana, taj engleski polovnjak, je bio kapiten te sjajne generacije Sotona i bio glavni kotacic u tom timu uz Jay Rodrigueza koji je te sezone postigao 17golova.
Lambert nije vrijedan spomena, jos samo mi trosimo milione kako bi nekom fudbaleru ispunili zelju da zaigra za klub koji navija.
Clyne, desni bek koji je svojim fantasticnim igrama privukao interese svih najboljih klubova na otoku i bilo mi zacuđujuce da ga je Liverpool uspio dovesti, nakon toga ne znam jel odigrao 3-4 utakmice kao one u dresu Sotona ovo ostalo je bilo u stilu Glen Johnsona, doduse malo bolje od njega.
Nadam se da ce southampton pametno uloziti ove pare pa da imamo i narednih sezona sta dovoditi
You are someone else I am still right here
- IlPrincipino
- Kontakt:

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
fera je napisao/la:Nadam se da ce southampton pametno uloziti ove pare pa da imamo i narednih sezona sta dovoditi

Inače u pitanju je photoshop !
Ne vjerujem da je transfer gotov dok ne vidim sliku kako je laktom naslonjen na onaj šank

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- IlPrincipino
- Kontakt:
gaston je napisao/la: Ne vjerujem da je transfer gotov dok ne vidim sliku kako je laktom naslonjen na onaj šank

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
E jbg kume

- IlPrincipino
- Kontakt:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.