FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
FK Sarajevo
PRVA LJUBAVI, NAJVEĆA RADOSTI POBJEDU DAJ NAM TI!
Re: FK Sarajevo
Danas kisa, bas lijepo 
Kad igramo na Kosevu ne trebas gledati prognozu, znas da ce biti kisa

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
-
- Kontakt:
Moja želja (Formacija 4-4-2):
--------------------------------Bandović---------------------------------------
Kalasi-----------Tatomirović---------Dupovac--------------------Puzigaća
---------------------Radovac-------------Cimirot-----------------------------
Duljević---------------------------------------------------------------Stojčev
--------------------------Bilbija------------------------------------------------
------------------------------------------Velkoski------------------------------
Ako Bog da sa ovim sastavom danas napasti i pobjediti Olimpica za veliku prekretnicu Sarajeva!
P.S.: Lijep pozdrav svim forumašima i pogotovo bordo naciji, pošto rijetko pišem, ali stalno pratim, smatram i čitam sve vaše postove!
--------------------------Bilbija------------------------------------------------
------------------------------------------Velkoski------------------------------
Ako Bog da sa ovim sastavom danas napasti i pobjediti Olimpica za veliku prekretnicu Sarajeva!
P.S.: Lijep pozdrav svim forumašima i pogotovo bordo naciji, pošto rijetko pišem, ali stalno pratim, smatram i čitam sve vaše postove!

Al fakat nevjerovatno.Aragon je napisao/la:Danas kisa, bas lijepo
Cut ce se danas svaki uzvik i svaka rijec sa tribina

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- moustapha
- Kontakt:
Kamo srece da ovako istrce na teren. Utakmica bi se mogla rijesiti puno ranije, a kasnije u sredinu uvodis Kovacevica ili Kostica i privodis lagano utakmicu kraju. To me najvise i nervira kod trenutne igre. Srljanje od pocetka do kraja.TheSpecialOne je napisao/la:Moja želja (Formacija 4-4-2):
#divovi
-
- Kontakt:
Po meni je također najveći problem završnica i srljanje (nestabilnost i nesigurnost odbrane svakako), ali i to će se vrlo brzo riješiti kada zaigra Benko. Barem se nadam.moustapha je napisao/la:Kamo srece da ovako istrce na teren. Utakmica bi se mogla rijesiti puno ranije, a kasnije u sredinu uvodis Kovacevica ili Kostica i privodis lagano utakmicu kraju. To me najvise i nervira kod trenutne igre. Srljanje od pocetka do kraja.TheSpecialOne je napisao/la:Moja želja (Formacija 4-4-2):

Bar ce imati vatreno krstenje Benko,ni manje ni vise odma na Pandzu iduci vikend.
Krste je i danas u spicu,dakle Nemanja moze zabijati al na treningu(ako i tu uspije)
Krste je i danas u spicu,dakle Nemanja moze zabijati al na treningu(ako i tu uspije)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa bas fino kisa jos nam je ona trebala, bice fina posjeta nekih 500 ljudi na stadionu
, ali mi po kisi jos bolje igramo hajde saraj'o danas do pobjede ! 

04.10.2009 !!
A ta suplja da po kisi bolje igramo postala je jos samo jedan ofucan klise. Da ti nabrojim deset losih utakmica po kisi koje smo igrali? Ekipa koja napada i koja je kvalitetnija od protivnika, nikako ne moze biti bolja po kisnim uslovima. Po losim uslovima ekipi koja se brani mnogo je lakse.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Ma ja se ospem kad pročitam taj nonsens u vezi sa kišom. Banujte onoga ko to napiše!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
2:0 Mjera. 

http://www.****/clanak/136650/saraje ... voj-sezoni" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarajevo najuspješniji bh. klub u Evropi u ovoj sezoni
Sarajevo najuspješniji bh. klub u Evropi u ovoj sezoni
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma to je postalo furka od Helsinborga kasnije ''potvrdjena'' protiv Levskog, i sad smo to uzeli kao neko pravilo.High je napisao/la:Ma ja se ospem kad pročitam taj nonsens u vezi sa kišom. Banujte onoga ko to napiše!

Uglavnom, ako se gosti odluce za bunker sto je vrlo vjerovatno, po ovakvom vremenu nece biti lako. Ja se samo danam da ce igraci i publika biti strpljivi pa neka ga zabiju u 85 mionuti, bolje nego da u 20 primimo gol ie neke kontre zato sto je nasih 7 igraca ostalo naprijed u zelji da postignemo gol.
Strpljivo i pametno.
Ima razlike, ali nista znacajno zbog toga sto kisa pada, jer igramo na Kosevo a ne u Obarskoj. Lopta ce biti brza i biti ce dosta gresaka, vrlo lahko uleti frljoka, nadam se da ce biti poslana od nekog naseg.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Ne ne @hilmaga od Sigme je pocelohilmo je napisao/la:Ma to je postalo furka od Helsinborga kasnije ''potvrdjena'' protiv Levskog, i sad smo to uzeli kao neko pravilo.High je napisao/la:Ma ja se ospem kad pročitam taj nonsens u vezi sa kišom. Banujte onoga ko to napiše!![]()
Uglavnom, ako se gosti odluce za bunker sto je vrlo vjerovatno, po ovakvom vremenu nece biti lako. Ja se samo danam da ce igraci i publika biti strpljivi pa neka ga zabiju u 85 mionuti, bolje nego da u 20 primimo gol ie neke kontre zato sto je nasih 7 igraca ostalo naprijed u zelji da postignemo gol.
Strpljivo i pametno.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ma nema vise strpljivo moj hilmo. napadati od pocetka i zabiti gol u prvom poluvremenu, jer mi ako ga ne zabijemo u prvom kao i obicno mi gubimo utakmicu. Bojim se ove utakmice jos posebno po ovom teskom vremenu, ne bih da budem pesimista ali svasta bi moglo biti nakon ove tekme, ali aBd valjda dobijemohilmo je napisao/la: Ma to je postalo furka od Helsinborga kasnije ''potvrdjena'' protiv Levskog, i sad smo to uzeli kao neko pravilo.![]()
Strpljivo i pametno.

M.Delac 2
Strpljivo i pametno!!FKS1946 je napisao/la:Ma nema vise strpljivo moj hilmo. napadati od pocetka i zabiti gol u prvom poluvremenu, jer mi ako ga ne zabijemo u prvom kao i obicno mi gubimo utakmicu. Bojim se ove utakmice jos posebno po ovom teskom vremenu, ne bih da budem pesimista ali svasta bi moglo biti nakon ove tekme, ali aBd valjda dobijemohilmo je napisao/la: Ma to je postalo furka od Helsinborga kasnije ''potvrdjena'' protiv Levskog, i sad smo to uzeli kao neko pravilo.![]()
Strpljivo i pametno.
Strpljivo znaci bez nepotrebnog srljanja, nego planski igradjene akcije od pocetka naravno. Pametno, ne praviti greske kao do sad na pocetku utakmice jer mi od tri gola na Kosevu koja smo primili primili smo iz gresaka pojedinaca.
Meni se strah uvukao u kosti bgm.
Ova utakmice ima ogromnu vrijednost i sto se tice ove sezone PL za nas je najvaznija. Ne znam kako bi predurao kiks i nove oscilacije u klubu. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
A ja radim do 18h

Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, TefalTava, tuitamo i 41 gost.