Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Tu i ako sta dobijes moras depozit pa napravit tek onda sve mozes skinut, recimo dobijes 30€, moras uplatiti 25€ da verifikujes i onda skines 55€
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Napravio racun, kako dobiti bonus? Stoje nule...Fearless je napisao/la:Evo pošto su aktuelni ovi bonusi bez depozita da nastavimo.![]()
10bet kladionica daje 5 € za nove korisnike
http://www.betandskill.com/links/betting/10bet.html
Odmah je na racunu bez molbe na chat-u.![]()
Gdje mi je @gaston, uspio sam povuci neka sredstva s onog računa ali nisam stavljao nista na wwin, bice nesto u toku sedmice.

moras unijet ono 5freeskrill mislim
Nullius in verba
Vec ti je trebalo biti 4.62€ na racunu, jesi li ukucao kod.SlevinKelevra je napisao/la:Napravio racun, kako dobiti bonus? Stoje nule...Fearless je napisao/la:Evo pošto su aktuelni ovi bonusi bez depozita da nastavimo.![]()
Gdje mi je @gaston, uspio sam povuci neka sredstva s onog računa ali nisam stavljao nista na wwin, bice nesto u toku sedmice.
Mozes im poslati poruku.
Contact their customer support via Live Chat* or at [email protected]
To claim your €/$5 free you should contact our customer service via chat or email and ask for the “No Deposit Bonus”.
You'll Never Walk Alone!!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Gdje da ga unesem?Heller je napisao/la:moras unijet ono 5freeskrill mislim
Kad si otvarao racun trebao si unijeti kod.SlevinKelevra je napisao/la:Gdje da ga unesem?Heller je napisao/la:moras unijet ono 5freeskrill mislim

NET5FREE
You'll Never Walk Alone!!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Gdje sad da ga unesem kad sam vec registrovan ili se moram ponovo registrovati?
-
- Kontakt:
NE znam jel neko od vas primjetio kosarka azisko prvenstvo zene,kad god u prvom poluvremenu bude do 60 koseva u drugom debelo preko idu.U prvom bazena ne mogu pogodit u drugom sve zivo ulazi :roll:TO su ubilo za live
Zadnja izmjena: admir12345, dana/u 26 sep 2016, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.
Nemoj to ni igrat, štimaljka teška, Tajland i Filipini gube po kvotama 1.15 i 1.20admir12345 je napisao/la:NE znam jel neko od vas primjetio kosarka azisko prvenstvo zene,kad god u prvom poluvremenu bude do 60 koseva u drugom debelo preko idu.U prvom bazena ne mogu pogodit u drugom sve zivo ulazi

Takođe, često kad se igra rukometa domaćih liga (ne Seha lige) utakmice završavaju sa x-om il nekim čudnim spreadom.
Nullius in verba
-
- Kontakt:
Gledaj ovih singapurski pacijenata igram h1 vode 4:0 prvo sad 4:3 a 1,15 1 bio 

U 94-oj bakiadmir12345 je napisao/la:Gledaj ovih singapurski pacijenata igram h1 vode 4:0 prvo sad 4:3 a 1,15 1 bio

Jel moglo sladje ?

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ajde goteborg ostersunds golovi jbt
šta je ovo kako god ukucam ovaj cecurity code nemože piše da nisam ispravno ukucoFearless je napisao/la:Evo pošto su aktuelni ovi bonusi bez depozita da nastavimo.![]()
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
Ma to je sve obično smeće, za verifikacije traže da im se dostave računi za el.energiju, telefon, komunalije i sl. Pošto to ništa ne glasi na moje ime, a Bogami i većine na forumu od verifikacije računa nema ništa.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
ne bi oni to davali da to vrijedi šta, to je virtualna igra i ništa više, malo ih to iskoristi tako da eto samo za ubit vrijemeboss991 je napisao/la:Ma to je sve obično smeće, za verifikacije traže da im se dostave računi za el.energiju, telefon, komunalije i sl. Pošto to ništa ne glasi na moje ime, a Bogami i većine na forumu od verifikacije računa nema ništa.
Gdje je onaj hoštapler heller? Neki dan je pricao za neku online kladionicu za koju je rekao da moze i uplata ispod 5E. Jbm ti karticu imam 9,80 i kusur 

- BenjooJutub
- Kontakt:
Na bet365 mozes uplatit depozit u visini od 5€.krmpotich je napisao/la:Gdje je onaj hoštapler heller? Neki dan je pricao za neku online kladionicu za koju je rekao da moze i uplata ispod 5E. Jbm ti karticu imam 9,80 i kusur
Le'go mi bonus na ovom bet10 ali ne mogu da otvorim ponudu nit mogu live klađenje ( samo mi se ucitava,nikad da udje )
Ma prebacuju domenu izgleda na Cipar, meni izletila obavijest. Strpi seJohnCasey je napisao/la:Le'go mi bonus na ovom bet10 ali ne mogu da otvorim ponudu nit mogu live klađenje ( samo mi se ucitava,nikad da udje )

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.