Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
http://prntscr.com/8kzmid nakon dugog razmisljanja a moze li Freiburg-FSV Frankfurt 2 6.5 kv ili x2
- grobar1099
- Kontakt:
Nisam dugo pisao na forumu, ali pratio sam vas s vremena na vrijeme i evo opet sam se aktivirao. Svidja mi se tvoja analiza, uzecu neke parove pa cemo vidjeti sta ce biti.bojler je napisao/la:E pa drugovi nakon dugo vremena evo nešto i od mene :
1.Sarajevo-Vitez h1 1,70 Sarajevo pod vodstvom novog trenera izjavio za novine da zeli nametnut igru i tako rjesit pitanje pobjednika ranije kao i da kontrolise utakmicu, Vitez dolazi bez 7 igraca bez 2 gola u mrezi nece otici sa koševa
2.Zrinjski-Radnik 1 1,40 Zrinjski odlican protiv Sarajeva na momente i bolji Kup otišao idealna prilika da se iskupe navijacima je Radnik, gdje im samo liga ostane kao opcija na koju jurišaju , Radnik sa citavom ekipom dolazi po bod ali to nije moguce danas u Mostaru
3.Istra-Lokomotiva oba daju go 1,60 Istra pod vodstvom novog trenera koji je izjavio da zeli napraviti Istru ofanzivnijom nego inace gdje zeli gurnuti Sredinu da idu vise prema naprijed kao i bokove da im fali jako ta zavrsnica i da ce promjeniti momcad u takvom duhu sto ce dovesti do toga da Istra daje go ali zbog takve postavke ujedno da i prima go Lokomotiva dolazi bez puno igraca ali ne vjerujem da ce biti jednoj lokomotivi biti tesko da postigne barem jedan gol
4.Twente-Roda 1 1,70 Novi trener došao u Twente nakon ispadanja iz Kupa , Twente orjentisan samo na ligu gdje zeli vec sa novim trenerom prvu pobjedu protiv Rode uzasno igraju u ligi , ali danas sa ogromnim motivom i zeljom dolaze do 3 boda
5.Voždovac-Partizan 2 1,40 Partizan u zadnja 2 kola stvorio 512 prilika i iz toga postigao 0,01 golova zavrsnica nikako nije htjela , gube prikljucak za zvezdom ako danas ne pobjede titula je vec otišla ogroman imperativ za pobjedu imaju Beogradjani sto ce vjerujem i trener da savjetuje jer u slucaju gubitka bodova nek se fata Autobuske stanice
Kvota 9 uplata 100.000 = Stan u centru Sarajeva
Sretno momcovi
I ko zeli eventualno da doda Slavia Prag-Sparta Prag apsolutni vladar u gradu je Sparta koja vjerovatno ni danas nece prepustiti rivalima bod (zadnjih 5 utakmica sve pobjede ) i tako zadrzati prikljucak na vrhu
Nije majka klela sina sto se kockao, nego sto se vadio.
Barca mes que un club!
Barca mes que un club!
Ovim parovima ono definitivno pogoduje il nedostatk igraca protivnika il bukvalno ogromna zelja doamcina da uradi nesto nadam se da je to to danas :/ Sretnogrobar1099 je napisao/la:Nisam dugo pisao na forumu, ali pratio sam vas s vremena na vrijeme i evo opet sam se aktivirao. Svidja mi se tvoja analiza, uzecu neke parove pa cemo vidjeti sta ce biti.bojler je napisao/la:E pa drugovi nakon dugo vremena evo nešto i od mene :
1.Sarajevo-Vitez h1 1,70 Sarajevo pod vodstvom novog trenera izjavio za novine da zeli nametnut igru i tako rjesit pitanje pobjednika ranije kao i da kontrolise utakmicu, Vitez dolazi bez 7 igraca bez 2 gola u mrezi nece otici sa koševa
2.Zrinjski-Radnik 1 1,40 Zrinjski odlican protiv Sarajeva na momente i bolji Kup otišao idealna prilika da se iskupe navijacima je Radnik, gdje im samo liga ostane kao opcija na koju jurišaju , Radnik sa citavom ekipom dolazi po bod ali to nije moguce danas u Mostaru
3.Istra-Lokomotiva oba daju go 1,60 Istra pod vodstvom novog trenera koji je izjavio da zeli napraviti Istru ofanzivnijom nego inace gdje zeli gurnuti Sredinu da idu vise prema naprijed kao i bokove da im fali jako ta zavrsnica i da ce promjeniti momcad u takvom duhu sto ce dovesti do toga da Istra daje go ali zbog takve postavke ujedno da i prima go Lokomotiva dolazi bez puno igraca ali ne vjerujem da ce biti jednoj lokomotivi biti tesko da postigne barem jedan gol
4.Twente-Roda 1 1,70 Novi trener došao u Twente nakon ispadanja iz Kupa , Twente orjentisan samo na ligu gdje zeli vec sa novim trenerom prvu pobjedu protiv Rode uzasno igraju u ligi , ali danas sa ogromnim motivom i zeljom dolaze do 3 boda
5.Voždovac-Partizan 2 1,40 Partizan u zadnja 2 kola stvorio 512 prilika i iz toga postigao 0,01 golova zavrsnica nikako nije htjela , gube prikljucak za zvezdom ako danas ne pobjede titula je vec otišla ogroman imperativ za pobjedu imaju Beogradjani sto ce vjerujem i trener da savjetuje jer u slucaju gubitka bodova nek se fata Autobuske stanice
Kvota 9 uplata 100.000 = Stan u centru Sarajeva
Sretno momcovi
I ko zeli eventualno da doda Slavia Prag-Sparta Prag apsolutni vladar u gradu je Sparta koja vjerovatno ni danas nece prepustiti rivalima bod (zadnjih 5 utakmica sve pobjede ) i tako zadrzati prikljucak na vrhu
@bojler
možda i probati 6+ @ 13.5 (hrv lutrija)
Znas kako ovde definitivno moze kumovat golijada Lokomotiva je takva ekipa da ima uvijek rastrcane igrace koji igraju brzo i koji ne prezaju da prime 4 sve dok su oni dali 5 jest da je problem ovaj nedostatak tih kvalitetnih igraca koji bi npr dali lakše go jer nisam bas upoznat toliko sa svim igracima lokomotive ali gledajuci njihove medjusobne susrete i sada otvorenost Istre ne bi trebalo doc pod pitanje makar 4 gola a 4 gola su 2,80 fina kvota pravoshnjim je napisao/la:@bojler
Lokomotiva
Izostanci
Bartolec, Doležal, Pamić, Husejinović, Grezda, Mišić, Begonja
i trener lokosa Čačić preuzeo repku, a zanimljivo prelaz 2/1 nije smanjenbojler je napisao/la:Znas kako ovde definitivno moze kumovat golijada Lokomotiva je takva ekipa da ima uvijek rastrcane igrace koji igraju brzo i koji ne prezaju da prime 4 sve dok su oni dali 5 jest da je problem ovaj nedostatak tih kvalitetnih igraca koji bi npr dali lakše go jer nisam bas upoznat toliko sa svim igracima lokomotive ali gledajuci njihove medjusobne susrete i sada otvorenost Istre ne bi trebalo doc pod pitanje makar 4 gola a 4 gola su 2,80 fina kvota pravoshnjim je napisao/la:@bojler
Lokomotiva
Izostanci
Bartolec, Doležal, Pamić, Husejinović, Grezda, Mišić, Begonja

sad vidim smanjili su onda vjerojatno ništa od prelaza
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 27 sep 2015, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
i u zadnje 4 utakmice, dvije su završile 6+
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ziceri
Feyenoord- Zwolle 1 1.40
Lokeren- Brugge gdg 1.17
Sassuolo- Chievo ddg 1.30
Verona- Lazio ddg 1.40
Rad- Metalac ddg 1.20
Frankfurt- Hertha gdg 1.35
Sarajevo- Vitez 1 1.25
Antalyiaspor- Sivasspor ddg 1.22
Guingamp- Monaco x2 1.40
Koef.: 10.31

Feyenoord- Zwolle 1 1.40
Lokeren- Brugge gdg 1.17
Sassuolo- Chievo ddg 1.30
Verona- Lazio ddg 1.40
Rad- Metalac ddg 1.20
Frankfurt- Hertha gdg 1.35
Sarajevo- Vitez 1 1.25
Antalyiaspor- Sivasspor ddg 1.22
Guingamp- Monaco x2 1.40
Koef.: 10.31
Okolele je napisao/la:12:00 Gijon - Betis 1/2 @38 i T.R. 1:2 @11

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
bravo decki za Betis... ja prespavao tekmu kad sam vidio da se domundjavate
bila je vec 60 minuta
, ali svakako bravo svima....
@okolele je svima donio pare, bravo momce
a ja cu za danas ovako, nema popravni danas definitivno, ako prodje prodje... Marseille mi je nekako kilav, ali eto... sretno decki svima...

@okolele je svima donio pare, bravo momce

a ja cu za danas ovako, nema popravni danas definitivno, ako prodje prodje... Marseille mi je nekako kilav, ali eto... sretno decki svima...

14:15 Middlesbrough - Leeds 2 @7 i 2/2 @12
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
@reeds, sretno!
Ako prodjes Marseille i Feyenoord odmah na pocetku, realno nisi daleko od love 

- muhamed121
- Kontakt:
Hvala za Betis ispratio sam evo i ovo cu sretno nam i cestitke svima koji su uzeli bilo staOkolele je napisao/la:14:15 Middlesbrough - Leeds 2 @7 i 2/2 @12
Lokeren-Club Brugge 2+ 1.pol. 2.70 i oba daju u 1.pol. 4.40
Tesko ovo primi ga Lids odmah na startu jbgmuhamed121 je napisao/la:Hvala za Betis ispratio sam evo i ovo cu sretno nam i cestitke svima koji su uzeli bilo staOkolele je napisao/la:14:15 Middlesbrough - Leeds 2 @7 i 2/2 @12
Odds-Sarpsborg 08 FF 2/1 27, 7+ 18
tesko, igraju kao amateri... kao sto rekoh prije pocetka kilav mi je Marseille... tako i bi...SlevinKelevra je napisao/la:@reeds, sretno!Ako prodjes Marseille i Feyenoord odmah na pocetku, realno nisi daleko od love
Ja mislim da zadnje 2 sezone Premier nije ni jednom Marseja fulio stavit u Super ponudu protiv nekog slabijeg jer debili 95% sjebureeds je napisao/la:tesko, igraju kao amateri... kao sto rekoh prije pocetka kilav mi je Marseille... tako i bi...SlevinKelevra je napisao/la:@reeds, sretno!Ako prodjes Marseille i Feyenoord odmah na pocetku, realno nisi daleko od love
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Naravno, stavili su ga u SP i Bet-Live i Milleniumreeds je napisao/la:tesko, igraju kao amateri... kao sto rekoh prije pocetka kilav mi je Marseille... tako i bi...SlevinKelevra je napisao/la:@reeds, sretno!Ako prodjes Marseille i Feyenoord odmah na pocetku, realno nisi daleko od love

- grobar1099
- Kontakt:

Ja idem danas ovako, ako neko isprati nek je sa srecom.
I jos da dodam, veceras Sociedad-Bilbao preko 6,5 zutih. Nema se sta puno reci baskijski derbi, a znamo da se na tim utakmicama ide kao na noz, ocekujem jednu agresivnu utakmicu sa puno faulova, a samim tim bi i zuti kartoni trebali preci.
Nije majka klela sina sto se kockao, nego sto se vadio.
Barca mes que un club!
Barca mes que un club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.